Min första trekant

Sexiganoveller

Alla killar och tjejer drömmer ibland om att älska med två av det motsatta könet. Men det är inte alla som får sin dröm uppfylld, och om det händer, har man först svårt att tro att det verkligen är sant. Det hände mig för ett par veckor sedan. Det var en fredagskväll, och då jag bor i en större stad och inte är den som spottar i glaset, tillbringade jag givetvis större delen av kvällen ute på krogen. Vid midnatt hade jag fått nog och klev ut på gatan. Ett starkt behov att tömma blåsan gjorde sig påmint, så jag ställde mig bakom första, bästa parkerade bil och urinerade.

Då kom ett par fnittrande brudar på andra sidan gatan. Det var tydligen för pryda för att titta på mig då, men när de hade klivit in genom porten mitt emot mig, ställde de sig och tittade rätt på mig utan några tecken på skam. Jag stod i profil, sp de fick minsann se vad de ville se. Eftersom jag var måttligt berusad, erades jag inte, utan log skälmskt mot de två blondinerna. När jag sedan var klar, såg jag hur de utbytte några ord och skrattade. Och så vinkade den ena åt mig och ville att jag skulle komma. De öppnade porten och sa:

– Hej….vad sägs om att hänga med upp?

Vad ska man svar på en sådan fråga? Nej tack, jag är full och ska hem och sova? Givetvis tackade jag ja, plötsligt spänd av förväntad över vad som skulle hända i dessa vackra kvinnors sällskap. När vi kom upp till lägenheten blev jag ombedd att kliva in i vardagsrummet, så skulle de komma med något att dricka. Jag satte mig i skinnsoffan, darrade av kåthet. Det gick några minuter. Sedan kom den ena in, en kort, ljus flicka med stubbat hår och vänliga ögon. Hon hade bytt om. Detta bestod av en vit neglige och ett par små, vita trosor. Jag såg, redan när hon satte sig på andra sidan bordet, att hon var våtmellan benen.

– Jag heter Annika, sade hon och smuttade på sin drink, sedan hon hade satt fram en åt mig också. Vad tycker du om mig?

– Jo…du är väldigt sexig, fick jag mumlande fram. – Är du mycket kåt? frågade Annika och såg djupt in i mina ögon.

– Ja…,sa jag generat. Som om inte detta kunde räcka, trädde den andra flickan in i rummet nu. I handen höll hon ett glas, fast detta fann jag knappast lika intressant som hennes kropp – hon var nämligen helt naken. Hennes hår var rågblont och ganska långt, ögonen lite skygga, men också kåta. Brösten var små och fasta – vårtorna spända och ljusröda. En liten ljusbrun tofs prydde hennes fitta.

– Det här är Susanne, sade Annika. Gillar du henne också?

– Javisst, sade jag snabbt och upphetsat.

Susanne stod kvar bredvid Annika mittemot mig. Hon såg skyggt ner.

Det var tydligen hon som var den blyga, och Annika den företagssamma av de två.

– Men Susanne! Ska du inte sätta dig bredvid vår gäst? sade hon.

– Jo…kom det tveksamt ur den lilla munnen. Och så gick hon runt bordet och satte sig en halvmeter ifrån mig, med den bleka huden mot skinnsoffan. Nå, min herre. Vad heter du egentligen? sa värdinnan med fast stämma.

– Christian, sade jag.

– Välkommen då, Christian. Vi kanske ska sätta på lite skön musik, fortsatte hon och gick bort till stereon och satte på en kassett med indisk sitarmusik. Den mest upphetsande musik jag själv vet.

– Jaha, vi kanske ska börja då. Vi vill ha en lång, härlig natt, inte sant, Susanne?

– Jo, sade hon på nytt och sträckte på sig. Ett förväntansfullt uttryck syntes i hennes ansikte. Och såg mig i ögonen så att jag smälte, varpå hennes högra hand började smeka på min bula. Mitt emot oss hade Annika börjat smeka sig under sina fuktiga trosor. – Sug hans kuk, kommenterade hon utan omsvep. Och den kåta lilla Susanne öppnade girigt mina jeans. Vi hjälptes åt att få av dom. Hennes fuktiga hand kramade min pung och drog förhuden sakta upp och ner. Jag lade handen på hennes arm.

– Vänta lite, sa jag med mörk röst. Annars sprutar jag direkt. Vi möttes i en blöt kyss istället och hon gled upp på mitt knä. Hennes hud var mjuk och len. Jag började nafsa och suga på de små sockertopparna. Nog var vårtorna styva alltid. Annika var otålig.

– Men sätt igång och sug hans kuk nu då! Susanne vågade inte göra annat än att lyda. Hon slöt de smala läpparna om mitt bultande ollon, och jag stönade högt av vällust. Nu hörde man också hur Annika njöt av att se på när jag blev avsugen av hennes vän. Genom dimmiga ögon såg jag hur hon drog av sina blöta trosor och började smeka sina egna stora bröst. Med den andra handen fingrade hon sig med fasta, ryckiga rörelser, hon skrevade brett med benen och flåsade av lust. Så kåt som jag var gick det för mig ganska fort. Jag vrålade till och kände hur min säd sprutades ut i Susannes varma mun. Det rann över i hennes mungipor, och hon slickade glupskt i sig varenda droppe och svalde hela satsen. Det gick någon minut under vilken vi alla tre satt och pustade ut lite. Jag såg på Annika att hon nog hade kommit, för hon såg ganska salig ut. Och fick en stor lust att pumpa henne för allt vad hon var värd. Susannes hand vilade på mitt lår, medan den andra smekte försynt kring hennes sköte. – Åhh, Christian, vad härligt det var att se henne dia din stake, min fitta dryper. Vill du smaka? sa Annika med mörka ögon.

– Ja, för fan, sa jag och reste mig upp och fick av mig resten av kläderna. Hon lade sig lojt tillrätta på rygg i sin soffa med särade ben. Nu såg jag att hon var rakad där nere. Kuken började snabbt resa sig igen. Och så lade jag mig mellan de heta, mulliga låren och drog in den fräna, salta doften av savande fitta. Hon pep till när min mun mötte musen, och efter att jag pussat det mjuka, blöta slickade jag henne först på lårens spända insidor för att riktigt kåta upp hennes grotta. Min tunga letade sig strax intill den styva klittan, och knappt hade jag börjat massera den, förrän hon juckade kraftigt och skrek ut sin orgasm, långt nerifrån halsen. Så vild blev hon, att hon höll på att slita håret av mig. Jag flyttade mig upp och lade ansiktet mellan de fasta brösten. De var de skönaste bröst jag hade haft i händerna någonsin, jag knådade dem och gav Annika en djup, sugande puss. Då kände jag en bekant hand mellan benen igen. Susanne satt bakom oss och ville inte vara utanför leken.

– Jasså, du är fortfarande uppe, flicka lilla, sa jag fräckt.

– Vaddå då, jag är faktiskt arton år, sade hon med en smått förnärmad röst. – Jaha. Då har du haft annat än fingrar i fittan då? – Ja, vad trodde du då? – Nä, man vet ju aldrig. Det är ju bäst att fråga om lov förs! Nu var det dags att ta denna stolta, skygga tös. Jag reste mig och drog henne in till sovrummet. Där knuffade jag ner henne på sängen. Det var en bred dubbelsäng – tydligen delade de inte bara killar, utan säng också, dessa kåta flickor.

– Sover ni tillsammans? frågade jag

– Ja…det är faktiskt skönt, sa Susanne och särade de smala benen. Fast man saknar en riktig man ibland, ska du knulla mig eller inte?

– Oj, oj, oj, är man så kåt, sa jag. Och så kom jag ner till henne. Kuken stod som ett hammar skaft och det var inga problem att glida in i henne. Men trångt var det, kände jag. Hon kramade som om hon inte hade fått kuk på år och dag. Mitt i alltihop kände jag hur sängen gungade av något annat än oss, och Annika dök upp. – Är hon skön att knulla? frågade hon mig med glansiga ögon.

– Mmm, sa jag och pumpade på. Susanne flämtade tyst och häftigt.

– Gillar du hans kuk? Annika var en nyfiken flicka.

– Jaa, viskade hon med darrande röst. Då satte jag in några kvicka stötar, tills det kittlade i kukroten och hon gurglade fram ett sista, tungt stön. Kuken åkte ut och jag sprutade rakt i Annikas hår, hon höll just på att krama sin sexväninna. Efter dessa ansträngande strapatser föreslog Annika en varm dusch. Vi andra hade ingenting emot detta. Jag började vid det här laget bli ganska trött, men Annika var inte mätt ännu. Hon började suga mig i duschen medan hon pillade mig i rumpan, men jag sa:

– Nä, snälla du nu får du vänta lite. Jag är ingen sexmaskin. Hon reste sig och såg på mig. – Men jag då? jag vill också ha dig! – Jo det är klart att du ska få, men du får vänta lite, min sköna. Trumpert lät hon sig nöjas. När vi torkas oss, sa Susanne godnatt och gick till sängs. Jag och Annika satt i soffan och pratade om sex. Vad vi gillade och vad vi inte hade varit med om ännu. När jag avslöjade att jag aldrig hade älskat med två kvinnor förut lyste hon upp. Hon menade att detta kunde upprepas. Snart. Och jag höll med.

– Du ska inte lyssna på Susanne. Hon är väldigt pryd och håller benen tätt ihop, ända tills hon ser en naken kille och tills jag börjar smeka henne. Vi älskar faktiskt ofta, hon och jag. När sedan jag lyckas övertala henne, oftast när hon har fått lite vin i sig, provar vi att ragga upp en kille och ha en skön natt med.Men det har aldrig varit så här bra förut. Jag tackade för komplimangen och skickade den tillbaka.

– Jag har en annan dröm, förutom den jag har fått uppfylld här ikväll, sade jag sedan.

– Jasså?`Hon var mycket nyfiken.

– Jag skulle vilja ta en tjej i rumpan. Annikas ansikte sjönk ihop något.

– Jag är ledsen, Christian, men jag har gjort det en gång och det gjorde bara ont. Jag gillar det inte.

– Jaha, sa jag, men blev inte alltför besviken. Men Susanne då? Jag kan verkligen tänka mig ta henne där bak.

– Ja. Det skulle vara häftigt. Hon är väldigt sugen på allt möjligt, den flickan. Vi kan ju överraska henne någon natt.

– Visst. Tänk vad sur hon ska bli först! Men jag ska nog ge henne vad hon ber om.

– Nu ber jag dig att knulla mig, min vän. Är du beredd?

– Jodå, jag sade inte nej till att fylla hennes rakade mus.

– Vi kan göra det här på soffan. Jag gillar att rida, sa hon lättsinnigt. Kuken var åter villig och hon drog fram en stol från bordet.

– Kom. Och så satte jag mig, och hon klev upp i mitt knä och styrde med säker hand in min stake i sitt rakade sköte. Återigen var hon drypande våt. Hon red mig till en början långsamt, sedan allt snabbare. Och jag njöt mycket av de tunga bröstens guppande upp och ner, upp och ner. Det kändes som en evighet, men det gick för henne under ett vilt skrik som kanske väckte en och annan granne. Full och trött som jag var, kunde jag inte komma. När hon hade klivit av, med armarna om min hals och mina lystna händer på de härliga pattarna, bad hon mig om en annan sak som jag inte kunde motstå.

– Spruta mig i ansiktet! Hon knäböjde framför min kuk, med händerna på mina fötter. Jag runkade frenetiskt och slutligen sprutade jag fyra rejäla klickar i hennes söta ansikte. Hon smorde in den vita smeten i hela ansiktet.

– Tack, Christian. Det har varit en underbar natt. Vill du snart hälsa på oss igen? Det ville jag förstås.

– Då kommer jag bakvägen, sa jag när vi hade bestämt tid för ett nytt möte. Och Annika, ännu skönt naken fnittrade. Ni undrar väl vad som hände den kvällen, men det tänker jag inte berätta nu…..

(0)

Sexnoveller

Clicky