Min killes bästa kompis, del 2 (analt)

Sexiganoveller

Det hade varit en stressig förmiddag. Eftersom jag försov mig hade allt varit ett enda virrvarr hemma. Martin skulle vara ledig och hade stängt av min väckarklocka också, utan att veta att jag hade att viktigt sammanträde klockan 9. Med en snabbdusch, kaffe på stående fot och mini make up hann jag precis i tid till kontoret bara för att upptäcka att jag lämnat utkastet till sammanträdet på skrivbordet hemma. Min chef var vänlig nog att skjuta på mötet en halvtimma så jag hann hem och hämta mappen.

Martin hade just tagit sig ur sängen och mötte mig yrvaken i hallen.

”Godmorgon, älskling. Redan hemma? Tack för i natt förresten du var så skön att knulla. Hade du drömt om mig, din fitta var så välsmord.”

Jag hann inte mer än le åt honom och fortsatte in i arbetsrummet. Han följde efter och när jag böjde mig över skrivbordet tryckte han sitt hårda morgonstånd mot min stjärt.

”Snälla Martin, inte nu. Jag har jätte bråttom. Måste vara på ett möte straxt.”

Medan jag pratade hade han föst upp kjolen så att mina skinkor syntes. Han smekte dem och fortsatte med handen in mellan låren och upp i fittan, hittade klittan och masserade den med små cirklande rörelser.

”Mmm, prinsessan, du vet att jag älskar när du är naken under dina strikta dräkter. Tänk om dina kollegor visste vilken kåt liten fröken som döljer sig bakom den är perfekta fasaden.”

Hans smekningar väckte min åtrå och jag kände hur fittan blev våt och villig. Martin körde in sin styva lem i hela dess längd i min ännu så ömma fitta.

”Ååh, Martin, knulla mig…..”

Eftersom han nu höll mina höfter i sina händer och med bestämda rörelser knullade mig bakifrån fick jag smeka klittan själv. Med två fingrar och masserade den känsliga knoppen häftigare än vanligt. Jag mindes fortfarande nattens alla underbara lekar – först med Peter och senare med Martin – och orgasmen var inte långt borta. Martins pumpande i fittan blev häftigare när han märkte att jag var nära. Han andades tyngre och jag kände hur kuken bottnade i mig. Sen kom han i ett stönande och när kuken ryckte i fittan sköljde orgasmen genom min kropp. Det var ett perfekt sätt att vända den stressiga morgonen till en underbar dag och jag kysste Martin passionerat innan jag plockade upp mappen och rättade till klänningen. Med en sista koll i spegeln öppnade jag ytterdörren, vände mig om och frågade:

”Vad ska du göra idag?”

”Peter och jag ska ta en golfrunda och sen hämta ut bilderna på hans senaste erövring.”

”Ni är ju knäppa, tänk att ni håller på som två tonåringar fortfarande! Låt honom ha bilderna ifred och tänk på den stackars tjejen. Hon ställde väl upp för honom – inte för alla hans kompisar.”
”Du, tjejer som följer med en kille hem första gången och låter sig fotograferas näck vill inget hellre än att bli påsatta av fler. Det är därför de ställer upp, tro mig. VI träffade många såna innan jag träffade dig, prinsessan. Dig är det klass på. Du skulle aldrig hamna i en sån situation.”

Med Martins ord ringande i öronen och hans sperma rinnande ur fittan kom jag precis i tid till sammanträdet. Det var lyckat för vårt företag, moderbolaget hade ställt ett förslag som innebar att vårt företag skulle behöva säga upp ca 20 personer på tillverkningssidan. På mitt förslag hade vi utarbetet ett motförslag som istället fick den effekten att tillverkningssidan behövde utökas och att verksamheten skulle öka sin procentuella vinst med ca 7% det närmast året. Chefen var nöjd och naturligtvis jag också. (På flera sätt)

”Ett synnerligen bra förslag, Anneli. På det här viset kan du komma att gå långt. Jag vet att moderbolaget har sina blickar på dig och det bådar gott. Förresten frågade Palmér om du alltid såg så nöjd ut eller om det bara var på fredagar.”

Jag kände att jag rodnade lite lätt, Erik märkte det och skrattade till.

”Jasså, det var därför du hade så bråttom hem…Att det var skönt syns tydligt på dig. Både i ansiktet och på kjolen. Men fläcken torkar säkert snart.”

Gud, så pinsamt. En snabb koll i spegeln i damrummet visade en halvtorr fläck i form av en slidöppning bak på min ljusbeiga, snäva kjol. Jag försökte få den torr under varmluftstorken och resultatet var hyfsat. Man måste komma riktigt nära för att se fläcken. Men å andra sidan visste jag inte hur många förutom min chef som redan noterat den skvallrande fläcken.
Resten av förmiddagen satt jag kvar inne på mitt rum och jobbade. Lagom till lunch plingade det till i datorn och jag kollade min mailbox.

Ett mail med okänd avsändare och orden:

Se vad hon njuter

Det fanns ett attachment som visade sig vara en bild som fyllde hela skärmen. Det var omöjligt att missa att det var jag. På Peters matsalsbord med en stor, svart löskuk halvvägs inne i fittan. Båda mina händerna hade fullt upptagna med att massera klittan och en tredje hand höll i dildon. Bilden var tagen i en knepig vinkel för man såg både mitt ansikte och fittan klart och tydligt trots att jag låt på rygg på bordet.

Peter.
Självklart, han hade framkallat bilderna och skulle träffa Martin. Men han kan väl inte vara så dum att han visar den här?
Jag letade upp hans telefonnummer och ringde. Jag tackade för mailet men undrade vad han tänkte när han skickade det?
”Var det inte härligt att se sig själv i en så het situation då? Tänk om Martin får se dig idag på mina bilder? Vad tror du han gör då?”
”Du skulle aldrig våga!!!! Hur kan du?”
”Jag kan visst och vågar, allt jag har gjort är ju att ta bilden eller hur, jag är inte med. Du kan ju ha varit var som helst och lagt upp dig med fittan i vädret, det vet inte din älskade sambo. Men det är klart. Jag kanske låter bli att visa bilderna om du ställer upp igen. Du njöt rätt bra av att bli knullad med löskukar. Klittan var svullen hela tiden och medge att det kittlade till i fittan när du såg bilden på skärmen.”
Jag kände hur det hettade till mellan benen.
”Ska du med på lunch, Anneli” chefen tittade in genom dörren. Jag nickade till svar och visade fem fingrar i luften. ”Ok, i foajén om fem minuter” han stängde dörren efter sig och jag var glad att han inte kommit in i rummet. Jag hade fortfarande bilden på mig själv på skärmen.
”Nå, vad säjer du. Är det värt att suga av mig mot att jag låter bli att visa Martin bilderna?”
”När och var?”

Peter bestämde att vi skulle träffas i parken bakom rådhuset. Mötet var snabbt avklarat för han var rätt kåt av situationen så han sprutade min mun full efter ett par minuter bara. Hans sperma smakade härligt och jag blev fuktig i trosorna av hela tanken på vem som helst kunde se oss under tiden.

”Får jag bilden nu då.”

”Nej, men prinsessan, så lätt kommer du nog inte undan. En träff till måste du nog gå med på. Martin ska till Stockholm nästa vecka och då ska du göra allt jag ber dig om i sexväg. Sen får du bilderna. Det lovar jag.”

”Du lovade att jag skulle få dem nu.”

Peter bara flinade mot mig och sa att han skulle höra av sig nästa vecka.

Kvällen innan Martin åkte hade vi lite mysigt med en god middag, ost och vin. När vi satt i soffan tittade han på mig och undrade om jag var orolig för något.
”Du vet att jag älskar dig vad än som händer”, sa han, ”berätta vad det är. Du har gått och suckat i flera dar. Vad är det som hänt?”
Jag var på vippen att berätta om Peter och bilderna och hans utpressningsförsök men samtidigt ville jag att Martin aldrig skulle få veta. Efter fyra lyckliga år tillsammans ville jag inte att den här händelsen skulle kunna få vårt förhållande att krascha. En del av mig tyckte att alltihop var obehagligt. Hur kunde jag vara säker på att Peter skulle hålla vad han lovat? Samtidigt var en del av mig upphetsad inför hotet att jag måste gör allt han ville i sexväg…vad kunde det innebära? Hur långt var jag beredd att gå innan jag sa stopp?
”Nej då, lite mycket på jobbet bara” sa jag och kysste honom.”
”Jag sprang ihop med Peter idag. Han skulle visst träffa den där tjejen från Statt igen. Han var rätt öppen och berättade mycket om vad de gjort sist. Han knullade henne på matsalsbordet och hon var helt tokig i löskukar. Peter har visat mig en kuk han har som är dubbel, en för fitthålet och en för analknull. Allt-i-ett. Skulle du vilja ha en sån? Du gillar ju när jag pullar dig i stjärten när vi knullar. Då kunde du suga min kuk samtidigt så blir det som om tre killar satte på dig på samma gång, prinsessan, det skulle du gilla va´? Att bli rejält utnyttjad.”

Han visste såväl att jag ofta fantiserade om det. Att bli utsatt för en gangbang, ligga helt öppen och bara ta emot kuk och sperma hela tiden. Gud, det gör mig så kåt, bara att fantisera om det. Flera händer som tar i mig, smeker mina bröst, håller isär mina lår så att vem som vill får knulla mina hål. Fittan blev härligt våt och jag satte mig i Martins knä och började gnida fittan mot hans begynnande stånd.
”Mmmm, det gillar jag. Det vet du ju. Men bara att fantisera om det. Att få vara med om ett gangbang, gruppsex med mig som enda tjej.”

Jag smekte mina bröst utanpå blusen och juckade med musen mot hans hårdhet. Martins fingrar fann vägen upp under kjolen, hittade min rakade fitta och smekte den så att fittsafterna smetades ut över hela härligheten. Klittan, läpparna, slidans ingång och bak mot stjärthålet. Han blev ivrigare när han såg mina längtande ögon. Båda händerna smekte fittan, masserade klittan som nu stod rakt ut blodfylld och pulserande. Två fingrar gled lätt in i fittan och med sin andra hand smekte han runt anus och ett finger trycktes långsamt upp i min stjärt. Jag la mig baklänges i hans knä med huvudet på soffbordet, smekte mina bröst och kände hur Martins härliga fingrar knullade mina hål.

” Tänk dig nu att det inte är mina fingrar utan två främmande kukar som tränger in i dina hål. Att jag bara tittar på medan två muskulösa mörkhåriga karlar tar hand om min lilla hora. De knullar din fitta och din stjärt sen byter de plats med varann. Men först måste du slicka av dina fittsafter från kuken som fyllt din trånga fitta. När de knullar dig som bäst kommer ett par in. Han smeker hennes fitta medan hon ställer sig på alla fyra och börjar slicka din fitta.”

När han sa det började han massera klittan med tummen. Jag ryckte till och andades tyngre. Jag nöp och drog i mina mörkröda bröstvårtor som jag befriat från onödiga klädesplagg. Med en hand höll jag Martins masserande hand i ett fast grepp. Jag var nära att komma och han fick absolut inte sluta nu.
”Känner du hur den tredje killen närmar sig din mun…han vill att du ska suga hans stora kuk…ta den i munnen, Anneli” Martin slutade för ett ögonblick upp med den gudomliga behandlingen av min fitta och stjärt och fixade till lite så att jag kom åt att suga hans kraftiga stånd. Jag slukade girigt kuken till roten och sög den omväxlande hårt och löst, lät tungan cirkla runt medan kuken gled in och ut i min mun. Det spreds en kåthet i min kropp som det inte gick att ta miste på. Jag kände så väl igen den. När han drivit mig så här långt kunde han få mig till vad som helst. Jag balanserade på randen till orgasm och ställde upp på allt då. Hade han bett mig vara med i ett direktsänt TV program om ”Annelis sexvanor” hade jag inte ens blinkat när kamerorna började rulla. Vad som helst. Bara han inte slutar nu. Vad som helst. Gud, vad härligt det är att bli så pullad och munknullad…Aahh…
Så slutade han.

Men bara för att vända upp min stjärt så att han kunde analknulla mig. Det är trångt i stjärten men ooohh så skönt att bli knullad där. Det bränner som eld i fittan av avundsjuka. Martin hade kåtat upp sig själv med sin lilla fantasi och han knullade mitt stjärthål fullt. Vi hjälptes åt att massera fittan och kom samtidigt. Det är en förunderlig känsla att vara så ”välanvänd” som man känner sig efter ett sånt häftigt knull. Martin är en perfekt älskare, när han har tid med mig.


Inskriven av: *Anneli*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky