Kusinen och jag

Sexiganoveller

Jag tänkte berätta om en sak som inträffade sommaren 1996. Jag var 19 år och min kusin var 15, och jag hade alltid – så långt jag mindes – varit attraherad av Katarina, som hon heter.

Vi hade ’lekt’ några gånger med varandra, rört vid varann och kyssts men aldrig längre än så. Jag kommer ihåg en sak som hände någon vecka innan vi hade sex, när hon var på besök hos mig (och resten av min familj). Hon bodde hos oss under tiden hon var i Göteborg och vi låg och sov i samma rum – i separata sängar, men än dock i samma rum och jag kommer ihåg hur kåt jag blev när jag såg henne iklädd inget annat än sina vita satintrosor med röda blommor på och hennes vita matchande bh. Hon har ganska stora bröst och bh’n satt otroligt sexigt på henne vilket gjorde mina fantasier om henne ännu vildare.

Så dagen efter, när hon hade duschat gick jag in i badrummet och letade upp hennes trosor som hon hade haft på sig kvällen innan som låg där inne efter henne, tog upp dem och kunde se att minsann lilla Katarina varit kåt också. Tydliga spår efter hennes safter fanns i trosorna. Jag tryckte dem mot mitt ansikte och drog in hennes brunstiga doft – det doftade underbart. Jag kunde inte låta bli utan lät min tunga leka över grenen i trosorna och smakade för första gången hennes safter. Jag kommer ihåg hur kuken ställde sig upp som ett spett på mig och jag tog hennes trosor, lindade dem runt min kuk och började runka i dem. Å gud, vad skönt det var och vad kåt jag var. Det tog inte lång tid förrän det gick för mig och jag sprutade hela min härliga kaskad av sperma i hennes härliga trosor.

En stund senare gick Katta in i badrummet för att hämta sina kläder hon haft på sig innan duschen. Jag hörde från mitt rum att hon gick in dit och tänkte att jag skulle kolla hennes reaktion när hon upptäckte att hennes trosor vad nedkladdade av min sperma. Jag stod bakom henne och fick precis syn på henne när hon tog upp sina trosor från golvet. Hon tittade bak på mig med ett leende samtidigt som hon tog upp trosorna mot ansiktet, slickade i sig en rejäl sats ur trosorna och slickade sig runt munnen! Min kuk reagerade direkt men dessvärre vart vi avbrutna där.

Efter den s.k. ’trosincidenten’ tog det en vecka innan vi fick gjort det vi trånade så efter. Innan dess gick vi omkring mest och kåtade upp varann hela tiden. Hon kunde smeka mig utanpå byxorna eller t. o. m. plocka fram min kuk och runka den lite och jag smekte henne på brösten och kunde knappt hålla mina fingrar borta från hennes söta fitta som jag till min förtjusning upptäckt var slätrakad. Jag ville hela tiden så gärna knulla henne. Så en kväll var vi ensamma i lägenheten och vi skulle gå och lägga oss. Det var sent, runt klockan två på natten och vi hade sett en film (usel sådan) på tv. Vi lade oss som vanligt i var sin säng och vi började prata. Vi brukade prata om allt möjligt när vi lagt oss – inte bara sex, men mest.

Helt plötsligt reste hon sig upp ur sin säng och gick över till min. Hon sänkte sakta sitt huvud över mitt och vi kysstes. En sån där lång och djup kyss. Jag kände hur kuken blev hård direkt. När våra läppar särades sade hon till mig att hon var så kåt och ville att vi skulle knulla – en gång för alla. Jag sa ju inte direkt nej. Hon kröp upp i min säng och vi började kyssas mer. Långa, djupa och uppkåtande kyssar. Jag ville komma åt hennes härliga bröst. Jag knäppte upp bh’n och hon slank ur den. Hon kasade upp sig lite grann så att jag kunde komma åt hennes bröst med min mun, och känslan var ofattbar när jag, äntligen, hade min egen kusins härliga bröst i min mun. Jag lät tungan rotera lite runt hennes bröstvårtor och de blev riktigt styva. Min hand omfamnade de bägge brösten och jag smekte dem samtidigt som vi fortsatte att kyssas. Hennes händer letade sig ner mellan mina ben och hon smekte min hårda lem utanpå mina shorts. Hon klämde och kände lite grann och hon log.

– Åh, vad jag vill ha den här i mig!, viskade hon fram medan hon fortsatte att klämma. Min ena hand letade sig ner till hennes trosor. Jag lät min hand glida lite fram och tillbaka över trosorna och hennes andning blev tyngre och tyngre. Jag blir fortfarande kåt av att höra hennes kåta andning.

Jag smekte henne över trosorna med mina fingrar och kunde känna hur mjukt och varmt det var där under. Jag smekte henne hårdare så att trosorna åkte in en bit i hennes springa och jag kände genom tyget hur trosorna bara blev våtare och våtare. Jag förde sakta in ett finger under hennes trosor och kände det som jag trodde; hon var plaskvåt, och jag sa detta till henne. Hon svarade med ett stönande ”mmmm”. Jag lät ett finger glida in i springan och förde det fram och tillbaka medan hon stönade allt ljudligare. Ju mer jag smekte hennes fitta ju mer masserade hon min kuk som hon hade lotsat ut ur shortsen och sakta runkade med sin hand. När jag tryckte in ett finger i henne blev hon alldeles vild. Hon började runka min kuk hårt och fort och jag sade åt henne att ta det lugnt för jag ville ju inte komma än.

– Knulla mig nu! kommenderade hon.

Hon rullade över på rygg bredvid mig och jag placerade mig ovanför henne. Hon sårade på benen och när jag lade mig på henne tog hon tag i min kuk och förde in den i hennes fitta. Jag kommer ihåg hur nervös jag var (detta var första gången jag knullade med någon) och jag började jucka lite fram och tillbaks. Hennes andhämtning blev tyngre och varje gång jag tryckte in kuken i henne så skrek hon till av vällust. Jag älskade när hon lät så, det gjorde mig hårdare och hårdare. Jag knullade henne fortare och hårdare och hon stönande hur mycket hon älskade min hårda kuk i hennes trånga fitta. Och hon hade verkligen en trång, men våt, fitta. Jag lät min ena hand smeka hennes bröst samtidigt som vi kysstes. Jag kunde knappt tro det. Där låg jag just nu och knullade min fyra år yngre kusin. Det var otroligt upphetsande att se henne ligga där och det tog inte lång tid förrän det gick för både mig och henne. Jag kände hur det började dra i kuken så jag drog snabbt ut den och sprutade jag otroligt långa kaskader av sperma över hela henne… på fittan, magen, brösten, håret, och i ansiktet. Hon gapade villigt efter sperma i munnen.

Men hon ville ha mer! Hon lade sig över mig så att vi hamnade i en 69:a och tog tag i min kuk och runkade den sakta men säkert. Det tog inte särskilt lång tid innan kuken började styvna och hon tog den i munnen och sög den. Hon sög så underbart skönt, lät tunga leka med ollonet och lekte frenetiskt med mina pungkulor. Jag fick för första gången, på riktigt, smaka hennes fitta. Jag riktigt begravde mitt ansikte i hennes fitta – så underbart gott smakade hon. När hon sugit min kuk till gränsen för vad jag tål innan det skulle gå för mig igen, så sa jag åt henne att ställa sig på alla fyra. Jag ville knulla henne bakifrån.

Hon ställde sig villigt på alla fyra och jag tätt bakom, ledde in min kuk i hennes våta, trånga tonårsfitta och pressade in den hårt… jag pumpade på allt jag kunde! Lilla Katta skrek åt mig att jag skulle knulla henne fortare och hårdare ändå och jag gav vad hennes oerfarna lilla fitta tålde. Jag sträckte fram mina händer och greppade tag om hennes bröst och masserade dem kraftigt. Med min kuk i min lilla kusins fitta och mina händer om hennes bröst blev det för mycket för min kuk till slut. Jag drog mig snabbt ur henne, vände på henne och satte mig över hennes mage med kuken mot hennes ansikte.

Jag runkade min hårda kuk snabbt och förde den mot henne och hon tog den i munnen samtidigt som jag sprutade. Hon försökte hinna med att svälja alltsamman men det gick inte och sperma rann ned för hennes lilla mun och ner på halsen. Det som hon inte hann svälja lät hon massera ut över sin hals och sina fasta tonårsbröst… det var underbart.

Å gud vad kåt jag blir på tanken av att se henne ligga där med min sperma över hela sig. Hon var alldeles svettig och hon låg där andfådd och log åt mig med sperma runt munnen. Jag kysste henne och hon sa att det här måste vi göra om. Och det har vi gjort. Många gånger – än i dag

(0)

Sexnoveller

Clicky