Lunchrast med mersmak

Sexiganoveller

Det var en härlig sommardag i slutet på juni. Det var en vecka kvar att arbeta, sedan var det dags för semester. Just nu hade jag lunchrast, vilken jag tillbringade utomhus i en solstol. Jag hade satt mig på baksidan av huset för att få lite lugn och ro. På denna sidan av huset fanns inga fönster och inga grannar.

Jag arbetade på ett litet företag, vi var bara sju anställda. Just idag hade min lunch blivit lite senare än vanligt, så därför var jag ensam kvar och kunde sitta här i lugn och ro och sola mig. Jag njöt för fullt. Jag älskar när solen och vinden smeker min kropp.

Idag var jag klädd i en tunn vit blus och en kort snäv kjol, min vana trogen så hade jag inga trosor på mig när det var sommar. Jag blev otroligt upphetsad av att känna vinden smeka mig mellan benen och över fittan. Jag drog försiktigt upp kjolen lite mer och blottade nu min fitta. Jag knäppte upp fler knappar i blusen för att få så mycket sol som möjligt på kroppen. Den varma vinden smekte min fitta och det kändes som en lätt beröring. Jag fick gåshud över hela kroppen där jag satt i värmen. Jag började bli ordentligt kåt och mina bröstvårtor stelnade av min kåthet.

Jag såg mig omkring och då ingen syntes till, kunde jag inte låta bli att låta min ena hand glida ner mellan mina ben och smeka min klitta. Jag rös av välbehag där jag satt. Med ena handen kvar på min klitta, knäppte jag med den andra upp fler knappar i blusen och började smeka mina styva bröstvårtor. Jag slöt mina ögon och njöt en lång stund av min lilla lek. Jag var nu så kåt att fittsaften rann längs mitt ena ben.

Jag var så upptagen av mig själv att jag inte märkte att jag hade fått sällskap. Jag vet inte hur länge han hade stått och tittat på, när han plötsligt suckade högt och sa:
-Himmel, vad fin du är!
Jag trodde att jag skulle svimma. Tala om att bli tagen på bar gärning. Framför mig stod vår chaufför. Han log och fortsatte:
-De sa därinne att du var här, jag behövde din underskrift på denna. Sa han och sträckte fram ett papper, men fortsatte:
-Men skit i det, får jag fortsätta titta?
Vad skulle jag säga, han hade ju redan sett vad jag sysslade med, så varför inte fortsätta. Jag log mot honom och nickade. Sedan sa jag viskande:
-Okej, men då får du slicka min fitta! Jag blev faktiskt lite förvånad över min egen djärvhet, men vadå. Han tvekade inte en sekund, utan sjönk omedelbart ner mellan mina ben och började leka med sin tunga över min klitta. Det kändes som elektriska stötar genom hela min kropp.

Andreas som han heter, hade arbetat hos oss i lite mer än ett år. Han var 27 år, några år yngre än jag själv. Med sin längd på ca en och nittio och en mycket vältränad kropp, var han otroligt läcker. Visst hade vi tjejer tittat efter honom med längtan i blicken många gånger, men trots sitt utseende var han en väldigt blyg och tystlåten kille, så det hade aldrig blivit mer än beundrande blickar från vår sida. Nu satt alltså denna fantastiska man och slickade min fitta.

Ja, han ömsom slickade och ömsom sög och nafsade mig försiktigt. Han var bara helt fantastisk. Han slickade hungrigt i sig min saft. Jag kände ganska omgående den välbekanta pirrande känslan av att orgasmen var nära och sekunden efter stönade jag i en fantastisk orgasm. Jag suckade djup och såg honom i ögon och sa:
-Nu vill jag smaka på dig, jag älskar att suga kuk.

Han reste sig upp utan att tveka och ställde sig så nära mig att jag kunde knäppa upp hans shorts, där hans kuk nu stod i givakt och ville komma ut. Jag drog ner shortsen och konstaterade att han inte bar kalsonger. Hans kuk var lika imponerande som resen av honom och jag log nöjt. Jag började ömt smeka hans pung med den ena handen, och medan jag höll hans kuk med den andre, började jag långsamt och försiktigt leka med tungan över ollonet. Andreas stönade av upphetsning.

Jag lät kuken glida djupare och djupare in i min mun och sög nu hungrigt i mig denna underbara kuk. Andreas andades nu med korta flämtande andetag och sekunden därefter fyllde han min mun med sin underbara sås. Jag svalde vad jag kunde och slickade därefter ren hans kuk från varenda droppe.

När jag var klar, drog Andreas upp mig från solstolen och med sina starka armar lyfte han upp mig så att jag satt med mina ben runt hans midja. Han höll mig tätt intill sig och kysste mig ömt. Han lät sina händer glida ner längs min rygg och ner över mina skinkor. Jag kände hur hans kuk åter reste sig när han smekte mig. Han vände sig om och satte sig på solstolen med mig ovanpå.

Han styrde sin kuk mot min fitta, som nu gärna ville känna hans kuk. Hans kuk gled in i min fitta och jag stönade högt av den njutning det innebar när hans stora kuk banade väg i min trånga fitta. Jag hade för länge sedan slutat bekymra mig om att någon kunde se oss. Just nu fanns det bara vi i hela världen och jag red hans kuk som besatt. Jag kände att jag var nära att få en ny orgasm och samtidigt som det gick för mig, kom även Andreas i en ny orgasm och vi stönade så högt båda två att det var konstigt att ingen hörde oss.

Vi satt kvar så här en lång stund och bara kysstes och smekte varandra.
– Du, sa han efter en lång stund, vi kan väl göra om detta flera gånger? Jag log mot honom och nickade långsamt.

Det har vi gjort också. Vi blir båda mycket upphetsade av att älska på mer eller mindre offentliga platser, men det får jag berätta mer om en annan gång.


Inskickad av: *Ella från Lund*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky