Min gamla skolkamrat

Sexiganoveller

Jag träffade Eva på stan som var en gammal skolkamrat till mig, vi pratade lite om de andra i våran klass och det där vanliga som man pratar om. Eftersom jag var på väg hem och hon inte hade något att göra så föreslog jag henne att hon skulle komma hem på en kopp kaffe. Det tackade hon ja på och vi gick hem till mig. Väl hemma så gick hon husesyn, och berättade för mig hur fint jag hade det.

-Ojdå, är du intresserad av datorer?!, det kunde man inte tro om dig på högstadiet.

-Nej, kanske inte, men det är väl sånt som kommer med tiden sa jag.

I alla fall, nu var kaffet färdigt, och vi slog oss ner i köket med lite hembakade bullar. Vi pratade om vad vi jobbat med sen skolan och om mina tjejer och hennes killar, och vi kom fram till att båda två var ensamma för tillfället.

-Jag har hört att det finns mycket porr inom datorvärlden, stämmer det?!

-Tja sa jag, jag har en del faktiskt, jag driver en bbs med enbart porr i, förklarade jag.

Och efter jag förklarat vad en bbs var så frågade hon med en glimt i ögat om hon fick se några bilder. Jag var ju inte sen med att visa upp mina ‘favoriter’ på hårddisken. Eva blev nog lite kåt av det hela och sa skämtsamt under en bild: -Det där ser verkligen upphetsande ut.

-MMmm, sa jag, det var ett tag sen man gjorde något sådant.

-Jo, samma här, förklarade Eva.

Eva som stod bakom mig, där jag satt i stolen framför monitorn, lade sina händer på mina axlar. Jag vände mig instinktivt om, och såg i hennes ögon vad hon ville. Hon böjde sig neråt och gav mig en djup het kyss, och efter det sa hon: -Kom vi går in i sovrummet och lägger oss. Jag reste mig upp och ledde in henne i sovrummet, jag smekte av henne kläderna och först nu upptäckte jag vilken underbar kropp hon hade, runda fina bröst, perfekta skinkor att grabba tag i, och en fin vältrimmat mörk trekant mellan benen. Jag föste ner henne i sängen så att hon låg på rygg i min säng med benen ner på golvet, och jag började lapa hennes våta sköna fitta.

Den smakade underbart, precis som en fitta skall göra, och Eva gnydde lite lätt när jag började närma mig hennes klitoris. Jag sög in den i munnen och lät tungan spela över den samtidigt som jag sög ganska hårt på den. Det måste ha varit längesedan Eva hade sex, för det gick för henne med en gång, det kan inte ha tagit längre än en 40sek. Eva reste sig upp och tackade mig, samtidigt som hon drog ner min gylf, drog ut min dolme och sug in den i sin mun. Det var helt underbart, och det smackade när hon drog ur den, det blev kallt, men varmt igen när hon sög in den igen. Samtidigt masserade hon min pung och jag kände att det var nära att gå för mig så jag tryckte henne ifrån mig. Hon låg nu på rygg igen och jag lade mig i sängen, lägg dig på mig på rygg sa jag.

Sagt och gjort där låg hon, men jag behövde lite tid att lugna ner mig, hade jag stuckit in min kuk i henne just då så hade det gått för mig direkt. Nu låg hon perfekt, och jag kunde massera hennes clitoris med min högerhand samtidigt som jag nöp lite lätt i hennes vänstra bröstvårta med min vänsterhand. Jag höll på med detta tills det gick för henne igen, och jag lugnat ner mig lite till (en ca: 5Min). Lyft på röven lite sa jag.. så förde jag in min lem i henne med högerhanden, MMmMM stönade jag, och jag blir kåt än idag när jag tänker på hur skönt det var när hon sänkte sig ner över min stenhårda kuk och hon började höja sitt sköte upp och ner över min kuk. Jag fortsatte att massera hennes clitoris och efter en 10min var det dags för henne att komma igen, den här gången mycket våldsammare, hon skakade i hela kroppen och fittan savade som bara den, det rann ner över min stake och ner över min pung. Detta var så mycket som jag kunde tåla och jag viskade i hennes öra att jag snart kommer…

-Jag vill svälja det, sa hon, och reste sig upp och lade sig mellan mina ben och började suga lika skönt som innan. Hon tog den ända in till roten och jag kunde känna hur hennes hals tog emot mitt ollon, samtidigt som hon kramade och masserade min pung lätt, det tog inte lång tid innan jag släppte ut ett dovt stön och jag kände känslan börja sprida sig från pungen och upp i ryggraden och kittla till ordentligt. Då kom första stöten och det var som om Eva fick en kniv i halsen för hon ryckte till förvånat, men kom snart tillbaka till verkligheten och började svälja i takt med mina sprut långt ner i hennes hals. Och till min stora förvåning klarade hon av att svälja alltihop. När jag sprutat färdigt gav hon mitt ollon en lätt puss, och kom sedan upp till mig och gav mig en go’ kram, sedan somnade vi in i varandras armar.

(0)

Sexnoveller