Min bästist och Styvpappa Del 2

Sexiganoveller

Del 2:

Sussi fnyste men var ändå inte sen att bistå mig. Snart låg där en utslagen tjugofyraårig man, i bara svarta boxershorts och tshirt på mitt golv.

”Vad ska du göra?”, viskade Sussi.

”Sch…ska kolla vad han har bara.”

Jag lade min högra hand över utbuktningen på shortsen. Sussi fnissade. ”Innanför dummer!”
Mitt hjärta började slå hårt nu. Men att känna utanför shortsen gav ingenting, så jag gjorde som Sussi sagt.
Med vänsterhanden drog jag ner shortsen så långt som linningen tillät. Nu böjde sig Sussi fram också.

”Så det är den där som fick morsan att yla!”

Jag fnissade och tryckte min mun mot armen för att dämpa mitt ljud. Den såg inte så mycket ut där den låg. Men såklart, vid stånd är den ju större, tänkte jag.

”Rör vid den!”, manade Sussi på.

Försiktigt smekte jag den med två fingrar. Den kändes mjuk och len.
Fast såklart, vid stånd…

”Äh, rör den på riktigt!”

Sussi gled upp och tog över kuken. Hon lyfte upp den och blottade pungen där under.

”Så här!”

Hon slöt sin hand runt den och drog den uppåt. Och sedan neråt.

”Förhuden måste dras upp och ner”, viskade hon.

”Tänk om han vaknar!”

”Det här var din ide Ani, nu ser vi om den kan bli hård! Du kan väl smeka hans pung samtidigt. Så runkar jag den.”

”Nä, jag vill runka. Du får pungen!”

Nu fnissade vi igen. Det här var det sjukaste jag varit med om.
Men jag fick ta över efter Sussi, och det var någonting i det absurda, som fick min sav att rinna till igen. När jag drog den elastiska huden upp och ner över kuken, kände jag att den faktiskt började hårdna. Sussis hand smekte över pungen och Fredde rörde sig lite av vår behandling. När han vred sig kunde vi dra av shortsen. Och kom på så vis åt ännu bättre. Kuken blev allt hårdare och jag blev allt mer upphetsad.

Sussi reste sig upp och drog av sig byxorna igen.

”Det svider i mig nu, av kåthet. Kan du i alla fall slicka mig samtidigt som du runkar Fredde?”

Det gjorde jag gärna.

Hon ställde sig grensle över mitt ansikte och jag lät min tunga fortsätta där jag slutat tidigare. Mitt grepp runt Freddes kuk blev nog också hårdare, för den var rejält hård vid det här laget.
Sussi måste ha varit mycket nära sin orgasm, för hon började nästan genast att vibrera.

”Mm…mmmm åh. Din tunga..”

Letar du efter sexleksaker ? www.lekosmek.se

Under hela tiden jag slickade Sussi, släppte jag aldrig den allt hårdare kuken. Men när det började att gå för Sussi och hennes ljuvliga safter flödade över mitt ansikte, blev mina rörelser allt mindre varsamma. Jag drog hårdare i kuken, samtidigt som jag borrade in min mun mot Sussis klitta. Jag kände med mitt finger att hennes muskler började spännas. Då lät jag pekfingret glida in i stjärtöppningen och hon gav ifrån sig ett litet skrik. När hon gnydde ut sin orgasm, vek sig benen på henne och hon var nära att falla.

Det var helt magiskt att känna hur Sussis fitta drog ihop sig varje gång hennes orgasm pumpade. Hennes safter rann ner över mitt ansikte, och jag blev själv plaskvåt igen. Kuken i min hand blev allt hårdare och Fredde var nog halvt vaken en stund just då.
Det hördes något mumlande från honom, men snart snarkade han dovt igen.
Hans kuk var stenhård och jag fascinerades av hur stor den var. Jag hade såklart ingenting att jämföra med. Men från slak till stenhård var den enorm!
Sussi sjönk ner bredvid mig och kysste min hals.

”Du har en magisk tunga vet du. Den fick mig att se stjärnor!”

Jag såg på henne. Så naken, så sexig, så underbar.
Min högra hand fortsatte att runka Freddes hårda kuk. Hon såg på Fredde. Såg på hans lem.

”Du borde använda tungan på den. Så får du känna när han sprutar! Jag går gärna ner på dig igen. Och slickar samtidigt.”

Det kändes som att ollonet fyllde hela min mun, när jag sög på den. Fredde vred sig lite under mig när jag försiktigt smakade på min första kuk. Jag kände mig euforiskt lycklig. För samtidigt fick jag min mus slickad igen, av Sussi. Och hon lät ett finger glida in i min stjärt igen.

Åh…tjejen gör mig galen, tänkte jag och suckade.

Det smakade gott av den grova lemmen som åkte in och ut ur min mun. Jag blev allt mindre försiktig nu när min fitta fick så underbar behandling. Nästan galen av kåthet drog jag och sög på den. Kände dess hårdhet mot min tunga och läppar. Jag skulle inte bry mig nämnvärt om Fredde vaknade eller fortsatte sova. En liten del av mig önskade till och med att han skulle vakna.

Åh, den där tungan! Runt klittan och in i skåran. Fingrarna som åkte in och ut ur mig!

För ett ögonblick så släppte jag Fredde, och genast så började han att vrida sig. Jag fortsatte att suga honom igen. Använde bara läpparna och tungan. Försökte avgöra hur djupt jag kunde få in den, men slutade när jag fick kväljningar. Jag släppte den med munnen och började istället att runka den, stenhårt.

Han vred sig under min behandling och jag såg att han andades snabbare.

Skulle han spruta nu?

”Sussi. Han sprutar snart!”

Sussi slutade slicka mig och kom upp vid min sida.
Jag släppte lite på greppet om lemmen och böjde mig över den igen.

”Hjälp mig…vi suger honom båda.”

Sussi gjorde som jag sa, men han verkade inte vilja spruta än.
Det var så upphetsande att se hur Sussi sög och slickade på Freddes hårda kuk, hur hon behandlade den så skönt. Jag längtade så efter att se den spruta! Spruta in hennes vackra mun.

Med de tankarna fick jag en ide. Min mus värkte av kåthet, och kuken framför mina ögon var hård som ett järnspett.

”Jag tror jag vill knulla honom!”

Sussi slutade genast att suga och såg på mig. Inte ett ljud hördes. Till och med Freddes tunga andhämtning tystnade.

Sedan började Sussi flina.

”Kom då. Jag hjälper dig upp!”

På darrande ben ställde jag mig över Fredde. Hans kuk såg enorm ut, och jag undrade lite vad jag verkligen höll på med. Men jag var alltför uppeggad och suktade efter att få känna kuken i mig.

”Stå så och sjunk ner långsamt över toppen. Jag styr in den.”

Sussis ord hetsade mig, och jag gjorde som hon sagt.
Min bröstkorg höjdes och sänktes fort, när jag sänkte min villiga mus mot lemmen. Snart kände jag hur ollonet vilade mot fittöppningen, och Sussi drog kukhuvudet längs min springa. Hon höll om min rumpa samtidigt som hon med toppen på kuken särade mina blygdläppar.

”Den ÄR stor Sussi!”, kved jag.

Samtidigt så gungade jag lite mot ollonet, för att trycka mig lite mer mot den. Det verkade omöjligt att den skulle få plats i min trånga fitta. Men med hjälp av Sussi som satte lite tryck med både armen bakom rumpan och handen runt kuken, gled toppen tillslut in mellan mina läppar. Jag gav ifrån mig ett litet gällt gnyende, men fortsatte.

”Vänta lite”, sade Sussi och böjde sig mot mig. Hon slickade runt kuken och min öppning. Blötte upp mig riktigt, för att kunna ta emot praktståndet. Sedan började hon smeka min klitoris igen. Jag stönade och vände huvudet mot taket. Så började jag gunga lite upp och ner. Än så länge hade jag bara ollonet i mig och det var underbart! Och fingret som fick min saft att rinna ner över den härliga lemmen!

Jag stönade ännu högre när en centimeter till av kuken gled in i mig. Så gungade jag lite igen, blötte upp den nya delen inuti mig.

”Bra Anibel! Ta emot den. Nu knullar du hela snart!”

Sussis viskning gjorde mig ännu hetare och jag tog i mer.

”Ååååååh”, kved jag och tvingade in den ännu längre. Halva kuken gled snart in i mig och jag vibrerade av kåthet.

Åh herre gud, det kändes som jag skulle sprängas! Varje liten bit av hans kuk tryckte inuti mig…åt alla håll. Och hela var inte ens inne!

Sussi satte sig grensle över Fredde och böjde sig fram mot min ömma fitta. Hon slickade både på min klitoris och kuken som trängde mellan mina svullna blygdläppar.

”Rid honom nu och låt din trånga oskuldsfitta ta hela kuken! Blöt upp resten av den med dina safter!”

”Åh, åh den är föör stor!”

Men när jag nu gungade uppåt kändes det bättre. Min sav gjorde susen, och det var helt sjukt skönt.

Åh…tungan som vispade mot klittan.

”Foortsätt Sussi…fort…sätt! Såå skönt…!”

Jag gungade med längre tag. Försökte komma igång i en behaglig rytm. Och långt in i mig kände jag hur ett ljuvligt pirrande tog sin början. Jag var på väg att komma, igen! Och denna gång med en skön kuk i mig.

Jag blev helt vild i tankarna när jag insåg att min oskuld försvann på fler än ett sätt denna kväll.

Lemmen som öppnade min mus så skönt och Sussis tunga som sände blixtar genom min kropp. Allt var så fantastiskt!

Långsamt reste jag mig lite och lät halva lemmen glida ur, och sjönk sedan ner igen. För varje gång jag sjönk ner lät jag kuken komma allt längre in i mig. Och varje gång den trängde djupare närmade sig min orgasm fort.

Det liknade ingenting jag känt förut.

Jag började rida allt djärvare ju närmare mitt klimax närmade sig.
Från tårna och upp i benen strålade en nästan smärtfylld njutning. Det vibrerade i hela kroppen när jag äntligen kände hur jag pressat in hela Freddes kuk i mig. Jag hade lyckats tagit emot hela hans härliga kuk!

Åh…tungan mot klittan!
Kuken som fyllde mig!

Överallt inuti kände jag hur den rörde mig vid varje punkt.

Vid det laget var jag så uppfylld och inriktad på att det skulle gå för mig, att allt annat försvann.
Jag ville komma nu!
Jag längtade!
Jag krävde det!
Min fitta och kropp uttryckligen skrek efter en härlig orgasm!

Sussi märkte att jag var på väg att komma över den hårda kuken och slutade slicka mig.
Hon kröp istället upp närmare mig.

”Släpp lös allt gumman! Känn hur kuken fyller dig. Låt det komma…nu!”

Med sina händer greppade hon mina höfter och hjälpte mina rörelser.
Jag hade hela Freddes kuk djupt inkörd i mig och jag rörde mig i stora tag upp och ner. Med Sussis händer på mina höfter pressades varje millimeter av kuken in i mig. Och det var så härligt!

Orgasmens hetta skrek i mig och jag visste att det skulle bli en explosion av känslor. Kuken rörde vid mina punkter och jag red den hårt. Min fitta ömmade men kuken var som en jävla drog jag inte kunde få nog av!

Jag red kuken. Knullade den upp och ner, och jag skrek. För det gick för mig…och händerna som tryckte ner mig hårdare…och kuken som hamrade in i mig.

Orgasmen som sköljde över mig var intensiv, hård och vansinnig på samma gång. Allt i mig exploderade på samma gång i ett gnistrande rött skimmer. Min fitta slöts och öppnades runt kuken och jag kom igen, och igen, och…

Jag kan bara ana hur många gånger det gick för mig då. Om och om spändes min kropp i en underbar extas.

Det var fantastiskt, ljuvligt och underbart och världen fanns inte.

Tillslut blev det för mycket för mig och jag föll snyftande i Sussis armar.
Hon kramade mig och viskade i mitt öra att jag ridit kuken så duktigt.

Massage oljor Glidmedel kolla www.lekosmek.se

(0)

Sexnoveller

Clicky