Min bästist och Styvpappa Del 1

Sexiganoveller

Min bästis och hennes styvfarsa
Del1

Att bli av med oskulden kan för många vara en något smärtsam och obehaglig upplevelse. För mig var det helt tvärtom, den bästa sexupplevelsen jag haft. Jag bestämde allt helt och hållet, och ska jag vara helt ärlig, misstänker jag att jag aldrig kommer att få uppleva samma underbara känsla igen…

Det här hände på sommarlovets första soliga dagar. Jag och min bästis Sussi hade bestämt att vi skulle sova över hos varandra minst en gång i veckan. Den här veckan blev det hos mig. Vilket passade fint, eftersom mina föräldrar var bortresta under veckoslutet.
Utan vare sig mina eller hennes föräldrars vetskap, hade vi också lyckats fått tag i en halvliter vodka.
Vi var unga, nyfikna och livet lekte.

På kvällen i mitt rum satt vi och smuttade på vodkan och fnissade. Det brände i munnen vid varje klunk och jag fick hejda mig, för att inte grimasera.

”Vet du vad Sussi”, fnissade jag. ”Ska vi bli fulla, så kanske vi tafsar på varandra!”

Hon fnissade och ställde ner sitt glas med en smäll på skrivbordet. Hennes glas var redan halvtomt noterade jag.

”Men nu blir jag livrädd gumman. Stöter du på mig?”

Hennes tillgjorda min fick mig att skratta högt.
Men sanningen var att jag nog var lite nyfiken på Sussi. Hon var en av de mest populära tjejerna i min klass. Och jag tyckte att hon var både häftigare och snyggare än mig. Hennes långa blonda hår och de stora blåa vackra ögonen, fick alla hormonstinna tonårsgrabbar att blänga gillande.
Jag visste väl själv att även jag var en av de grabbarna stirrade efter. Men jag tyckte att Sussi spelade i en liga över mig.
På sistone hade jag allt oftare börjat fantisera om henne.

Jag hade aldrig vågat haft sex med någon ännu, men jag var väldigt nyfiken.
När jag fortsatte se på Sussi kände jag pinsamt nog hur bröstvårtorna styvnade, och det började dessutom bli lite svårt att sitta still. Min skåra började jobbigt nog att sava, bara vid tanken på min vän.

”Men Bella! Du rodnar ju! Hur är det med dig?”

Jag bara flinade fånigt tillbaka.
Sussi måste ha anat min förlägenhet, för hon reste sig upp och med förklaringen att det hettade till lite i mitt rum, drog hon helt enkelt av sig sina pyjamas byxor. Därefter hällde hon i mer vodka i mitt glas och satte sig igen på skrivbordsstolen. Jag flinade när hon stod upp. Med en söt röd topp som slutade vid naveln, och nu iförd endast vita stringtrosor på underkroppen var hon underbar att skåda.
Jag visste att Sussi inte heller hade haft något sex ännu, men hon hade berättat om de många gånger hon hade onanerat. Och det var den bilden jag fick framför mina ögon när hon nu satt framför mig. Sussi lutade sig med armarna över ryggstödet och med benen på var sida om det. Hon satt på så vis ganska bredbent, och jag hade fri sikt där hon satt. Jag skymtade faktiskt en av blygdläpparna bakom det tunna tyget. Vilket fick mitt eget underliv att sava ordentligt.

”Drick en rejäl klunk nu. Men vi måste passa oss! För Fredde kanske skulle komma förbi senare.”

Fredde var Sussis morsas nya kille. Och han skulle väl kolla så att vi skötte oss antar jag.
Jag klunkade i mig några munnar och började vid det här laget känna mig yr. Att mina trosor var allt våtare fick det att svindla ännu mer för mig.

”Fredde är nog morsans fyrtiårskris tror jag. Eller hur Belli? Han är bara tjugofyra år.
Vet du, jag hörde dem knulla inatt. Morsan ylade som en hund ska du veta!”

Jag skrattade så att jag ramlade ur sängen när Sussi berättade.

”Jag undrar om han har stor kuk. Eftersom hon lät så…”

Jag fick knappt luft när hon började härma sin mammas läte. Sussi böjde huvudet bakåt och tjöt mot taket. Lite lägligt fick jag då en perfekt blick på hennes kropp. Hennes bröst var fint utvecklade redan, kanske något mindre än mina egna. Den putande rumpan rörde sig över stolen.
Åh vad jag ville ta på den! Sedan såg jag på trosornas framsida. Sussis åmande på stolen hade fått troskanten att glida lite åt sidan, och jag hade plötsligt fri sikt på hennes ena blygdläpp. Jag blev varm i hela kroppen. Ett pirrande genomfor mig och mina trosor blev genomblöta.

”Men Annibell! Spanar du på min mus?!”

Har ni någonsin sett en ketchupflaska, så vet ni vilken färg jag menar som tog plats i mitt ansikte då.

”Ja…förlåt.”

Sussi bara flinade.

”Ska vi jämföra dem?”

”Va? Är du tokig? Vill du jämföra våra fittor?”

”Ja! Du har ju redan spanat in min. Då kan väl jag få se din?”

”Jag vet inte. Min är ju eh… rakad.”

Sanningen var att jag helst inte ville att Sussi skulle se hur våt jag var. Nervöst hällde jag i mig en stor klunk vodka till.

”Äsch, det är ju min med!
Vi kollar vilken som är bäst rakad.”

Hon drog av sig trosorna och ställde sig framför mig. Samtidigt som hon drog upp mig på fötter.

”Nu är det din tur. Visa fittan!”

Jag fnissade lite förläget, men drog av mig mina pyjamasbyxor.

”Hehe vänta nu! Du är ju…ja skulle vi tävla om blötast mus, så vann du Bella!”

”Snälla Sussi. Sluta…”

”Jag har aldrig känt på någon annans…Får jag?”

Jag skakade generat på huvudet.

”Du är knäpp!”

Men när hon ändå tog tag i mig, sköt det blixtar genom min kropp. Sussi greppade min högra skinka med sin vänstra hand och förde sin högra mot mina blöta trosor.

”Men gumman, du är ju dyngsur!”

Jag nickade förläget.
Ett litet snett flin dök upp i hennes ansikte.

”Hm, jag tror minsann att du är lite kåt på mig?”

Hon plågade mig nu. Och jag gillade det.

”Nu ska fröken Sussi hjälpa dig lilla vän. Lita på mig.”

Jag skulle låta henne göra allt hon ville med mig nu. Bara hon rörde vid min fitta!
Sussi smekte mig först över magen och upp mot mina bröst. Hon kysste mig lätt på halsen och på axeln. Långsamt hissade hon av mig mitt svarta linne. Jag hade ingen bh på mig, så hon kunde genast kyssa mina bröst. När hon slickade på bröstvårtorna suckade jag eftergivet.

”Skönt?”, frågade hon pillimariskt.

Jag nickade. ”Fortsätt!”
”Mm, jag gillar din blöta mus. Ger du tillbaka sen då?”

”Jaa!”

Hon förde handen innanför mina trosor och masserade min skåra.

”Säkert?”

Hon retade mig nu.

”JAA!”

Och just vid det tillfället förde hon in sitt finger i mig.
Jag stönade till. Sussi fortsatte att se mig i ögonen. Fan vad kåt jag var!
Hon knullade min genomvåta mus med sitt finger och såg mig hela tiden i ögonen.
Det var underbart att känna någon annans finger i min fitta. Mitt stönande var högt och jag kände hur knäna började vibrera. Sussi såg och kände att jag var på väg att komma. Retfullt drog hon bort sin hand från mig.

”Neej, snälla”, gnydde jag.

”Jag vill slicka din fina mus när det går för dig. Ta av dig trosorna och lägg dig på sängen istället.”

Jag skakade i hela min kropp när jag gjorde som Sussi sade. Jag skulle för första gången få min fitta slickad! Av min bästa vän dessutom.
Jag hade sett hur det var på film många gånger. Men jag kunde aldrig ana, att det var så här skönt!

”Mm, vilken fin…”, sade Sussi och nafsade mig utanpå blygdläpparna.

Sedan flyttade hon munnen uppåt.
Just över min känsliga punkt kysste hon mig igen. Jag älskade det och rös av välbehag. Hjärtat pumpade hårt i mitt bröst och jag började försiktigt att smeka mina styvnade bröstvårtor. Ur min fitta sipprade safterna medan Sussi retfullt kysste och slickade överallt utom där jag helst ville.

”Ååh…snälla”

”Mm, ja.
Be om det! Be mig nu!”

”Åååh, snälla Sussi! Kan du slicka min fitta! Jag ber dig!”

Jag kan aldrig beskriva känslan, när hon äntligen särade mina läppar med sin tunga och hittade fram. Tungan var mjuk och fantastiskt fuktig där den vispade över min längtande klitta. Det kändes som ingenting annat i världen fanns! Jag böjde mig bakåt när Sussi förde in sitt finger i mig igen. Hon ömsom slickade på klitoris och ömsom sög på den.
Jag stönade nog högt antar jag, för hon drog ur sitt finger ur mig och lät mig slicka det våta fingret. Åter kände jag hur min orgasm började byggas upp igen.

”Sussi, det går för mig nu…”, viskade jag.

Det märktes direkt hur intensiv hon blev när hon hörde mina ord.

www.lekosmek.se snabba leveranser på sexleksaker

”Åh, kom nu vännen. Kom!”

Hon pressade in två fingrar i min trånga bultande fitta och knullade mig hårt med dem. Samtidigt slickade och sög hon på min känsliga knopp.

”Aaah…jaaaa! Knulla mig! Sug mig!”

Varje muskel i min kropp drog ihop sig och jag kände hur orgasmen pumpade genom mig.

Jag skrek högt.
Orgasmens hetta strömmade i mig och jag kände hur Sussi plötsligt stoppade in ett finger i min anal.
Chocken gjorde att jag kom ännu hårdare, och det svartnade faktiskt för mina ögon.
Jag låg länge och kände hur musklerna i min mus och min stjärt gång på gång spändes i en pulserande rytm. Känslan av att det fortsatte gå för mig, med Sussis fingrar i mina villiga hål, var nästan övermäktig. Och jag var nog nära att förlora medvetandet en stund.
Jag bara låg leende på rygg, utpumpad och lycklig.

Sussi hade dragit sig ur mig tillslut och kysste ömt min mage.

”Det där behövde du verkligen Ani. Du har en jäkligt fin mus ska du veta.”

Hon reste sig upp och såg på mig. ”Men fixar du att göra lika nu?”
Jag förstod först inte vad hon menade. Men när hon gled upp på sängen bredvid mig insåg jag vad jag nyss lovat.

”Du har kåtat upp mig nu. Och nu vill jag få min fitta lika behandlad.”

Hon ställde sig med en fot på varje sida om mitt huvud. Sjönk sedan ner med sin rumpa mot mitt ansikte. Innan jag hann säga någonting, hade hon placerat sin fitta över min mun.

Okej, tänkte jag. Jag försöker.

Det smakade ljuvligt av Sussis våta mus. Och jag hörde hur hon genast började stöna gillande.

Skönt, då gjorde jag rätt!

Jag ville inte vara sämre än henne och förde in mitt pekfinger i hennes trånga stjärt. En skälvning for genom henne, vilket eggade mig ännu mer. Jag förde in hela pekfingret och knullade henne lite. Hon njöt i fulla drag och började gunga över mitt ansikte. Hennes safter var över både mina kinder och hakan.
Mina egna safter började flöda igen kände jag.

”Det är så jäävla skönt! Du slickar så fint!”

Hon stönade och vred sig i ett behagligt gungande. Jag ville så gärna känna henne komma över mig. Känna hennes safter när det gick för henne.

”Hallå tjejer!”

Rösten kom utifrån köket och vi for upp ur sängen blixtsnabbt.

”Det är Fredde! Fan var inte dörren låst?”

Vi drog på oss kläderna och gick ut till köket.

”Hej mina vackra damer!”
Fredde hade uppenbart druckit en del och stod vinglandes med ett fånigt leende.

”Tjena. Vad vill du då?”

”Jag har lovat era mammor och knolla er!”

”Knolla?”

”Haha, knulla mena ja. Kulla…kolla!”

Vi såg på varandra och himlade med ögonen. Sussi hade fortfarande en lätt rodnad i ansiktet.

”Du har kåtfärg kvar i ansiktet!”, viskade jag åt henne.

”Jaja, men hur blir vi av med den där då?”

”Äh, han slocknar nog när som helst.”

”Jag vet! Vi ger honom lite vodka, så är det godnatt!”

”Hörrni tjejer. Jag sover här sen…okej?”

”Okej. Vill du kanske ha någonting att dricka?”

Han nickade.
Sussi hällde fnissande upp ett glas med vodka. Sedan hällde hon i lite äpplejuice i glaset som hon sedan sträckte fram mot Fredde.

”Åh, tack min sköna! Du Sussi, vicken läckerbit du är!”

”Tyst nu, och drick! Mm…gott!”

En kvart senare slocknade mycket riktigt Sussis låtsasfarsa på den tjocka mattan i mitt vardagsrum.

”Nå…var var vi?”

Sussi var uppenbart fortsatt villig att fortsätta där vi blivit avbrutna.
Hon gled in i min famn och vi började kyssas. Hennes sköna tunga utforskade min och jag kände igen hur jag blev våt därnere.

”Du är skyldig mig en orgasm!”

”Mm, jag vet. Längtar efter att försöka!”

Det var grymt upphetsande att stå där och kyssas och smekas. Medan Fredde låg bara en meter ifrån oss.
Jag såg på den sovande mannen.

”Han är ganska snygg, eller hur?”

Hon såg på honom.

”Mjo, kanske…helt okej.”

Jag kollade på Sussi och drog ett finger längs utsidan av hennes pyjamasbyxor.
Hon suckade när jag nådde fram till skåran. Jag kände att hon inte brytt sig om att dra på sig trosorna nyss. Byxorna var redan fuktiga över hennes mus. Med två fingrar retade jag hennes svullna och ömma blygdläppar. Hon var rejält blöt igen och mina fingrar hade inga problem att glida in. Hon stötte mot fingrarna i en nästan febrig kåthet.

”Mer. Mer snälla!”

Fast jag hade blivit lite nyfiken på annat nu måste jag medge. För det låg en sovande man på golvet vid våra fötter.

”Ska vi kolla in honom?”

”Haha, du är ju helt skruvad! Det är min mammas kille!”

Jag lösgjorde mig från henne och kröp ner på alla fyra.
Sussi suckade missbelåtet.
Han var faktiskt snygg. Han var dessutom rätt vältränad. Sussi gnydde bakom mig. Att jag lovat henne att få komma.

”Hehe, det blir skönare att dra ut på det. Kom!”

Jag vet inte var jag fick mitt mod ifrån, men den här kvällen var rätt annorlunda.
Jag vände mig mot Sussi och fnissade. Sedan var jag framme vid Fredde. Jag knäppte upp gylfen i hans jeans och försökte dra ner dem. Men insåg dock att jag behövde hjälp.

”Kom och hjälp till!”

Sexleksaker till salu www.lekosmek.se
_________

(0)

Sexnoveller

Clicky