Kunde ha varit

Sexiganoveller

Det här är inte en sann historia, utan finns bara i mina fantasier. Jag har en snygg granne som är i 16-17-års åldern som jag alltid har känt något extra för. Hon har varit här massor med gånger och varit ut med vår hund. Jag har en tjej det är därför som jag skriver vår hund. Hon har gjort det nästan sen vi köpte hunden och han är nu över fem år. Vilket betyder att jag har sett henne utvecklas från en liten flicka till en snygg tjej med fina former. Jag har ibland fantiserat om hur det skulle vara att vara med en så ung tjej jämfört med mig själv, det skiljer som sagt en hel del år mellan oss. Ja ja så många år är det inte, att jag skulle kunna vara hennes farsa eller så men ändå.

En kväll när hon kom och frågade om hon fick gå ut med hunden (hon gjorde det fortfarande för hon tycker om han) Javisst får du det sa jag, men jag är nog inte hemma när du kommer tillbaka för då är jag nere i bastuutrymmet och bastar och duschar. Men du kan ta nyckeln hit hem så är det bara att släppa in honom och slänga in nyckeln i brevlådan sa jag. Ok, det går bra sa hon. Hon tog jycken och försvann, jag gjorde mig klar för att gå ner i bastun. Min tjej var bortrest den helgen, på visit hos någon gammal släkting. Jag hade köpt några öl som jag tänkte svalka mig med när jag satt i bastun.

Jag var inne på min andra öl när jag hörde att det kom in någon fler i omklädningsrummet men det var herrkväll så det var väl en av gamgubbarna som alltid brukar basta tänkte jag. Jag satt kvar och hörde hur duschen slogs på och hur gubben duschade. När han var klar, stängt duschen och öppnade första dörren så slocknade lyset inne i bastun. Va faan gör du gubbjävel tänkte jag i min stilla ensamhet.

Lyset kom aldrig på igen och jag trevade mig fram till dörren och tryckte upp den men det stod någon ivägen och jag höll tillbaka för att inte mosa personen. Ta det lugnt hörde jag hur min hunds rastare säga. Jag blev paff så det förslog och frågade vad hon gjorde här. Dum fråga sa hon och trevade med sin högra hand efter min kuk som fanns där i mörkret. När hon fann den risste jag till i hela kroppen och tänkte vart det här skulle bära. Jag har låst dörren och tagit in nyckeln så ingen kan störa oss sa hon där i mörkret. Då gör det inget om jag tänder då sa jag. Jo sa hon för hon var så blyg, kan vi inte sitta i mörkret?

Ja varför inte sa jag och ledsagade henne in till britsarna och passade så vi inte sparkade ut min hink med kalla öl. Åh, har du finöl sa hon och skrattade. Ja vill du ha en sa jag. Jag letade reda på flasköppnaren och gav en nyöppnad öl till henne. Jag såg henne inte för det var kolsvart inne i bastun. Jag hörde hur hon tog flera djupa klunkar öl. När hon förde flaskan från munnen hördes en lätt rap, den lät nästan trevlig på något sätt. Jag hade satt mig ner och hon satt alldeles bredvid mig så jag kände hennes lår mot mitt. Hon reste sig upp och försvann i mörkret.

Jag kände något kallt rakt på kuken som stod där i mörkret, tänkte det gör väl inget om jag har stånd när hon ändå inte kan se det. Hon hällde ut en skvättöl rakt på ollonet och kände sedan hur hennes mjuka läppar sluta sig om min bultande kuk. Jag lutade mig tillbaka på britsen och njöt av kuksugningen som jag fick. Efter några härliga minuter kände jag de välbekanta ryckningarna i kuken och satsen var på väg. Hon märkte det och slutade att suga men runkade den till sperman flög iväg där i mörkret.

Var det skönt frågade hon, ja vad tror du sa jag och flinade. Hon såg inget alls, så jag fick tag i hennes höfter och lyfte upp henne på britsen ovanför. När hon var på plats så gav jag henne en lätt kyss på hennes vänstra knä. Jag slickade sedan mig försiktigt och retande längre upp mellan hennes ben, till jag kände henns fittbuske mot min näsa. Precis som hon trodde jag skulle slicka hennes fitta bytte jag ben och slickade mig nerför det högra benet. Jag riktigt kunde se hennes besvikelse när jag lämnade den lite extra erogena zonen. När hon hade fått den avslutande kyssen på knäet, flyttade jag mig så hon inte visste var jag var.

Jag reste mig så tyst jag kunde och chansade var hon hade sina bröst. Jag hade tur för jag kom rätt på hennes vänstra bröstvårta och sög in den i min mun och spelade över vårtan med min tunga. Med min vänstra hand masserade jag det andra bröstet samtidigt sög och slickade. Jag slickade mig ner för hennes mage som nu var svettig och smakade lite salt. När jag kom till naveln pressade jag in min tunga där och virvlade runt ett par varv. Fortsatte sedan ner till hennes väntade fitta som nu var våt och hal.

Hon spände sig lite när jag slickade rakt på hennes clitoris och tog tag i mitt huvud och pressade det hårt mot sin blygd. Jag slickade allt för vad jag var värd och lekte med ett finger i hennes våta hål. Hon satt och lutade sig mot ryggstödet men lade sig nu ner helt med ena benet på min axel och det andra låg på britsen. Jag slickade henne ömsom hårt och ömsom försiktigt. Jag pressade sedan in två av mina fingrar i henne och juckade med dem fram och tillbaka. Hon började att stöna högre och högre, till slut så fick hon en härlig orgasm. Jag fortsatte att slicka henne ända till hon pressade samman benen och jag reste mig upp.

Utan ett ord så reste hon sig upp och sa att jag skulle sitta kvar en stund. Hon gick ut och tände lyset, tog en snabb dusch. Sedan trodde jag hon skulle komma in igen men jag hörde bara hur ytterdörren öpnnades och hon försvann.


Inskriven av: *Pillerkiller*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky