MC-turen

Sexiganoveller

Vi hade bestämt att nästa gång jag skulle ta en tur med bågen skulle hon följa med, vi kan kalla henne för Helena. Vi kände varandra ganska bra även om vi kanske inte direkt umgicks utöver när vi träffades på den lokala puben. Hon såg bra ut, långa slanka ben stora bröst och ett lagom sött ansikte. Så när det var dags att ta en runda så lånade jag ihop ett MC-ställ och körde och hämtade upp henne. Vädret var strålande och sommaren var precis på väg, så det var varmt och träden hade precis spräckt sina knoppar. Jag talade om var ungefär jag hade tänkt köra och sedan bar det iväg.

Att åka båge tillsammans är väl inte så särskilt socialt då man inte kan snacka med varandra under tiden, men det är jävligt skönt! Den här gången var det ännu bättre för jag kände hela tiden Helenas kropp tryckt mot min och kände hennes händer på mina höfter. Det tog inte lång stund innan mina tankar kom in på andra vägar än de jag körde på, och sakta började staken göra sig påmind genom att styvna till innanför skinnstället. Efter ett par mil stannade vi för rast och vila, skitsnack och lite kaffe. Vi slängde oss i gröngräset och pratade om hennes och mitt X, om oss och om att vara singel, vad man saknade och så vidare. Eftersom det var varmt i solen krängde vi av oss jackorna för att inte börja koka. Helena hade bara på sig ett tunt linne med kraftig urringning och jag kunde tydligt se hur hennes stora bröst avtecknade sig genom tyget. Det var dags att ge sig ut på vägen igen så vi klädde på oss och grenslade bågen. Ganska snart kände jag pirret i skrevet igen och undrade samtidigt om inte Helenas händer hade närmat sig mina ljumskar istället för att ligga på mina höfter. Jag behövde inte fundera så värst länge innan jag insåg att så verkligen var fallet.

Helenas ena hand hittade ner i mitt skrev och började sakta massera mitt stånd genom det tjocka skinnet och jag fick svårt att koncentrera mig på körningen. Jag hade inget emot att ligga med henne men då vill jag göra det helskinnad och bekvämt och inte utspridd längs ett dike. Jag tog av på första bästa avtagsväg och stannade vid vägkanten. När vi kommit av bågen och ur hjälmarna kysstes vi passionerat och Helena masserade hela tiden bulan i mitt skrev. Vi drog oss en bit bort från vägen och tog oss snabbt ur skinnställen. Mina händer hittade snabbt de tunga brösten under linnet och jag njöt av att väga deras tyngd i händerna. Helena hade redan fått upp bälte och gylf i mina shorts och lät dem falla till marken tillsammans med mina kalsonger. Jag lade mig ner på rygg i gräset och drog Helena över mig. Vi kysstes innan hennes läppar började leta sig neråt över bröstet mot mitt väntande stånd dit hennes hand redan hittat. När hennes läppar äntligen omslöt mitt ollon och jag kände tungan spela över det suckade jag högt av välbehag. Helena visste verkligen hur man hanterade en kuk – hon sög hårt och i långa drag, lät tungan dansa över mitt ollon, klöste pungen och rullade kulorna i handen. När hon hörde på mig att jag var nära gränsen till att spruta munnen full på henne slutade hon tvärt. Hon knäade sin väg fram tills jag hade hennes fitta rakt ovanför ansiktet, nu var det hennes tur att få tunga innan hon ville ha kuk.

Jag greppade om hennes skinkor, sträckte ut tungan och lät den löpa längs skåran från hennes glänsande fitthål fram till klittan. När tungan träffade hennes lilla knapp skrek hon till och föll framåt för att ta stöd med händerna. Jag lät tungan massera klittan omväxlande hårt och mjukt, sakta och fort samtidigt som jag lät ett finger glida in i fittan på henne. När jag fingerknullat henne en stund tryckte jag in ett finger till, och sen ett finger till. Helena stönade och gnydde högt hela tiden, jag har aldrig hört en tjej låta så mycket som hon gjorde (och fortfarande gör :o). Min mun smakade kvinna och min hand var blöt av kåtsaft när jag hörde henne komma. Stönen blev kortare och gällare och hennes kropp spändes innan hon skrek ut sin kåthet och lust över ängen där vi låg. Jag fortsatte slicka en liten stund till men nu ville jag knulla.

Jag hasade mig ut från mitt ryggläge under henne och ställde mig på knä bakom hennes inbjudande rumpa. Hon öppnade sin fitta för mig med fingrarna och bad mig komma in. Jag styrde in kuken och lät den sakta sjunka ända in till roten. Först stod jag kvar så en stund och bara njöt av att känna hennes värme omsluta mig innan jag började pumpa henne full av kuk. Jag var enormt kåt och det bultade i min sprängfyllda kuk när den for in och ut i hennes plaskblöta hål. Hennes bröst gungade under henne och hon förde bak en hand att smeka min pung. På grund av Helenas underbara behandling tidigare och det smackande ljudet när våra kön möttes och den underbara synen av tunga gungande pattar kom jag snart. Det mörknade för ögonen och jag tömde mig i häftiga, tunga sprut djupt inne i hennes grotta innan jag sjönk ihop bredvid henne.

Vi låg en stund och smekte varandra svettiga och varma efter ett härligt knull och av den värmande solen innan vi fortsatte vår färd genom landskapet. Vi hann med ett knull till innan vi kom hem och det har blivit ännu fler sedan dess.

Av: *Gåsapågen*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky