Med tre generationer

Sexiganoveller

En eftermiddag för ungefär ett år sedan ringde en vän till familjen till oss angående ett paket hon glömt vid vårat senaste möte. Hon skulle få besök av sin mamma och kunde av den anledningen inte lämna huset så hon bad mig köra ut paketet till dem. De bodde en bitt utanför staden och jag fick låna bilen till ett sådant ändamål.Jag hade nyligen tagit körkort och tog därför varenda chans att få låna bilen. Klockan hade slagit fem då jag begav mig hem till Britts hem. När jag kom fram knackade jag på dörren men ingen öppnade.

Jag hade sett folk i gillestugan och visste att mitt besök var väntat så jag öppnade och gick in. Havlvägs inne möttes jag av Britt endast iförd en kort badrock. Min blick trevade över hennes fina linjer för trots att hon var över 40 kunde jag inte komma ifrån att åren hade varit vänliga mot henne. Hon bjöd mig att stanna ett tag och sa samtidigt att hon och hennes mamma hade passat på att ta ett bad och prata över ett glas vin. Hon föreslog att jag skulle slå mig ner tillsammans med dem i bubbelbadet. Jag rodnade lite lätt när jag fick se mormor Stina sitta naken i bubbelbadet ätandes vindruvor och smuttande på ett vinglas. Hon hade inte en ungdomlig kropp eller en sexig utstrålning men på något sett måste situationen ha attraherat mig för jag kände hur min lem styvnade.

När jag var djupt inne i dessa tankar kom Britt ner i badrummet endast iklädd en stringtrosa. Hennes gudomliga bröst hängde där mitt framför mina ögon och jag kunde dessutom skymta hennes härligt rakade fitta. Jag vaknade ur mina tankar då Britt bad mig ta av mina kläder och hoppa ner i badet. Jag gjorde som jag blev tillsagd men sparade kalsongerna på, men innan jag han sätta mig i badkaret hade Stina slitit av mig dem. Stina frågade Britt vad hon skulle göra med mig och Britt svarade med något som förvånade mig mycket. – Låt honom smaka på din gamla fitta. Stina var inte nödbedd utan stack upp sin delvis rakade fitta i vädret. Jag satt där helt stum en stund innan Britt tog till orda. Hon frågade om jag gjort det förrut eller om hon skulle visa först.

Sagt och gjort började hon sakta slicka sin mor i fittan Efter att ha blivit rejält kåt av denna familjeuppvisning tog jag tag i Britts stringtrosa och slet dem av henne med djurisk instinkt jag lutade mig framåt och började slicka henne som besatt runt omkring hennes hårda klitta. Efter ett ögonblick hörde jag Stina gny om att det gick för henne och Britt slet nu tag i mig. Med ett fast grepp runt min styva kuk guidade hon in den i Stinas mus. Det tog inte lång tid innan jag sprutade denna 70 åriga slyna full med min heta sperma samtidigt som Stina skrek ut sin vällust. Jag drog mig sakta ut ur Stina som låg helt utpumpad på bassängkanten. Undertiden som jag knullat Stina hade Britt smygit sig bort till en vilostol och satt nu där och tillfredställde sig själv. Jag var inte sen att göra henne sällskap.

Jag tog ett fast tag runt hennes stora välformade bröst och ledde henne ut till gillestugan. Denna promenad hade fått min lem att styvna till igen och jag fick för mig iden att börja gnida kuken mot hennes bröst. Hon måste ha gillat detta för hon började genast gnälla och gny. Hon lade mig under sig i soffan ute i gillestugan och tryckte min kuk in i rätt hål. Hon började rida lite lungt men det hela slutade i vild galopp, jag hade gått för ett bra tag sedan men hon fortsatte att rida den slaka lemmen tills hon fick orgasm. Jag var slut och kunde knappt resa mig från soffan jag låg i.

Damerna var dock aven annan åsikt. Stina hade nu kommit ut till gillestugan och bönade nu efter mer.Hon tog min slaka kuk i sin hand och började långsamt runka mig. Britt gick nu tillbaka till badrummet och hämtade en burk vaselin och jag kunde bara inbilla mig vad som var på gång att ske. Jag var alldeles för utpumpad för att själv göra några drag utan låg bara där i soffan och blev avvsugen av en vrålkåt slyna på 70 bast. Nu kunde jag känna Britts händer massera min kuk med en kletig kräm. Samtidigt hade Stina satt sig i gränsle över min höft och jag kunde känna hur ollonet tog spjärn mot hennes analöppning.Med en stöt satte hon sig ner och hela min kuk gled in till roten i det trånga hålet Britt hade ingen avsikt att missa detta tillfälle utan satte sig i grensle över min mun och beordrade mig att suga. Min orgasm hade ebbat ut för länge sedan men damerna bara fortsatte med sina våldsamma sexorgier. Nästan samtidigt hörde jag dem skrika ut sina orgasmer.

Jag kommer nog aldrig att glömma dessa härliga stunder tillsammans med de äldre damerna. Efter att ha pustat ut ett tag reste jag mig upp och tog bilen hem. Samma kväll när jag gick till sängs och skulle ta den vanliga ”kvällsrunken” kunde jag ej annat än erkänna att den var lite öm men vemskulle inte bli det om man varit på alla de ställen som den varit på. Nu för tiden brukar vi ses på större kalas och på fester med familjerna men det finns aldrig utrymme för annat än gemensamma drömmar och upphetsande blickar

(0)

Sexnoveller

Clicky