Lekarna slutade i en trekant

Sexiganoveller

Åskan dundrade utanför och jag, (niklas 17år) satt tillsammans med två tjejer (Moa 16år och Wilma 15år) och tittade på film, då strömmen plötsligt bröts. Jaha vad ska vi hitta på nu då, sa Moa, vi kan väl spela något spel, sa Wilma. Varför inte, det lär väl dröja ett tag innan strömmen kommer tillbaka, sa jag. Vad ska vi spela då, sa Moa. Vi kan väl spela ”fia med Knuff, sa Wilma. Nej det är för barnsligt, vi kan väl köra ”sanning eller konsekvens”, om det är ok för er alltså, sa Moa. Visst.

Vi började spela. Vi bestämde att minst en av fem gånger måste vi svara konsekvens.

Vi hade under filmen druckit en del alkohol och det började märkas på de båda tjejerna som fnittrade allt mer nu. De fortsatte dock att dricka och blev mer och mer fulla…jag däremot var inte speciellt full.

Första frågan gick till Wilma, och det var jag som skulle ställa den. Hon valde sanning. Jag frågade om hon hade string på sig denna dag. Visst, jag bär alltid string, sa hon och knäppte upp byxorna och visade. Wilma var en mycket söt tjej med blont halvlångt hår ner till hakan ungefär. Hennes ögon var gröna och det såg ut som om det glittrade om dem, oerhört fina. Hennes kropp var mycket sexig, hon hade ganska så stora bröst för att vara så ung, och hennes rumpa var mycket sexig, den var oerhört fast. Wilma var drömtjejen för alla killar som gick på hennes skola, alla där ville ha henne. Jag hade kännt henne ända sedan vi var små och hade sett henne växa upp till en riktigt sexig ung kvinna. Vi har tillbringat mycket tid tillsammans både när vi var mindre och nu i tonåren. Jag har på senare år blivit mer och mer attraherad av henne och jag tror att hon känner likadant. Helgen innan den här händelsen inträffade hade vi varit mycket nära att hon haft sex med mig. Vi var båda ganska så fulla, vi kom hem från en fest och när vi skulle gå och lägga oss hamnade vi i samma säng. Det hela slutade dock med att vi somnade innan det gick så långt som till sex, och dagen efter så pratade vi inte mer om vad som hänt kvällen innan.

Jag återgår istället till den att berätta om hur denna kvällen fortsatte.

Nästa fråga fick Moa, och det var Wilma som frågade henne. Wilma frågade hur länge sedan det var Moa hade haft sex. Moa svarade då att det var drygt elva månader sedan, med hennes förra pojkvän.

Nästa fråga gick till mig. Det var Moa som frågade: hur ofta onanerar du? Jag svarade att jag onanerar ungefär varannan dag, om jag inte har en flickvän förstås, jag hade det för ca:fem månader sedan och då onanerade jag inte alls.

Nu bytte vi varv, så Wilma frågade mig. Jag valde konsekvens nu. Wilma frågade mig om jag inte kunde strippa lite och ta av mig till bar överkropp, hon tyckte att jag hade så sexig kropp, och blev så himla kåt av att se mina magrutor. Så jag ställde mig upp och drog av mig min tjöja och t-shirt. Tjejerna gav ifrån sig ett jubel när t-shirten åkte av och jag blottade min bara överkropp. Åh du är så himla sexig Niklas, sa Moa och Wilma i kör. Det vore väl fel av mig att inte säga det samma om er, sa jag tillbaka. Tjejerna blev då tysta och ville fortsätta med spelet.

Nästa fråga skulle Moa svara på, och det var jag som ställde den. Hon valde sanning. Hur tillfredställer du dig själv, frågade jag. Hon blev lite tyst, men det märktes att alkoholen inte gjorde henne blyg att svara på frågan, snarare upphetsad. Jag brukar använda min massagestav, sa hon. Hon gick och hämtade den och höll upp den framför mig. Den var inte speciellt lång, bara 10cm, och inte speciellt grov heller 8cm ungefär. Jag blir för kåt och det går för mig direkt om jag använder en större sa hon. Så när jag nästa gång ska ha sex med en kille som har en större kuk än detta kommer jag att få orgasm direkt, men det är väl inte fel, tillade hon. Massagestaven har tre olika lägen, men jag brukar köra på den långsammaste och öka, och till slut komma på max fart. Ok jag tror att jag har fått svar på min fråga, sa jag, och Moa gick och lade tillbaka massagestaven i hennes garderob.

Nästa fråga skulle Wilma svara på. Hon valde dock konsekvens. Moa sa att Wilma skulle strippa för oss och visa upp sina stora, fast bröst. Detta hade hon absolut inte gjort om hon inte varit så full som hon nu var och hon reste sig upp. Hon smekte sig först lite lätt på brösten utanpå kläderna. Hon stönade lite lätt, och det märktes att hon nu var riktigt kåt. Hon drog sakta av sig sitt tajta linne. Så stod hon där i bara BH på överkroppen. Hon smekte nu sina bröst kraftigt och de var verkligen stora. Bröstvårtorna pekade rakt ut, och hon andades väldigt tungt. Hennes fingrar masserade sakta hennes bröstvårtor utanpå BH. Efter några minuters smekande över brösten, knäppte hon upp BH:n och blottade hennes nakna bröst. Det gick en kall rysning genom hennes kropp. Brösten var nu fria i luften, och de var verkligen stora och fasta. mmm åh, stönade hon nu allt kraftigare. Fan vad kåt jag blir av det här, skrek hon, så att jag trodde att hela kvarteret skulle höra detta. Hon var dock själv hemma, det var väl tur det. Wilma massarade nu sina bröstvårtor kraftigt och de var nu om möjligt ännu styvare än förut. Jag såg att Moa tittade på henne med stora ögon, sammtidigt som hon smekte sin fitta utanpå sina tajta byxor. STOPP!!!, skrek Moa plötslikt, nu går vi över till nästa fråga. Wilma satte på sig BH:n och linnet igen och satte sig ner på golvet.

Nästa fråga gick till mig. Jag valde Sanning. Wilma frågade mig om vem jag helst skulle vilja knulla, Wilma eller Moa. Helst skulle jag väl vilja ha sex med båda två samtidigt, men om jag skulle välja skulle det nog få bli Wilma, svarade jag. Jag såg hur kåta de båda tjejerna blev av svaret och spänningen ökades något, när Moa frågade om jag inte tände på henne, lika mycket som jag tände på Wilma. Jag svarade att jag bara svarat ärligt och som jag känner, jag skulle gärna vilja knulla med dig också, men om jag skulle välja någon av er fick det bli Wilma i så fall, svarade jag igen. Ok jag är nöjd med svaret, svarade Wilma.

Nu var det Moa som skulle svara på en fråga. Hon valde konsekvens. Det var jag som skulle säga vad hon skulle göra. Jag funderade länge, men bestämde mig för att säga att hon skulle ta fram sin lilla leksak och visa hur den fungerade. Visst, jag går väl och hämtar det igen sa Moa. Moa var brunhårig och hade långt hår, ner till axlarna. Nu hade en smal kropp, och hennes bröst var något minder än Wilmas, men definitivt inte små. Hennes rumpa var om möjligt ännu fastare och finare än Wilmas. De två skinkhalvorna var perfekt utformade och det syndes att hon bar sting jämt, för hon bar oftast vita byxor med svarta string under, så också idag, så det var inte så svårt att lista ut. Moa kände jag inte lika bra som Wilma, jag lärde känna Moa när hon började högstadiet och jag gick i åttan och hon i sjuan. När Wilma började sjuan och Moa gick i åttan och jag i nian. Började vi träffas allt oftare och lärde känna varandra allt bättre. Moa är mycket pratglad och trevligt. Hon skrattar mycket och är många killars dröm, men hon har alltså inte haft en pojkvän på drygt elva månader.

Moa kom tillbaka med massagestaven i handen, och började ta av sig byxorna. Kläderna på överkroppen behöll hon på. När hon fått av sig byxorna så bad hon mig hjälpa henne av med stringtrosorna. Vilken underbar känsla att klä av en så enormt sexig tjej. Jag såg att hon blivit rejält kåt redan och det hade blidats en våt fläck på trosorna. Skynda dig jag är så himla kåt!, skrek hon. Hon drog snabbt av hennes string och blottade hennes fitta helt. Hon satte sig bedbent, jag såg nu att det blänkte av fittsaft i henne. Hon hade en aldeles underbar fitta. Den var rakad, så när på en liten hårfläck ovanför fittan. Hennes blygdläppar hade svullnat upp rejält och hennes klitoris var svullen till max. Hon satte igång massageapparaten, och satte den på steg 1 (långsammast). Förde in den långsamt i sin fitta, under tunga stön, och ”svalde” den nästan helt. Den gick förvånasvärt lätt in, fast det var väl kanske inte så konstigt med tanke på hur våt hon var. Hon förde massagestaven in och ut genom fittan och ökade till steg 2 efter ett tag. Fittsaften rann längs med hennes ben, jag och Wilma satt och tittade på med stora ögon. mmm, åh fan vad skön den är stönade Moa. Hon gungade kroppen i motjuck mot massagen staven för att få in den så långt som möjligt. Åh, åh fan det här måste du testa någongång Wilma. Är det inte skönare med ”vanlig” kuk då, sa jag. Jo, men det är ju inte varje dag man får det, svarade Moa samtidigt som hon ökade till det snabbaste läget (steg 3) på massagestaven. Hon förde sin andra hand till klitoris och masserade långsamt runt klitoris. Hon var nu mycket nära en orgasm och bad mig ta av hennes linne och BH och massera hennes bröst. Jag drog snabbt av henne linnet och BH:n och tog ett bröst i handen och masserade det samtidigt som jag kysste henne på munnen. Jag flyttade munnen ner mot hennes andra bröst och slickades lite på bröstvårtan, samtidigt som jag intensvit masserade det andra. Jag kommer!!!..Jag kommer!!!…skrek hon. mmm åh ah!,ah!,ah!…åååååh…det gick för hennes nästan direkt då jag börjat massera hennes bröst. Hennes fittsafter rann längs benen och ner på golvet. Hon föll ner i en hög på golvet helt utmattad, men med massagestaven fortfarande i hennes fitta.

Klä på dig, och var med här igen, än är inte spelet slut!, röt Wilma. Moa tog snabbt på sig sina kläder och la undan massagestaven i garderoben igen.

Kan vi inte spela klädpoker nu istället, undrade jag. Ja visst, svarade tjejerna med en gång. Alla måste börja med samma antal klädesplagg på sig. Jag tycker att vi kör med 5, föreslog jag. Visst, det är vi med på svarade tjejerna och Wilma gick och hämtade en kortlek.

Hon delade ut och jag såg direkt att jag skulle vinna, eftersom jag fick en bra hand (fyrtal i kungar), vi körde bara den som hade mest efter ett byte och den som var sämst fick klä av sig ett plagg. Jag bytte ändå ett kort och fick ett ess. Vi lade ut korten, Wilma hade par i knektar och Moa triss i damer. Jaha vad ska jag börja med att klä av mig då, sa Wilma. Wilma hade på sig, ett par byxor, ett linne, sockar, bh och stringtrosor. Jag börjar väl med att ta av mig mina sockar, sa Wilma.

Moa delade ut till nästa omgång. Jag fick inte riktigt lika bra kort den här gången. Par i femmor. Bytte de andra tre och fick en femma till i bytet, så att jag hade triss i femmor. Jag lade ut först. Jag har färg i hjärter, sa Moa, jag har bara par i damer, det går inget bra det här, sade wilma och började ta av sig sitt linne, hennes stora bröst blev återigen synliga under BH:n. mm de var så stora och fasta.

Följande fem omgångar hände detta. Jag förlorade tre gånger och tog av mig mina strumpor och min tröja och min t-shirt och satt nu i bar överkropp, med bara två plagg kvar på kroppen. Moa förlorade två gånger och tog av sig samma saker som Wilma (strumpor och linne). Både Wilma och Moa hade alltså förlorat två gånger och jag tre.

Nästa omgång förlorade Wilma och hon valde mellan att ta av sig sina byxor eller sin BH. Hon tog av sig sina byxor och satt nu i bara underkläderna. Jag kunde se att hon var mycket blev mycket kåt av detta, eftersom hennes bröstvårtor stod rakt ut innanför BH:n och det hade bildats en våt fläck på hennes vita stringtrosor.

Nästa omgång förlorade Moa. Hon valde dock att ha av sig sin BH. Hennes bröst släpptes fria och även Moas bröstvårtor var mycket styva.

Nästa omgång förlorade jag, och jag tog av mig mina byxor. Jag hade nu bara ett plagg kvar, mina vita boxer kallsonger som dålde min nakenhet. Det märktes för övrigt att även jag blivit kåt eftersom min kuk hade rest sig lite i kallsongerna, jag märkte att tjejerna spanade mycket mellan mina ben. Ja nu kör vi vidare, sa jag.

Nästa omgång förlorade Moa. Hon drog av sig sina byxor och hade nu bara sina svarta stringtrosor kvar på kroppen.

Min kuk styvnade till lite mer när Moas byxor åkte av och tjejerna lade märke till detta, dock utan att säga någonting.

Nästa omgång förlorade Wilma, och hennes BH åkte av och hennes stora bröst släpptes fria igen, hon masserade brösten lite och gav ifrån sig ett litet stön innan vi körde vidare.

Nu blev det hela mycket spännande, den som förlorade nu skulle få ta av sig det sista av klädesplagget.

Jag kände nervositeten stegra inom mig.

Men i givet fick jag två par, i ess och kungar och jag kände mig ganska så säker på att inte förlora. Jag bytte bort en femma och drog dessutom upp ett till ess. Och satt nu med hösta kåken man kan ha, triss i ess och par i kungar. Jag var föst att lägga ut. Kåk, sa jag. De båda tjejerna suckade. Nu var det Wilmas tur att lägga ut. Två par, damer och knektar. Nu var det Moas tur. Triss i tvåor, sa hon och lade mycket riktigt upp triss i tvåor. Wilma hade förlorat och reste sig upp och drog sakta av sig sina vita stringtrosor. Hennes fitta blottades och den var helt rakad, inte ett enda hårstrå fanns kvar. Hon var mycket våt och hennes blygdläppar hade svullnat upp rejält. Hon satte sig ner igen, men hon satte sig mycket brett isär med benen, så att jag och Moa kunde se rakt in i hennes våta fitta. Nu gick det inte att hålla kuken nere längre, den reste sig till max och de båda tjejerna drog efter andan. Hur lång är den, frågade Moa. Du får väl mäta, när jag förlorat nästa gång, svarade jag.

Nu fick vi ett problem. Vad skulle Wilma göra om hon förlorade nu? Nu ska göra någonting, sa Moa. Men den som bestämmer vad hon ska göra är den som vinner. Ok, det gick alla med på.

Nästa omgång förlorade Moa. Hon reste sig upp och blottade hennes fitta, igen. Hon smekte sig lite runt öppningen innan hon satte sig ner igen, lika bredbent som Wilma. Jag hade nu full sikt in i både Wilmas och Moas fittor. Vilken underbar syn.

Nästa omgång förlorade faktiskt jag och det blev utjämnat igen. De båda tjejerna jublade. (Ärligt talat så fuskade jag och fick bara par i femmor, jag ville ju att det skulle bli lika). Jag reste mig upp och ställde mig med ryggen emot Moa och med kuken ungefär 10cm ifrån Wilmas ögon. Jag drog sakta av mig mina kallsonger och kuken hoppade ut i det fria. Wow, skrek Wilma rakt ut, vilken bamsekuk. Jag runkade kuken några drag framför Wilma så att hela ollonet blottades. Den måste jag få smaka på någongång, sa Wilma. Vänta du bara, svarade jag. Jag vände mig nu mot Moa, hon fick lika stora ögon som Wilma fått för en stund sedan då visade kuken. Fan vad kåt jag blir, skrek Moa rakt ut och stack in ett finger i hennes våta fitta och masserade runt lite. Jag satte mig ner och bad om att vi skulle fortsätta spela.

Nästa omgång förlorade Moa och Wilma vann. Mät hur stor Niklas kuk är sa Wilma till Moa. Moa gick och hämtade ett måttband. Nu ska vi se sa hon. 20cm lång, från rot till topp. Och 18cm i omkrets, exakt. Mm stönade Wilma, den var stor. Jag tycker att den är ganska så normal svarade jag .

Moa lade undan mått bandet och spelet gick vidare.

Jag förlorade nästa omgång och Moa vann. Slicka Wilmas våta, rakade fitta, sa Moa. Jag lade upp Wilma på köksbordet och särade kraftigt på hennes ben. Jag satte mig på en stol med hennes ben runt min kropp. Jag slickade lite runt fittan med tungan först för att retas lite. Sen förde jag in tungan med en kraftig stöt djup in i fittan. Åh mm Wilma stönade till och slöt ögonen. Jag tror minsann att Wilma gillar det du gör sa Moa. Jag cirkulerade runt med tungan i hennes fitta en stund, den var verkligen våt, det rann varm och härlig fittsaft ur henne och jag gick över till att cirkulera med tungen runt och på klitoris. Åh mm oh ah…det är så himla skönt stönade Wilma, din tunga knullar mig så skönt och mjukt. Jag fortsatte med detta i fem minuter ungefär. Åh mm jag kommer, jag kommer, skrek helt plötsligt Wilma. Just då skrek Moa, stopp!!!, allt var hon kunde. Jag blev mycket förvånad och drog ut tungan ur fittan. Du ska väl inte komma redan, sa Moa. Kvällen är lång, det kan vänta ett litet tag till. Men du fick ju orgasm förut ju, svarade Wilma. Ja men jag vill fortsätta spela nu. Okey då, vi kommer väl.

Nästa omgång förlorade Moa och Wilma vann. Sug Niklas stora kuk!, röt Wilma bestämt. Moa satte upp mig på en stol och drog isär mina ben och satte sig emellan dem. Hon slickade lite lätt på det våta, saftiga ollonet. Hon tog sedan ner kuken i halsen cm, för cm. När ca, 8cm var kvar stannade hon. Går det inte längre sa jag. Hon nickade på huvudet och drog ut kuken igen. Ganska så snart fick hon in ett snabbt tempo och jag njöt rejält. Det kittlade härligt pungen när hon sög kuken. Mmm åh.. vad skönt du suger stönade jag fram. Jag masserade samtidigt hennes bröst med mina händer. Efter ett tag så kände jag att jag var på väg att komma, och sa detta till Moa och hon slutade gansast att suga. Nu fortsätter vi att spela sade Moa. Wilma hade suttit tyst på en stol och sett på medans Moa sög av mig, samtidigt som hon knullat sin fitta med Moas massagestav som hon gått och hämtat. Kom du också sa Moa till Wilma, jag lånade den här lite bara, sa Wilma till Moa, visst det gör inget, svarade hon.

Nästa omgång förlorade jag igen. Moa vann och hon bad mig knulla Wilmas fitta. Ok, men vi kan väl avsluta spelet och knulla alla tre i dina föräldrars sovrum, frågade jag Moa. Javisst kom. När vi kommit in i sovrummet lade jag ner Wilma i sängen och lade mig på henne, jag särade på hennes ben så att jag lade mig mellan dem. Jag förde sakta kuken mot hennes fitta. När jag kände att jag nuddade öppningen tryckte jag till och kuken nådde botten av hennes fitta. Hon stönade till högt och jag stannade upp ett tag med kuken långt inne i hennes fitta. Kom hit och lägg dig här brevid oss, sade jag till Moa. Jag fick in ett lungt och härligt tempo och knullade Wilmas fitta mycket sakta. Hon stönade nu mycket högt och jag bad att Wilma skulle slicka Moas fitta medan jag knullade Wilma. Moa satte sig gränsle över Wilmas ansikte och Wilma började att slicka henne. Moa satt nu alltså med ryygen mot mig och jag slickade hennes lätt på halsen somtidigt som jag masserade hennes bröst. Wilmas stora bröst masserades av Moas händer. Moa lutade sin kropp bakåt så att jag lättade kom åt att massera hennes bröst.

Mm åh jag kommer snart stönade Wilma efter en stund. Nu byter vi ställning sa Moa. Jag drog mig ur Wilma och ställde mig upp i sängen, med kuken pekandes rak ut . Nej, lägg dig ner på rygg sa Moa. Jag lade mig ner på rygg och Moa sätte sig gränsle över mig. Och gled långsamt ner över min kuk. När den kommit till botten av hennes fitta, startade hon en våldram ritt på kuken. Hon gled oerhört snabbt, upp och ner. Wilmas satte sig gränsle över mitt huvud och jag såg hur oerhört våt hon var nu och jag förde in tungan i hennes fitta. Mmm åh fan vad skönt!, stönade hon fram. Wilma masserade hennes stora bröst samtidigt som jag slickade hennes våta fitta. Hon förde ner en hand till sin fitta och masserade sin klitoris lite lätt. Jag förde min ena hande upp till hennes ena bröst och masserade det lätt samtidigt som Moa ökade ritten ytterligare. Jag kände att det var dags för mig att komma snart, Moa och Wilma kände likadant. Jag kände hur det kittlade till kraftigt i min pung innan jag sköt ut sats i Moas fitta. Åh mm fan vad skönt!…åhåh. ahah, stönade vi alla tre i en kör när vi kom alla på en gång. När ormasmerna ebbat ut klev Moa av min kuk och Wilma reste sig upp ur sängen.

Är det någon som följer med och duschar, svarade Wilma, javisst svarade jag med en gång. Moa sa att hon inte årkade mer nu, hon hade ju haft två orgasmer redan. Men, du orkar väl mer sa Wilma. Ja, men jag vill onanera själv, gå ni och duscha jag har ju min massagestav att ”leka” med. Okey då, som du vill.

Jag och Wilma gick ner i källaren på huset (sovrummet låg på övervåningen) för att duscha. Vi var ju redan nakna så det var ju bara att hoppa in. Kom med här, det finns nog plats för två i duschen, sa Wilma till mig. Hon satte på duschen på det varmaste och duschstrålarna träffade våra kåta kroppar. Jag masserade in Wilmas hår med shampo, och tvättade ur det. Hon tvålade in mitt hår och tvättade ur det. Jag tog lite tvål i handen och masserade hennes bröst och fitta, med det. Hon stönade lite lätt och jag kände hur min kuk började resa sig igen. Wilma tvättade hela min kropp med tvål, med undantag av kuken, jag sparar det bästa till sist sade hon. Hon gick ut ur duschen och vred på bastun. Vill du basta lite, frågade hon mig. Javisst, svarade jag. Jag ska bara göra rent kuken först sa hon och satte sig ner på knä. Hon tog den i munnen och slickade rent ollonet från sperma och tvålade sedan in hela kuken och sköljde av den, samtidigt som hon runkade den lite lätt.

Kom nu bastar vi sade hon.

Vi gick in i bastun som nu hade hunnit bli varm, och hon satte sig gränsle över mig. Hon glev långsamt ner över kuken med sin fitta och fick in ett skönt tempo. Vi hånglade samtidigt karftigt, och hennes händer masserade min mage, och jag masserade hennes bröst med mina händer. Mm åh vad skönt vi har sade hon. Så här skulle jag kunna ha det hela livet. Mm åh ja, stönade jag fram. Wilma ökade tempot och vi hånglade kraftigare och smekningarna med händerna blev allt kraftigare. Mm åh jag kommer, jag kommer skrek vi båda samtidigt. MMMåh ah åh…mmm…Hon kysste mig långsamt en sista gång innan hon gled av min halvslakna kuk.

Det här måste vi göra om någongång, sa hon och gick ut ur bastun och in i duschen igen. Jag följde efter och vi duschade av oss våra safter och gick upp på övervåningen igen. I sovrummet låg Moa på sängen med en kraftigare dildo i fitta än den hon hade förut. Har du två stycken sa, Wilma. Ja, jag måste ju träna på att ha en större någongång. Men det är fortfarande inte riktigt liga stooooor…åh åh mm. Hon skrek ut sin orgasm innan hon avslutade meningen…som din Niklas.

Vi somnade alla mycket gott den natten och morgonen därpå hade vi trekant i bastun igen innan jag åkte hem….för den här gången…vi har gjort det fler gånger sen denna, men jag längtar redan tills nästa…

(0)

Sexnoveller

Clicky