Min första trekant! Del 1

Sexiganoveller

Här ska jag berätta om min första trekant. Jag var 31 år och var sen tre veckor ihop med en 28årig tjej som hette Tess. Hon var nyskilld och hade en 2årig dotter. Vi hade träffats på en dejtingsajt och knullade som kaniner. Tyvärr träffades vi inte så ofta pga hennes dotter. Men nu var det kristi himmelfärdsdag och Tess dotter skulle vara hos sin pappa hela helgen.

Vi hade tagit ledigt på klämdagen och hade fyra dar för oss själva… Nja nästan ialla fall. Helena en av Tess vänner som hon träffat genom jobbet några månader tidigare skulle också komma på besök Onsdag- Torsdag. Men men. Vi räknade ändå med att få knulla ordentligt ändå då Helena skulle sova i andra änden av lägenheten.

Tess var en brunett med långt hår som alltid kittlade mig på magen när hon sög av mig. Hon var ca 1.65 lång och 70kg med C kupa och fin rund röv. Hennes ögon var nästan alltid glada med en glimt av vad jag tolkade som kåthet. Fittan var helrakad och smakade alltid gott.

På Onsdag morgon hämtade vi upp Helena på tågstationen. Efter hälsningskramar så åkte vi och handlade inför kvällen sen hem till Tess. Tess och Helena började genast berätta det senaste för varandra och glömde helt bort mig. Tess hade varnat mig för det och sagt att det kunde hända så jag satt mig ner med en bok. Efter ett par timmar så var det dags att fixa lite lunch så vi slängde i hop en god sallad. Vi det här laget hade dom uppdaterat varandra med det viktigaste så även jag fick vara med på ett hörn i samtalet.

Helena var 29år var ca 1.70 och kanske 80kg, varav kanske 10kg var hennes enorma bröst som hon visade upp i en djup uringning. Hon var rätt rund men hade ändå en markerad midja.

Dagen gick rätt fort, vi åkte runt och kollade lite sevärdheter och lite annat turistigt. Helena hade bara varit i stan i jobbet och inte hunnit sett så mycket och jag var inflyttad från norrland bara en 3år tidigare och mest bara jobbat.

När vi kom till lägenheten igen så korkade vi upp vinet och började med maten. Det blev rostbiff med hasselbackspotatis och panacotta till efterrätt. Efter maten satt vi oss i soffan och drack mer vin och gick igenom Tess skivsamling med 80tals musik.

När klockan närmade sig 2 på natten började jag och Tess att börja grovhångla i soffan så Helena sa att det var dags att gå och lägga sig med en blinkning åt vårt håll. Vi fixade till oss och gick och la oss.

Tess sovrum var rätt ovanligt då det inte hade några fönster så det var alltid kolsvart därinne. Vi praktiskt taget slet av oss kläderna och knullade direkt utan förspel då vi bägge var jävligt kåta och inte helt nyktra. Tysta var vi inte heller men vi brydde oss inte. Det tog väl max 10min innan vi var klara. Tess gick på dass och sköljde av sig och sen gick jag när hon var klar.

Jag kom tillbaka till sovrummet och kände mig fram till sängen och gled ner under täcket bakom Tess. Jag var på väg att somna när jag kände att täcket lyftes upp och en kropp gled ner bakom mig. En hand gled över min höft och tog tag i min kuk. Helenas röst frågade om hon fick vara med. Hon sa att hon hade blivit kanonkåt när hon hörde oss knulla. Tess svarade att klart hon fick bara hon kunde fixa till ett stånd på mig. Inga problem sa Helena och gled ner med sitt huvud till min kuk som redan börjat vakna till igen. Jag kännde ett par läppar sluta sig kring min kuk som nästan var stenhård igen. Samtidigt vände sig Tess om och började kyssa mig från magen upp till min mun. Tess viskade till mig att dom kommit på det här när jag var på dass och undrade om det var ok? Jag fick bara fram ett svagt självklart då Helena tog min kuk djupt i sin mun och tog tag över min pung och drog lätt med sin hand. Bra sa Tess och satte sig gränsle över mitt ansikte med ryggen mot Helena.

Allt det här skedde i totalt mörker så min fantasi gick på maxfart. Tess började gnida sig mot mitt ansikte, hon var redan pangblöt och jag grabbade tag i hennes skinkor och tryckte in tungan så djupt jag kunde i hennes fitta. Tess spände ryggen i en båge och skrek rakt ut då hon kom. Hennes fittsafter forsade över mitt ansikte. Jag tog ut tungan och sög in hennes klitta i munnen. Samtidigt så kände jag att jag var nära att komma men Helena märkte det och tog ut kuken ut munnen ock klämde till kraftigt just under ollonet tills jag lugnat ner mig. Vi kan ju inte få slut på det roliga redan sa hon. Helena kröp upp och gränslade min kuk och gled ner och tog ett fast grepp om Tess bröst bakifrån. Själv så hade jag svårt att tro att detta hände. Efter ett tag så klev Tess av mitt ansikte, böjde sig ner och kysste mig och slickade bort lite av hennes fittsaft från mitt ansikte som var helt vått. Tess trevade efter sin byrålåda och tog fram sin dildo och la sig ner brevid mig och Helena och stoppade in den i sin fitta. Vi såg ju inget men hörde vibratorn på dildon och Tess stönanden.

Helena klev av min kuk vände sig om och la sig ner i en 69a. Återigen hade jag hennes mun runt min kuk. Hennes fitta smakade salt och gott. Efter ett tag frågade hon om jag kunde slicka hennes rövhål. Jag hade aldrig gjort det innan men jag tänkte inte låta det hindra mig. Hon släppte min kuk och rätade på ryggen så jag skulle komma åt röven bättre. Min tunga letade sig fram till rätt ställe och började ivrigt slicka. Samtidigt släppte Tess dildon och satte sig på min kuk och började rida samtidigt som hon hånglade och smekte Helenas bröst. Det blev för mycket för mig och jag kom som en explotion. Jag försökte skrika men Helena pressade sin röv mot mitt ansikte så bara några dämpade stön kom ut. Helena och Tess klev av mig kysste mig och sa till mig att återhämta mig. Jag rullade åt sidan och dom la sig i en 69a med Helena på överst.

Jag tog fram dildon som jag lagt mig på, startade den och kröp upp bakom Helenas röv. Jag stoppade in den i hennes fitta och började slicka hennes röv. Efter nån minut började hon skaka tills hon skrek att hon kom.

Helena klev darrande av Tess och vi tog och började suga var sin bröstvårta på Tess samtidigt som jag stoppade in dildon i Tess fitta. Det tog inte många minuter innan Tess kom skrikande igen.

Vi rullade av varandra och låg flämtande i sängen. Efter ett par minuter kunde jag inte hålla mig längre och sa, ja det här var ju helt ok! Efter ett par tysta sekunder så skrattade tjejerna och började puckla på mig med kuddarna. Efter ett par minuter så lugnade vi ner oss och började kramas med varandra. Vi låg där och småpratade lite, jag på rygg och med en tjej på varje sida. Lite då och då kände jag en hand på min kuk som för att se om jag var redo igen.

Efter en stund sa Helena nu väntar jag inte längre och bad Tess tända lampan så vi skulle kunna se. När ljuset kom på såg jag Helena naken för första gången. Hennes bröst var ännu mer majestätiska utan kläder. De var E kupa med mycket mindre häng än väntat med liten mörk vårtgård och dom längsta vårtorna jag sett. Hennes fitta var halvrakad med en mörk, tät, välansad triangel. Kåtheten bara lyste om henne. Hon frågade Tess om hon hade nån barnolja, glidmedel eller nått liknande. Tess tog fram en flaska glidmedel och gav henne.

Tess gav mig flaskan och sa åt mig att smörja in hennes bröst och röv. Jag tvekade inte en sekund och började smörja in henne. Brösten hade en helt underbar tyngd och var mycket fastare än vad jag trodde dom skulle vara. Hennes bröstvårtor styvnade och blev om möjligt ännu längre. Jag var på väg att börja suga på dom när hon stoppade mig och sa att jag inte hade smörjt in hennes röv än. Hon vände sig om och böjde sig framåt så jag skulle komma åt ordentligt. Jag sneglade på Tess och såg att hon hade halvöppen mun och kunde inte släppa Helenas röv med blicken.

Jag började utifrån på skinkorna och arbetade mig innåt. Henner röv började glänsa av glidmedlet och hon började stöna när jag närmade mig rövhålet med mina händer. Jag tog flaskan och hällde ut en sträng glidmedel som rann ner mellan skinkorna. Med mitt pekfinger började jag massera in glidmedlet runt hennes rövhål. Helena började åma sig och jag började retas med henne lite och bara närma mig rövhålet sakta men säkert. Bredvid mig började Tess stöna och jag såg att hon hade börjat smeka sig själv utan att släppa Helenas röv med blicken.

Till slut kunde jag inte hålla mig längre utan tryckte långsamt in mitt pekfinger i Helenas röv. Hon stönade högt och jag började fingerpulla hon snabbare. Lite mer glidmedel och ett finger blev två och min andra hand började smeka hennes klitta. Bredvid mig hörde jag Tess stöna som om hon kom. Helena vände sig om, knuffade ner mig på sängen tog en handfull glidmedel i handen och började smörja in min kuk som jag inte märkt stod i givakt igen. Helena böjde sig över mig och började bröstknulla mig med sina underbara bröst.

Efter ett par minuter reste hon sig upp och vände sig om sänkte ner röven mot min kuk och jag trodde att nu ska jag få rövknulla henne. Men hon lät bara mitt ollon glida mellan hennes skinkor innan hon reste sig upp. Tog tag i min hand och drog upp mig till stående. Hon styrde mig till fåtöljen som stod nån meter från sängen, satt mig ner och sa att jag inte fick lämna den förrän hon gav mig tillåtelse. Jag började protestera men hon bara skakade på huvudet och gick till Tess i sängen. De hånglade ett tag innan Helena ställde upp Tess och gav henne samma behandling som jag gett Helena med glidmedlet.

Till saken hör att Tess aldrig varit intresserad av analsex. Ok ett finger i röven när jag satt på henne bakifrån gick väl an men inget mer. Nu såg jag hur hon njöt totalt när Helena stoppade in först ett finger sen två i Tess röv. Jag satt med ett stadigt grepp om min kuk kvar i fåtöljen och njöt av skådespelet framför mig. Helena drog ut fingrarna ut Tess röv, stoppade in tummen i hennes fitta och pek och långfingret på var sin sida klittan. Helena började samtidigt vildsint slicka Tess rövhål. Tess kom så hårt att hon inte klarade av att hålla balansen längre. Helena följde Tess ner på golvet utan att tappa takten det minsta.

Nu låg Tess på mage framför mig med röven i vädret skakande av multipla orgasmer med Helenas tunga djupt i hennes röv och finger pullande Tess fitta. Till slut så orkade inte Tess mer och la sig på sidan föste bort Helenas hand från sin fitta och bara flämtade. Helena vände sig om tittade på mig och sa att nu var det hennes tur. Hon drog upp mig ur fåtöljen grabbade tag i min kuk med ena handen och glidmedlet med den andra. Hon smorde snabbt in kuken la sig på rygg på sängen med benen högt så jag skulle komma åt att sätta på hennes röv.

Jag tog och kröp upp mot henne, satte mitt ollon mot hennes rövhål och gled sakta in till roten. Hennes röv var fantastiskt tajt och nöp underbart till om skaftet. Jag tog några tag sen drog hon ner mig och tryckte mitt ansikte mot hennes bröst och sa sug… Jag lydde och äntligen fick jag smaka på dom underbara brösten. Jag vet inte hur länge vi låg så, stötande i hennes röv och sugande på hennes bröst. Till sist så knuffade hon upp mig, sa åt mig att lägga mig på rygg. Jag la mig ner och hon satte sig på huk över min kuk och jag gled än en gång in i hennes röv. Hon började rida mig vildsint och jag hade min ena hand på hennes bröst och den andra smekte hennes fitta. Jag kände en kittling längs ryggraden och sa att nu kommer jag snart. Hon ökade takten och jag kom hårt i hennes röv och Helena spände sig och började komma själv. Hennes röv började pulsera vi skrek bägge två. Jag kände nåt varmt på min mage och såg att Helena hade fått en fontänorgasm rakt över mig. Helena började skratta och sa att det var hennes första fontän. Jag sa att det var min första också. Tess kom upp i sängen och såg vad som hänt och tog fram en handuk från nattduksbordet så vi kunde torka av oss. Vi skrattade, kramades, kysstes och hjälpte till att torka av varandra. Kl var nu nästan 4 och vi somnade alla strax i en hög i sängen.

Vad som hände på morgonen efter kommer i del 2!

Andreas

(0)

Sexnoveller

Clicky