Lisas första gång i stjärten

Sexiganoveller

Det var förra sommaren det skedde, det var då jag träffade Lisa för första gången. Hon var lång, smal och hade långt, rött hår. Jag minns att jag undrade om hon var röd överallt. Vi träffades av en olyckshändelse  jag cyklade nästan in i henne på väg till affären. Hon log mot mig och sade att det var okej, men att jag gärna fick bjuda över henne på middag, som kompensation. Visst, sa jag, gärna. Kvällen kom och jag såg verkligen fram emot att få träffa henne. Det första hon gjorde när hon kom in var att ta av sig sin ytterock och under den hade hon en tunn, nästan genomskinlig blus pa sig.

Hon hade ingen BH. Jag tror hon såg hur jag stirrade, för hon gick fram till mig och tryckte sig emot mig. ”Jag har inte haft en kuk i mig på flera veckor”, sa hon. Jag visste inte vad jag skulle säga. Hon började sakta dra ner min gylf och innan jag visste ordet av satt hon på knä framför mig, med kuken i munnen. Hon sög bättre än jag nånsin varit med om tidigare. In och ut och in igen och hon tog den verkligen till roten. Jag försökte varna henne, men hon höll målmedvetet kvar kuken i munnen när jag kom, och svalde allting. ”Nu är det min tur”, sa hon, ”knulla mig!”. Jag behövde inte uppmanas två gånger, utan slet av henne blusen och slängde ner henne pa soffan.

Hon reste sig dock igen och gick fram till soffbordet, där hon vände som om, drog upp sin lilla kjol, lutade sig över bordet och putade med stjärten. ”Jag har alltid längtat efter att få ha en kuk i stjärten!”, sa hon. ”Ta mig nu! Knulla mig i stjärten!”. Jag gick fram till henne, blötte min tumme och körde in den i hennes anus. Hon stönade av vällust. Jag tog fram kuken och tryckte den försiktigt mot hennes stjärthål, så stötte jag till. Hon skrek av smärta och njutning. ”Mera! Hårdare!”. Jag tryckte till ännu mer och kuken satt som i ett skruvstäd när jag började jucka.

Hon juckade emot och skrek mer och mer. Jag kunde inte hålla mig länge innan jag kom för andra gången. Hennes stjärthål blev överfullt meddetsamma och min sperma droppade ner på mattan. En sekund efter min utlösning kom hon också. Sakta sjönk vi ihop på golvet, uttmattade. Jag var helt slut och kommer knappt ihåg att Lisa gick därifrån. Jag träffade Lisa igen efter den gången, men det var ett fint minne.

(0)

Sexnoveller

Clicky