Lillsyrran betraffas för snatteri

Sexiganoveller

Det är lite halt ute och jag är koncentrerad på att hålla bilen rätt på vägen och inte överskrida hastigheten. Lite nysnö gör att det är svårt att se linjerna och jag får tillsägelse att hålla mer till mitten av vägen. Han som guidar mig är en snäll, snygg gubbe i 40-årsåldern som jag träffat i smyg under snart ett år. Erik som han heter är världens trevligaste kille som tar hand om lilla mig i hemlighet då han har familj och min mamma dessutom skulle bli galen om hon visste att jag låg med någon i hennes ålder. Mamma skulle säkert inte ha något emot att han betalar mitt körkort och övningskör med mig då vi alltid har haft det tufft ekonomiskt. Farsan lämnade oss när lillsyrran var nyfödd och morsan gör ett fantastiskt jobb med att få ihop allt.
Min mobil ringer och jag får direktiv att låta det gå till svararen medans vi kör vidare i några minuter och parkerar på en liten skogsväg. Det är ofta så det slutar, då vi sällan kan träffas hos honom eller hos mig. Erik knäpper upp gylfen samtidigt som jag lyssnar av meddelandet. Det är en klädaffär i stan som talat in att min lillsyrra Johanna har försökt sno en jacka och att de behöver få kontakt med mamma. Jag blir arg och samtidigt rädd för hur jag ska kunna lösa detta utan att mamma får veta. Erik säger åt mig att ringa upp och prata med dem. –Det går säkert att lösa. Hon är ändå för ung för att straffas (tror han).
Butikspersonalen berättar att syrran gett dem mitt nummer då mamma inte går att nås så lätt när hon jobbar kväll. Syrran snyftar i bakgrunden och jag känner paniken växa. Erik ber att få prata med dem, så jag släpper luren i hans väldiga hand. –Hej, jag är Johannas pappa!?! Kan jag hjälpa till på något sätt? Efter en kort konversation säger Erik att vi ska byta plats och att allt är löst. Han skjutsar hem mig och säger att syrran är på väg hem med bussen. Själv ska han åka till affären och prata med dem.
Väl hemma dröjer det inte många minuter innan Johanna kommer in med röda ögon och ber om förlåtelse. -Snälla, snälla berätta inte för mamma. Vem var det som låtsades vara pappa? Jag säger åt henne att inte bry sig om det utan att hon ska var riktigt tacksam mot honom. Jag måste berätta för mamma förklarar jag. Man kan inte sno kläder, framför allt inte jackor för 2000:-. Johanna skakar och faller på knä. Snälla syrran, jag gör vad som helst! Det plingar till i mobilen av ett sms från Erik. Han är utanför med jackan och undrar vad han ska göra. Jag svarar: -Köpte du jackan? Du är galen. Kom upp med den så får syrran betala den i natura. Svaret kommer direkt: -Hade gärna njutit en stund med dig, men din lillsyrra är för ung, bara barnet och det tänder jag inte på. Dessutom vill jag inte att hon ska se mig. Jag svarar: -Kom upp om tre minuter! Jag har en idé… Erik skickar fler svar på några sekunder, men jag ignorerar dem för att se om han vågar.
-Johanna, är du verkligen beredd att göra vad som helst för att jag inte ska berätta för mamma?
-Jaaaa! Snälla syrran! Berätta…
-Du ska suga av killen som hjälpte dig.
-Ehhh, ok? Men jag kan inte då tandställningen kan göra ont.
-Shit! Då berättar jag för mamma. Ser inget annat alternnativ.
-Han kan få knulla mig om han har kondom.
-Va? Du har väl bara knullat mammas gömda dildo som jag sett dig smyga med?
-…och morötter…
Jag har precis fått på Johanna min mörka halsduk som ögonbindel när Erik knackar försiktigt på dörren. Jag släpper in honom i hallen och drar honom in i vardagsrummet. Johanna sitter på soffan tyst. Erik skakar på huvudet och försöker backa. Han viskar i mitt öra att det inte känns bra och att han ändå inte kommer få upp den så att hon ska kunna suga. Jag klappar honom lätt på kinden och ber honom slappna av. –Syrran vill detta, säger jag.
Jag säger åt Johanna att klä av sig naken och gör detsamma själv. Erik får en knuff i sidan och en manande blick av mig. Sakta börjar han knäppa upp skjortan. Han lämnar kallingarna på, så jag går ner på knä framför honom och drar ner dem med tänderna. Han är inte helt oberörd och det rycker lite i den slaka, men växande kuken. –Johanna, kom hit så att vi får känna på dig. Hon stapplar sakta fram för att inte ramla och jag tar Eriks stora varma hand och lägger på syrrans lilla, men hårda bröst. Hon flämtar till och jag drar Erik så att han håller om henne och för hans andra hand till hennes fräkniga skinka. Det hinner inte gå många sekunder innan kuken trycker mellan syrrans bröst. Erik är lång och min rödlätta lillsyrra är kort och tanig. Syrran lägger handen på kuken och borrar in sitt ansikte i Eriks mage/bröst. Hon böjer ner huvudet och slickar droppen på toppen samtidigt som E stirrar på mig panikartat. Jag blinkar till honom och säger åt syrran att stoppa in mer av den i munnen. –Snälla, jag kan ju inte suga. Han kan få ont och tandställningen kan gå sönder. Den är lite för stor, men sätt på ett gummi och var försiktig så tar jag den i fittan. Erik backar av chocken och jag är snabb ner på knä med ett fast tag om roten. Han kan inte dra sig ur nu när jag trycker den så långt ner i halsen jag kan. Han lägger händerna på mitt huvud och andas ut i en stor suck. Jag drar skata ut kuken och säger åt Johanna att lägga sig på soffan. Jag fiskar snabbt upp en kondom ur min väska och rullar på den på Eriks bultande lem. Han viskar att han är yr och inte vet om detta är rätt. Jag drar honom fram till soffan och trycker ner honom på knä på golvet. Han stirrar på Johannas fjuniga lilla skåra och jag böjer mig fram och sträcker ut tungan. Hon rycker till och Erik kan inte hålla händerna borta. Han lägger handen på hennes bröst och kuken nuddar min kind. Syrran är plaskvåt och jag misstänker att spänningen gjort henne lika kåt som mig. Jag greppar kuken och leker med ollonet i mynningen samtidigt som jag rullar tungan runt hennes lilla klitoris. Johanna stönar högt och trycker händerna mot armstödet så att hela kroppen glider närmare Erik. Jag drar bak huvudet och ser upphetsat på när kuken sakta pressas in i den lilla fittan. Erik blundar och stannar av innan han sakta fortsätter in. Johanna flämtar till när han når botten och kvider av njutningen. När Erik sakta, sakta drar ut den några centimeter lägger syrran benen om hans rygg och pressar tillbaka. –Inte visste jag att du var en sådan kåting, säger jag till syrran. Ingen säger något till svar utan de njuter till fullo i den upphetsade atmosfären. Det tar inte många minuter innan Johanna kommer med ett pipande väsande ljud. Tydligen har hon lika lätt till orgasm som jag, tänker jag. Erik är på väg att komma och drar ut kuken och leker med den i hennes navel. Han gör samma sak med mig och jag känner igen syrrans reaktion när han lugnat ner sig och lägger den mellan läpparna igen. Hon fullkomligt attackerar honom och kuken är i botten igen. Syrran ler när jag frågar om hon gillar sin bestraffning. Jag kommer på en idé och springer snabbt ut i köket och hämtar olivoljan. På vägen passerar jag hallen och snappar upp påsen med den fina jackan.
-Johanna, nu har du betalat av så att vi inte berättar för mamma. Erik, du kan kliva av! Han backar skyldigt ett par meter ut på golvet och blir stående med en panikartad blick. Jag blinkar till honom med fingret på mina läppar och säger åt Johanna att vara tyst då hon protesterar högljutt. Jag säger åt Johanna att ställa sig upp och sträcka ut handen. Jag låter henne känna på jackan och frågar om hon vet vad det är. –Köpte ni den? Åhhhh, ni är bäst!
-Vill du ha den, frågar jag?
-Jaaaa, snällaste snällaste.
-Då måste du göra dig förtjänt av den.
-Han får knulla mig hur mycket han vill, jag älskar er båda och vill ha kuken igen.
-Du får jackan om du tar kuken i rumpan, säger jag samtidigt som jag snabbt lägger en hand på Eriks mun för att stoppa honom. E och jag utbyter en lång blick under tystnaden som blir innan Johanna svarar: -Tror inte det går, men vi kan väl testa. Jag skiner upp som en sol och beordrar henne att ställa sig bakom soffan och lägga sig över ryggstöder med ansiktet ner i sittdynan. Jag tar E hårt i armen och drar med honom bakom soffan så att vi ser syrrans lilla stjärt puta sexigt när hon lägger sig dubbelvikt över ryggstödet. Erik är snabbt framme och styr in kuken i hennes rödknullade fitta. –Så du tänder inte på småflickor, säger jag högt samtidigt som jag kysser honom på kinden. Eriks blick växlar mellan mina ögon och syrrans bak. Det är otroligt upphetsande att höra deras andhämtning och jag sträcker mig upp och ger E en lång tungkyss som han besvarar ivrigt.
Jag häller olivolja på Johannas skinkor och ser hur den rinner ner över ryggen och låren. Jag fyller min hand och masserar in hennes hårda små halvor med drypande kladdig blank olja. Jag leker någon minut med hennes anus och hon protesterar inte alls när jag knullar henne med mitt långfinger. Mer olja och Eriks flämtning är bekant, så jag trycker bort honom för en lugnande paus. Syrran lyfter på huvudet och stönar något ohörbart. –Nu ska du få göra rätt för jackan, säger jag och hon nickar ivrigt samtidigt som hon borrar ner ansiktet i soffkudden. Erik är redan framme och vill ivrigt pressa sig in i hennes lilla stjärt. Jag stoppar honom ett par centimeter ifrån anus och drar av honom kondomen. Mina oljiga händer gör snabbt hans kuk och pung helt glansiga och hala. Jag lägger mina händer på Johannas underbara skinkor och håller isär dem samtidigt som jag ser E lägga sitt blålilla ollon på hennes krans. Han lägger tummen på den spränghårda kuken precis bakom ollonet och trycker sakta men bestämt. Jag häller på massor med olja och han gör ett nytt försök. Alla tre flämtar till när ollonet sjunker in snabbt. –Det går nog inte djupare viskar E när vi alla hämtat andan. Syrran lyckas leta in en hand under kroppen och smeker sig så att ett plaskande ljud fyller vardagsrummet. –Mer, mer kvider hon samtidigt som hon vibrerar i ytterligare en orgasm. Jag drar min oljiga hand mellan Eriks skinkor, roterar runt anus och vidare ner och masserar pungen. –Det går djupare, säger jag tyst i hans öra. –Johanna, slappna av och andas ut så ska du få den underbaraste kuken djupt i din lilla bak. Hon lyder villigt och jag pressar hårt på Eriks skinkor så att den väloljade kuken läckert arbetar sig in. Syrran skriker ner i soffdynan och en stråle kiss sprutar rakt ut på vardagsrumsgolvet. Erik stannar till och tittar frågande på mig. –Är det ok syrran? Kör, kör, svarar hon.
Nu håller jag på att explodera av kåthet. Erik sätter upp ena benet på soffans armstöd för att komma åt bättre och inte glida bakåt på det hala oljiga golvet. Jag ser min chans och kastar min ner på knä mellan deras ben. Vilken underbar syn som utspelar sig ett par decimeter framför mina ögon. Jag pullar mig våldsamt med ena handen och trycker in lång- och ringfinger i den röda kladdiga fittan. Eriks pung daskar mig lätt i pannan när jag trycker min mun mot den härliga grottan. Jag känner vibrationerna av ytterligare en av hennes orgasmer samtidigt som Erik lägger en hand på mitt bakhuvud och skriker högt samtidigt som han stråle efter stråle fyller upp min lillsyrras stjärt med sin varma sperma. Jag känner hur pungen hoppar i takt samtidigt som jag nästan kvävs när han hårt pressar mitt ansikte mot skötet. Det blir för mycket för mig och jag kommer i kraftiga vågor under vad det känns som flera minuter. Omtöcknad märker jag att han drar ut kuken, varm kladdig sperma rinner ner över fittan och mitt hår då jag lutar huvudet mot den kladdiga musen. Syrran ligger stilla och jag ser hur anus är ett gapande hål och mer vit sats rinner sakta ut. Jag blundar när E lägger ett par fingrar under min haka och böjer mitt huvud bakåt. Jag lyder villigt och gapar stort när han låter sin halvstyva kuk glida in i min mun. Det smakar sats, olja, fitta, röv och han mjölkar ur de sista dropparna i mitt svalg innan han drar ut sin rentvättade slaka lem. Jag blundar och lutar min kind mot den kladdiga fittan och hör hur Erik snabbt klär på sig och skyndar sig. Innan han går kysser han mig på hjässan och viskar att vi ska övningsköra imorgon igen.
När dörren smäller igen kastar sig Johanna upp från soffan och faller ner över mig i en hård kram. Hon har grenslat mitt lår och safterna forsar ut samtidigt som hon viskar i mitt öra: -Tack för allt syrran! Jackan, upplevelsen, lärdomen, ja allt! Jag hörde att ni ska övningsköra imorgon. Snälla, låt mig vara med!

(0)

Sexnoveller

Clicky