Lärarinnan och jag

Sexiganoveller

Jag hade länge spanat in min lärarinna och jag visste inte vad jag skulle göra när det hände. Jag var 16 år och hon var 26. Jag älskade hennes lektioner eftersom hon var så himla fräsch. Faktum är att jag hade en liten känsla att hon gillade mig. Tyvärr så hade hon en pojkvän, men vaddå? Jag var skolans snyggaste kille och hon var den snyggaste läraren. Perfekt par eller vaddå?

Det var sista timmen och vi hade SO med henne. Jag njöt. Klockan ringde och alla i klassen rusade ut. Jag suckade. Det var fredag och det betydde att jag inte skulle få se henne först på måndag.

– Johan, kan du stanna kvar en stund?

Jag vände mig om. Jag kände hur det bultade inom mig.

– Visst, sa jag.

När alla i klassen gått så gick jag fram till henne. Hon hade ett väldigt urringat linne och jag kunde inte undvika från att titta på hennes fina bröst. Kunde man verkligen ha så fina? Hon log.

– Du gillar dom va? frågade hon.

– Vilka då?

Hon skrattade.
– Mina bröst såklart!

Hon tog tag i min hand och förde den mot bröstet.
– Smek dom, fortsatte hon.

Mitt hjärta hoppade till. Hon satte sig på katedern och jag började att smeka hennes bröst. Hon kysste mig och bad mig att låsa dörren, vilket jag gjorde. Hon drog igen persiennen och sedan så gick hon fram till mig. Hon tog av mig tröjan och jag tog av henne linnet. Tog av hennes BH och hennes underbart fina bröst kom fram. Jag började att smeka dom. Hon njöt och tog av mig byxorna. Hon tog av sig kjolen och satte sig på katedern. Jag gick fram till henne och började att leka med hennes blygläppar med hjälp av min tunga.

– TA MIG! befallde hon och jag gjorde som hon sa.

Jag ställde mig upp och tog sakta in kuken i fittan. Hon njöt, det såg jag. Jag började försiktigt att jucka lite och vi började att kyssa varandra. Jag började att jucka allt mer och jag blev allt kåtare och kåtare. samtidigt som jag knullade henne så smekte jag hennes bröst. Hon slickade mig i örat och snart så ställde hon sig på alla fyra. Jag tog lite saliv på kuken och tryckte in den ända till roten. Hon stönade och jag började att jucka. Snart så bad hon mig att ta hennes fitta igen och det gjorde jag ju såklart. Allt för den otroligt sexiga kvinnan. Jag låg på katedern och hon började att rida mig. Snart så kom hennes första orgasm.

– ÅH, JA!!! GE MIG MERA!!!!

Jag juckade upp och hon hjälpte till och snart så kom den. Utlösningen!

– Åh, ja!!! skrek hon.

– Känner du den, viskade jag.

– JA, JAG KÄNNER DEN!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH!!!!!!

Hon klev av kuken och började att suga min kuk plus att hon svalde all sperma. Jag njöööt. Det var så himla skönt. Hon slickade upp varenda droppe som låg över mig. Jag lade mig ner på golvet och hon satte fittan mot min mun. Jag tog tungan ut ur munnen och började att slicka. Tungan kom inuti fittan och den virlade omkring inom henne. Hon vände på sig och samtidigt som jag slickade henne så sög hon av mig.

Jag knullade hennes underbara fitta igen och nu kom den igen! Vi fick en gemensam utlösning! Hon red mig snabbare och snart så var vi helt slut båda två.

– Du är bättre än min pojkvän, sa hon. Jag gör slut med honom. Jag vill bara knulla dig. Jag kysste henne och vi bestämde oss för att träffas redan nästa dag, hemma hos mig.

(0)

Sexnoveller

Clicky