Massagestav? Ja, tack!

Sexiganoveller

En gång för något år sedan, när min kille och jag hållit ihop ganska länge, fick vi idén att skicka efter en massagestav. Sagt och gjort. När den sedan kom fick jag en mindre chock. Det var den största ”kuk” jag någonsin sett. Kvällen kom. Jag gjorde i ordning en god middag med vin. Efter middagen började vi kela så smått. Jag sa åt min kille att klä av sig och gå in och sätta sig på sängen. Han lydde. Jag dämpade ljuset, satte på lite mjuk musik och gick in till honom, sakta började jag dansa medan jag smekte av mig plagg efter plagg. Kåtare och kåtare blev jag och när jag hade bara skor, höfthållare och strumpor på mig, hämtade jag löskuken från nattygsbordet.

Min kille var ordentligt tänd nu. Kuken stod och jag kunde se lustdroppar på ollonet. Jag tog löskuken, vred på vibratorn och började långsamt dansa igen. Jag kysste och slickade på ”ollonet” och lät det smeka mina bröst. Vårtorna stod snart rakt ut som geléhallon. Jag lät löskuken vandra längs min mage, ned mot mina lår. Den gled längs fittskåran och fittan var verkligen våt nu, Jag satte mig ned på golvet, särade på benen och lät kuken glida mellan fittan, brösten och munnen, där jag smkaade på min egen kåtsaft.

-Titta vad kuken gör med min fitta.. Se så mina bröst njuter av den. Nu är du bra sugen på mig va?? Han kunde bara nicka till svar. Jag lade mig ned på mattan och särade benen så att han hade full insyn i fittan. Sedan började jag långsamt föra in kuken med ena handen, medan den adnra kramade brösten. Då kunde inte min kille stå ut längre. Han kom över mig, slängde undan kuken och började lapa i min våta fitta. Det räckte för att jag skulle få världens orgasm, där jag så blixtrande stjärnor framför ögonen.

Han drog upp mig från golvet och slängde mig på mage i sängen. Så lyfte han upp min stjärt så att han kom påt fittan ordentligt. Sedan körde han staken i mig och det riktigt smackade av min saft. Han knullade mig bakifrån i ett tempo som var otroligt. Han kom, pumpade full och stönade högt och vilt. Otroligt nog så fick han stånd igen efter bara någon minut. han tittade frågande på mig och jag nickade jakande som svar. Han tog sin enorma kuk i handen och förde den mot mitt ansikte. Jag förstod vad han ville och tog den munnen och slickade med ett rasande tempo toppen på hans ollon. Efter en stund kände jag sammandragningarna i den hårda kuken och slutade med mina tungrörelser. Jag lutade mig mot min kille så att han föll ner på rygg. Mina knä letade sig in i hans armhålor och min nu uppsvällda fitta vilade ovanför hans kuk. Han tog sin lem och försökte köra in den i min våta fitta men jag retades lite och lät bara kuken komma till min fittmynning. Plötsligt kände jag att han var värd en liten belöning och satte mig ner över hans stenhårda kuk. Jag red honom som besatt och precis innan han kom så kom även jag. Vi somnade tätt ihopslingrade och vaknade inte förrän nästa dag. jag vaknade först och jag såg min killes kuk under täcket. Den var fortfarande hård och jag böjde mig ner och stoppade in den i munnen. han vaknade förstås och började jucka sin kuk ut och in i min mun. När han kom sprutade han min hals full med vit såsig sperma och jag svalde allt. Efteråt slickade jag honom ren. Han sa att det var ett helt otroligt sätt att vakna på och drog mig närmare honom. Mina bröst omslöts av hans kraftiga händer. Han sög bet och slickade mina bröst. Det var så skönt. Hans mun förflyttade sig längre och längre ner och när den var över min fitta var jag så nära att komma. Han stack in tungan och då kunde jag inte hålla mig längre.

== SLUT ==

(0)

Sexnoveller