Med fröken på lägret

Sexiganoveller

Det hela började en het sommar dag då min klass 9e skulle åka på klassresa. Jag hade flyttat dit ett halvår innan och hade inte skaffat mig några riktiga vänner så alla aktiviteter för 2 personer fick jag göra med min fröken Karin. Hon var väl ca 35 men hade en kropp som en 20 åring och jag hade spanat in henne en längre tid.

Hon hade långt mörkt hår och under klänningen så såg man hennes stora bröst D-kupa skulle jag tippa på och så hade hon en så fin rumpa så man fick nästan ståfräs varje gång hon gick förbi.

Den här dagen på klassresan så skulle alla paddla kanot. Det var 2 mans kanoter så jag fick paddla ut i naturen med läraren. Det gick inte så bra att paddla för hon var riktigt värdelös på det så tillslut vände vi hem igen.

Väl hemma vid lägret så satt vi och pratade en stund innan hon frågade om jag ville bada.

Jag hade ju inget annat för mig så jag tog på mig badbrallorna och hoppade i.

När jag vände mig om för att titta efter fröken så satt hon där helt naken!!!!

Hon gick ner till mig och sa ”nu ska vi ha lite mysigt” innan hon dök ner och tog av mig badbrallorna och började att suga min Kuk som nu verkligen stod givakt. jag bara stod där med öppen mun när hon började dra mig mot stranden igen. Hon log och dök sedan ner mot kuken för att fortsätta suga till slut gick det för mig och jag sprutade in i hennes mun hon svalde allt och sa sedan åt mig att slicka henne jag såg ner mot den rakade musen innan jag började att slicka. Jag slickade och sög runt klittan innan hon började skrika och stöna ordentligt. Jag fortsatte snabbare och snabbare tills hon skrek ut sin första orgasm. Hon log mot mig och började att runka upp min kuk igen. Hon sa ”nu vill jag ha kuk” Och innan jag visste ordet av så red hon mig länge och väl.

Det forsade ut fittsaft och hon fick flera orgasmer innan jag till slut sprutade hela hennes sköte fullt av min varma sperma. hon sög av mig en sista gång innan vi till slut fick på oss kläderna. 5 minuter senare så kom klasskamraterna hem och jag bara stod där och hånlog. De frågade var det va hela kvällen. De vill nog bra veta…

(0)

Sexnoveller

Clicky