Med dig som efterrätt

Sexiganoveller

<font size="2" face="Arial, Helvetica, sans-serif"><i /> 

Denna är till dig Anders, jag skulle ha gjort vad som helst för dig…


Det kändes som en stöt genom kroppen när hans arm snuddade vid min. Vi stod i kön på en restaurang där man serverade dagens. Jag brukade gå hit nästan varje dag på lunchen, då maten var helt ok. Jag hade sett honom flera gånger tidigare och han hade helt klart väckt mitt intresse.

Men just idag var han för första gången så nära mig så att jag kunde känna hans doft. Han doftade fräscht, som om han just hade kommit direkt ur duschen, vilket genast gjorde mig lite småkåt. Jag blir otroligt upphetsad av doften av en nyduschad och fräsch karl. Finns det något mer underbart än en karl som doftar gott, inte luktar, utan doftar.

När han för andra gången rörde vid min arm, kändes det mer som en medveten rörelse från hans sida. Jag var nu tvungen att se åt hans håll om så var fallet.

Jag mötte omgående hans blick och mina ben kändes som gelé. Haj, sa han och log med ett otroligt charmigt leende. Hej, svarade jag och kände mig som en liten klumpig skolflicka. Han fortsatte ogenerat, väl medveten om att han hade ett klart övertag. –Du, vi måste sluta träffas så här, folk kan börja tala om oss!

Nu var det min tur at le. Och äntligen återfick jag talförmågan och kunde svara:

Så varför ger vi dom inte något att prata om då! Han såg faktiskt först lite häpen ut, men nickade sedan långsamt, utan att släppa ögonkontakten med mig.

Vi betalade vår mat och sedan gick vi och satte oss vid ett bord som stod lite lagom avsides. Vi satt och småpratade om lite av varje. Han berättade att han hette Robert och var ganska nyseparerad från ett längre förhållande. Jag berättade att jag hade levt ensam sedan jag och min man skildes för ett halvår sedan. Vi talade lite om våra arbeten och det visade sig att han arbetade bara en liten bit från mitt arbete. Han bodde bara ett par kvarter från sitt arbete och i samma kvarter som restaurangen.

Vi hade nu fått i oss maten och han undrade om jag ville ha någon dessert. Till en sådan fråga finns för mig bara ett svar när jag är riktig kåt, som jag var nu.

Bara om desserten är du! Nu var det hans tur att se överraskad ut. I samma sekund kände jag hur hans hand letade sig upp längs mitt ben. När han nådde kanten kär mina stay-ups slutade, var jag så upphetsad och kåt att han utan protester från min sida, skulle kunnat knulla mig här och nu. Att folk nu hade börjat titta på oss gjorde mig bara ännu mer upphetsad. Han log på sitt mysiga sätt och reste sig, samtidigt som han sa: – Nu går vi hem till mig och avslutar med efterrätten!

Jag sa inte emot. För jag var mer än villig att följa honom till världens ände om han bett mig om detta. Vi var snabbt uppe hos honom. Han sate på lite musik, och nu var det min tur att ta kommandot.

Från och med nu bestämmer jag! Sa jag med bestämd röst.
Han såg faktiskt lite chockad ut först, ovan vid att tjejer ger order, men fattade sig snabbt och nickade utan att opponera sig. Jag gick och ställde mig tätt intill honom och tog små steg så att han långsamt backade mot sängen. Samtidig knäppte jag upp knapparna i hans skjorta och lät den falla till golvet. Framme vid sängen kommenderade jag honom att lägga sig på rygg och bli liggande utan att röra sig. Jag tog ett par steg tillbaka, bara så att jag var utom räckhåll och började långsamt ta av mig mina kläder. Jag lekte upp kjolen så att mina stay-ups och stringtrosor blottades. Med den ena handen började jag knäppa upp min blus, medan jag med den andra gled in under troskanten och smekte min genomblöta klitta.

Robert suckade och gjorde antydningar till att vilja resa sig, så jag kommenderade honom åter att lägga sig ner. Han la sig lydigt ner, men jag kände på mig att han inte skulle bli liggande någon längre stund. Därför tog jag av mina stay-ups och gick fram och band fast hans händer i sängen. Han andades tungt och bulan i hans byxor visade att jag hade hans fulla uppmärksamhet. Han klagade lite lamt när jag band fast honom, men insåg att det var jag som bestämde.

Jag drog fram en stol och fortsatte med att ta av mina kläder. Jag lät kjolen falla till golvet och satte mig sedan på stolen. Jag knäppte upp den sista knappen i min blus och blottade mina väl utfyllda bröst. Jag tog av blusen och under min tunna behå såg man tydligt hur mina bröstvårtor stod i givakt av kåthet. Robert började nu klaga mer högljutt att jag skulle sluta tortera honom, men jag bara log och fortsatte med att ta av mig behån. Jag blottade mina bröst samtidigt som jag smekte mig själv. Jag var själv så kåt nu så fittsaften rann längs med mitt ena ben.

Med den ena handen höll jag trosan till sidan medan jag med den andra smekte min blöta fitta. Jag lät fingertopparna dansa över min klittan som nu var uppsvälld och hungrig efter beröring. Nu började Robert böna och be att jag skulle låta honom få vara med, men en liten stund till skulle han allt få vänta. Jag njöt till fullo av att smeka mig själv när jag hade publik. Jag slickade av min fittsaft från fingrarna, för nu ville jag smaka kuk.

Jag reste mig långsamt från min stol och närmade mig honom. Jag la mig på knä bredvid sängen och började ömsom kyssa ömsom slicka honom uppifrån och neråt. Från pannan till öronen längs med halsen, ner över bröstkorgen där jag lekte lite med hans bröstvårtor, ner längs med magen. Jag kröp nu upp i sängen och samtidigt som jag knäppte upp hans byxor. Jag drog av honom långbyxorna och kalsongerna och släppte ut hans fantastiska kuk i frihet. Jag suckade tungt när jag såg den, den var helt fantastisk. Jag var så sugen att jag skulle ha kunnat sluka hela direkt.

Men istället började jag nu slicka honom nerifrån och upp. Från fötterna längs med insidan av benen upp längs låren. När jag nådde hans pung och lät tungan leka över den, kom det ett gnyende ljud från Robert. Han andades tungt. Jag vandrade upp längs med kuken och lät tungan leka över ollonet. Jag smekte hans kulor med handen samtidigt som jag lekte vidare med tungan. Långsamt sög jag i mig hans underbara kuk och hans safter som smakade honom, bara honom. Han sa att om jag inte slutade nu skulle han komma omgående.

Jag slutade för en sekund att suga bara för att blöta ett finger, sedan sög jag in han kuk igen samtidigt som mitt finger letade sig ner mot hans underbara ändhål. Jag lät försiktig fingret glida in samtidigt som hans satts fylle min munhåla, skrek han rakt ut i en våldsamt orgasm.

Jag reste mig och knöt loss hans händer. Jag mötte hans blick, som var alldeles glansig av orgasmen. Han sa att det var den mest fantastiska orgasm han någonsin fått, och nu var det minsann hans tur att få ge mig lite njutning.

Han tog tag i mig och vände ner mig på rygg i sängen, nästan lite brutalt, för att visa att nu var det hans tur att bestämma. Han band fast mina händer i sängen och tog sedan fram en större tygbit som han band för mina ögon. Jag kände mig först lite utlämnad, men samtidigt var det otroligt upphetsande. – Vänta, jag ska bara hämta en sak sa han och försvann.

Jag kände mig lite snopen måste jag erkänna, men strax hörde jag hans fotsteg igen. Jag kände hur han hällde ut något kallt över brösten ner över magen och över min fitta. Jag rös till och mina bröstvårtor ställde sig i givakt, dels av kylan men även av ren upphetsning. Sedan började han massera hela mig. Mjukt men samtidigt lagom hårt. Han oljade in hela mig, utom klittan. Tillslut var jag så kåt att jag höll på att bli tokig.

Jag bönade och bad honom att han skulle slicka mig, men han sa bara att nu skulle jag minsann få lida som han hade gjort. Jag kunde inte ligga still längre, vid varje beröring gick det som elektriska stöta genom kroppen till klittan. Så slutade han plötsligt massera mig. Jag kände nu hans varma tunga leka över klittan. Det var fantastiskt underbart. När jag kände att orgasmen var nära, bad jag honom att han skulle ta mig bakifrån. Och nu fick jag direkt som jag ville.

Han lossade mina armar, men lät bindeln för mina ögon vara kvar. Han vräkte runt mig på sängen så att jag stod på alla fyra. Med en kraftig stöt lät han hela sin fantastiska kuk sjunka in till roten, sedan fortsatte han med kraftiga stötar som gjorde att jag skrek ömsom av smärta med mest av upphetsning. Det tog bara ytterliggare några stötar så kom jag i en våldsam orgasm och jag kunde inte låta bli utan skrek rakt ut när orgasmen drog ihop hela min kropp. Samtidigt gick det för Robert igen och vi föll utmattade ihop och vaknade inte förrän flera timmar senare. Men det är en annan historia.


Inskickad av: *Ella från Lund*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky