Lördagsmorgon (bondage, analt)

Sexiganoveller

  <font size="2" face="Arial, Helvetica, sans-serif">Vaknar av att solen tittar in mellan springorna i persiennerna, vänder mig och tittar på dig där du ligger och sover bredvid mig. Kryper försiktigt ur sängen för att inte väcka dig, och börjar klä på mig. Du öppnar ögonen och ler mot mig &#8221;Godmorgon.&#8221; Jag stryker dig över håret och kysser dig försiktigt &#8221;Go&#8217;morron själv sömntuta. Jag tänkte sticka iväg och köpa lite färska bullar till frukost…. Ligg du var så länge, så kommer jag strax igen.&#8221;<br /><br /> När jag kommer tillbaka har du somnat igen så jag går ut i köket och dukar upp frukosten på en bricka som jag dekorerar med fyra röda rosor, var och en omknuten med ett långt vitt sidenband, och serverar dig på sängen.<br /><br /> När vi ätit färdigt ställer jag ner brickan på golvet och tar upp och lägger rosorna på täcket. Sakta befriar jag rosorna från banden och knyter dem med en ögla i varje hörn på sängen. Du ligger hela tiden tyst och följer mig med ögonen och känner spänningen stiga i kroppen. Jag trär in dina handleder och vrister i öglorna efter att ha vridit dem så att de bildar en 8:a &#8211; fortfarande utan att någon av oss sagt ett ljud.<br /><br /> Jag kryper in under täcket, ställer mig över dig och kysser dig mjukt. Känner värmen från din kropp och hur spänningen stiger i kroppen. Kysser dig över ansiktet ner på halsen, nafsar lätt, andas i ditt öra, låter fingrarna glida genom ditt hår. När jag kysser mig väg ner och min mun träffar din ena bröstvårta spänds din kropp och du drar i banden men slappnar snart av och sjunker ner med ett lätt stönande. Jag stannar vid dina bröst, kysser omväxlande det ena och det andra. Drar in bröstvårtan i munnen och känner hur den styvnar i min mun, låter min tunga virvla över den kysser och nafsar om vart annat.<br /><br /> Lämnar dina mjuka sköna bröst och låter tungan löpa ner över din mage, när jag kommer fram till ditt sköta drar jag mig ut på dina lår och låter läpparna spela över insidan. Hela min värld är nu ditt varma skrev och din fina mys hägrar där längst in….. men inte än. Jag kysser mjukt runt ditt rakade sköte och glider med fingrarna längs dina lår hela tiden noga med att inte möta ditt sköte…. Jag kan se hur du blivit fuktig och känner din underbara doft leta sig in i näsborrarna. Till slut låter jag tungan göra ett långsamt slick i din skåra och hör hur du drar efter andan. Jag fortsätter slicka dig i långa långsamma drag…. nu lite hårdare.<br /><br /> Med ena handen särar jag på dina läppar och trycker in min tunga i ditt hål och jag belönas med smaken av din vätska och ett mjukt stönande från dina läppar. Jag låter tungan åka in och ut i ditt varma hål och du börjar dra i banden och stöna högre. Ökar tempot och låter min tunga knulla dig samtidigt som min andra hand trycker lätt mellan ditt hål och anus. Sänker tempot och låter tungan leta sig upp till klittan…. När jag når den känner jag hur din kropp skälver till och du drar i dina band. Jag suger in den i munnen och låter tungan virvla runt… låter ett finger glida in i ditt blöta varma hål och masserar din främre vägg samtidigt som jag trycker min tumme mot punkten mellan ditt sköte och stjärthål. Jag höjer och sänker tempot med tungan mot din klitta och du vrider dig som om du försökte undkomma mig. Jag fuktar min hand med din fittsaft och börjar massera ditt anus i bestämda cirkelrörelser. Jag njuter av att höra dig stöna och dra i banden och veta att jag kontrollerar dig.<br /><br /> Med tungan spelande över din klitta och ett finger rytmiskt in och ut i din mus pressar jag mjukt in mitt finger en liten bit i anus och rör det försiktigt fram och tillbaka medan du stönar i takt. <br /><br /> Jag märker att din andhämtning blir snabbare och häftigare och jag ökar trycket med tungan mot din klitta. Du drar och spänner dig i dina band och lyfter ditt sköte mot mitt ansikte för att få mer. Jag ökar tempot med fingrarna och tungan och du kommer med ett litet skrik och en lååång skälvning genom kroppen &#8221;Ta mig!! Träng in i mig!!….. Snälla! Jag vill känna din kuk i mig NU!!&#8221;. Jag har svårt att inte komma dig till mötes och köra in min hårda lem i ditt hål med full kraft men behärskar mig och fortsätter arbeta med tungan. Jag öppnar upp ditt hål och börjar istället knulla dig med tungan igen och låter mitt finger i anus följa takten.<br /><br /> Du skakar och ryster under mig och jag vet inte var det ena slutar och det andra börjar men nu kan jag inte hålla igen längre utan kryper upp på dig. Jag gnider min hårda lem fram och tillbaka i din varma mjuka skåra med handen samtidigt som jag kysser dina underbara bröst.<br /><br /> &#8221;Snälla!!!&#8230; Jag vill ha dig!!&#8221; Nu måste jag komma in i dig, det värker i min lem när jag sakta låter den sjunka in i dig och du omsluter mig med din värme. Jag är så överväldigad av njutning att jag bara ligger ovanpå din utspända kropp en stund innan jag börjar jucka in och ut… sakta… sakta…. sakta. Efter en stund drar jag mig ur för att lossa banden om dina vrister, lägger upp dina ben på mina axlar och styr in i dig igen och börjar stöta sakta, hårt och bestämt…. känner hur min pung slår mot din rumpa….. dina bröst gungar förföriskt i takt med mina juck och jag känner hur det svartnar för mina ögon och jag ökar takten och kraften när jag känner att pungen drar sig samman. Jag kommer i långa kaskader, pumpar ut min varma säd långt in i dig trycker mig mot dig innan jag känner hur kraften sinar och sjunker vettig ner ovanpå dig.<br /><br /> Du lösgör dina händer och stryker mig över håret kysser mig mjukt och vi kramas. Jag andas ut &#8221;….Älskar dig… &#8221; och kysser dig. &#8221;Jag älskar dig med…. Och det är söndag i morgon…&#8221; <br /><br /> 

Av: *Gåsapågen*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky