Lesbisk sex vid stranden

Sexiganoveller

Det var en varm dag . Vi hade packat en fikakorg och körde ut mot stranden. Marica hade sin tunna sommarklänning på sig att man kunde se hennes vackra, slanka kroppskonturer under den. Jag kände mig attraherad av henne och hade hellre önskat stanna hemma och älska hela dagen.

Vi hittade en enslig strand där skogen bakom oss skyddade för insyn. I smyg tittade jag på henne då hon klädde av sig klänningen och hennes vackra bröst visades. Min åtrå växte och jag ville bara känna hennes mjuka bröst under mina händer. Jag ville känna hur hennes bröstvårtor styvnade av min beröring.

Marica böjde sig fram emot mig och gav mig en djup kyss. Hennes tunga gav kittlingar i mitt underliv, jag kunde inte hålla mig längre. Min hand sökte sig över hennes kropp. Handen vandrade över hennes bröst och när nöp försiktigt i hennes bröstvårta hördes en suck av behag från hennes läppar.

– Sug på dem, smaka på dem, älskling.

Jag böjde mig fram och sög in ena bröstvårtan i min mun. Jag lekte med tungan, nafsade och sög samtidigt som min andra hand letade sig ner mellan hennes ben. Åhhh…Hon var så våt. Jag förde snabbt in två fingrar och tog henne med överaskning. Hennes kropp spände sig i en båge.

-Åhhh!! Älskling!! Mer!! Ta mig som bara Du kan. Älska med dina fingrar djupt inne i mig. Känn hur våt jag är!

Ja, jag kände. Mina fingrar for plaskande ut och in i henne. Tre fingrar fingerpullade henne som aldrig förr. Åh..så kåt jag var av att se henne njuta.

– Jag vill smaka på dig också, sa Marica mellan hennes stönande. Vänd dig om.

Jag tog av mina shorts, vände rumpan mot henne och vi låg i en 69. Jag kände hennes varma andetag mot min fitta samtidigt som jag smakade och slickade henne. Hennes fingrar och tunga jobbade inuti mig och vi hade ingen tanke på att någon kunde se eller höra oss. Min tunga vandrade ut och in i hennes fitta. Jag tryckte in den i hennes hål och knullade henne med min tunga.

-Åhh..snart…snart går det för mig….!
-Vänta på mig älskling! Låt det….gå för oss samtidigt…

Jag stötte in fyra fingrar i henne samtidigt som jag kände hur hon masserade min fitta med hennes tummar.

-Nu!! Nu kommer jag!! ÅHHHHHH……

Hennes kropp spändes i en båge och hon knep igen benen så jag satt som i en rävsax.

– Det går för mig också!!

Jag kände orgasmen forsa ut genom hela min kropp. Jag skakade i hela kroppen och hjärtat slog dubbelslag. Vi låg stilla ett tag innan jag vände mig om för att ge henne en djup kyss.

– Du är bara bäst, älskling.

(0)

Sexnoveller

Clicky