Lotta på krogen

Sexiganoveller

Jag var inte direkt på bra humör denna kväll. Jag hade sett fram emot att få sitta hemma framför TV´n med Liselotte, min flickvän, men hade istället blivit släpad ut på stan för att dansa. Liselotte var inneboende hos en väninna till hennes mamma och det var hon som hade övertalat henne att vi skulle gå ut ikväll. Angelica var nyss fyllda 50 och skild sedan flera år, en mycket vacker dam skulle man kunna säga. Platinablont hår, stora fina bröst och en i övrig mycket läcker kropp som jag sett många gånger, eftersom hon inte direkt var blyg av sig. Hon var en riktig manslukerska och hade flera unga pojkvänner som jag träffat och en del var faktiskt yngre än jag själv. Det som de hade gemensamt var att de alla var svarta män, och Angelica hymlade inte med att hon föredrog dom framför vita killar. ”Du ska se att om du bara provar så kommer du att ändra dig.” hade hon en gång sagt till Liselotte när vi alla tre satt och tittade på TV. ”Men storleken har inte någon betydelse.” hade Liselotte svarat och hon hade givit henne ett leende som förklarade att hon inte visste vad hon talade om. ”Ta inte illa upp nu flicka lilla, men jag har sett Tomas kuk och den är inte ens normalstor för en vit pojke.” Jag minns fortfarande hur jag skämdes när Liselotte inte ens tog mig och min mandom i försvar utan bara nickade lite grand.

Nu var vi på söder och Angelica hade propsat på att vi skulle gå på den här speciella nattklubben eftersom de hade ”Västindisk Afton” och hon verkligen gillade Västindiska rytmer. Jag var inte direkt förvånad över att jag var den enda vita killen på stället. Vi fick tag på ett bås längst in på klubben. ”Nu behöver vi en drink.” sa Angelica uppsluppet och nickade menande på mig, så jag gick bort och beställde tre Manhattan. När jag kom tillbaka så hade två stora svarta killar i 25 årsåldern satt sig ner vid mitt sällskap så det var nätt och jämt att jag fick plats. Angelica presenterade mig som Liselottes pojkvän och de log båda då de sträckte fram sina väldiga händer.

De fyra fortsatte nu sin konversation som om jag inte existerade och verkade ha väldigt kul tillsammans. Det dröjde inte länge förrän de ville dansa. ”Du har väl inte något emot det, va?” sa Liselotte ” du brukar ju inte vilja dansa så ofta.” ”Nej, visst inte.” svarade jag och försökte verka oberörd. ”Du kan väl beställa en runda till våra drinkar är nästan slut.” Nu började jag bli än mer orolig eftersom jag vet att Liselotte blir kåt när hon dricker och ofta väldigt vågad, men jag kunde inte mer än nicka till svars.

Jag gick tillbaka till baren men håll hela tiden ett öga på Liselotte medan hon dansade med sin storväxta kavaljer. Det dröjde inte lång stund förrän Jamal, som han hetta hade lagt båda sin händer på hennes skinkor, men Liselotte verkade inte bekommas utav detta utan gned istället sitt underliv emot hans. De mörkhyade männen runt omkring mig flinade mot mig när de förstod att det var min flickvän som utförde denna lustfyllda dans.

Efter en halvtimme var de tillbaka vid vårt bord och Liselotte sken emot mig och böjde sig fram. ”Gud vad jag är kåt ikväll.” Viskade hon i mitt öra. ”Gå inte för långt bara. Jag vet hur du kan retas med killar när vi är ute men de här grabbarna verkar inte vara den typen som gillar sådant.” ”Är du orolig, lilla gubben.” Flinade hon. ”Nej jag vet att jag kan lita på dig men…” ”Du ska inte vara allt för säker på den saken.” Sa hon sedan och vände sig mot Jamal. ”Så hur stor är den där saken som du gnuggade mot mitt underliv egentligen?” sa hon sedan ogenerat. Jamal skrattade ”Vet inte men om du vill mäta den så lovar jag att du ska få göra det.” ”Kanske senare…man vet aldrig” svarade hon jag kunde knappt tro mina öron. ”Skärp dig nu.” väste jag surt i hennes öra.

Angelica som satt tätt omslingrade med sin kavaljer, John, vaknade nu till. ”Lotta har aldrig provat på en riktigt stor kuk så ni förstår säkert att hon är nyfiken. Hon har hållit tillgodo med en mindre modell i snart två år, men som jag alltid har sagt har man en gång åkt i en Cadillac så vill man inte gå tillbaka till en Nissan Micra.” Alla vid bordet skrattade stormförtjusta åt hennes lilla lustighet. Ja inte jag då förstås. ” Jag uppskattar om tjejer håller sig till ”Nissan Micra” så att de är trånga och fina när de får smaka på min kuk.” sa Jamal. ”Jag kommer att stå i tacksamhetsskuld till dig Tomas.” skrattade han. ”Ja jag har en riktigt trång och skön fitta ska du veta.” fick Liselotte ur sig helt plötsligt. Nu tyckte jag att det hela började gå lite väl långt. ”Ännu så länge ja.” skrattade Angelica. ”Vänta till i morgon.” I samma ögonblick chockades jag totalt. Jag förstod nu varför Jamal hade suttit tyst de senaste minuterna. Liselottes hand var instoppad i hans uppknäppta gylf och den guppade sakta upp och ner. Hennes ansikte var sammanbitet som om hon njöt på något konstigt sätt.

Av någon outgrundlig anledning blev jag alldeles hård emellan benen. ”Nej börjar det inte bli dags att dra sig hemåt.” sa jag ”Det börjar bli sent.” Alla vid bordet höll med trots att klockan bara var strax efter tolv. ”Jag bjuder gärna på en sängfösare om det är någon som har lust.” sa Angelica. John och Jamal tackade genast ja, medan jag sa att vi nog skulle hem till mig och sova där. ”Men det är ju mycket närmare hem till mig.” sa Angelica. ”Ja precis. Jag orkar inte sitta och åka hela vägen hem till dig. Vi sover hos mig istället.” fyllde Liselotte genast i.

Vi tog oss ut på gatan och jag tog Liselotte avsides. ”Du fattar väl vad dom är ute efter?”sa jag så diskret jag kunde. ”Klart jag gör.” sa hon och såg mig in i ögonen. ”Tro inte att jag inte såg vad du gjorde under bordet.” ”Mmmm..den var så stor och varm. Du ska veta att jag är väldigt sugen på honom, eller båda två faktiskt.” hon log emot mig. ” Jag älskar dig men nu är jag kåt och jag tror faktiskt att man måste ta vara på en sådan här chans. Den kommer inte att dyka upp igen.” ”Vaddå chans, vi är ju förlovade för gud skull.” ”Du har inte tillfredsställt mig på länge nu ska du veta, och jag vill så gärna känna en riktigt stor kuk i mig som kan knulla mig länge, och vi vet båda två att din kuk kan varken eller.” Jag nickade moloket. Jag var inte världens mest uthålliga älskare men det kändes skamligt att bli påmind om det.” Upp med hakan, Lilleman, du vet att jag älskar dig.” sa hon och pussade mig på näsan.

En taxi svängde upp och de båda männen satte sig i baksätet med Liselotte emellan sig. ”Vi får ta en annan taxi, vi får visst inte plats.” skrattade Angelica. Vi hoppade in i nästa bil som kom. ”Du hade planerat det här, eller hur?” sa jag surt till henne. ”Du vet att jag tycker du är en gullig kille men du måste förstå att Liselotte måste få sig en rejäl kuk. Hon kommer inte att älska dig mindre för det. Tvärtom. Dessutom så tror jag att du kommer att bli rätt kåt av att titta på.” ”Du är inte klok.” stammade jag fram. ” Jag såg att nog allt att det var en liten bula när du reste dig. Den var inte enkel att se men jag såg den.” skrattade hon. ”Det bevisar ju att du älskar henne och att du vill att hon ska få allt skönt i världen, inte sant?”

På grund av att Angelica envisades med att stanna och handla groggvirke så tog hemfärden betydligt lägre tid än normalt, och Liselotte, Jamal och John hade säkert varit ensamma i åtminstone 20 minuter.

Angelica låste sakta upp dörren men innan hon öppnade den så tog hon tag i min kuk. ”Fortfarande hård, Lilleman…” fnissade hon tyst. Jag gick snabbt in men hon hindrade mig. ”Lugn vi ska inte störa dom. Jag vet att du vill titta men vi smyger oss in, okej.” Viskade hon. Jag nickade och tog av mig ytterkläderna. Angelica bad mig hjälpa henne med blixtlåset på hennes klänning. Hon lät den falla till golvet. Hon hade bara BH, strumpor och strumpebandshållare under. ”Gillar du vad du ser?” Jag nickade. ”Ta av dig du med.” Log hon.

Ifrån vardagsrummet hördes Liselottes röst. ”Åhhh guud jag är så jävla kåt nu måste någon knulla mig.” John skrattade till. ”Verkar som om du är kåt lilla Lotta.” ”Vill du verkligen ha en stor svart kuk?” ” Jaaa…sluta retas..jag behöver en riktig kuk i mig.” ”Har inte din pojkvän det då?” ”Nej han har en lite jävla kuk som inte duger något till.” Stönade hon fram. Killarna skrattade. ”Du vet att han kommer hem snart?” ”Jag bryr mig inte bara ni knullar mig .. snälla.” Bönade hon. ”Okej är du redo för din första svarta kuk?” ”Ja..stoppa in den i mig… ahhh…” ett ljudligt stön följdes av några åkallande av gudar och annat och jag förstod att Liselotte hade fått vad hon så hett önskade. ”Känn här” sa Angelica. Hon tog min hand och förde den till sin fitta. ”Blött, va?” Log hon. ”Så blir jag alltid när jag träffar en svart man.” Jag nickade och lät mina fingrar utforska hennes clitta. ” Så du vet hur Liselotte känner sig just nu. Kom nu så går vi in till dom andra.” Jag förstod ingenting. Jag höll på att spricka av kåthet.

Drömmen att jag skulle få knulla Angelica och på så sätt ge igen lite på Liselotte gick i kras när vi kom in i rummet. ”Jag hoppas att du gillar vad du ser.” sa Angelica leende. Synen framför mig gjorde mig nästan illamående. Liselotte satt i soffan med den största kuk jag någonsin sett i hela mitt liv, djupt inborrad i sin trånga fitta medan hennes mun var fylld av en lika stor svart kuk. Hennes lilla vita hand med min förlovningsring smekte kuken samtidigt. ”Åhhh … guuud vad sköönt…knulla mig..knulla mig hårt…mmmm jag älskar kuk…JAAAHH…så jävla stora kukar…” Angelica blinkade åt mig.” Det är det här som kallas njutning ” Hon satte sig i ned i soffan brredvid och jag gjorde detsamma. ”Åhh….vilken tight fitta du har…” stönade Jamal. Sedan vände han sig mot mig och log. ”Tack för att du har hållit henne så trång.” Liselotte skrattade när han sa det. ”Du ser väl för sjutton att han inte kan töja ut mig som du gör.” Alla skrattade medan Angelica tog tag i min kuk och smekte den långsamt. ”Ni ska veta att han gillar det ni gör. Annars hade den aldrig varit så här hård.” Fnittrade hon.

Efter detta korta avbrott så fortsatte dom att knulla Liselotte hårdare än vad jag någonsin varit kapabel till. Otroligt nog så verkade hon gilla det. Liselotte hade aldrig varit speciellt högljudd när vi hade älskat men den här kvällen var annorlunda. Hon stönade högre än jag någonsin hört henne göra och jag måste medge att se henne suga kuk, något som hon aldrig gjorde åt mig, gjorde mig vansinnigt kåt. ”Åhhhh…vilken kuksugerska du är… ahh…det var länge sedan någon sugit min kuk så bra som du..” Stönade John medan hans kuk for in och ut mellan Liselottes läppar. Lotta tog ut hans kuk ett par sekunder. ”Det är inte ofta som jag får chansen att suga en sån här kuk…mmmm” sedan så fyllde hon sin mun med hans enorma kuk igen.

Angelica log emot mig. ”Vad uthållig du var ikväll. Lotta har sagt att du brukar komma redan efter ett par minuter.” ” Jaa….jo det kanske stämmer.” Erkände jag lite moloket. ”Är du knullsugen?” sa hon sedan. Och jag stönade ett ”JA” till svars och gjorde mig beredd att få stöta in den i henne. Det här var något som Angelica inte alls uppskattade. ”Skärp dig” Väste hon. ”Jag må vara kåt, men jag skulle aldrig i livet låta en sån lite kuk som du har, komma in i mig.” ”Men jag trodde du var lika kåt som jag.” sa jag urskuldande. ”det är jag säkert men jag har väl gränser.” Hon såg på mig med ilskna ögon och tog bort sin hand från min kuk. Jag ville bara sjunka genom golvet.

Även fast jag kände mig så förödmjukad så var jag tvungen att runka min kuk. Synen av min älskade flickvän ivrigt juckande på två svarta kukar var så enormt upphetsande att jag nästan sprack av kåthet.

Liselotte log emot mig och sa ” Visst ser det skönt ut älskling.” Stönade hon. ”Jag bara önskade att du hade en lika stor kuk som dom. Det här är det skönaste jag varit med om någonsin.” Hennes kropp krampade, i ännu en gigantisk orgasm. Konstigt nog så hade jag aldrig sett henne få så långa orgasmer trots att vi varit tillsammans så länge. ”Åhhh….det gåår för mig…ohh….JAAAAAAAA….AHHHHH…AGGGhhhhh…åh gud din kuk är så djupt i mig…AHHHH” skrek hon. Angelica snörpte på munnen och såg på de älskande. ”Det där kan du aldrig göra för henne, Lilleman” Flinade hon och jag visste att hennes ord var sanna. ”Hur länge sedan var det som hon sög din lilla snorre?”

Jag blev förnärmad när hon sa dessa ord eftersom Liselotte bara hade gjort det vid två tillfällen och det var minst två år sedan sist. Hon hade tyckt att det var äckligt så jag hade låtit det vara. Nu när jag såg henne suga Johns stora kuk med en frenesi som tycktes omättlig så blev jag givetvis svartsjuk. ”Så när var det, Lilleman.” malde Angelica på. ” Ehh…länge sedan…hon gillar inte det…” sa jag med en rodnad som täckte hela ansiktet. ”Verkar som om hon gillar det lite i alla fall. Länge sedan jag såg någon så hungrig.” skrattade hon retfullt. ”Kul att du blir tänd på att se på när Lotta har sex i alla fall. Tro mig det här är bättre än vad hon någonsin fått ifrån dig. ”

Lotta uppmärksammade hennes ord trots att hon var i full färd med att lägga sig på rygg. ”Tack Lilleman att du låter mig göra detta. Det ska jag aldrig glömma, raring.” Jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Jag hade väl aldrig tillåtit henne att göra detta. Hennes kåta älskare låg nu på var sida om henne, med sina stora, svulstiga kukar stående rakt upp mot taket. ”Kom älskling…jag vill att du hjälper mig” stönade hon. ”Vill du hjälpa mig, älskling” Jag nickade. ”Kom hit då.” Hon log sitt vackraste leende och vinkade åt mig att komma emot henne. Jag kröp upp ovanpå henne och hon kysste mig ömt. Det var ljuvligt. Vi kysstes länge och hon lät sin tunga tränga djupt in i min mun. Jag kunde känna den obekanta smaken från hennes älskares kukar. ”Åhh …guud…kör in din kuk i mig” viskade hon. Hon tog tag om min penis och guidade den mot sitt heta uppknullad kön. Med en hård stöt gled jag in i henne. Nu skulle jag minsann visa hur en karl knullade. Min snopp gled lätt upp i Lottas fitta. ”Kör in den nu…” stönade hon. ” kom igen …jag vill ha hela…” ”Åh älskling” stönade jag ”den är inne nu… nu har du den…Åhh..” Kom igen det måste vara mer…det känns ju inget…” hon skrattade, men det brydde jag mig inte om.

Konstigt nog blev jag ännu kåtare. ”Visa killarna hur du knullar mig nu…” Hon sträckte sig efter cigarrett paketet och tände en Marlboro. Lotta drog ett djupt bloss och log emot mig. ”Visa hur du knullar din kvinna…” flinade hon. ”Måste du röka just nu..” stönade jag. ”Nåt kul ska väl jag ha också.” Svarade hon kort. John och Jamal började skratta. ”Känns det skönt för dig med?” Stönade jag fram med hes röst. ”Nä inte speciellt…” Hon sög på ciggen. ”Kanske om du satte igång och knullade mig någon gång. Det skulle vara skönt.” ”Men jag …gör ju deet..” Nu började jag känna ilningar mellan låren. Tusan också. Jag kunde inte hålla tillbaka längre utan sprutade min säd i henne. Det var över på två minuter. ” Tack älskling…det var längre än vanligt.” John, Jamal och Angelica brast ut i ett hjärtligt skratt. Jag skämdes nästan ögonen ur mig. ”Eftersom du inte gav mig en orgasm idag heller så vill jag att du gör mig en tjänst, älskling.” kuttrade hon och drog ett bloss på sin cigg. ”Vad menar du med det?” Hon tog ut min kuk ur sitt kön. ”Ja det händer ju inte så ofta att du ger mig en orgasm så jag tänkte att du kanske kunde göra mig en tjänst?”
”Jag gör vad som helst för dig.” Fick jag fram. ”Bra” Sa Lotta kort och tog tag i båda mina händer. Hon placerade var dom på John´s och Jamals kukar. ”Känn.” Log hon. ”Så varma och goa eller hur?” Jag nickade. ”Du får välja vilken du vill. Kan du föra in en utav dom i mig, älskling.” ”Jag vet inte…” ”Sluta fåna dig nu placera en utav dom i mig NU.” sa hon barskt och jag tog tag i Johns stora vackra svarta kuk. Jag måste medge att den kändes skön i mina händer. Han följde mina rörelser och snart stod han mellan min flickväns lår. ”Runka honom lite först…jag vet att du gillar det…” fnittrade Lotta. Utan att säga något så gjorde jag som jag blev beordrad och jag kände hur min egen kuk åter blev hård, bara genom att smeka Johns stora kuk.

Angelica såg att min kuk reagerade och började fnittra. ”Det är en riktig fikus du har till pojkvän.” Utropade hon glatt. Lotta låg med slutna ögon och svarade lugnt. ”Jag vet.” Jag placerade hans stora kuk mellan min flickväns blygdläppar. Jag hade aldrig känt henne så våt någonsin och hans enorma kuk gled sakta in i henne. Lotta jämrade sig och smekte mig på kinden. ”Nu har du gjort lite nytta i alla fall…” Sa hon med halvslutna ögon. ”Se till att hålla Jamals kuk hård medan jag älskar med John.” I och med detta så tog hon John i sina armar och de började älska passionerat.

Lotta gnydde och snyftade medan John borrade in sin kuk med långa erfarna drag. ”Mmmm…det är så himmelskt skööönt att knulla…” Snyftade Lotta och kysste honom över hela ansiktet tills hans stora läppar fångade upp hennes och deras tungor förenades i den längsta kyss jag någonsin sett. Jag drog mig tillbaka och satte mig bredvid Angelica. ”Det där var väl skönt för dig?” Log hon. ”Ja verkligen.” Suckade jag. ”Det var ett tag sedan som jag fick komma till.” ”Jag menade förstås att få smeka en stor skön kuk.” Nu blev jag återigen generad. ”Jag såg nog att du fick stånd igen när du runkade John. Kändes det bra?” Jag kunde bara se ner i golvet. ”Nå kändes det inte skönt?” Det var något i hennes uppfordrande röst som gjorde att jag kände mig tvingad till att tala sanning. ”Eh…joo, det var väl rätt så…” Innan jag hann slutföra meningen så stönade Lotta fram sin första orgasm. Hon var återigen högljudd, något som jag aldrig hört henne vara och jag förstod att hon verkligen uppskattade Johns sköna kuk i sig. Ja jag säger sköna för jag hade ju känt på den och jag gillade den verkligen. ”Kom.” sa Angelica. ”Du ska få känna på en skön sak till.” hon tog min hand och ledde mig fram till Jamal som låg bredvid Lotta och sög på hennes bröst. ”Åhhh guud …sug hårdare…mmmm….knullla min fitta…”Stönade Lotta med halvslutna ögon.

Jag såg hur Johns stora kuk glänste av hennes fittsafter när han nästan drog ur hela sin mandom ur henne, för att sekunden senare borra den djupt in i henne igen. Lotta snyftade och gnydde och skrek att hon älskade honom och hans stora kuk. Jag var som i trance. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Svartsjukan brände inom mig samtidigt som jag hade det hårdaste stånd jag någonsin haft, och det bara några minuter efter att jag kommit i henne. Jag som aldrig hade kunnat ta henne mer än en gång på en kväll. Angelica böjde sig framåt och tog Jamals kuk i munnen.

Hennes hand förde min till roten på hans kuk. ”Smek honom nu…”stönade hon. Min hand gled upp och ner för hans kuk. ”Skönt ?” hon såg upp på Jamal som log till svar. ”Luta dig framåt så ska jag lära dig hur du ska göra.” Sa hon som om det vore det naturligaste i världen. ”Lära mig vad?” ” Att suga kuk. För det är ju det du vill, eller hur?” Hon tog tag om min nacke och förde ner den till Jamals kukhuvud. ”Känn doften…mmm” log hon. Jag kunde inte säga emot. Det luktade sex. Det luktade kuk. Det luktade Lotta. ”Gapa stort.” sa hon och förde hans kuk mot min mun som öppnade sig för att snabbt sluta sig om hans stora ollon. Det var som en gigantisk champinjon hade fyllt min mun. ”Var försiktig så inte tänderna tar i.” sa Angelica. ”Använd tungan ordentligt, och låt honom komma in.” Jamal stönade ”Ohh shit…din pojkvän kan verkligen suga kuk, Lotta.” Lotta såg ner på mig och höll formligen på att ramla av Johns kuk så förvånad blev hon. Sen log hon och stönade.”Bra…bra sug honom ordentligt hård nu så att han kan knulla mig snart.”

Det rådde inget tvivel om att hon gillade det hon såg, för hon kom snart igen. ”Suger han kuk bra.” sa Angelica. ” Mmmm…verkligen det här kan inte vara första gången…”stönade Jamal. ”Det är säkert inte den sista…” stönade Lotta sen började hon skratta. ”Fan Tomas, innerst inne visste jag att du skulle gilla att suga en riktig kuk.” sen slöt hon ögonen och sjönk ner på den väloljade kuken igen. ”Åhh..guud det här är så otroligt skönt…mmm…så länge sedan jag fick en riktig kuk i mig…ahhh…hårdare ….ahhh…jaa…” stönade hon hest. ”Jaaa… mmm..nu.. kommer jag…ahhh…AHHHH…AHHHH…JAAA…åhhh gud sluta inte….knulla mig med din stora svarta kuk!!!!” Med munnen full av Jamals kuk såg jag min flickväns ringbeklädda hand grep om Johns fullmatade pung. På något sätt så tyckte jag det såg oerhört sexigt ut. ”Ahhh…sluta inte…” Det var Jamal som tryckte mitt huvud mot hans kuk igen. ”Detär nog ingen risk…”flinade Angelica. Jag återgick till mina sysslor med Jamals kuk, men sneglade ändå på hur Lotta sakta återkom till livet från sin senaste orgasm. ” Ahh..det där var så skönt..”gnydde hon medan hon smekte Johns kuk. ”Har du gjort honom hård för mig än?” log hon med sitt älskvärdaste leende. ”Mmm…jag tror att han är lagom hård nu.” svarade jag och släppte hans enorma kuk. ”Bra för jag vill ha meeer.” Jamal vände sig om och gick emot Lotta. ”Är det den här kuken du vill ha? Den som din mes till pojkvän sugit upp?” sa han.” Precis den.”svarade Lotta och drog ett par snabba drag på den. ”Guud vad hård du gjort honom, raring. Verkar som om jag inte är den bästa kuksugaren i huset längre…”

Angelica skrattade och slängde med håret. ”Nej nu har du fått konkurrens, vännen.” Svarade Angelica. Jag måste erkänna att jag kände mig pinsam minst sagt. ”För in den i mig, älskling.” viskade Lotta och jag tog tag i Jamals ångande heta kuk och förde den till min flickväns fitta. Lotta drog efter andan då hans stora kuk sagt trängde in i henne, hon lät ungefär som när man sakta går i en bassäng i iskallt vatten. Sakta men säkert så begravde han allt mer av sin kuk i henne och hon började alltmer sucka och stöna. ”Åhh…jaaahh…oh gud…oh gud…mmm…åh älskling vilken skön kuk…” Stönade hon. ”Tack för att jag får göra det här. Tusen tack. Jag vet inte hur jag skulle ha stått ut annars…mmmm…åh knulla mig…snälla knulla mig hårt…” hon såg mig rakt in i ögonen och formade munnen till en kyss. Jag formade en tillbaka men då hennes mun istället fylldes av Jamals tunga så kunde hon inte se min tillbakakyss.

Lotta gnydde ynkligt och hennes underliv rörde sig rytmiskt emot Jamals som hela tiden försäkrade henne om hur trång och skön hon var. Lotta log med slutna ögon och njöt av att äntligen få tillfredställelse. Han tog henne med långa kraftfulla drag och var femte minut så höjde Lotta sitt underliv och stötte allt kraftigare emot hans kuk, samtidigt som hon skrek rakt ut. Hon kramade min hand hårt varje gång som Jamals kuk fick henne till ännu en fenomenal orgasm. Jag la mig ner intill henne men hon stötte bort mig så att jag låg på lite avstånd. ”Inte än.” viskade hon. ”Inte än.” och nöjde sig istället med att hålla min hand. Snart kände jag hur Jamals stötar blev allt otåligare och han och Lotta stönade allt högre. Jag förstod att han snart skulle komma. ”Ja…ja…ja…käresta…kom i mig…”gnydde Lotta och med ett vrål så fyllde han hennes oskyddade fitta med varm potent sperma. ”Aaaahhh..Jaaaaahh..” skrek hon ut och jag skrämdes av hennes totala brist på hämningar. Dom sjönk ihop till en hög och började kela.

”Tack för det här det var underbart…helt underbart..” suckade Liselotte. Efter att dom legat och kelat ett tag så vände sig Lotta mot mig. ”Då var det dags för dig att utföra dina plikter, älskling.” Jamal drog motvilligt ut sin kuk och la sig på rygg. Lotta spände ögonen i mig och sa:” Var nu en duktig liten gosse och slicka ren hans stora vackra kuk.” hon tog tag i mitt hår och förde mig ner mot hans kuk. Jamals kuk var glansig av deras gemensamma safter och jag öppnade motvilligt munnen. Tvärtemot min övertygelse så smakade det faktiskt inte illa på något sätt utan bara sexigt. Min flickväns fitta och hennes älskares sperma var inte någon dålig kombination. Snart sög jag med samma frenesi som jag gjorde då jag skulle suga honom hård och Lotta blev lite förnärmad. ”Nu får du bärga dig en stund och krypa ner här.” sa hon lite småsurt och pekade ned mellan sina lår. ”se vad den stygga pojken har gjort med din flickväns fitta..” stönade hon. ” Eh jaa..” ”Började jag försiktigt. ” Vad har han gjort, älskling?” han har sprutat sin säd i hennes mus.” ”Då är det bäst att du gör något åt det, eller hur?” hon tryckte därefter ner mitt ansikte mellan hennes lår och jag slickade henne för allt vad jag var värd.

” Smakar det gott älskling?” stönade hon ”eller gillar du bara att suga kuk nu?” ”Det smakar gott.” lyckades jag få fram. Hon tryckte mitt ansikte mot sitt underliv och smackade med tungan. ”Mmm…du vet verkligen din plats du…” Därefter la hon sitt huvud på Jamals breda bröstkorg och såg honom djupt i ögonen. ”Skulle du vilja sova över inatt?” ”Om det är okej med dig.” ”Det är väl okej för mig” log hon är det okej med dig älskling?” sa hon till mig. Jag grymtade bara till svar. ”Jag tror inte att han har något emot det.” sa hon sedan.

(0)

Sexnoveller

Clicky