Min härliga granne

Sexiganoveller

Jag har en nära tjejkompis som också har varit min granne sedan barnsben. Visserligen är det hennes storasyster (som är ett år äldre än mig) som jag har umgåtts mest med, i alla fall under början av puberteten. Men sedan när hon vi båda började gymnasiet så slutade vi umgås lika mycket.

Under gymnasiet så flyttade hon till en folkhögsskola, och då föll det sig naturligt att jag började prata och umgås med hennes syster som är två år yngre än mig, alltså 16. En tjej i sin bästa ålder! Jag har alltid sett på Hanna som en liten bråkig lillasyster som alltid varit barnslig, men under de senaste åren som hon har utvecklats har jag istället upptäckt en ung och vacker kvinna med välsvarvad kropp…

Hon kommer från indien och är ganska kort och mörk, har en fast och lagom stor rumpa, ganska stora och fasta bröst för hennes lilla kropp plus ett härligt ansikte med riktiga kuksugarläppar! Jag hade blivit riktigt god vän med henne och räknar henne som min närmaste tjejkompis. Vi träffas lite då och då hemma hos mig och ser på film och pratar om allt möjligt. Just denna kväll var fallet så, och mina föräldrar var på fest hos några släktingar. Klockan var efter tolv och vi gled oundvikligen in på ämnet sex… Hanna berättade med avsky om en gång när hon hade blivit sprutad i håret av en kille hon inte ville nämna namnet på. Jag lyssnade fashinerat och kunde föreställa mig själv stå framför henne med kuken i handen med vit sats som pumpas ut på hennes söta ansikte.

Att hon tyckte att det var så hemskt kunde jag inte förstå, men att råka ut för något sånt utan förvarning kan ju vara en ovälkommen överraskning. Jag minns själv när jag sprutade för första gången… I varje fall, en pirrig känsla av kåthet spred sig från kuken och ut i hela kroppen när vi satt där, i min egen säng, och snackar om de mest intima detaljer. Plötsligt känner jag att jag måste berätta det: – Jag har varit tänd på dig länge och jag vill ha sex med dig. Jag vet inte om du känner detsamma, men om du vill så behöver det inte betyda något mer. Att hon redan hade pojkvän visste jag, men jag hade intrycket av att det skulle ta slut när som helst.

Dessutom var jag inte kär i henne, jag ville bara knulla! En kort stund pinsam tystnad inträdde, och Hanna såg väldigt överraskad ut! – Så vill du eller inte? Du behöver bara säga ja eller nej, frågade jag. – Oj, det här kom verkligen plötsligt, säger hon. Men…jag vill göra det med dig nu… Det pirrar till i magtrakten av upphetsning och jag flyttar mig närmare henne och vi börjar kyssas djupt. Vi omfamnar varandra och jag smeker hennes ena bröst utanpå hennes tajta t-shirt. Hon tar av sig den och ställer sig upp. Jag ber henne vända sig om hon ställer sig med rumpan mot mitt ansikte och böjer sig framåt.

Sakta drar hon av sig sina vita tights, och den smala och vita stringtrosan syns igenom det tunna tyget. Jag flämtar till av upphetsning när hon drar ner byxorna och Hannas välformade skinkor blottas mitt framför mig! Jag låter mina händer smeka den fasta stjärten och närmar mig hennes fitta försiktigt. Hon flämtar till och hennes kropp spänns. – Gillar du vad du ser? frågar hon. – Om jag gör! svarar jag. Hanna lutar sig framåt mot väggen och svankar med ryggen så rumpan trycks ut allt tydligare. Jag drar sakta ner stringen och känner den härliga doften av fitta komma emot mig. Den sista delen av stringen sitter kvar vid blygdläpparna och jag drar lite hårdare tills den har åkt av ända ner till fötterna. Fittan är mörk, precis som resten av hennes kropp, och hon har rakat den delvis.

En liten triangel ovanför klittan är kvar, precis som jag vill ha det. Jag särar på skinkorna med händerna och borrar in ansiktet mot fittan och börjar slicka, från klitoris upp till anus. Hon är redan alledes blöt av fittsafter, och jag känner att min kuk är också väloljad och redo. Jag låter tungan leta sig in i Hannas fitta och jag för in ett par fingrar och börjar fingerpulla henne försiktigt. Det rosa köttet vidgar sig och fingrarna blir alldeles blöta. Min teknik fungerar tydligen, hon börjar stöna högt och göra motjuck med stjärten.

Jag låter tungan ta över igen och slickar klitoris med en snabb rytm. Plötsligt skriker hon rakt ut och trycker ner rumpan över mitt ansikte. Hennes orgasm blir stark, tjock vit vätska rinner ut ur fittan och ner i min mun. Det smakar lite salt och jag lapar i mig allt. Hon vänder sig om, sätter sig ner på knä och kysser mig på munnen. Jag knäpper upp hennes bh och plockar fram de fasta brösten. Det är så skönt att bara hålla dem i mina händer och smeka dem, men jag vill även smaka på dem.

Min tunga kittlar den ena mörka bröstvårtan och jag suger in den i munnen. Hanna stönar och börjar ta mig på kuken, utanpå mina byxor. – Nu är det min tur, säger hon och knuffar omkull mig så att jag ramlar baklänges på rygg. Med vana händer knäpper hon upp gylfknapparna och drar sen av mig byxorna med lite krånglande. Kuken är stenhård och ollonet alldeles blött av försats.

– Fan ta dig om du kommer i munnen på mig! säger hon.

– Ta det lugnt, jag tog ju din i munnen, svarar jag.

Prova, det är inte farligt! Hon ger mig bara ett finurligt flin innan hon drar ner kalsongerna och tar tag i min stolthet med handen. Jag ser hur hon drar ner förhuden och börjar slicka runt min flens. Det känns så himmelskt skönt att jag bara lägger huvudet bakåt, blundar och njuter. Nu tar hon hela i munnen och suger mig med långa drag samtidigt som hon slickar runt ollonet med tungar.

Efter en fem minuter så känner jag att satsen är på väg, det är omöjligt att hålla ut längre. Hela kroppen spänns och hon måste märka att jag kommer snart, men hon fortsätter suga. Till sist börjar jag pumpa min säd rakt in i hennes varma mun, och hon sväljer allt! Det känns som en evighet…inte en droppe verkar gå till spillo. Jag frustar och återhämtar andan igen efter utbrottet. Hanna ser på mig och ler.

– Du hade rätt, det var inte farligt. Det var faktiskt gott… Jag säger åt henne att fortsätta suga, men denna gången vill jag slicka hennes fitta samtidigt. Vi lägger oss i en 69:a och jag känner ännu en gång hennes härliga läppas slutas om min kuk. Jag tar tag i skinkorna och slickar snabbt in mellan blygdläpparna. Efter en stund känner jag att hon börjar få svårt att koncentrera sig, och då för jag in mitt pekfinger i hennes anus samtidigt som jag suger på klitroris. Det går för Hanna igen, dock inte lika mycket som första gången.

Nu är det hon som tar över befälet och sätter sig och grenslar min kuk. Jag ser de underbara brösten gunga framför mig när hon sjunker ner över mig och kuken tränger in i henne. Jag stönar till och tar tag i brösten, nyper lätt i vårtorna. Vi ser varandra djupt i ögonen och hon biter sig i underläppen. Hon ökar takten och rider mig allt hårdare. Jag förflyttar händerna till hennes rumpa och hjälper henne att rida snabbare. Efter en stunds ridande byter vi ställning. Nu är det hennes tur att ligga på rygg.

Hon har benen utanför sängkanten och jag ställer mig på golvet med hennes ben runt mina höfter. Jag böjer mig framåt och tränger in i henne ännu en gång. Jag ligger nästan ner och jag knullar henne sakta och rytmiskt. Vi kysser varandra och låter tungorna leka i våra munnar. Att livet kunde vara så här härligt kunde jag aldrig tro! Hon blundar och börjar massera sin klitoris med högerhanden…jag förstår att det snart är dags för tredje gången gillt, så jag börjar pumpa på allt snabbare. Hon skriker rakt ut och jag fortsätter knulla henne. Min kuk är stenhård och det känns som den ska sprängas när hennes fittmuskler försöker mjölka ut min sista sperma.

-Var vill du ha den? frågar jag.

Hon visar att hon vill ha den på samma ställe som förut. När hennes orgasm börjar ebba ut drar jag mig snabbt ut och ställer mig upp. Hanna sätter sig på sängkanten och börjar runka min hala och stenhårda kuk med snabba och stadiga tag. Hon tittar glupskt på den och tar den i munnen samtidigt som hon runkar mig. Till slut känner jag att jag kommer, den här gången riktigt ordentligt! Hon öppnar munnen och det första sprutet nästan fyller hennes söta mun. Det andra sprutet träffar pannan och en lång spermasträng ligger från pannan ner till hakan. Nästa sprut kommer även det i ansiktet, och ett par till kommer i munnen.

Hon suger in kuken i munnen och sväljer resten och slickar munnen ren, en syn som glatt överraskar mig! Vilken upphetsande syn att se Hannas mörka ansikte med vit sperma överallt, och det har även droppat sås från hakan ner på brösten. Min bröstkorg häver sig kraftigt fortfarande efter den stora orgasmen, och jag ler mot Hanna som fortfarande sitter på knä framför mig med mig kuk i sin hand. – Kom så går vi och duschar så får vi tvätta rent dig, säger jag. Hon ler bara till svar och vi går tätt omslingrande mot duschen… Jag skrev den här novellen på ungefär 2,5 timme. Den tillägnas min granne, som jag hoppas att få uppleva detta med snart…hon heter dock något annat i verkligheten.

Jag har en nära tjejkompis som också har varit min granne sedan barnsben.Visserligen är det hennes storasyster (som är ett år äldre än mig) som jag harumgåtts mest med, i alla fall under början av puberteten. Men sedan när hon vibåda började gymnasiet så slutade vi umgås lika mycket. Under gymnasiet såflyttade hon till en folkhögsskola, och då föll det sig naturligt att jagbörjade prata och umgås med hennes syster som är två år yngre än mig, alltså 16.En tjej i sin bästa ålder! Jag har alltid sett på Hanna som en liten bråkiglillasyster som alltid varit barnslig, men under de senaste åren som hon harutvecklats har jag istället upptäckt en ung och vacker kvinna med välsvarvadkropp…Hon kommer från indien och är ganska kort och mörk, har en fast ochlagom stor rumpa, ganska stora och fasta bröst för hennes lilla kropp plus etthärligt ansikte med riktiga kuksugarläppar!
Jag hade blivit riktigt god vän med henne och räknar henne som min närmastetjejkompis. Vi träffas lite då och då hemma hos mig och ser på film och pratarom allt möjligt. Just denna kväll var fallet så, och mina föräldrar var på festhos några släktingar. Klockan var efter tolv och vi gled oundvikligen in påämnet sex…
Hanna berättade med avsky om en gång när hon hade blivit sprutad i håret av enkille hon inte ville nämna namnet på. Jag lyssnade fashinerat och kundeföreställa mig själv stå framför henne med kuken i handen med vit sats sompumpas ut på hennes söta ansikte. Att hon tyckte att det var så hemskt kunde jaginte förstå, men att råka ut för något sånt utan förvarning kan ju vara enovälkommen överraskning. Jag minns själv när jag sprutade för första gången…I varje fall, en pirrig känsla av kåthet spred sig från kuken och ut i helakroppen när vi satt där, i min egen säng, och snackar om de mest intimadetaljer. Plötsligt känner jag att jag måste berätta det:
– Jag har varit tänd på dig länge och jag vill ha sex med dig. Jag vet inte omdu känner detsamma, men om du vill så behöver det inte betyda något mer.
Att hon redan hade pojkvän visste jag, men jag hade intrycket av att det skulleta slut när som helst. Dessutom var jag inte kär i henne, jag ville bara knulla!En kort stund pinsam tystnad inträdde, och Hanna såg väldigt överraskad ut!
– Så vill du eller inte? Du behöver bara säga ja eller nej, frågade jag.
– Oj, det här kom verkligen plötsligt, säger hon. Men…jag vill göra det meddig nu…
Det pirrar till i magtrakten av upphetsning och jag flyttar mig närmare henneoch vi börjar kyssas djupt. Vi omfamnar varandra och jag smeker hennes ena bröstutanpå hennes tajta t-shirt. Hon tar av sig den och ställer sig upp. Jag berhenne vända sig om hon ställer sig med rumpan mot mitt ansikte och böjer sigframåt. Sakta drar hon av sig sina vita tights, och den smala och vitastringtrosan syns igenom det tunna tyget. Jag flämtar till av upphetsning närhon drar ner byxorna och Hannas välformade skinkor blottas mitt framför mig! Jaglåter mina händer smeka den fasta stjärten och närmar mig hennes fittaförsiktigt. Hon flämtar till och hennes kropp spänns.
– Gillar du vad du ser? frågar hon.
– Om jag gör! svarar jag.
Hanna lutar sig framåt mot väggen och svankar med ryggen så rumpan trycks utallt tydligare. Jag drar sakta ner stringen och känner den härliga doften avfitta komma emot mig. Den sista delen av stringen sitter kvar vid blygdläpparnaoch jag drar lite hårdare tills den har åkt av ända ner till fötterna. Fittan ärmörk, precis som resten av hennes kropp, och hon har rakat den delvis. En litentriangel ovanför klittan är kvar, precis som jag vill ha det.Jag särar på skinkorna med händerna och borrar in ansiktet mot fittan och börjarslicka, från klitoris upp till anus. Hon är redan alledes blöt av fittsafter,och jag känner att min kuk är också väloljad och redo. Jag låter tungan leta sigin i Hannas fitta och jag för in ett par fingrar och börjar fingerpulla henneförsiktigt. Det rosa köttet vidgar sig och fingrarna blir alldeles blöta.
Min teknik fungerar tydligen, hon börjar stöna högt och göra motjuck medstjärten. Jag låter tungan ta över igen och slickar klitoris med en snabb rytm.Plötsligt skriker hon rakt ut och trycker ner rumpan över mitt ansikte. Hennesorgasm blir stark, tjock vit vätska rinner ut ur fittan och ner i min mun. Detsmakar lite salt och jag lapar i mig allt.Hon vänder sig om, sätter sig ner på knä och kysser mig på munnen. Jag knäpperupp hennes bh och plockar fram de fasta brösten. Det är så skönt att bara hålladem i mina händer och smeka dem, men jag vill även smaka på dem. Min tungakittlar den ena mörka bröstvårtan och jag suger in den i munnen. Hanna stönaroch börjar ta mig på kuken, utanpå mina byxor.
– Nu är det min tur, säger hon och knuffar omkull mig så att jag ramlarbaklänges på rygg.
Med vana händer knäpper hon upp gylfknapparna och drar sen av mig byxorna medlite krånglande. Kuken är stenhård och ollonet alledes blött av försats.
– Fan ta dig om du kommer i munnen på mig! säger hon.
– Ta det lugnt, jag tog ju din i munnen, svarar jag. Prova, det är inte farligt!
Hon ger mig bara ett finurligt flin innan hon drar ner kalsongerna och tar tag imin stolthet med handen. Jag ser hur hon drar ner förhuden och börjar slickarunt min flens. Det känns så himmelskt skönt att jag bara lägger huvudet bakåt,blundar och njuter. Nu tar hon hela i munnen och suger mig med långa dragsamtidigt som hon slickar runt ollonet med tungar. Efter en fem minuter såkänner jag att satsen är på väg, det är omöjligt att hålla ut längre. Helakroppen spänns och hon måste märka att jag kommer snart, men hon fortsättersuga. Till sist börjar jag pumpa min säd rakt in i hennes varma mun, och honsväljer allt! Det känns som en evighet…inte en droppe verkar gå till spillo.Jag frustar och återhämtar andan igen efter utbrottet. Hanna ser på mig och ler.
– Du hade rätt, det var inte farligt. Det var faktiskt gott…
Jag säger åt henne att fortsätta suga, men denna gången vill jag slicka hennesfitta samtidigt. Vi lägger oss i en 69:a och jag känner ännu en gång henneshärliga läppas slutas om min kuk. Jag tar tag i skinkorna och slickar snabbt inmellan blygdläpparna. Efter en stund känner jag att hon börjar få svårt attkoncentrera sig, och då för jag in mitt pekfinger i hennes anus samtidigt somjag suger på klitroris. Det går för Hanna igen, dock inte lika mycket som förstagången.
Nu är det hon som tar över befälet och sätter sig och grenslar min kuk. Jag serde underbara brösten gunga framför mig när hon sjunker ner över mig och kukentränger in i henne. Jag stönar till och tar tag i brösten, nyper lätt ivårtorna. Vi ser varandra djupt i ögonen och hon biter sig i underläppen. Honökar takten och rider mig allt hårdare. Jag förflyttar händerna till hennesrumpa och hjälper henne att rida snabbare. Efter en stunds ridande byter viställning. Nu är det hennes tur att ligga på rygg. Hon har benen utanförsängkanten och jag ställer mig på golvet med hennes ben runt mina höfter. Jagböjer mig framåt och tränger in i henne ännu en gång. Jag ligger nästan ner ochjag knullar henne sakta och rytmiskt. Vi kysser varandra och låter tungorna lekai våra munnar. Att livet kunde vara så här härligt kunde jag aldrig tro!Hon blundar och börjar massera sin klitoris med högerhanden…jag förstår attdet snart är dags för tredje gången gillt, så jag börjar pumpa på allt snabbare.Hon skriker rakt ut och jag fortsätter knulla henne. Min kuk är stenhård och detkänns som den ska sprängas när hennes fittmuskler försöker mjölka ut min sistasperma.
-Var vill du ha den? frågar jag.
Hon visar att hon vill ha den på samma ställe som förut. När hennes orgasmbörjar ebba ut drar jag mig snabbt ut och ställer mig upp. Hanna sätter sig påsängkanten och börjar runka min hala och stenhårda kuk med snabba och stadigatag. Hon tittar glupskt på den och tar den i munnen samtidigt som hon runkarmig. Till slut känner jag att jag kommer, den här gången riktigt ordentligt! Honöppnar munnen och det första sprutet nästan fyller hennes söta mun. Det andrasprutet träffar pannan och en lång spermasträng ligger från pannan ner tillhakan. Nästa sprut kommer även det i ansiktet, och ett par till kommer i munnen.Hon suger in kuken i munnen och sväljer resten och slickar munnen ren, en synsom glatt överraskar mig!
Vilken upphetsande syn att se Hannas mörka ansikte med vit sperma överallt, ochdet har även droppat sås från hakan ner på brösten. Min bröstkorg häver sigkraftigt fortfarande efter den stora orgasmen, och jag ler mot Hanna somfortfarande sitter på knä framför mig med mig kuk i sin hand.
– Kom så går vi och duschar så får vi tvätta rent dig, säger jag. Hon ler baratill svar och vi går tätt omslingrande mot duschen…

Jag skrev den här novellen på ungefär 2,5 timme. Den tillägnas min granne, somjag hoppas att få uppleva detta med snart…hon heter dock något annat iverkligheten.

(0)

Sexnoveller

Clicky