Min dominanta flickvän

Sexiganoveller

Vi sitter och myser i soffan. Du håller ömt om mig och jag stryker med fingrarna över dina händer. Du börjar långsamt kyssa mig på halsen, små lätta kyssar, som knappt känns men som ändå får mig att darra i hela kroppen. Jag vänder mitt ansikte emot dig och kysser dig på din mjuka mun. Leker lätt med tungan över dina tänder och suger in din tunga i min mun. Vår kyss blir hetsigare, du för in handen innanför min morgonrock och smeker sakta över bröstvårtorna. Jag andas häftigt in vid beröringen och känner hur styv bröstvårtan blir.

– Ska vi gå in i sovrummet?, viskar du och tittar mig i ögonen.

Jag svarar inte utan tar bara din hand och leder dig in till sängen. Ikväll har jag speciella planer för dig. Omedveten om vad jag har i tankarna börjar du klä av mig. Jag säger nej och puttar bort dina händer. Ikväll är det jag som bestämmer, förklarar jag, du har inget att säga till om utan ska lyda mig. Du ser lite förvånad ut men det syns ändå att tanken gör dig upphetsad. Jag säger åt dig att ta av allt utom dina kalsonger och lägga dig på rygg i sängen. Ur nattdukslådan tar jag fram en lång sidensjal, så knyter jag fast först din vänstra och sedan din högra handled vid sänggaveln. Du rycker lite i dina bojor och upptäcker förvånat att du faktiskt sitter ordentligt fast. Jag talar om att ikväll gäller visa regler; jag bestämmer, du får inte protestera eller säga emot. Gör du det kommer du att bli bestraffad. Inte heller får du komma innan jag ger dig tillåtelse att göra det. Du nickar bara tyst och tittar lite förundrat på mig. Det här är inte den flickvän som du är van vid, så tyst och blyg i vanliga fall. Nu är jag bestämd och blygheten är försvunnen. Jag låter min morgonrock glida ner, under den är jag naken. Jag går sakta och utmanande fram till sängen. Jag sätter mig gränsle över dig och känner ditt hårda stånd genom tyget på kalsongerna.

Så böjer jag mig ner och kysser dig intensivt, när du börjar svara på kyssen avbryter jag den och tittar retsamt på dig. Den här gången gör vi det jag vill och du kan inte göra nåt åt det. Jag börjar kyssa dig längs med halsen och ner på bröstkorgen. Drar fingrarna genom håret på ditt bröst och hittar en av dina känsliga bröstvårtor. Jag rör lätt med fingertopparna över den, låter fingret gå i cirklar runt den. Så böjer jag mig ner och slickar på bröstvårtan med tungan, jag pressar läpparna mot den och suger på den. Min hand har hittat den andra bröstvårtan och nyper lätt i den. Efter ett tag går jag längre ner, börjar pussa på din mage, ner till resåren på kalsongerna. Jag sätter fingrarna innanför den och börjar dra ner dina kalsonger. Du lyfter lite på höfterna och jag drar av dig dem.

Du är så hård nu. Ollonet glänser lite av försaft. Jag lägger handen om skaftet och börjar smeka upp och ner med långa jämna tag. Ser hur lätt förhuden glider fram och tillbaka. Så sticker jag ut tungspetsen och slickar över skåran på ollonet, du stönar till men tystnar snabbt efter en blick från mig. Jag trycker mina mjuka läppar mot ollonet, nafsar lätt och låter sen toppen glida in i min varma mun. Jag pressar läpparna hårt om dig och tungan börjar utforska dig. Sakta går den i cirklar runt ollonet, stannar till ibland för att sedan fortsätta. Du andas tyngre nu. Jag börjar föra läpparna upp och ner över ditt stånd i samma takt som min hand runkar dig. Långsamt i början men efter ett tag ökar jag tempot och pressar hårdare om dig med både läpparna och handen. Min andra hand smeker din pung med långsamma drag fram och tillbaka. När jag hållit på en stund märker jag hur du börjar röra på dig, du rycker i sjalen som binder dig och börjar jucka med höfterna. – Jag kommer snart, viskar du mellan sammanbitna läppar. Jag slutar suga dig och påminner dig om att du måste ha min tillåtelse för att få komma. Du tittar desperat på mig och säger att du inte kan hålla tillbaks det. Du försöker verkligen men det går inte. Du sprutar övar mina bröst och mage. Jag tittar ner på den kladdiga röran och sedan på dig. Min blick är mycket kall. – Förlåt, säger du , men ser inte särskilt ledsen ut. Det ska vi snart ändra på, du har brutit mot reglerna och nu måste du straffas.

Jag går ut ur rummet och kommer tillbaka med en kartong. Du ser inte vad det finns i den och tittar nyfiket på mig. Jag säger ingenting utan tar istället upp en isbit. Jag drar den över dina bröstvårtor som styvnar direkt, den smälter snabbt och kallt vatten rinner längs med dina sidor. Jag tar en kudde och lägger den under dina höfter som då lyfts upp en bit från sängen. Nu börjar du bli lite misstänksam och för första gången ikväll ser jag en liten osäkerhet i din blick. Jag tar ännu en isbit, gnider den mot din pung. Du rycker till vid beröringen men säger inget. Jag låter den smälta lite och för sedan ner den mellan dina mjuka skinkor. Med min andra hand särar jag på dem och hittar din analöppning. Jag för isbiten i cirklar runt öppningen och ser hur du börjar hårdna igen. Då pressar jag bestämt in isbiten i dig. Du skriker till precis när den tränger in men snart går den obehagliga känslan över och du slappnar av och ser ut att njuta av det. Jag tar fram nästa överraskning, en 20 cm lång massagestav som ser ut och är formad som en äkta kuk. Jag tar en klick vaselin ur en burk och smörjer in den väl. När du ser detta spärrar du upp ögonen och frågar mig vad jag tänker göra. Jag förklarar att eftersom du varit en stygg pojke och brutit mot reglerna så måste du straffas. Jag tar ännu en klick vaselin på fingret, särar på dina skinkor igen och börjar smörja in ditt trånga varma hål.

– Snälla, snälla gör det inte, ber du mig med svag röst. Nu ser du riktigt rädd ut.

– Jag har aldrig haft något där, jag vill inte, det går inte, fortsätter du med gråten i halsen.

– Var har min tuffa självsäkra pojkvän blivit av?

Jag njuter av mitt övertag men tycker samtidigt lite synd om dig så jag pussar dig ömt på munnen och viskar att du inte ska oroa dig, om du bara slappnar av går allt bra. Jag för toppen av staven till öppningen och pressar på lite. Du spänner dig i hela kroppen och försöker knipa åt med baken för att den inte ska kunna komma in. Jag påpekar att du bara gör det värre för dig själv och du försöker slappna av. Jag pressar lite hårdare och då glider hela ollonet på staven in. Du gnyr till och du får tårar i ögonen. Jag väntar och låter dig vänja dig vid föremålet du har i dig. Efter någon minut börjar jag föra in staven, någon centimeter i taget, medan jag med andra handen smeker dig lugnande över låren och magen. Jag för den sakta ut och in och efter ett tag glider det lite lättare och smärtan har lagt sig.

Fortfarande darrar du i hela kroppen men nu är det mer av upphetsning än av rädsla. Dina tysta snyftningar övergår till stön av njutning och du börjar möta staven med höfterna. Jag ökar tempot och för in nästan hela staven. Du protesterar lite men tystnar snart. Jag börjar runka dig med andra handen, fortfarande knullar jag dig med staven. Känslan av makt är underbar och jag vet att jag vill göra detta fler gånger. Plötsligt spänner du hela kroppen, skinkorna kramar hårt om massagestaven och du kommer i en intensiv orgasm. Sakta tar jag ut staven ur dig och reser mig upp för att släppa dig lös från sängen. Sen kryper jag tätt intill dig, du håller om mig och kysser mig hårt och länge. – Nu är det din tur att bli omhändertagen, viskar du med en busig glimt i ögonen.

(0)

Sexnoveller

Clicky