Min brors flickvän

Sexiganoveller

Det hela började med att jag åkte hem till min bror för att hälsa på honom .Jag ringde upp i förväg men då var han inte hemma så jag sa åt hans flickvän att komma o hämta mig vid tågstationen. När jag väl kom fram till stationen så stod hon där o väntade. Hon utnyttjade verkligen faktumet att det var sommar för hon hade på sig en avklippt sarong och en tajt top som visade hennes fasta bröst.

Hej sa jag, och frågade om inte brorsan hade kommit hem än men det hade han inte. Så vi stuvade in min packning i bilen o for i väg. Jag kunde inte undgå att fastna med blicken på hennes fylliga bröst för att sedan fortsätta nedåt med blicken.

Hon måste ha förstått att jag glodde på henne för hon kavlade upp sin sarong allt mer o mer så jag kunde se. Den ståkuken jag hade då tar alla pris. Väl framme hos dem så tog jag min packning så gick vi upp till deras lägenhet. När vi kom in i hissen så frågade hon mig vad jag hade tittat på hela tiden, jag tänkte att nu får det bära eller brista. Så jag sa som det var att jag fick ståkuk av att se hennes fasta bröst och hennes bröstvårtor alldeles styva. Då tryckte hon på stoppknappen till hissen och tittade på mig med en kåt blick och frågade om jag ville göra mer än att bara titta.

Nja sa jag, du är ju trots allt brorsans tjej. Det gör inget sa hon, sen började hon smeka min kuk så jag trodde jag skulle komma direkt. Hon var inte sen att ta fram den och hon stönade till belåtet. Hon tog den i munnen och började suga, jag fick hålla mig i så jag inte trillade omkull.

-Nä, sa hon. Nu är det allt min tur, hon klädde av sig allt och beordrade mig att slicka henne vilket jag gjorde med stort nöje. Jag slickade henne till bristningsgränsen, hon kom i en våldsam orgasm så jag fick suga i mig hennes juicer. Efter det så fick jag lägga mig på golvet så hon kunde rida mig.

Jag fick lov att tänka på döda kattungar och diverse annat otrevligt för att jag inte skulle komma direkt. Jag kände hur hon började krampa och sen skrek hon till hon kom i en explosions artad orgasm. Då hoppade hon av mig och tog min kuk ömsom mellan sina bröst ömsom i munnen. Det hela slutade med att jag kom i hennes mun. Då tryckte jag på knappen och hissen fortsatte. När vi väl kom upp så hade brorsan kommit hem och frågade var vi hade varit. -Hissen krånglade, sa vi och fnissade till.

(0)

Sexnoveller

Clicky