Min pojkväns kusin tog min oskuld

Sexiganoveller

Jag är en tjej på 18 år. Jag bor i Göteborg, har pojkvän, och är lycklig. Mitt sexliv är på topp, jag o min pojkvän, gör det säkert 2 ggr per dag. Det var inte han som tog min oskuld. Det var Philip, min kusins pojkvän. Jag var 15 år, och det hände på en fest som en gemensam kompis till mig o Philip hade. Nästan alla jag känner var där.

Det hade börjat mörkna. Alla var fulla, och på topphumör. Vart man än gick så satt det folk och hångla, ja vissa gjorde DET nästan!

Jag och Philip, hade varit intresserade av varandra så länge jag kan minnas.

Philips tjej, Miranda,(min kusin) hade gått tidigare. Jag och Philip gick in i ett av sovrummen, för att vila. (vi var faktiskt ganska trötta) När vi legat där i kanske 5 min. så såg jag att hans kuk var ordentligt styv, den stod som ett spjut!

-Oj då, sa jag, med ett leende på läpparna, den var inte liten den!

-Nej det är den inte, sa han självsäkert. Vill du kolla på den?

Jag blev paff. Konstigt nog kom det fram ett Ja, ur min mun.

Han reste sig upp och drog av sig sina byxor. Hans boxershorts satt väldigt tajt om han fasta mycket vältränade rumpa. Jag ryste av synen. Fast en så länge hade jag ju inte sett hans kuk. När han vände sig om och blottade den så skände jag en våg av upphetsning.

-Vill du känna på den, sa han.

-Eh…? Jag…Eh…okej…

Han la sig bredvid mig, tog min hand och förde den mot sin kuk.

-Runka den!

-Ok….

Jag förde min hand runt den och började runka. Snabbare o snabbare.

-SUG DEN! Jag var lite tveksam men till slut så var den inne i min mun. Jag lekte med den och sög den. Han var nära nu. Han frågade om det var ok om han spruta i min mun. Jag tittade upp. Plötsligt spruta han över hela mitt ansikte.

-Oh! Jag torkade bort det.

-Förlåt, sa han med ett leende på hans läppar.

Jag sa till honom att jag ville att han skulle köra in hans stora kuk i min våta fitta. Det gjorde han mer än gärna. Han tog mina ben och la dem på hans axlar, och körde in den med full kraft.

-AJ SOM HEL…!!! Skrek jag rakt ut. Det gjorde ont som tusan, men konstigt nog var det otroligt skönt.

Han tog tag i mina bröst och började att suga, och leka och nypa dem. Sedan fortsatte han att kyssa mig ner till fittan. Den slickade han och fingerpullade i säkert 10 min. Jag njöt, aldrig har jag varit så borta, i en helt annan värld. Efter att han slickat mig så körde han in den en gång till, och sprutade och sprutade.

Vi tog på oss våra kläder och gick ut till festen.

Efter den gången har vi gjort det massor av gånger, men om dem berättar jag nån annan gång.

(0)

Sexnoveller

Clicky