Min dominanta fru

Sexiganoveller

Hej! Jag som skriver detta är en vanlig svensk gift man,barn,hus,jobb. Ja allt är normalt förutom att min härliga fru och jag har ett lite kinky intresse som vi får utlopp för då och då! Det är nämligen så att min fru är Dominant och jag undergiven sexuellt och vi ser till att få leka av oss då och då! Vi planerar alltid några veckor i förväg pga barnvakt mm Nu har jag fått i uppdrag att berätta om vår senaste helg av min Härskarinna så som jag upplevde det hela, så var så goda : S o m vanligt började min fru retas lite redan på måndagen och försöka skrämma mej med allt som eventuellt skulle kunna hända den kommande helgen, allt för att få mej orolig och fundersam.

Vi brukar normalt älska 3 till 4 ggr per vecka, men för att vi båda ska spara oss så ser hon till att det inte blir något efter måndag kväll, otroligt frustrerande men en del i spelet! På fredagen brukar jag ha kroniskt stånd i förväntan på vad som ska hända när vi lämnat barnen till barnvakten! Som vanligt får j ag ett brev till jobbet på fredagen som berättar för mej om hon kräver att jag ska ordna något, jag öppnar snabbt hennes brev och ser till min förvåning att jag ska hyra en släpkärra för helgen innan jag ska infinna mej hemma EXAKT kl 18,00. Jag förstår på tidpunkten att hon tänkt lämna barnen innan jag kommer hem, hmmm vad har hon nu i görningen? Snabbt börjar jag ringa runt och försöka hitta en släpkärra med kåpa eller skåp enligt hennes order, jag får som tur är tag på en redan på tredje fi r man och beger mej dit för att hämta den så fort jag slutat för dagen. Kör sedan lite småvägar hemåt för att passa tiden, jag vet ju hur arg hon blir om jag klantar mej, det brukar göra ont för hon snålar inte med spöt när vi leker! Precis i tid backar jag in ekipaget på vår garageinfart och går in, hon står i hallen och blåser håret nyduschad och fräsch!

Hon tittar till på klockan och säger tur för dej att du håller tiden! Öppna garaget och backa så att kärrans bakdörrar är en bit inne i ga r aget säger hon, jag skyndar mej ut och utför hennes befallning, Hon tittar in i garaget när jag öppnar dörrarna på kärran och säger upp och duscha, ta på dej det som ligger på din säng sedan, du har 15 minuter på dej!! Vis av tidigare övningar ser jag till att lätta mej på toaletten innan jag noga skrubbar mej ren och torkar mej. Sedan snabbt in till sängen och se vad jag ska ta på mej. Där ligger våra läderbojor till armar och ben plus hänglås framlagda, jag spänner snabbt och ordentligt på mej de fyra bojorna och låser dom noga, med tanke på att hon kommer att granska så jag inte slarvat! Sedan väntar jag som vanligt på henne, det dröjer en stund innan jag hör hennes klackar i trappan och går snabbt ner på knä! NÅ slav, är du redo nu? Ja Härskarinna säger jag spakt! Undrande vad hon nu hittat på? Kyss mina skor slavkräk ryter hon och jag börjar snabbt kyssa och slicka hennes svarta pumps. Hinner få en skymt av hennes svarta stringtrosor under den korta svarta och mycket tajt a klänningen hon tagit på sej.

Hmmm hon gillar ju inte att ha stringtrosorna, vad är nu på gång??? Strax är hon nöjd med mitt kyssande på skorna och befaller mej att sätta mej på golvet, hon ställer sej bakom mej och jag får vår tajta skinnmask trädd över huvudet, den har bara hål för mun och näsborrar så nu kan jag inte längre se något, hon snör åt ordentligt som vanligt och tar sedan och låser ihop mina armbojor med varandra bakom ryggen innan hon leder mej ut och ner till garaget! Det är lite svårt att gå men jag har övat förr! Jäklar tänker jag, nu kan jag ju inte se vad hon rumsterade med när jag duschade förut, kliv in säger hon och jag förstår att jag ska kliva in i släpkärran. Hukande kliver jag in i skåpet och hon leder mej sakta något steg framåt, lyft i höger fot och jag känner förvånad att vår lilla gummibåt ligger uppblåst i släpet! Jag får kliva i och lägga mej på mage, hon låser vant ihop händer och fötter med en kort tunn kätting, så att armar och ben förenas , med dom breda gummibanden man normalt sitter på mellan ryggen och armarna så att jag omöjligt kan komma ur båten! Eftersom båten har en tunn gummiduk till botten är det ganska obekvämt att ligga där.

Sedan känner jag hur hon fäster ett bagageband mellan årtullarna och spänner ihop båten så att långsidorna nästan möts, jag kan känna hur gummibåten nästan omsluter mej. Där ligger du bra säger hon med ett fniss och kliver ur släpet och stänger dörrarna! Liggande där i mörkret undrar jag vad h on nu har tänkt att hitta på?? Jag känner hur det gungar till några gånger när hon lastar något där bak i bilen, innan jag hör motorn starta och hon kör fram ett par meter innan hon stänger av den igen. Garagedörrarna går igen och det blir tyst! Jaha tänker jag, ska jag tillbringa helgen i en gummibåt bak i ett hyrsläp ?? Efter vad som känns som en evighet hör jag hennes fotsteg utanför, det gungar till och motorn startar! Va, hon kör iväg, med mej liggande här bak, vart ska vi??? Jag kan j u inte annat än att ligga härbak och försöka att inte bli blåslagen då släpkärran hoppar ordentligt över minsta gupp! Vi åker ganska långt, det blir snabbt monotont att ligga där och studsa, men jag kan inte hur mycket jag än vill göra något åt det! Efter vad jag tror ca en timma saktar hon in och jag känner vägen bli sämre, nu hoppar det rejält, vi måste åka på en liten grusväg! Plötsligt stannar vi och motorn tystnar, efter en liten stund hör jag en annan bil stanna bredvid och fragment a v samtal. Min fru pratar tydligen med någon?? Ett skratt klingar och jag känner igen min frus skratt direkt! Plötsligt startar motorer och vi åker igen, bara en kort bit som tur är för nu skakar det ordentligt!

Allt blir tyst igen och jag hör dörrar öppnas och stängas, det verkar som hon och någon lastar ur något?? Efter en stund öppnas dörrarna och jag hör två mansröster kommentera gummibåten och fråga om jag åkt hela vägen sådär? Javisst hör jag min fru säga!! Innan jag hör något mer dras båten och jag bakåt och ut ur släpet, ned på vad som känns som sand, dom släpar vidare och jag känner plötsligt hur jollen flyter i vattnet, äntligen mjukt och skönt att ligga på!!! Behövligt efter den skumpiga resan! Nu kan jag inte längre uppfatta deras röster pga av vattnets kluckande mot jollen, så jag bara ligger där och undrar vilka dom är, vi känner ju inga som vet om vår lilla hemlighet!!?? Jag känner hur det rycker lite och jag förstår att jollen bogseras av en roddbåt, Plötsligt hör jag en mansröst och känner någon luta sej in över jollen! Nu ligger du lugnt här till vi hämtar dej !! Du är säkert förtöjd i en boj här säger han glatt, jag känner hur det kränger till när han släpper jollen och allt blir lugnt! Jag ligger där och guppar bra länge, troligen några timmar, klockan måste vara sent på kvällen tänker jag oroligt, undrande vad dom där karlarna och min fru håller på med? Ångesten att inte veta och svart s jukan kokar i mej samtidigt som jag bara hjälplöst inser att jag ingenting kan göra, att komma loss är omöjligt!

Äntligen känner jag hur någon bogserar jollen och strax känner jag botten skrapa under gummiduken, någon lossar bandet som hållit ihop jollen samt låset mellan mina hand och fotbojor! Kliv upp säger någon och drar mej i armarna så jag klarar att ställa mej upp. Jag blir ledsagad över en gräsmatta och upp på en altan, sedan in i en sommarstuga. Mina bojor tas av och jag känner någo t dras över mitt huvud, trä i armarna! Jag känner att jag får på mej en klänning när en dragkedja dras upp bak på ryggen! Den passar ju perfekt hör jag min fru glatt säga Ett halsband tas på mej och jag får mina händer kopplade med handbojor till halsbandet. Masken tas av och jag blinkar lite trots den dunkla belysningen. Min fru sitter bredvid en av männen i en soffa och jag ser på hennes blommiga kinder att hon har älskat med någon eller båda männen!! Avundsjuka och skamkänslor rusar ti l lsammans med åtrå i mitt huvud! Den andra mannen fäster ett koppel i mitt halsband och leder mej krypande mot soffan och min fru! Hon flyttar fram mot kanten på soffan och gläntar på morgonrocken hon har på sej, slicka nu slav!!!

Jag får en knuff och börjar snabbt slicka min frus ångande fitta, det smakar salt och jag kan se hur kletig sperma tränger fram mellan hennes mjuka läppar! Nu råder ingen tvivel om vad som hänt när jag låg i båten tänker jag! Jag får slicka henne ren noga tills ho n nöjd knuffar bort mej och jag blir ledd mot köket, väl där blir jag fastspänd i en ögla vid diskbänken, se till att snygga upp här!! Jag inser att dom medvetet sparat disk länge innan vi kom, innan jag fumlande med mina bojade händer försöker tappa upp diskvatten! Efter en stund har jag fått in snitsen med att diska trots bojorna och sak efter sak blir ren och ställs i torkstället! I bakgrunden kan jag höra min fru och männen prata samtidigt som någon film brusar på TV-n i bakgrunden, av lju d en att döma verkar det vara en mjukporrfilm! Någon kommer in när jag diskat klart, vafan är detta!!?? Du ska ju torka också naturligtvis!!! Steg hörs och den andra mannen kommer han också! Den ena trycker ner mej på knä och låser mitt huvud mellan sina ben samtidigt som den andra börjar piska med vår breda läderpaddel! Jag känner igen dom höga klatcharna och den brinnande smärtan på skinkorna!

Efter ett 20 tal rapp är jag minst sagt öm och jag är mycket glad att han slutar! Benen runt m itt huvud släpper sitt grepp och jag sjunker ihop på knä. Någon drar mej i kopplet och jag stapplar med ut i vardagsrummet, min fru syns inte till hinner jag se innan jag får ställa mej intill en rejäl karmstol, som verkar vara lite preparerad hinner jag se. Jag får order om att sätta mej, mina handbojor tas av och dom använder dom kraftiga remmarna till att spänna fast mej i stolen, armar, ben och midja sitter strax som berget och jag kan inte röra mej alls! Den ene lirkar fram min pung o ch fäster vår läderparachute runt kulorna, hämtar en full 1,5 liters kolaflaska med ett snöre fäst runt flaskhalsen, strax hänger flaskan i parachuten och det stramar ordentligt i min stackars pung. Men dom är inte klara ännu, ett par klämmor med små elaka taggar fästs på min bröstvårtor och jag känner redan efter några sekunder att det här kommer att kännas! Rejält! Den ena killen ställer sej framför mej och plockar fram sin halvslaka kuk. Vet du vad den här ska göra strax?? Näe säger jag t y st. *smack* En örfil får jag som svider på kinden!

MASTER skall du svara förstås ditt kräk!!! Med det trycker han in sin kuk i min mun och säger SUG!! Otroligt generad och förödmjukad kan jag inte annat och suger och slickar hans styvnande grova kuk så gott jag kan. Plötsligt ser jag min fru stå bredvid och titta på hur jag tvingas suga kuk, den andre killen står bredvid henne och smeker henne utanpå den läckra gummiklänning hon har på sej, den är inte vår tyvärr tänker jag då hon är urs e xig i den! Plötsligt går hon och den andre killen in i sovrummet och jag kan inte se dom längre! Bara höra hur min fru stönar lätt då och då! Plötsligt är han som jag tvingats suga nöjd och drar ut sin nu styva bamse och innan han går in i sovrummet knäpper han till min bröstklämmor några gånger! Smärtan är knappt uthärdlig men jag har ju inget val! Så fort han gått in i sovrummet ökar frekvensen på min frus och deras stönanden, jag kan bara hjälplöst sitta där med ömmande bröst och pung oc h höra när dom knullar min fru!! Otroligt frustrerande!!! Jag är trots smärtan kåt till tusen och frustrerad till max!!! Jag hör min frus välbekanta små skrin övergå i grymtningar när det går för henne!

En gång! Två gånger! Tre gånger!!! Enligt klockan jag kan se har dom knullat henne i över en timme nu och om jag hört rätt har bara den ena killen hörts bröla ut sin orgasm tillsammans med min frus utmattade stön! Jag kan höra det rytmiska smackande ljudet när hon blir knullad hårt bakifrå n och snart hör jag henne snyftande stöna nuuuu nuuu ahhhhhhhhhhhhh och sakta tystna i en FJÄRDE orgasm!! Då kommer en av killarna naken ut med sin löddriga och styva kuk stående som ett spett , kvällsmat!!!! Säger han..SUG!! Han runkar och knullar min mun allt brutalare tills jag känner hans sats spruta rätt in i gommen på mej! Svälj grymtar han och pumpar sin sats så djupt in i min mun han kan! Jag får noga slicka och suga hans slaknande kuk ordentligt ren innan han med ett leende l ä mnar mej med ett kort god natt!! Sittande där hjälplös och totalt förnedrad och förödmjukad hör jag en dusch strila, lite fniss innan det så småningom blir tyst i huset! Jag tänker att hade jag vetat det här innan hade jag inte vågat låta min fru binda mej över huvud taget, men det är ju lite sent att ångra sej nu tänker jag, Samtidigt som jag försöker svälja bort den salta spermasmaken i munnen! Slut på del 1.

(0)

Sexnoveller

Clicky