Klubbsvar (analt)

Sexiganoveller

Nu när jag går här i korridoren börjar jag undra vad jag egentligen har gett mig in på. Att tacka ja på sådana här undersökningar utan att egentligen veta vad det handlar om. Ändå känns det ganska spännande och det är väl lika bra att jag fortsätter , nu när jag äntligen är här.

</p>

När jag viker runt hörnet i slutet på korridoren ser jag honom. Ganska lång , smal, fina händer slår det mig. När jag kommer närmare ser jag att han titta väldigt intensivt, nästan stirrar, och inte på ansiktet utan på mina bröst. De spänner lite innanför blusen, helt enligt höstens mode. Brösten uppstoppade i den sexigaste lilla Bh:n.

- De ser tunga och fasta ut.
Hans kommentar får mig att stanna till och helt ofrivilligt känner jag hur vårtorna styvnar innanför blusen.
– Även ännu bättre, hårda också. Rösten är klar och saklig.
Jag räcker fram handen och hans ord får mig bara att gapa av förvåning. Istället för att ta min hand tar han tag i ena bröstvårtan och klämmer till. Inte hårt men bestämt och jag flämtar till av beröringen.

Med min hand fånigt utsträckt stammar jag fram:
– Erik? Jag skulle träffa nån som heter Erik Fast här i kväll för en utfrågning och ett test… samtidigt som jag säger allt detta blir jag medveten om att hans hand fortfarande håller min bröstvårta.
Han släpper mitt bröst och säger sen att jag har kommit rätt. Eftersom han inte på något sätt är hotfull följer jag honom in genom en av dörrarna i korridoren.

Rummet är ganska litet och sparsamt möblerat. Det enda ljus som finns är en skrivbordslampa, modell vridbar. I ena hörnet står en lite bekvämare fåtölj, bredvid ett skrivbord står två pallar och vid den andra väggen står en gynstol.
På bordet ser jag till min stora förvåning att det ligger uppradat en del sexhjälpmedel, bl.a. en enorm svart dildo och ett litet elektriskt ägg.

Erik vänder sig till mig och säger:
– Som du nu förstår handlar det här om sex och du är nu helt fri att gå om du vill det. Hans röst är fortfarande väldigt saklig och klar.
Till min förvåning hör jag mig själv säga att jag stannar, kanske beror det på att jag redan känner en ilning i skrevet.
Han ber mig slappna av och sätta mig på en av pallarna vid skrivbordet. Sen ser jag hur han ur en av lådorna tar fram en liten bandspelare som han placerar på bordet.
Pallen är ganska hög och jag känner hur den redan korta kjolen kryper allt längre upp på mitt lår när jag lägger det ena benet över det andra. Spetskanten på mina stay-up:s syns redan.
– Du kan sätta med lite särade ben så jag kan se bättre. Mmm, bättre, mycket bättre, också lutar du dig lite framåt så är du snäll.. Bra , det spänner fint både brösten och stjärten träder fram fint.
Jag ler lite och känner mig plötsligt väldigt nervös.

- Har du haft sex det senaste dygnet? Har du blivit penetrerad analt eller vaginalt ?
– Nnnä.
– Känner du dig våt mellan benen ,är du upphetsad?
Till min förvåning känner jag hur det värmer och blir fuktigt mellan benen. Bröstvårtorna gnider mot det tunna blustyget och ilningarna sticker mellan benen. Jag känner en plötslig längtan efter nåt hårt och styvt.

Erik ber mig ta av blusen , kjolen och trosorna, bh:n ska jag ha kvar på. När jag står där avklädd kommer han fram och stoppar ner en hand i bh:n och lyfter upp ena brösten. Vårtan är styv och hård och beröringen av hans hand gör att jag stönar. Han fattar vårtan mellan tummen och pekfingret och börjar sakta att rulla den. Jag känner hur jag blir alldeles matt i benen och skälver av lust.
Han är alldeles tyst och tittar hela tiden uppmärksamt på bröstet. Plötsligt släpper han bröstet och ber mig gå fram till bordet och luta mig fram.
– Luta dig fram på armbågarna och sära på benen. Jag vill se hur du ser ut och om du är våt.
Aldrig har jag känt mig så blottad förut, när jag står och skrevar för honom. Samtidigt känner jag hur blygdläpparna säras och klittan sväller.
Jag hör hur han flyttar sig närmare och sätter sig på pallen.
– Svullna läppar, hård klitta, blöt och villig. Han noterar på sin bandspelare som om han inte bryr sig ifall jag hör eller inte.
Jag står där och tänker på hur mitt skrev blottas och mitt ena bröst hänger fritt när jag känner en sval hand som rör vid mig. Sakta för han ena fingret längs stjärtskåran, ner mot anus och sedan vidare fram mot blygdläpparna.

Fingrarna särar och letar. Snuddar vid slidmynningen och glider vidare upp mot klittan. Bestämt placerar han fingret på klittan och säger:

- Du är väldigt blöt. Jag känner hur rodnaden stiger men samtidigt pressar jag skötet mot hans hand och önskar att han ska föra upp ett finger i mig.
– Jag kommer nu att göra allt för att din njutning skall hålla i sig så länge som möjligt. Har du tidigare blivit analt stimulerad?
När jag skakar på huvudet hör jag för första gången en liten upphetsning i hans uppmuntrande svar.

Jag hör hur en tub pressas ihop och känner genast nåt vått och kallt som sakta letar sig ner mellan mina skinkor. Försiktigt börjar han massera anus och jag känner hur han tvingar in fingret bit för bit. Först känner jag hur det stramar men snart slappnar jag av och njuter. Efter ett tag drar han ut fingret och sträcker sig efter ägget som ligger bredvid mig på bordet.
– Slappna av och känn hur ägget sjunker in. Han särar med ena handen mina skinkor och för med andra handen upp ägget. Först strålar smärtan men när han ”startar” sprider sig njutningen. Jag känner hur mina safter rinner utmed låren och önskar att han snart ska massera klittan.
– Skönt va?! Den där kan du röra dig med om du vill. Jag vill gärna se dig gå omkring lite.
Samtidigt som ägget pulserar i stjärten reser jag mig upp och vänder mig mot honom. Bröstet gungar och vårtan strävar uppåt, hård och toppig. Eriks ögon har äntligen blivit glansiga och kåta och jag ber honom befria det andra bröstet.
Erik tar varsamt upp det andra bröstet och börjar genast suga och slicka vårtan. Kåtheten gör mig matt i benen och jag sätter mig i gynstolen. En upphöjningen i stolen trycker mot skrevet och med en liten vridning säras blygdläpparna och jag sjunker ner med klittan.
– Ånej, så lätt går det inte. Erik drar upp mig på fötter innan jag hinner börja gnida mig.
– Först vill jag känna på dig ordentligt. Sära på benen och luta dig framåt igen.
Jag känner hur blygdläpparna glider isär och hur hans långa smala fingrar letar sig fram till klittan än en gång. Han tar den mellan tummen och pekfingret och börjar sakta rulla och gnida. Jag känner hur safterna rinner efter benen och hur fittan drar ihop sig av längtan efter motstånd. Stönande och bedjande ber jag honom udersöka fittan.

I ögonvrån ser jag hur han sätter fast en löskuk på pallen. Den är stor och har en höjning fram som ser väldigt skön ut.
– Varsågod och sätt dig. Hans röst är åter saklig och lugn men i ögonen lyser kåtheten.
Sakta går jag fram till pallen. I analen känner jag hur ägget vibrerar och masserar. Sakta sänker jag mig ner över pallen och känner hur ollonet glider in, resten fyller min slida och jag kan knappt behärska mig när jag känner hur fylld jag är i alla hålen.
– Du verkar gilla kuken. Han tar tag i mina bröstvårtoch och drar mig mot sig så att klittan gnider mot upphöjningen.
-Bra nu ska du prova en annan, res på dig. Föresten känner du dig uttänjd än?
Hans frågor känns lite pinsamma men i mitt kåtrus bryr jag mig inte utan svarar nekande.
– Först drar vi ut ägget. Med ett lite sörplande ljud drar han ut ägget och säger vidare:
– Du ska få pröva en ny sorts dildo som jag kan ställa grovleken på, men först ska vi föra upp denna i analen.
I handen har han en lång och smal stav som han bestämt för in i anus. En liten sele runt höfterna håller den på plats. Jag gnyr när han för upp den, det spänner och strävar, men lust känslorna tar överhand. Den vibrerar lugnt och safterna börjar åter rinna.
– Nu till denna, hör jag Erik säga. Ur ena lådan tar han fram en ganska ordinär stav. Enda skillnaden är att den har ett väldigt grovt ollon som är lite böjt i toppen och att materialet verkar vara lite mjukare.
– Toppen är för din G-punkt, du ska snart få känna. Kom lite närmare så jag kan sära på blygden. Med ena handen delar han läpparna och för upp staven. Jag vrider mig av vällust och ber honom jucka lite.
– Nu kommer vi till det bästa säger han och samtidigt känner jag hur det börjar svälla i slidan.
Jag blir alldeles matt i benen och lutar mig mot bordskanten. När det känns som slidan ska sprängas stannar han svällkropparna.
Djupt inne i mig känner jag hur staven börjar vibrera och hur den trycker mot en ny punkt som nästan genast gör att safterna formligen sprutar. Sakta börjar Erik dra staven ut och in och varje gång forsar safterna utefter låren.

Aldrig har jag känt mig så fylld och uttänjd. I analen vibrerar en, med jämna tryck mot slidväggen och i fittan dunkar en enorm dildo mot alla väggar som finns. Samtidigt känner jag Eriks läppar sluta sig runt klittan.

Allt vibrerande och dunkande och slickande blir snabbt för mycket och jag kommer rakt i hans ansikte med väldiga kramper och forsande slida.

Strax efter att jag har samlat ihop mig och börjar undra om han inte ska knulla mig snart drar han med likgiltig min ut analstaven och dildon.

- Tack så hemskt mycket men nu får jag be dig att klä på dig och så snart som möjligt avlägsna dig, jag väntar fler besök.

Fem minuter senare står jag åter ute på gatan och undrar om det verkligen har hänt på riktigt. Sakta börjar jag gå hemåt och längtar redan efter en ny kuk.Inskriven av: *Blondie*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky