Mailvännen Johan (bondage)

Sexiganoveller

Det är onsdag och dans på ute dansbanan, jag har tänkt att gå dit eftersom det är vackert väder och en bra orkester. Jag skall precis gå och duscha då det ringer på min dörr. Jag öppnar och utanför står en snygg kille som jag tycker jag känner igen. Han ler och säger
– Hej det är jag som är Johan, känner du igen mig?
Förvånat säger jag
– Jag tyckte det var något bekant med dig, men inte kan du begära att jag skall känna igen dig bara efter ett foto på datorn! Jag log och bjöd in honom och undrade vad han gjorde så långt hemifrån.
– Jag har semester och åker runt lite svarade han och så kom jag att tänka på att du hade nämnt något om en ute dansbana där det är dans på onsdagarna och nu tänkte jag fråga dig om du vill gå dit med mig?
– Ja tack gärna svarade jag, jag hade tänkt att gå dit själv i kväll , men det är roligt att få sällskap!

Jag känner inte Johan mer än att vi har träffats på nätet och pratat med varandra en hel del, vi har en del gemensamma intressen och det var roligt att han kom så här och överraskade mig. Jag sa att han kunde sätta sig i vardagsrummet, jag skulle bara ta en dusch sen skulle han få kaffe.

Ja gick till badrummet, lämnade dörren lite på glänt som jag alltid gör och klädde av mig. När jag stod i duschen kände jag en hand som började att tvåla in mig på ryggen och vänder mig och ser Johan stå naken bakom mig. Han ler lite och säger
– Du får skylla dig själv, jag har varit kåt på dig under hela tiden vi skrivit till varandra, dina mail och alla fantasier har fått mig att åka hit och nu vill jag få hålla om dig!
– Jag log lite och sa, ja det är konstigt att några mail kan få en att känna så. Men Ok nu är du här och då får du visa vad du kan!
Jag tittade på honom och han var precis så snygg som jag trodde efter bilden han hade skickat, han var ung och fräsch och hade vackra bruna ögon. Jag kände att det hettade till i underlivet och jag hade svårt att hålla händerna i styr, men jag ville att han skulle ta initiativet.
Det gjorde han och jag fick känna två mjuka händer som tvålade in mig, först min rygg, sen mina skinkor som han tog väl hand om, masserade och kramade, sen benen och insidan av låren. Efter det vände han mig och började tvåla in brösten som nu hade två styva små knoppar som han mjukt masserade, han lät händerna vandra ner över magen och särade på mina ben, lät en hand glida in mellan låren och tvålade in fittan som i detta läge var så blöt att det inte behövdes något vatten, jag var så kåt att jag kved och gnydde.
Inte ett ord växlades mellan oss, vi visste båda att detta var något vi ville och vi bara njöt! Han tog duschslangen och lät vattenstrålen smeka av tvålen, sen satte han sig på hugg och började slicka min svullna fitta, det var så skönt att jag tog tag i hans hår och tryckte hans huvud hårt mot mitt sköte och löfte upp ena benet på kanten av badkaret så han riktigt kom åt.

Jag kved av lusta och drog upp honom och sa
– Vi går in i sängkamran så skall jag ta hand om dig!
Han lyfte upp mig och bar mig till sängen där han lade mig på magen och tog tag i mina händer med ena handen, med den andra smekte han min rygg och skinkor. Jag försökte att komma loss men han höll mig hårt och smålog
– Ligg still och njut sa han och tog sin livrem och band fast mina händer vid sänggaveln. Jag tittade på honom och undrade om det var samma kille som jag mailat med och frågade
– Vad har du tänkt att göra med mig?
– Var inte rädd sa han, njut i stället, jag lovar att du kommer att tycka om det.
Jag sa inget men tänkte att jag fick väl stå ut eftersom jag släppt in honom. Han hittade en scarf som han band för mina ögon sen började han att smeka mig. Jag får erkänna att det var spännande att inte kunde se vad han gjorde eller hur han tittade på mig. Han lämnade mig för en stund och jag hörte honom i köket, jag var nyfiken men sa inte ett ord. Han kom tillbaka och jag kände att han satte fast något på mina bröstvårtor, det gjorde inte ont, men de blev styva och hårda. Han lyfte upp mitt huvud och sa skål min vän och höll ett glas till mina läppar. Jag drack och det var ett mycket gott vin som han hade haft med sig.

Jag hörte hur han log stilla och jag undrade vad han hade för sig, sen kände jag något kallt som rann ner för min kropp och jag kände hur jag fick gåshud. Han slickade i sig vinet som han hällt ut över mig och sa
– Du smakar gott, jag vill smaka mer! Sen tog han något i glaset och tryckte upp i fittan, jag ryste det var iskallt. Han höll för en stund och satte sen sin mun mot öppningen och sög i sig det kalla som han sen berättade var en isbit han haft i vinet.
Han smekte min kropp med flera isbitar och jag började frysa, då kröp han upp och satte sig över mig och jag kände något stort och styvt som trycktes mot min mun.
– Sug! Sa han och jag sög in kuken och tog emot honom, han ryckte undan kudden under mitt huvud och juckade fram och tillbaka, jag kände hans ben på varje sida om mitt huvud och undrade om han skulle sluta innan han kvävde mig.
Han reste sig och kröp ner mot min nu plaskvåta fitta och lät kuken tränga in, han knullade mig och tryckte på anordningarna på mina bröstvårtor. Sen vänte han mig så jag låg med benen i kors eftersom repet höll ihop dom.
Han hade bundit mig så att han kunde dra ihop mig och knyta repet om mina ben och armar, jag stod där med baken i vädret och han hade fri insyn. Han ställde sig bakom mig och körte kuken hårt i min svullna fitta och knullade länge och väl innan det gick för honom och han sprutade sin sperma över min rygg.

Han vände på mig igen och löste repet om mina ben och särade på dem, sen började han slicka mig och fingerknullade mig så jag skrek rakt ut. Han lade en hand över min mun för att tysta mig och jag vred mig i extas och kom snart i en enorm orgasm.

Efter en stund undrade jag om vi skulle åka och dansa, det tyckte han att vi skulle! Men det blev ingen dans, för då jag tog på trosorna blev han plötsligt så kåt igen att han drog av dem i ett enda drag och välte om mig på sängen igen.

Det blev en ny härlig orgasm och sen var vi så trötta att vi inte orkade att åka iväg. Innan han åkte hem till Helsingborg hade vi hunnit med att prova på alla olika ställningar vi kunde komma på. Vilken kille och så bara försvann han.


Inskriven av: *Skorpionen*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky