Kul att ses igen!

Sexiganoveller

Det pirrade i hela min kropp och jag såg verkligen fram mot att få träffa min väninna igen. Den sexakt som jag igår hade upplevt var något utöver det vanliga. Så stod jag nu utanför hennes lägenhet och skulle just knacka på dörren när den plötsligt öppnades och min väninna stod där iförd endast trosor och BH.

– Hej sade hon glatt.

– Hej, svarade jag.

När jag stigit in i hennes mycket välinredda våning så frågade hon hur det var med mina bröstvårtor. Jag svarade att de var lite ömma men att jag inte ångrade mig. Min slida började nu bli otroligt våt och jag kunde knappt bärga mig. Jag tog av mig mina byxor och började knäppa upp min blus när min väninna plötsligt stod naken framför mig. Jag tog några raska steg fram till henne och började att slicka hennes bröstvårtor samtidigt som jag förde upp ett finger i hennes slida. Hon stönade lite lätt och gled efter en liten stund undan och började snabbt se till att även jag blev naken.

Sedan tog hon fram en massagestav och slickade på den några gånger innan hon förde upp den i min slida. När hon startade den inbyggda vibratorn så trodde jag att jag skulle dö av vällust. Jag var tvungen att be henne sluta, för annars skulle en orgasm vara ett faktum och min sexlust skulle avta. Hon räckte mig massagestaven och jag slickade på den innan jag förde upp den i hennes slida. Jag startade vibratorn och började försiktigt att föra den in och ut i hennes våta sköte. Hon stönade bara lite lätt och log mot mig samtidigt som jag lade mig ovanpå henne, fast med slidan alldeles ovanför hennes ansikte. Jag kunde känna hur mina safter rann till ytterligare när hon började smeka mitt slätrakade sköte och försiktigt lät tungans spets spela mot min clitoris. Jag njöt mer och mer och började efter ett tag stöna av vällust, alltmedan jag juckade in och ut med massagestaven i min väninnas läckra slida. Plötsligt hörde jag hur hon började stöna allt mer och med våldsam kraft vred hon till några gånger och stönade våldsamt. Även jag började närma mig en orgasm och efter ett tag var det min tur att få tillfredsställelse. Utmattade satte vi oss upp och började kela. Plötsligt sade min väninna:

– Jag blir otroligt tänd på dig, speciellt dina händer, men jag skulle bli ännu mera tänd på dig om du ville låta dina naglar växa och bli riktigt långa och fina.

– Jag skall med största nöje spara naglarna om det gör dig ännu kåtare svarade jag. Hur långa vill du att de skall vara?

– Njaa, åtminstone så att de mäter 2.5 cm utanför fingertopparna.

– Okej, mina naglar får växa. Nu vill jag att du skall sätta dig med rumpan på mina bröst så att du kan kissa mig i munnen.

Sagt och gjort. Min väninna satte sig varsamt på mina bröst och gled sedan ned med sin slida alldeles ovanför min mun. Jag förde in två fingrar i hennes slida för att sära på hennes blygdläppar och på sätt kunna rikta strålen lite bättre. Efter en stund kände jag hur min väninnas urin strilade över mitt ansikte och in i min varma mun. Det smakade underbart. När hon kissat klart slickade jag hennes slida noga för att vara säker på att det inte fanns några droppar kvar och min väninna lade sig ner och bad mig att sätta mig i samma ställning och kissa henne i munnen.

– Är du säker på att du vill, du måste inte, sade jag.

– Naturligtvis vill jag, jag älskar smaken av urin, svarade hon.

Jag satte mig med slidan rakt ovanför hennes vackra mun och kände hur även hon förde in några fingrar i min slida. Enda skillnaden var att hon med sina långa naglar andvände dessa för att sära på mina blygdläppar. Plötsligt, utan någon som helst förvarning kissade jag henne rakt in i munnen. Hon svalde och svalde och när jag kissat klart sade hon:

– Du måste ha varit riktigt kissnödig, så mycket som du kissade.

– Jaa, jag hade faktiskt tänkt besöka toaletten men som du säkert förstår så njuter jag mera om jag får kissa i din mun.

– Det var helt underbart, nu tycker jag att vi hoppar in i duschen.

– Bra idé.

På väg till duschen så kände jag mig verkligen som kvinna. Jag njöt verkligen av närvaron av min väninna och väl inne i duschen så tvålade vi in varandra och kysstes, länge, länge. När min väninna frågade om jag ville ha lite smisk på slidan så frågade jag henne:

– Gör det mycket ont?

– Det beror på hur hårt jag slår, men jag lovar att slå försiktigt och om du vill lite hårdare samt att sluta om du inte tycker om det.

– Ja, smiska min slida utbrast jag och tittade lite förskräckt på henne.

Jag skall hämta en pall, ett ögonblick sa min väninna och sprang drypande våt iväg ut i lägenheten och kom mycket riktigt tillbaka med en trä-pall som hon placerade mitt på golvet inne i duschen. Nu vill jag att du skall sätta dig på denna pall, lägga dig ner bakåt och hålla ryggen rak genom att sätta händerna i golvet. När jag gjort detta så satte hon sig på min mage och särade på mina ben. Hon började med att klappa lite försiktigt och ökade allt eftersom kraften. Hennes handflata började att allt hårdare träffa min kittlare och jag började tycka att det gjorde lite ont.

– Det gör lite ont nu, men det känns lite skönt också, sade jag.

– Okej, jag skall långsamt slå dig hårdare och hårdare och om du tycker att det inte är skönt längre så säger du till, sade hon.

– Jaa, lite hårdare skulle inte vara så dumt.

Hon smiskade min vagina allt hårdare med sin handflata och det gjorde fruktansvärt ont, samtidigt som jag på något konstigt vis ville att hon skulle fortsätta. En liten stund senare kände jag hur mina muskler i underlivet reagerade och jag började stöna. Min väninna fortsatte då att smiska mig ännu fortare och allt hårdare. När jag slutligen fick min orgasm så slog hon med full kraft mot min slida och jag trodde jag skulle svimma. Sedan hjälpte hon mig upp i sittande ställning och jag såg att min slida och insidan på mina lår var alldeles röda. Det hettade otroligt i underlivet och jag var alldeles öm. Mina blygdläppar värkte och min clitoris var lite svullen men jag hade helt klart upplevt det som skönt.

– Nu är det din tur att smiska mig, sade hon plötsligt.

– Okej, sätt dig på pallen då.

– Nej. Jag skall stå på alla fyra och du skall piska mig med mitt ridspö som står ute i hallen.

Jag gick raskt och hämtade hennes ridspö och när jag kom tillbaka till duschen så stod hon där på alla fyra och bara väntade på att jag skulle piska och slå henne på rumpan.

– Hur hårt skall jag slå, frågade jag ?

– Börja lite lätt, och slå hårdare och hårdare till jag kommer.

Jag började försiktigt slå med ridspöet mot hennes vackra rumpa och hon gnydde lite lätt. Jag ökade sakta kraften i slagen och hon verkade njuta. Jag kunde se hennes fingrar leta sig in i hennes fitta när hon masserade sin kittlare och jag började nu slå riktigt hårt.

– Nåd, Nåd !!!

– Skall jag inte slå dig hårt, frågade jag.

– Din dummer, du skall inte sluta slå mig. Jag njuter av att få tigga om nåd, och om jag vill att du skall sluta så skriker jag stopp, sade hon.

Jag började återigen att slå henne hårt över rumpan med ridspöet och hon gnydde och ibland skrek nåd. Då slog jag henne ännu hårdare och hon började stöna mer och mer, och hennes skinkor började få en knallröd färg efter slagen från ridspöet. När hon slutligen började närma sig en orgasm så slog jag allt vad jag orkade och hon fullkommligen skrek ut sin orgasm och säkerligen en hel del smärta också. När hon slutat stöna ställde hon sig sakta upp på benen igen och borrade in sina tumnaglar i mina bröstvårtor.

– Visst är det skönt med smärta, frågade hon.

– Inom vissa gränser svarade jag.

Sedan duschade vi tillsammans och jag kunde inte slita blicken från hennes otroligt röda rumpa. När vi tvålat in varandra och duschat ytterligare en stund så sade hon:

– Kommer du hit igen imorgon ?

– Jaa, det gör jag absolut..Om du vill det ??

– Du får komma när du vill, sade hon.

Jag började klä på mig och lämnade lägenheten. En liten aning svårt att gå hade jag efter hennes våldsamma behandling av mitt underliv, men hennes problem med att sitta ned borde vara betydligt större tänkte jag när jag gick nerför trappen till tunnelbanan.

(0)

Sexnoveller

Clicky