Min Lärare del 1

Sexiganoveller

Jag drack upp det sista ur glaset och ställde mig sedan upp. Kroppen var varm och mjuk utav alkoholen. Trots att jag borde vara glad att alla mina vänner hittat något att gå hem till den här kvällen var jag bara besviken på att jag själv inte hade hittat någon att gå hem med.
Det hade varit alldeles för länge sedan sist och jag behövde verkligen lite mänskligkontakt.
Jag såg mig själv i en spegel när jag gick förbi toaletten. Mina bröst såg enorma ut i den urringade leopard klänningen och mina ben såg långa och slanka ut i de höga klackarna. Mitt blonda, långa hår var lockat i korkskruvar och ramade in mitt ansikte. Jag visste att folk tyckte att jag såg bra ut. Men med min DD-kupa och naturligt blonda hår blev jag oftast tagen för en utav de där bimbotjejerna. Samtidigt fick jag väl skylla mig själv som klädde mig som jag gjorde vi vissa tillfällen.

Jag gick förbi spegeln och hämtade ut min jacka. Den äldre unga killen som stod bakom disken kunde inte varit många år äldre än mina 19.
Jag snubblade till på en utav barstolarna och föll en aning framåt, rakt in i en ryggtavla.
”Oj, förlåt. Det är jag och mina klumpiga fötter, förlåt ännu en gång”. Mannen vände på huvudet och jag tittade förvånat på det välbekanta ansiktet.
”Ja, dina klumpiga fötter känner jag allt till”. Han flinade och jag kände hur mina kinder hettade till. Det var min samhällslärare. Vi hade haft honom tidigare på dagen och han var riktigt duktig. Verkligen en utav de bättre lärarna, dock lite torr och tråkig. Han kunde mycket och var riktigt intresserad i ämnet. Han lärde ut på ett sätt man förstod och såg varje elev till det den var.
Hans utseende hade jag aldrig lagt märke till innan. Men om det var den skumma belysningen i baren eller den mängd alkohol jag faktiskt hade hällt i mig visste jag inte.
Han hade väl markerad käke som slutade i en någorlunda spetsig haka – men inte på något fult sätt. Det klädde honom. Näsan var liten och uppåt pekade, den passade perfekt till de välformade läpparna och de extremt gröna ögonen.
”Ja, det är väl bra att jag ramlar in i någon som är van åtminstone”. Flinade jag tillbaka och Henrik som han hette flinade brett.
”Ska du vidare på efterfest eller?” Han tog en klunk på sin öl och jag skakade på huvudet.
”Nej, jag ska faktiskt dra mig hemåt”. Han nickade och en lätt rynka bildades mellan ögonbrynen.
”Vart bor du?”
”Bort vid hemköp, på Renvägen”. Han nickade.
”Men du har väl någon som möter dig?” Jag skakade på huvudet.
”Nej, jag klarar mig allt!”
”Så Henke, jag vet att din syrra sa åt dig att ragga men du kan väl i alla fall hitta något som du lagligt får ligga med”. Jag hoppade till vid den mörka stämman och tittade upp på en rödmosig man som hade druckit alldeles för mycket alkohol.
”Stefan detta är en utav mina elever”. Henrik drog ihop läpparna till ett streck och jag såg hur han bet ihop käken. Jag hade aldrig sett honom regera på någonting. Han var en sådan lärare som inte kunde bli arg.
”Ha! Har hon högsta betyg i allt? Det skulle hon få utav mig i alla fall, speciellt med den urringningen”. Han vinglade till men pekade emot mina bröst och en rödaktig ton spred sig på mina kinder. En hand for upp till mina bröst och jag dolde min klyfta. Jag hade frivilligt valt en leopardmönstrad, urringade klänning till kvällens bravader och detta var första kommentaren.
Jag såg på Henrik hur han ville mörda denna man och jag övervägde om jag skulle fråga honom om han ville följa mig en bit hem. Det var faktiskt han som ville att någon skulle göra det. Och då skulle han slippa denna oerhört berusade man, som han verkade vilja mörda.
”Så, kan du följa mig en bit?” Jag tittade generat på honom.
Detta var min lärare och detta var löjligt. Vi hade aldrig haft någon relation av något slag. Det var knappt att vi hejade ute på stan – om vi inte gick in i varandra (bokstavligt) såklart.
”Ja, men självklart!” Han svepte resten utav ölen och hoppade av barstolen. Han var bara en liten bit längre än mig då jag faktiskt hade på mig skyhöga klackar. ”Jag drar mig då Stefan”. Han tittade på mannen som inte hörde honom och Henrik drog snabbt tag i mig och förde mig ut genom dörren. Hans lätta beröring runt min midja fick hela min kropp att spänna sig och något i mitt mellangärde började röra sig.
Säg inte att blev kåt av den enkla beröringen? Men det verkade inte bättre.
”Förlåt, han är lite speciell…” Henrik började ursäkta mannen i baren medan vi började gå.
”Det är ingen fara, jag överlever allt!” Jag flinade emot honom. Jag drog skinjackan en aning tätare runt mig, trots den fina vårdagen som hade varit så var det riktigt ruggigt nu.
”Jag förstår inte hur min syster kan vara tillsammans med den jävla idioten.” Började han och jag hade aldrig hört honom nämna någonting om någon familj tidigare.
”Så din syster tycker att du borde ut på krogen och ragga alltså?” Orden bara undslapp mina läppar och Henrik tittade en aning skamset tillbaka på mig.
”Yep. Men det går sådär.” Han verkade ångra att han hade uttalat sig men jag log snällt emot honom. Jag dömde honom inte.
”Du går här med en tjej i alla fall och följer henne hem. Du får säga att jag var lite äldre kanske så hon blir nöjd?” Henrik skrattade men nickade.
”Ja, jag får göra det. Men helvete vilken kväll”. Han drog båda händerna över ansiktet och suckade tungt.
”Men du gör en god gärning i alla fall!”
”Fast du räddade nog mer mig faktiskt”, skrattade han. Han skratt riktigt bubblade och jag fick en varm, skön känsla i hela kroppen och kunde inte sluta le sådär fånigt.
Vi pratade lättsamt på under tiden vi gick. Om det var på grund av att vi båda hade fått i oss en aning för mycket alkohol brydde jag mig inte om. Det var trevligt. Mycket trevligare än att gå själv.
”Här bor jag”, sa jag när vi kom fram till trappuppgången. Han log och nickade.
”Skulle jag kunna låna din telefon innan du går upp? Jag behöver någon som hämtar mig och min telefon är död.” Han sparkade en aning genant på en sten som han färst blicken på.
”Ja, fast min är också död! Men följ med upp så får du ringa när den har laddat snabbt!” Han log tacksamt och följde med mig upp i den mörka trappuppgången.
Jag låste upp dörren och slängde snabbt av mig mina skyhöga klackar och stönade lätt när jag trampade ner hela foten på golvet. Det var det näst skönaste med att komma hem.
”Inga bekväma skor?” Han flinade snett och jag kände hur mitt mellangärde drog ihop sig lätt.
”Nej, men det är så när man är kort”, sa jag och visade in honom i vardagsrummet/sovrummet.
”Du bor här själv?” Jag nickade.
”Mamma och pappa bor några mil härifrån. Det var lättast att flytta hit”. Jag log och han nickade förstående.
Jag la telefonen på laddning och satte mig ner på sängen och visade att han kunde sätta sig på soffan.
”Det är inte stort, men det räcker för mig”. Han nickade.
”Jo, jag bor själv i en tvåa, det räcker också gott och väl för en person”. Jag nickade.
”Så du är ensam alltså? Inga barn?” Han skakade på huvudet.
”Nope, man behöver visst vara två personer för det och ja, min tur på det planet verkar inte ens existera”. Han suckade tungt.
”Eh, det kommer väl”. Sa jag med en axelryckning.
”Lätt för dig att säga. Du har några år på dig innan folk började tjata om sådant.” Jag skrattade och ryckte återigen på axlarna.
”Så kanske det är. Men det var en dam i Indien som fick sitt första barn vid typ 67 års ålder, så du har allt tid på dig”. Han skrattade. Så gammal var han inte. Något över trettio kanske.
”Tack för att du stöttar mig i detta”. Han flinade och spelade rörd. Mobilen vibrerade till och jag hoppade ur sängen och lutade mig över soffbordet och Henrik för att nå telefonen. Jag tryckte in pinkoden och satte mig bredvid honom.
”Ta fram nummergrejen, jag har aldrig lärt mig hur man handskas med iphones”. Jag skrattade till.
”Till ditt försvar så är de faktiskt väldigt ologiska!” Han nickade.
”Ja, tack. Och de är dem faktiskt!” Jag tryckte fram så att man kunde skriva in nummer och märkte hur han hade slutat andas. Jag tittade snabbt upp på honom och jag följde hans blick och hamnade rakt ner i min urringning.
”Ser du något intressant?” Jag var tvungen att kommentera det och han tittade hastigt bort men jag såg hur en rödaktig ton börjat sprida sig på hans kinder.
”Nje, jag…” Han stammade bara fram enstaka, osammanhängande ord och jag skrattade åt honom.
”Sluta, det är ingen fara, det finns faktiskt en anledning till att jag har det såhär. Men är det för distraherande kan jag dra upp en bit”. Han vände tillbaka huvudet emot mig och stirrade rakt in i mina ögon. Hans ögon var otroligt vackra. Jag drunknade i dem för en stund och kände hur jag lutade mig en aning framåt. Våra ansikten hamnade så nära att jag kunde känna hans varma andedräkt emot min hud och hela min kropp skrek åt mig att kyssa honom.
Mina läppar längtade så efter att trycka sig emot hans och mitt mellangärde pulserade.
”Nej! Jag…” Han ställde sig hastigt upp och jag satt kvar, besviken. ”Jag är jätteledsen. Men jag är inte typen som gör sånt här. Jag vet inte vad som har hänt med mig. Jag brukar verkligen inte göra såhär. Jag är jätteattraherad av dig men jag kan inte. Det skulle bli så fel.” Jag kände hur besvikelsen vred i mitt bröst och jag ställde mig upp och la telefonen i hans hand. När jag mötte hans hud kändes som om det gick en direkt stöt till mitt mellangärde som återigen började pulsera. Men han var attraherad av mig. Det hade han erkänt. Stoltheten bubblande inom mig och jag sträckte mig omedvetet en aning.
”Vi har inte gjort någonting. Du följde mig hem för att inget skulle hända på vägen, och det är bara en snäll gest inget mer”. Han nickade stelt.
”Det skulle kännas som jag utnyttjat dig om det skulle hända någonting. Det…” Han skakade avslutande på huvudet men jag tog ett litet steg närmare honom.
”Det skulle du inte göra, jag är medveten om mina egna handlingar och har förmågan att säga nej”. Jag la min hand runt hans nacke och han stirrade in i mina ögon.
”Jag är väldigt attraherad av dig med, bara så att du vet”. Jag såg hur han svalde hårt och hur han fäktades med sig själv. Jag flyttade mig närmare honom, så nära att våra kroppar möttes och att våra läppar bara var några centimeter ifrån varandra.
Sedan gjorde jag det. Jag gjorde det. Jag lät mina läppar pressas emot hans. Jag hade trott att han skulle dra sig undan, eftersom han inte kysste mig tillbaks direkt. Men sedan verkade han förstå vad som verkligen hände och kysste mig tillbaka. Hans tunga gled in i min mun och de dansade lätt omkring. Jag placerade min andra hand runt hans midja och drog honom närmare mig, så att våra kroppar verkligen trycktes emot varandra. Han blev ivrigare och satte sina händer på min höft och hans tummar tryckte lätt precis ovanför mina höftben, det var så skönt att jag inte kunna hindra ett lätt stön ifrån att lämna mina läppar.
Jag öppnade ögonen och det gjorde han med. Våra läppar särades men vi stod fortfarande lika tätt ihop.
”Är du verkligen säker?” Jag nickade och han tryckte sina läppar hårt emot mina igen. Sedan fattade han tag under min rumpa och hivade upp mig runt hans höft – fortfarande med våra tungor fäktandes inuti våra munnar. Jag höll mig uppe med båda armarna runt hans nacke och kände hur han började gå. Han slängde ner mig på sängen och la sig ovanpå mig. Jag lät mina händer glida bak, längs hans rygg. Hans tyngd ovanpå mig var helt otroligt tändande men jag ville känna hud emot hud. Det var alldeles för mycket kläder med i leken just nu.
Jag började pilla med hans skjorta och hans läppar gled ifrån mina. Han flinade snett och granskade hela min kropp samtidigt som han lät sina händer följa konturerna av min kropp. Det var svårt att koncentrera mig på att knäppa upp knapparna. Men tillslut var de uppknäppta och jag drog av honom den våldsamt.
”Otålig?” Han kysste mina läppar lätt innan jag pussade mig på halsen och jag kved lätt under honom. ”Oh, jag tror att jag har hittat en öm punkt”. Sedan fortsatte han att kyssa min hals. Det var så oerhört skönt att jag sköt bak huvudet så att han skulle komma åt bättre samtidigt som mina händer rev honom över ryggen i ren njutning. Han började nafsa och bita, jag stönade som svar och kunde känna hans leende emot min hals.
Det var skönt, men jag behövde direkt stimulans och det nu! Jag knuffade bort honom och ställde mig upp framför honom där han halvsatt i sängen. Han såg ut som ett skadeskjutet djur och verkade tro att jag skulle avsluta detta. Men istället drog jag av mig min klänning och mina tights och flinade brett emot honom. Hans haka for ner till marken och han verkade nästan paralyserad utav min kropp.
”Ser du något du gillar?” Han nickade långsamt. Jag hade på mig helt vita underkläder i spets och visste att det såg bra ut emot min halvt brunbrända hud.
Jag grenslade honom och kysste honom lätt innan jag började kyssa min väg ner för hans hals. Ner för hans nyckelben, över den breda bröstkorgen och ner över den hårda magen. Det fanns inga synliga magrutor men det var nog inte långt ifrån.
Jag drog upp hans skärp och våra ögon möttes. Hans mun stod halvt öppen och ögonen lös utav lust. Han andades tungt och jag flinade brett. Detta var underbart!
Jag drog ner hans gylf och knäppte upp hans knapp på jeansen men längre kom jag inte förrän han kastade ner mig i sängen och la sig ovanpå mig. Hans händer började ivrigt undersöka min kropp, det verkade som tveksamheten i honom hade försvunnit och lusten hade tagit över helt.
Han smekte varenda del utav min kropp enda ner till mina lår. Han masserade dem, hårt, ifrån utsidan till insidan och jag kved utan både smärta och njutning. Han satte sina läppar på insidan och kysste sin väg upp emot mitt pulserande underliv. Det pirrade i hela min kropp. Jag ålade mig under honom och han flinade när våra ögon möttes. Han gled upp och la sitt bröst på mitt. Våra läppar möttes i en lustfylld kyss och jag greppade tag runt hans rygg och snurrade runt oss så att jag hamnade grensle över honom. Han tittade förvånat upp på mig men flinade sedan brett.
Jag slet av honom byxorna och kysste honom lätt precis ovanför boxershortsen. Hans ögon var stängda och han gjorde ifrån sig ett nöjt ljud samtidigt som han begravde sina händer i mitt långa, blonda hår.
Jag drog sedan ner hans kallsonger och han öppnade ögonen. Antagligen för att se min reaktion. Han var större än snittet och jag log emot honom, kysste honom runt roten och han stönade lätt.
Sedan pussade jag honom lätt på ollonet innan jag lät den glida in i min mun. Han stönade i takt med att jag sög. Jag älskade hans stön, mitt mellangärde pulserade kraftigare än någonsin.
Jag slutade suga och drog ner förhuden och stoppade in bara hans ollon i munnen, jag lät tungan massera det ömtåliga området och jag såg i ögonvrån hur hans händer grep krampaktigt tag i överkaset. Jag sög lätt och hans tag hårdnade och hans stön stegrades. Jag sög några gånger så och kände hur nära han var. Det var länge sedan jag hade svalt en sats och jag var säker på att han skulle få upp den igen – om inte, då får han väl ta hand om mig på andra sätt.
Jag slickade mitt på ollonet, runt, runt, runt och jag kände hur hela hans spände sig. Sedan släppte jag mitt tag om hans förhud och började suga som jag hade börjat med.
”Jag kommer snart”, hörde jag han mumla och han försökte knuffa bort mig men lyckades inte. Hans kropp spändes mer och mer och sedan kände jag hur han exploderade i min mun. Det salta geggan svalde jag snabbt och torkade mig sedan om munnen. Han andades snabbt, precis som om han hade sprungit.
”Kom hit nu, din tur”. Han flinade brett och jag såg hur svetten pärlandes i pannan på honom. Han hade dragit bak det bruna håret och såg om det var möjligt ännu snyggare ut. Han grep tag högt upp i mina lår och drog mig emot hans ansikte. Oförberedd for jag framlänges men hann precis ta emot mig med händerna. Jag satt grensle över hans ansikte och drog mina trosor åt sidan. Han började slicka, kraftfullt, runt min klitoris. Han visste vad han gjorde, det var säkert. Han höll mig still i ett hårt tag och jag ville åla mig över honom men satt helt fast i hans grepp. Jag stönade högre och högre, hans tunga cirkulerade precis på rätt ställe. Sedan släppte han plötsligt sitt ena tag om mitt lår och förde in ett finger i mig. Det blixtrade framför mina ögon och jag skrek ut ett kraftigt stön. Han stoppade snabbt in ännu ett finger och pullade mig hårt och snabbt. Hans tunga saktade aldrig ner utan fortsatte i samma takt, detta var paradiset!
När ett tredje finger trängde in i mig visste jag att jag var nära. Jag höll mig emot väggen och visste att jag snart skulle explodera över honom. Han verkade notera detta på något sätt och ökade tungans takt. Hans fingrar gled ut och in i mig i en bestämd takt och jag kände hur han böjde på dem en aning och hur de träffade precis den rätta punkten. Efter bara ett par drag kände jag den efterlängtade orgasmen ta över och hela min kropp spändes, hans tag om mig hårdnade antagligen eftersom att jag var på väg där ifrån. Men kramperna slutade inte, han fortsatte och så gjorde min orgasm, det kändes som om den fortsatte i all evighet. Känslan var ofattbar och jag skrek ut den med all kraft jag hade. Den slutade plötsligt och svetten rann, jag började andas tungt, men han fortsatte pulla och slicka mig med all kraft han hade. Det tog inte många sekunder innan jag gick in i nästa orgasm och jag skrek ut den likaså.
Han släppte taget om mig och jag rullade ner på rygg. Fysiskt utmattad. Han satte sig upp och torkade sig om munnen. Han flinade brett och jag visste att vi var långt ifrån klara. Jag ville ha honom i mig. Nu. Inte förrän jag fått det skulle jag vara nöjd.
”Fått nog?” Han flinade brett och jag skakade på huvudet. Snabbt satte jag mig upp och grenslade honom. Han blev förvånad och jag fick trycka ner honom på rygg. Sedan ställde jag mig upp över honom och drog ner mina trosor. Smidigt fick jag av mig dem och kastade iväg dem. Jag knäppte långsamt upp bh:n och lät mina enorma bröst komma ut i friheten. Trots deras storlek pekade bröstvårtorna trotsigt uppåt. Han satte sina händer ovanför mina knäveck och tryckte ner mig så att jag hamnade grensle över honom. Lekosmek.se
Hans händer for upp till mina bröst och masserade dem lätt. Han lekte med dem och stirrade fascinerat på dem. Han lät sin tunga cirkulera runt min ena bröstvårta och jag kände hur den drog ihop sig och styvnade. Sedan gjorde han detsamma på den andra. Innan han började suga lätt på dem. Han varvade med att nafsa och jag stönade. Men tillslut fick jag nog, jag ville ha honom i mig nu! Så jag satte mina händer på hans axlar och tryckte ner honom i sängen. Han tittade en aning förvånat på mig men när jag började sänka mig ner över honom, såg jag hur han började njuta. Han var stor och gled sakta men säkert in i mig. Det var ofattbart skönt. Det var oerhört tight. Jag visste att jag var trång, men detta var nästan löjligt. Jag fick backa tillbaka och glida ner igen, och gör så flera gånger innan hela han var inne i mig.
Men känslan när han var helt inne i mig var obeskrivbar. Känslan av att vara helt uppfylld var underbar! Han verkade dela min åsikt då han stönade lätt. Jag satte mig rakt upp och började lätt rida av honom. Vi stönade i takt och hans händer höll mig i ett stadigt tag kring höften.
Plötsligt stannade han mig och slängde av mig.
”På alla fyra”. Han röst var mörk och dröp utav lust. Jag gjorde som han sa och svankade kraftigt för att göra det lättare för honom att komma in. Han la sin ena stora hand på min skinka och masserade den lätt, innan han daskade till den hårt. Jag kved till men kände hur mitt underliv pulserade kraftigt. Aldrig hade jag trott att jag skulle tända på att bli smiskad.
Det var tight trots att det var så blött det bara kunde bli. Han fick stöta några gånger innan han kom in helt. Jag stönade högt när han var inne i mig igen. Han träffade precis rätt. Det var helt underbart skönt. Han lutade sig fram och greppade tag i mina bröst och slog emot varandra när han knullade mig. Han började massera dem lätt och jag stönade högre och högre. Sedan började han nypa i dem. Han nöp så hårt att det gjorde ont men det triggade mig ännu mer och jag skrek ut mina stön. Det blev för mycket för mig och jag kunde inte hålla mig längre. Jag kom en tredje gång. Högt skrek jag ut min orgasm och han började stöta in i mig hårdare. Han grep tag i min höft och drog mig fram och tillbaka. Jag hade precis landat ifrån min orgasm då det var dags för nästa. Han kom med mig. Jag kände hur hela han spände sig och hur hans stötar blev längre och hårdare. Jag kände hur han tömde sig inuti mig men jag hade full sjå med att krampa själv. Han föll ihop ovanpå mig och jag rullade smidigt bort ifrån honom och drog bort överkastat och täcket för att sedan lägga det över oss. Sedan kröp jag närmare honom. Vi båda andades fortfarande tungt och var andfådda.
”Så är jag godkänd, magistern?” Jag tittade busigt på honom och han skrattade.
”Helt klart. Och magister är man inte förrän man är över 50!” Jag skrattade åt honom. Han la sin arm under mig och drog mig nära honom.
”Vad är du då? Fröken?” Jag tittade menande på honom med busiga ögon, han skrattade och skakade på huvudet.
”Vad brukar du kalla mig?” Jag fick nästan tänka efter. ”Erkänn att ni har ett dumt smeknamn på mig”. Jag skrattade och skakade på huvudet.
”Då har jag missat det i så fall”, han flinade brett och kysste mig lätt.
Det blev tyst emellan oss en stund och vi båda koncentrerade oss på att hämta andan. Vi sa ingenting mer utan somnade snabbt utav ren utmattning.

(0)

Sexnoveller