Mamman och hennes dotter

Sexiganoveller

Det var en dag mitt under sommaren och jag hade just börjat min semester. Jag var då 23 år och hade just fått mc-körkort och tog min mc och körde till mina föräldrars villa. Väl framme såg jag att Monica, grannen mittemot, var ute på gården och vattnade några blommor. Jag hälsade och ställde mc:n på gårdsinfarten. Det visade sig dock att de inte var hemma, så jag gick tillbaka till mc:n. Monica vinkade till mig att komma över och jag gick dit. Hon hade bott där så länge jag kunde minnas med dottern, Linda, som nu hade flyttat till eget boende. Linda var några år yngre än mig och vi hade varit ut tillsammans ett par gånger men så mycket mer hade det inte blivit. Lite oskyldigt hångel men med det hade det slutat. Linda såg ganska bra ut och det gjorde även Monica, väldigt bra för att vara nästan 40.

Ljust vackert hår som nu var fäst men en röd hårsnodd i nacken. Hon hade alltid klätt sig ungdomligt och det passade hennes välskulpterade kropp. Hon hade knutit en blus över brösten och hade en kort jeanskjol samt sandaler på sig. Hon verkade inte ha någon bh under eftersom hennes bröstvårtor tydligt avtecknade sig genom blustyget. Själv hade jag skinnjacka och jeans på mig och började känna mig ganska varm, dels av solen dels av denna läckra dam. Jag tog av mig skinnjackan och hon berättade att mina föräldrar åkt iväg till några släktingar i grannstaden. Vi satte oss på hennes altan och pratade en stund. Hon satt lite snett framför mig och jag kunde i smyg njuta av hennes vackra ben och lår och jag hade gärna följt dem högre upp men kjolen satte stopp. Jag fick samtidigt intrycket att hon studerade mig. Jag tränar en del och har hyfsat vältränad kropp. Tanken på att hon kanske ville ha mig i säng fick det att pirra i kroppen av välbehag. Känslan förstärktes när hon tog vattenkannan och började vattna blommorna på altanen samtidigt som vi fortsatte småprata. Hon såg nämligen till att böja sig inbjudande med baken mot mig varje gång. Kjolen for då upp och visade nästan hennes trosor. Min lem började nu resa sig och jag fick föröka dölja detta så gott jag kunde. Det kom samtidigt några moln på himlen och Monica sa att vi väl kunde gå in och fika lite. De hade byggt om lite sedan jag senast var dit för drygt ett år sedan och det ville hon visa mig samtidigt.

Det som var omgjort fanns i hallen samt i sovrummet. Efter att ha inspekterat hallen visade hon mig till sovrummet och jag gick in medan hon satte på lite kaffe på kaffebryggaren. Jag visste inte riktigt vad som var ändrat där eftersom jag aldrig varit inne där förut. Min blick hamnade istället på sängen där en del nytvättade plagg låg. Överst låg ett antal underkläder och utan att kolla annat än på avstånd kunde jag dock konstatera att hon hade läckra kläder under, mycket spetstrosor och sådant. Monica kom in och jag tittade snabbt bort från underkläderna. – Ojdå, sa hon, hade jag glömt dessa. Hon placerade trosorna i ett skåp och berättade att fönstret var breddat något och listerna ommålade. Hon satte sig på dubbelsängen och jag kommenterade att det var en stor säng att bädda. Hon skrattade lite och sa att hon tyckte om att breda ut sig. Den var lagom hård i stoppningen också tyckte hon och frågade om jag ville ha hårt eller mjukt liggunderlag. Jag satte mig bredvid henne och sa att det inte spelade så stor roll. Hon lade sig bakåt och sträckte ut sig med ena benet uppdraget något så att hennes knä hamnade nära mitt ansikte. Hennes armar sträckte hon ut ovanför sig. – Åhh man skulle kunna somna, sa hon och blundade.

Blustyget stramade åt kring hennes bröst och jag hade lust att bara kasta mig över henne. Hon hade särat något på benen och man kunde nu utan problem se hennes vita trosor och ana hennes blygdläppar därunder. Plötsligt satte hon sig upp och satt nu alldeles bredvid mig. – Är den hård, sa hon och log oskyldigt mot mig. – Tillräckligt, viskade jag märkte att min lem nu hade rest sig igen. Monica placerade ena handen på den och kysste mig, vilket jag genast besvarade. Hon smekte och klämde på min penis och vips hade hon öppnat gylfen och pålen sprättade fram i all sin prakt. – Mmmh, vilken härligt fullvuxen sak, sa Monica och log mot mig. Hon knäppte upp mina byxor och drog av mig dem. Hennes varma händer slöt sig om kuken, höger handen i ett fast grepp om roten och vänster handen kittlade lite kring pungen. Jag drog av mig t-shirten och hon böjde sig ner över lemmen. Hon drog förhuden upp och ner ett par gånger innan hon med tungan började slicka mitt rödglansiga ollon. Jag kände hennes varma andedräkt skölja över kuken ,och sen slöt sig om dom fylliga lapparna över ollonet. Hennes tunga spelade över den och ner på skaftet. När hon så gled ner med munnen och tog det mesta i sin mun stönade jag av vällust. Jag juckade försiktigt fram och tillbaka. – Åhhh, vilken härlig kuk du har, så ung och hård, sa Monica och slickade vidare. Jag älskar härliga , hårda kukar. Hon ställde sig på knä i sängen och jag kom åt att släppa upp blusen och dra den av henne. Hennes vackra bröst föll fram och dinglade upp och ner i takt med hennes rörelser över min lem. Jag halvlåg nu naken bredvid henne. Jag kom åt att smeka hennes lår och sedan in under kjolen.

Hennes trostyg blev snabbt fuktig och när jag gled in med ett finger under troskanten och kom i kontakt med hennes kön slutade hon suga mig. Hon stönade svagt och vickade lite med stjärten mot mitt finger som nu gled in och ur hennes fuktiga hål. Jag böjde mig mot henne och smekte hennes stjärt innan jag åter cirklade med ett finger över musen och sedan in i henne. Hon vred baken mera mot mig och jag kysste hennes lårs insida och släppte sedan ner den fuktiga trosan över musen. Sedan lade jag munnen mot hennes heta grotta vibrerade av kåthet. Hon ville verkligen ha bort den där trosan och min tunga och sedan lem i sig. Hon gled bakår, ner på rygg och drog mig med, över henne. Jag kysste henne ner över brösten och hennes bröstvårtor var nu stenhårda. Hon tryckte ihop sina vackra bröst och jag smekte dem och nöp lite lätt i hennes bröstvårtor. – Ahhhh, så skönt, mumlade hon. Jag kröp sakta nedåt och hon hjälpte till genom att trycka med sina händer tills jag hamnade mellan hennes särade lår. Hon drog upp kjolen och fick snabbt av sig de vita silkestrosorna. Nu skulle inget vara i vägen mellan mig och hennes grotta. Hon var delvis rakad och särade med ena handens fingrar lite på blygdläpparna framför mitt ansikte. – Slicka mig, stönade hon och tryckte sitt underliv mot mig.

Jag knäppte upp kjolens knappar och hon lyfte villigt på baken så jag kunde dra av den. Musen glänste av kåtsafter och hon doftade härligt. Hennes blygdläppar var blodfyllda och jag slickade lite över dem innan jag gick in i skåran. Hennes klitoris var röd och svullen, stor som en ärta. Jag smekte den lätt och slickade den sedan intensivt. Monica slog benen kring min nacke och hävde ur sig ett stön av njutning. Eftersom hon verkade nära att komma gled jag upp och lade mig över henne och vi kysstes djupt. Hon hade slagit sina ben runt mig och min kuk vilade styv över hennes slida och upp över magen. Hon bad mig sätta mig på huk och förde ihop brösten kring min lem. Kuken var stenhård av min upphetsning och gled fram och tillbaka mellan hennes bröst. Plötsligt släppte Monica taget om brösten och satte händerna runt min midja och rygg. Jag lutade mig ner och vi kysstes igen. Monica flyttade sig sedan lite åt sidan och öppnade lådan till ett bord som stod bredvid sängen. Hon tog fram en kondom som hon snabbt rev upp och plockade ut fodralet. Jag befann mig i sjunde himlen och smekte samtidigt darrande hennes mjuka bröstklot. Monica log mot mig med dimmiga ögon och började smeka mig under kuken och på låren och frågade om jag vill knulla med henne. Jag viskade ett ja och hon trädde snabbt på kondomen över pålen. Hon ställde sig på alla fyra med händerna mot sänggaveln där kuddarna var. Sedan förde hon bak ena handen och särade lite på sina blygdläppar.

Jag ställde mig på knä bakom henne och lät lemmen vila mot hennes stjärtskåra. Jag förde pålen ett par gånger fram och tillbaka och Monica svängde baken i takt med mina rörelser. Sedan tog hon tag i staken och placerade den mot sin vidöppna fitta. Jag gnuggade ollonet lätt mot öppningen och hon stönade att jag skulle ta henne djupt. Jag gled försiktigt in i hennes varma våta hål och hon tryckte sig bakåt så att jag hamnade längst in mot botten på henne. Jag lade händerna på hennes skinkor och började sakta jucka in och ur henne. Hon gjorde härliga motjuck samtidigt som hennes bröst svajade och svängde i takt med vårt samlag. Plötsligt kramade hennes fittmuskler ihop sig runt min lem och jag kunde inte längre hålla tillbaka min sats. Jag sprutade flera satser inne i Monica och hennes orgasm höll på lika länge som min, kanske längre. Vi sjönk ihop på sängen och Monica lade sig lite snett över mig. Hon drog av mig kondomen och tog en servett och torkade av pålen som nu slaknat betydligt. Vi kysstes en stund och hela tiden hade hon sin ena hand vid insidan av mina lår eller greppande runt lemmen. När hon kände den styvna till igen kysste hon mig ner över bröst och mage och slickade sedan på ollonet. Hon låg med benen upp mot mig och jag kramade och fingrade på hennes lårs insida. Monica särade på låren och jag gled in med två fingrar i hennes ljuva grotta. Hon började föra huvudet upp och ner längs skaftets sida och tog den sedan i sin mun igen.

Hon sög mig i djupa drag och flyttade upp sitt underliv över mitt ansikte så att vi hamnade i en 69:a. Jag slickade hennes mus och hon gned det villigt mot min tunga. Vi stönade båda av vällust och var efter ett tag lika kåta som någonsin tidigare. – Nu ska du snart få köra in din kuk i min fitta, sa hon och satte sig gränsle över min mage. När du har fått en stor utlösning kan du hålla på mycket längre, och utan kondom, för när vi ska knulla på riktigt! Hon sa att hon var i en säker period och backade sedan något och satte hon sig så att min kuk tryckte mot hennes bakparti. Hon började leka med sig själv så att jag kunde se det. Efter ett litet tag satte hon sig på huk och tog tag i min glänsande kuk. Sakta sjönk hon sen ner över mig. Jag kunde känna hur hon lät kukhuvudet glida fram och tillbaka i fittmunnen. Hon gled ner över mig och ända till botten. Sedan började en långsam ritt medan hon nöp och smekte sina bröst. Hon kastade lite med håret och var otroligt sexig. Jag drog ner henne på rygg och lade mig ovanpå henne. Hon lade sina ben på mina axlar och med sina ivrig fingrar greppade hon efter min kuk och styrde in den i hennes varma, våta och villiga hål. Det var en obeskrivlig känsla. Först mjukt och långsamt, sedan hårdare och fortare knullade jag henne.

Hennes vader vilade mot mina axlar och vi stönade båda två av kåthet. – Du knullar så härligt! Din stora, styva ungkuk gör mig galen, jämrade Monica. Hon stönade och gjorde motjuck när jag gång på gång körde min lem in i hennes slida. Hon lade sig på sida och jag fortsatte att föra min kuk in mellan hennes särade ben. Kuken gled in och ut ur hennes savande hål. Plötsligt vred hon sig ur mitt grepp och satte sig åter gränsle över mig. – Den här gången vill jag ha hela satsen i mig! stönade Monica. Monica började åter glida ner över min kuk samtidigt som hon lutade sig fram och pressade sina bröst mot mig. Hennes fitta var underbar och drog ihop sig om min lem på ett underbart sätt. Hon mjölkade verkligen ut allt som fanns kvar och när jag kände hennes kraftiga orgasm som gjorde att fittmusklerna drogs ihop och det skvätte fittsaft kände jag att min säd åter igen var på väg i expressfart. Jag kramade om henne och fortsatte pumpa in kuken i hennes våta hungriga hål och sprutade slutligen mina sista droppar djupt in i hennes krävande grotta.

Hon fortsatte rida mig till vi båda sjönk ihop helt uttömda. Vi kysstes medan min lem sakta sjönk ihop inne i hennes slida. Jag tänkte att jag nog måste besöka mina föräldrar fler gånger samtidigt som Monica lade sig över min lem med munnen och slickade bort det sista av säden. – Nu får du vila fem minuter så vill jag känna din heta sperma i mig igen, viskade hon i mitt öra och jag bara log och lovade att ta henne igen, bara hon orkade. Hon sade att det inte skulle vara några problem och började strax åter smeka min lem och kysste min pung. Jag bara njöt samtidigt som lemmen började en sakta resning igen. Detta hade jag inte kunnat drömma om när jag klev upp i morse.

(0)

Sexnoveller

Clicky