Min flickväns lillasyster

Sexiganoveller

Detta är en berättelse från i somras då jag och min flickvän var i hennes föräldrars sommar stuga. Lisa, min flickvän var på jobbet och jag var själv hemma. Jag satt på altanen och solade, men det blev snart lite trist så jag gick inte och satte mig framför TVn. Det var inga höjdar program så jag tänkte att jag skulle titta på video. Jag såg att det var en film i så jag satte i gång den.

Det tod inte lång stund innan jag insåg vad det var för sorts film. Jag satt och tittade och funderade på hur den hade hamnat där, Lisa kunde det inte vara hon hade inte varit där på flera månader. Och hennes föräldrar, inte en chans, de som egentligen tycker att jag och Lisa ska sova i skilda sovrum. Man kan ju undra hur de har lyckats få barn….. Jag blev mer och mer upphetsad och jag satt och såg hur en neger knullade en söt liten blondin i sjärten. Hans kuk var stor och grovoch tjejen hade svårigheter att ta den där bak. Snart bytte de ställning så att hon satt och red hans stora kuk, fortfarande i baken och man kunde nu se att hon var helt rakad. Jag blev rejält upphetsade och tog fram kuken ur mina jeans shorts och började sakta runka den. Bäst som jag satt där kom någon in i rummet. Jag var säker på att det var Lisa så jag slutade inte. Men när jag vände mig såg jag att det var Lisas 18 åriga lillasyster Johanna, som kommit in.

Hon såg på mig och mitt präktiga stånd och sa: -Jag ser att du hittat min film, jag åkte hit för att hämta den innan ni hittade den, men jag kom tydligen för sent eller precis lagom kanske man ska säga. Johanna och Lisa är ganska lika söta, korta och smala. Men Johanna har mindre bröst och har gröna istället för blå ägon. Hon gick fram till mig och knäppte upp sin blus så jag kunde se hennes små uppnosiga bröst. Hon gav mig en djup kyss och smekte kuken med sin hand. Jag stönade och hon tog av min skjorta och sin blus. Jag såg på henne där hon stod i sina avklippta jeans, hon tog av dem och ställde sig framför mig så jag kunde se fläcken efter hennes fittsaft genom de vita trosorna. Jag tog av henne dem och såg att hon hade rakat sina blygdläppar, ovanför skåran var bara en smal sträng med blont fitthår. Hon böjde sig fram och tog kuken mellan sina läppar. Jag stönade till och hon började omväxlande suga och slick mitt ollon. Jag stönade och sa åt henne att sätta sig så jag kunde slicka henne våta fitta samtidigt. Hon smakade gott och jag lapade i mig hennes sav. Hon sög så skönt att jag var tvungen att säga åt henne att slutaför att inte komma i hennes mun, men hon fortsatte och jag förstod att hon vill ha min säd i sin lilla söta mun. Jag tog ett stadigt tag i runt hennes huvud och böjade jucka i hennes mun.

Jag kände hur kuken kom ända ner i halsen på hene och snart kom jag och sprutade i hennes mun. Hon klarde nästan att svälja allt men lite rann ut genom hennes mungipor. – Nu är det min tur, slicka mig, jag är så himla kåt, sa hon och lade sig i soffan och särade benen. Jag såg hur henne lilla fitta öppnade sig och avslöjade hur hur blöt hon var. Saven rann ner för hennes ben och hon förde försiktigt in ett finger in sin mus. jag lade mig mellan hennes lår och började slicka hennes clitoris. Hon stönade och tryckte sin fitta mot min mun. Till slut sa hon: – Ta mig nu, knulla mig med din stora kuk. Jag kan inte vänta längre. Jag flyttade upp och sög in hennes ena bröstvårta i min mun, den styvnade direkt och jag sög och slickade på den samtidigt som jag smekte det andra bröstet med min hand. Hennes bröst var precis så stora att de rymdes I mina händer. Jag tog min kuk och drog den upp och ner längst hennes blöta skåra och jag hörde hur hon stönade varje gång jag drog den över hennes clitoris. Hon vred sig och stönade: – Ta mig nuuu!!! Knulla mig, jag är så kåt. Jag vill ha din stora kuk i min trånga våta fitta.

Åhhh, kom in i mig nu. Så jag satte kuken vid hennes fittöppning och började försiktigt köra in den. Hon var otroligt trång och hon stönade och jämrade sig. Jag frågade om det gjorde ont och hon sa: – Ja, lite men det gör inget. jag vill ha hela din hingstkuk i min trånga fitta. Så jag tog ett stadigt tag om hennes höfter och tryckte in kuken, hon skrek till av smärta men snart hade hon vant sig och jag jag såg hur hon njöt. Jag vände henne om så hon stod på alla fyra och trängde in I hennes trånga. våta fitta bakifrån. Hon tog tag om sina skinkor och bände isär dem och jag trodde att det var för att jag skulle komma längre in I henne. Men efter en stund sa hon: -Snälla, stoppa in ett finger i min röv. Jag gjorde som hon sa och jag kände hur hennes trånga stjärthål slöt sig om mitt finger. Det var så himla upphetsande så jag tänkte att jag måste bara få rövknulla henne. Jag drog ut kuken och smorde in hennes sjärthål med saven från hennes egen fitta.

När jag satt min stenhårda kuk mot hennes sjärthål protesterade hon och sa att det aldrig skulle gå. Jag sa åt henne att slappna av och lovade att jag skulle ta det försiktigt. Jag tryckte sakt in min kuk I henne och jag såg hur hennes röv sakta vidgade sig för att kunna ta emot min hårda påle. Hon jämrade sig och jag frågade om jag skulle sluta. – Nej, jag vill ha den I min sjärt. Nu!!!! Tryck in den!!!!1 Så jag tryckte in hela kuken med en gång I hennes trånga rövhål. Hon skrek till av smärta, men nu var jag så kåt att jag bara juckade hårdade och hårdare. Snart gick hennes skrik över I stön och hon skrek till mig: Jaa, mer, knulla mig hårdare, ta mig hårt I röven, jag tycker om när din kuk spänner I min sjärt. Hon pullade sig själv samtidigt som min kuk for I och ut ur hennes bakre hål. Snrt kände jag hur hon spände sig av sin orgasm och hur hennes röv spände sig runt min kuk. -Åhh, jag kommer, fortsätt knulla mig I röven, jag kommer. Det blev för mycket för mig och jag tömde mig I hennes trånga sjärt, sprutade långa sprut rakt upp I henne sköna bak. Hon vände sig om och slickade min kuk ren och när Lisa kom hem berättade vi för henne och vad som hänt. Hon blev kåt och sedan dess har vi haft sex tillammans alla tre några gånger.

(0)

Sexnoveller

Clicky