Min första gangbang

Sexiganoveller

Jag är en 16-årig tjej som ofta fantiserat om att bli tagen av flera killar samtidigt. Jag tänder väldgit mycket på att bli dominerad i sängen och är mycket mer erfaren än de flesta tjejer i min ålder. Jag blir lätt kåt om man trycker på rätt knappar och detta jag ska berätta gör mig alltid kåt att tänka tillbaka på. Detta hände för några månader sedan, i juni.

Jag hade ett KK-förhållande med en man som är nio år äldre än mig, altså 25. Han heter Kalle och vi träffades första gången på internet. Vi hade cybersex och han var den första killen som fått mig så kåt att jag kunde få dubbla orgasmer bara med hjälp av fingrarna och min dildo. Vi tände (-r) på exakt samma saker. Så vi bestämde oss för att träffas.

Vi bestämde att vi skulle träffas nere på stan (jag bor i Gbg) och första mötet tog vi det ganska lungt, ingen dominans förrän vi var säkra på varan. Men sedan blev det vildare, han tog med mig på barrundor och visade upp mig för alla, han band mig och gjorde alla möjliga överraskningar som tände mig till max. Han var också den första som fick ta mig analt.

En fredagskväll ringde han min mobil och berättade att han hade en överraskning till mig dagen efter.

Jag bestämde mig genast för att strunta i festen jag tänkt gå på.

Men han hade instruktioner också.

Han ville att jag skulle klä mig slampigt och sexigt, men ändå inte för snuskigt. Det brukar jag göra när jag skall träffa honom, och blickarna jag får när jag är på väg hem till honom (han bor i centrum) tänder mig extra mycket.

Men han sade också att jag var tvungen att vänta nere vid porten och inte gå in som jag brukade (han hade gett mig portkoden).

Visst tänkte jag och fantiserade om något han inte ville att jag skulle få se.

Vid 6 tiden på lördagskvällen satt jag på spårvagnen hem till honom.

Jag hade på mig en vit, vid, tunn sommarklänning som var extremt kort och bara gick precis ner över min bak. Om det kom en liten vindpust kunde alla se min fina röv som jag bara hade ett par genomskinliga och väldigt höga stringtrosor på. De bestod mest av tre tunna snören och en liten tygbit.

Jag hade en ganska djärv makeup, svart och sotig runt ögonen och ljust rosa läppar.

När jag gick upp i spårvagnen kollade jag mig omkring efter någon att showa för. På en ensam stol satt en kille i 20årsåldern med en frestyle högt påskruvad. Jag satte mig mittemot honom och lät klänningen glida upp över mina lår. Jag särade lite på benen och han hade fri insyn i min rakade fitta bakom trosan. Jag kände hans blick smeka mitt lår och faschinerat stirra in i min praktiskt taget synliga fitta. Jag kände hur jag började rinna till när jag såg att han fick en bula i grenen på byxorna.

Han kollade ogenerat på mig och lät blicken glida upp till mitt ansikte.

Jag fångade hans ögon och gav honom en sugande blick.

Tyvärr hann inte leken fortsätta för vid nästa hållplats skulle jag av.

Jag reste mig och vände baken mot honom. Svankade lite och gick utstuderat långsamt av spårvagnen. Jag kände hans blick följa min röv.

Sedan började jag gå mot hans lägenhet. Den låg på avenyn, väldigt centralt där det mest finns kontor. Jag kände männens jag mötte blickar på min kropp och tände mer och mer.

Nu ville jag bara komma fram och få kuk.

När jag kom fram till porten ringde jag på och sade med dämpad röst att det var jag. Kalle svarade inte men efter en minut ungefär kom han ner till mig.

Han lät blicken glida över mig.

-Min lilla slampa… Gud vad du är sexig… sa han och bad mig snurra runt. När jag stod med ryggen mot honom kände jag att han band en sjal runt mina ögon som en ögonbindel. Han band också ihop mina händer och ledde mig sedan in i hissen utan ett ord. Jag var fruktansvärt kåt och det var otroligt uphetsande att inte veta vad som skulle hända.

När vi kom fram till dörren till hans lägenhet bara knuffade han in mig.

Han sade inte ett ord. Jag blev förd in till hans vardagsrum och hela tiden kände jag kåtheten pirra i kroppen.

Jag såg inte vad som hände men plötsligt hörde jag sexig soulmusik från hans stereo och han bordrade mig att strippa.

Rösten kom från hans soffa och det var ditåt jag vände mig. Jag hade strippat för honom förut och lät smdigt och ogenerat händerna smeka över mig kropp. Jag lekte med min klänning och rörde mig hela tiden rytmiskt till musiken. Drog sakta min kläning över huvudet och fortsatte dansa i bara mina stringtrosor. Vände mig om, svankade och lekte med stringen. Skulle precis börja lirka av mig dom när jag hörde Kalles röst.

– Stop nu.

Jag lät förvånat stringen vara kvar. Han ville oftast ta mig helt naken.

– Kryp fram hit min lilla hora… Om du ser riktigt slampig ut ska du få smaka kuk…

Jag log och gled ner på alla fyra. Svankade så mycket jag kunde när jag kröp fram mot hans knä. Han tog mitt huvud och förde det till rätta över kuken och jag kunde känna det fuktiga ollonet mot mina läppar. Jag öppnade munnen och lät ungefär halva hans kuk glida in i min mun. Men han visste att jag kunde ta mer, tog tag i mitt huvud och började knulla min mun långt nere i halsen på mig. Jag kände att han var väldigt kåt, hans kuk var helt hård och han knullade mig hårt och långsamt i munnen.

Jag försökte hjälpa till med tungan, lät den smeka kuken som trängde djupare och djupare ner i min hals. Jag klarade hela hans kuk utan problem (jag har sugit mycket kuk… väldigt mycket).

Kände hans hand lägga sig över min röv och jag svankade mot honom. Hans finger gled ner till min fitta och förde dom genomblöta trosorna åt sidan. Två av hans fingrar trängde sig hårt in i mitt hål och jag stönde kvävt med hans kuk i munnen.

– Mmm… min lilla slampa är kåt… är du inte? Vill min lilla hora ha kuk nu?

Jag nickade så gott jag kunde med hans kuk i munnen. Han drog sig ur.

– Vill du det? Han nästan viskade

– Vill du ha kuk nu din lilla slyna… i alla din hål… Vill du ha kuk nu?

Jag nickade och slickade mig om läpparna.

– Säg det… Säg det som det lilla sprutluder du är… Säg vad du vill ha!

– Jag vill ha kuk, mumlade jag, och sade sedan högre;

– Jag vill ha kuk. I alla mina hål. Snälla ge mig kuk!

Han svarade inte utan reste sig bara upp och började muknulla mig igen.

– Nu ska du få kuk mitt lilla luder… Du bad om det… Du ska bli knullad som ett riktigt litet sprutluder.

Så kände jag en annan hand, inte Kalles föra undan mina trosor. Innan jag hann reagera på vad som hände spetsade den okände mannen sig på sin kuk i en hård stöt. Jag stönade till av njutning och svankade ofrivilligt ännu mer.

Tanken var svindlande. Jag blev knullad av två män. Som jag fantiserat om så länge… Men sedan kunde jag inte tänka mer, hela min kropp och mina tankar koncentrerades på mannen som knullade mig bakifrån i ett otroligt tempo. Jag kände njutningen fyllas i mig. På samma gång knullade Kalle mig djupare än någonsin i halsen och jag kände hans kåthet i hans vibrerande kuk.

Mannen bakom mig var enorm, kändes det som, han blev större och större för varje stöt och så hörde jag hans röst.

– Åååh din lilla slyna… hora… Kalle hade rätt om vilken liten kåt slampa du är…

Hans ord gjorde mig bara mer upphetsad och jag kände orgsmen närma sig. Mannen bakom mig ökade tempot ytterligare och jag började skaka av orgasmen. Kände hur min fitta spasmiskt kramade runt hans kuk och det svartnade för ögonen i en kort sekund. Hela min kropp spände sig och om jag inte haft Kalle i munnen hade jag skrikit ut mn njutning så att alla kunde höra den.

Men mannen bakom mig var inte färdig. Han fortsatte knulla mig i ett hårt tempo och Kalle verkade inte heller vara särskilt nära. När jag hämtat mig lite efter orgasmen började kåtheten byggas upp innom mig igen.

Jag kände hur jag rann mer och mer och hur kåta båda männen som knullade mig var. Så plötsligt drog sig båda ur mig och jag kände tomrummet som bildades i min fitta. Jag var lika kåt nu som innan och kände att jag behövde kuk, en riktigt stor kuk som kunde knulla orgasmen in i kropp.

– Nej… snälla, sluta inte… jag vill ha mer kuk…

Någon, jag trodde det var Kalle reste mig upp och satte mig i sitt knä, mot honom. Jag kände kuken tätt intill min fitta och gnuggade klittan mot den.

Kalle drog upp mig och tryckte sedan ner mig på sin stora kuk. Jag skrek till. Njutningen var total. Kalle var uppenbarligen mycket större än den andre mannen. Jag började röra mig upp och ner och kände hur kuken slog i botten på min fitta varje juck. Kalle rörde sina höfter i motjuck och han fyllde verkligen upp hela min fitta.

Så kände jag något fuktigt mot min ena kind. Jag öppnade munnen och släppte in kuken i min mun, ner i min hals på en gång. Det var tydligen mannen som knullat mig innan för kuken hade en stark smak av fitta.

Det att jag kände min egen smak tände mig ännu mer och jag kände på nytt orgasmen byggas upp innom mig.

Så kände jag hur Kalles (trodde jag) hand smekte min anal. Handen smörjde in mitt anus med mina egna safter som formligen rann ur min fitta och jag kände två fingrar söka sig in i min anal. Det blev för mycket. Jag kände orgasmen närma sig och knullade Kalle fortare och fortare. Så plötsligt höll Kalle mig stilla och jag blev besviken, men bara för en sekund, för sedan kände jag ett vått ollon nosa på min analöppning.

Smärtan och njutiningen ilade genom min kropp när en tredje kuk trängde sig in i min trånga anal med en stöt och direkt började knulla mig fort och hårdhänt. Kalle började också knulla mig igen och innan jag fattat det red jag två kukar, en i analen och en i fittan och hade dessutom en kuk långt ner i halsen.

Jag blev brutalt knullad av tre män! Jag kännde upphettsningen höjas och orgasmen vällde upp igen. Det gjorde inte längre ont i min tajta anal, det var bara skönt och så kände jag hur hela min kropp darrade, alla min muskler spände sig och slappnade av om vartannat och jag kom i min ditils största orgasm. Jag förlorade begrepp om tiden och kände bara hela min kropp rycka sig i spasmer och hur orgasmen skjöljde i mig, det kändes som en evighet och stjärnor och starka färger flimmrade för mina ögon. Jag hörade avlägset mitt eget skrik och fattade först senare att mannen som munknullat mig hade dragit sig ur.

När jag kom till sans igen, fortfarande med efterdyningarna från orgasmen ryckande i mig märkte jag att ögonbindeln var av och att alla tre männen stod omkring mig där jag låg på golvet och runkade frenetiskt sina kukar.

Kalle väste hest;

– Säg vad du är din lilla slampa! Förklara för Markus och Rickard vilken sorts tjej dom har hittat!

Jag sade med hes och skrovlig röst;

– Jag är ett litet sprutluder, en kåt slampa, det märkte ni väl… Jag är ett luder och jag vill att ni sprutar över mig, mitt ansikte, min kropp…

Det var nog för att både Markus och Rickard med ett vrål skulle tömma sig över mig. Den ene mannens sats kom i mitt ansikte och den andra tömde sig över mina bröst.

Jag reste mig leende upp och smekte upp sperman över mina bröst. Mina ögon var fastsugna i Kalles och jag såg att han var nära. Förde upp min ena hand och smakade på sperman.

– Du då… Ska inte du också komma…?

Då skrek Kalle till, tryckte ner mig på knä, tryckte in sin darrande kuk djupt ner i min hals och tömde liter efter lite med sperma i min strupe. Kändes det som.

Detta var det första gangbang jag var med om, nu har vi träffats massor av gånger, och bjudit in andra killar med. Max har varit sex killar… Då höll vi på en hel natt, men det är en annan historia. Måste jag påpeka att Kalle och jag fortfarande träffas?

(0)

Sexnoveller

Clicky