Kvinnan med skinnkjolen

Sexiganoveller

Jag tänder när jag ser en kvinna i kort, snäv kjol och speciellt om kjolen är av läder. Har berättat om det för min fru och hon lovade mig att vi skulle gå ut och köpa en sådan kjol i lördags då vi var lediga. Vi båda var för blyga att gå in i en liten specialaffär med betjäning utan gick till det stora Åhléns-varuhuset mitt i Sthlm. Där tänkte vi skulle vi kunna sköta oss själva. Vi fann svarta skinnkjolar och beslöt att låta henne prova en i provhytten.

Hon tog en sin egen, normala storlek. Jag bad henne att också ta med en med en storlek mindre då jag tyckte att det skulle bli sexigare genom att den skulle sitta tätare och framhäva hennes sköna päron- formade stjärt bättre. Hon accepterade och vi sökte upp provhytterna, som ligger i långa rader i en korridor. Vi valde den bottersta hytten, som var större och låg längst in och bara gränsade till en annan provhytt. Jag var mycket spänd på hur hon skulle se ut i denna korta, snäva skinnkjol. Var så spänd att jag darrade av upphetsning redan vid tanken på vad jag skulle få se. Hon log varmt och sensuellt mot mig och började klä av sig kappan och kavajen. När kavajen åkte av såg jag genon hennes tunna, vita sidenblus att hon inte hade någon behå på sig. Hon har mycket stora, sensuella, sköna bröstvårtor på normalstora bröst. Dem kunde jag se lysa röda genom det vita sidentyget. Jag kunde också se att de hade hårdnat.

Hon var tydligen inte heller helt opåverkad av vad vi gjorde! Hon frågade om jag tyckte om vad jag såg. Jag stönade ”ja” till svar. Hon fäste blicken på mina byxor och noterade bulan som börjat växa där. Hon fortsatte ”då hoppas jag Du kommer att tycka ändå mer om resten Du ska få se!” När hon tog av sin långa, fotsida kjol höll jag på att svimma.Hon var så skön, sensuell och upphetsande. Förutom blusen, stod hon nu klädd i bara sina högklackade skor, ett parunderbara svarta strumpor av ”stay-ups”-modell. De var av den blanka typen, som jag tycker är så kvinnliga och framhäver hennes skönhet. Hon hade inga trosor på sig!!! Jag har aldrig sett henne så tidigare! Har bara fantiserat om det när vi kelat och älskat med varandra. Jag gick emot henne och ville ta i henne, var alldeles het. ”Nej! Se men inte röra” sa hon sensuellt leende. ”Vi ska se hur jag tar mig ut i skinnkjol.” Hon klädde på sig skinnkjolen och visade retfullt upp sig för mig genom att utmanande ömsom kupa händerna under brösten och ömsom böja sig fram och visa sin vackra skinnklädda rumpa för mig. ”Vad tycks?” sa hon. Jag kunde inte svara, munnen var helt torr av kåthet.

Jag böjde henne framåt, lyfte upp kjolen och tog henne bakifrån med ena handen på och i hennes varma kärleksgrotta. Med den andra handen fick jag fram min penis ochl styrde in den i hennes varma sköte och pumpde på. Vi var helt upptagna av varandra och märkte inte att en ung expedit dragit undan tygskynket och kommit in i provhytten. Hon var asiat, troligen koreanska och c:a 20-25 år gammal. Hon frågade: ”Vad gör Ni?” Vi blev stumma av räddsla och häpenhet över hennes närvaro. Innan vi hann svara gick hon ner på knä framför min fru. Hon tittade först tyst ens tund. Sedan började hon utan ett ord att bearbeta min frus venusgrotta och klitta med sina läppar och sin mun. Hon visste tydlig n hur man gör det för redan efter en kort liten stund började min fru att skaka, hela kroppen vibrerade. Hon ustötte dämpade små gurglande vällustljud samtidigt. Tll slut kom hon i en böljande orgasm. Då kunde jag inte heller hålla emot utan min sperma sköt ut i en stark flod rakt in i kärleksgrottan. Tror inte jag haft en så skön orgasm tidigare i mitt liv!

När vi samlat oss tackade jag den unga expediten, som givit min fru en sådan stark orgasm, och frågade henne om hennes namn. Med nedsänkt huvud svarade hon blygt och bad om ursäkt för vad hon gjort. Både min fru och jag kysste henne ömt och förklarade att någon ursäkt absolut inte behövdes. Nu först noterade jag vilken späd, vacker liten kvinna hon var. Ett mjukt, vackert ansikte. En späd fin kropp med underbart vackra små bröst under blusen. Benen kunde jag tyvärr ej se då hon hade långbyxor på sig. Jag frågade och hon var intresserad av att ses igen. Hon nickade blygt. Vi växlade telefon- nummer och beslöt att ses hemma hos oss nästa lördag. Hon drog sig tillbaka och vi ordnade våra kläder. Naturligvis bestämde vi oss för att köpa skinnkjolen! Det blev den mindre storleken. När vi kom ut till kassan stod vår nufunna vän där och tog betalt med blossande röda kinder. Hon tackade och önskade oss en trevlig kväll. Väl hemma klädde min fru på sig skinnkjolen igen. Vi blev båda vansinnigt heta och kåta när vi tänkte på vad vi båda varit med om och när vi fantiserade om vad vi ska göra nästa lördag när vår nya, unga vän kommer hem till oss. Vi ska gärna skriva och berätta om Ni villl veta!

(0)

Sexnoveller

Clicky