Min kompis dotter

Sexiganoveller

Jag hade skilt mig för över ett år sedan och hade under den tiden bara haft ett par tillfälliga kvinnokontakter. Det hade varit kvinnor som jag träffat ute på dans och som jag sedan tagit med hem. Det var inte några speciella upplevelser och det var inte utan att jag längtade efter mer.

En kväll ringer en gammal studiekompis mig och ber mig komma och hälsa på honom. Han bodde i en stad ca 20 mil från min och jag tvekade först därför att det var så länge sedan vi träffats, över 15 år sedan. Vi var nu båda i fyrtioårsåldern och han liksom jag var frånskild och bodde hemma med sin dotter som var 17 år.

Jag ringde på dörren och möttes av en otrolig syn, hans dotter Linda öppnade och jag tappade hakan av förvåning när jag såg henne! Hon såg ut att vara ett par år äldre än hon egentligen var och hennes kropp var något av det häftigaste jag sett. Hon var klädd i en tight vit bomullskjol som var näst intill genomskinlig och smet åt runt kroppen. Mina ögon kunde inte få nog av denna syn och jag kunde se att hon inte hade något emot mina uppskattande blickar. Tvärtom log hon förtjust när mina ögon svepte över hennes gigantiska bröst där man tydligt kunde se ett pat stora, mörka vårtgårdar under tyget. Hon bar ingen BH.

Bröstvårtorna stod ut, stora som fingerborgar. Hennes mage var alldeles platt och nedanför den kunde man se hur venusberget putade ut. Hon hade långa, vackra ben som var klädda med tunna och lagom glansiga nylonstrumpor. På fötterna bar hon ett par höga, svarta pumps.

Hon såg att hon hade tagit andan ur mig och skrattande hälsade hon mig välkommen.

Väl inne mötte jag Lars, min gamla kompis som hade dukat fram en utsökt middag för oss två och Linda. Vi satt länge och pratade gamla minnen när jag plötsligt känner Lindas nylonstrumpklädda fot glida uppför mitt lår, naturligtvis utan att Lars ser något. Hon satt mitt emot mig och gav mig välmenande blickar. Vinet hade helt klart påverkat henne! Jag själv började också känna mig påverkad och hela situationen med den ”tåflirtande” Linda och den inte ont anande fadern gjorde att jag kände mig kåtare än jag nånsin känt mig tidigare i hela mitt liv. Jag var såld och det enda jag nu tänkte på var om jag skulle kunna komma åt att knulla Linda innan jag åkte hem på söndag.

Vi går alla in till vardagsrummet och sätter oss ner. Linda blandar oss varsin drink och tänder en dämpad belysning i rummet innan hon sätter sig i en fåtölj, rakt mitt emot mig. Jag kan inte låta bli att titta på henne, när Lars går på toaletten. Hon ler ett skälmskt leende när hon pratar och hon låter sakta benen glida isär så att jag får full insyn in mellan dem: Och vilken syn! Hon var iklädd ett par tunna nylonstrumpor som var fästa i ett par strumpeband. Mellan hennes ben såg jag att hennes minimala trosa hade glidit in mellan hennes blygdläppar. De var dessutom rakade. Nu var jag fullkomligt besegrad och när Lars kom tillbaka så förde hon ihop benen för att han inte skulle kunna ana vad vi höll på med.

När klockan började närma sig tolv föreslår Lars att vi skulle gå och bada bastu alla tre. Jag längtade förstår efter att få se Linda naken men samtidigt var jag rädd att min kåthet skulle ”avslöjas” i bastun. Väl där sätter jag mig högt upp, bakom Lars, för att kunna studera Lindas kropp så diskret som möjligt. hon var ännu vackrare naken och jag hade fullt sjå med att inte få stånd där jag satt. Lars går först ut ur bastun och jag följde tätt efter. När han duschat klart går han in i annat rum och kopplar av med en öl. Jag ställer mig i duschen som är mitt emot bastudörren. Genom det immiga glaset på dörren kan jag ana konturerna av hennes nakna kropp. Jag duschar och kikar samtidigt in i batsun. Vilken syn som möter mig där! Linda sitter med slutna ögon, rakt framför mig. Hennes ena hand har hon mellan sina ben och med den andra smekar hon sina stora bröst.

Jag kan inte låta bli att stå kvar i duschen, vänd mot henne. Jag tvålar in min halvstyva kuk extra noggrant och runkar sedan en liten stund inna jag smyger ut till Lars, invirad i en handduk.

Efter en stund ansluter Linda till vårat sällskap innan vi allihop går och lägger oss på varsitt håll.

Själv försöker jag somna. men mina tankar är hos Linda hela tiden. Jag drar täcket år sidan och börjar att runka kuken. Det är otroligt skönt och när det nästan gått för mig hör jag hur dörren öppnas. Där står hon iförd ett minimalt nattlinne. När hon ser vad jag håller på med smyger hon in och stänger försiktigt dörren. Nattlinnet glider av och hon lägger sig ovanpå mig.

-Har du längtat efter mig, frågar hon.

-Helt otroligt, svarade jag. ingen har kunnat hetsa upp mig som du gjort!

Hon log och började kyssa och smeka min kropp. Jag låg still och kände hur hon sakta närmade sig mitt under liv. Väl där börjar hon att försiktigt kyssa kuken för att sedan ta för sig mer och mer. Till slut hade hon nästan hela staken inne i munnen. Hon lät den sedan glida in och ut. Innan det gick för mig avbröt jag henne och började slicka hennes lilla, rakade fitta. Den var alldeles blöt och på bara en liten stund kom hon i en våldsam orgasm som kastade hennes kropp fram och tillbaka. Min kuk stod som ett spett när jag måttade in den mot hennes fittmun. Jag höll ollonet retligt mot slidöppningen, utan att köra in kuken. Hon stötte ursinnigt fittan mot den så att ollonet kom in i slidmynningen. Jag pressade på men hon var så otroligt trång att det tog en lång stund innan jag fått in kuken till roten. Där lät jag den stanna att tag innan jag sakta började knulla henne! Vilken syn!

Hennes otroliga bröst böljade fram och tillbaka under mig och hon gav hela tiden upp små skrik allt eftersom jag knullade. Efter ett tag fick hon en orgasm och efter några minuter till ännu en. Fittan gav ifrån sig blöta, smackande läten hela tiden och jag närmade mig min egen orgasm. När hon märkte vad som höll bad hon: Ge mig sperman i munnen1 Jag drog då ut kuken och körde in den i hennes mun och höll fast hennes huvud medan jag knullade henne, långt in i munnen. Orgasmen kom som en storm och hjälplös kände jag hur all sperman tömdes

i hennes svalg. Efter en stund smög hon tillbaks till sitt rum.

Lars hade inte märkt något och efter den helgen har jag besökt dem flera gånger.

(0)

Sexnoveller

Clicky