Kioskvältaren (analt)

Sexiganoveller

<font size="2" face="Arial, Helvetica, sans-serif">Tänkte berätta om vad som hände mig för c:a ett år sedan. Jag bor så att jag har ganska nära till en kiosk, kan till och med se den från mitt fönster. Detta läge är ju bra på alla möjliga sätt, bl.a. har man ju alltid snus i närheten och är man gotte-sugen så är det ju bara och kila ner. Alltid när jag är och handlar där så passar jag på att flirta lite med tjejerna som jobbar och jag har lärt känna dem ganska väl vid det här laget. Tjejerna är i dryga 20 års åldern söta och trevliga, och det passar mig alldeles utmärkt. Förvisso har alla utom en av dem redan pojkvän, men å andra sidan är det hon som är sötast och trevligast &#8211; Vi kan kalla henne Karin. En kväll när jag hade varit ute och kört lite MC så som jag brukar kom det ett åskregn precis när jag skulle parkera. Så jag sprang in och tog skydd under kioskens tak och började snacka med Karin om ditten och datten medan jag väntade på att regnet skulle upphöra. Vi hade stått och snackat ganska länge när Mia undrade om jag inte ville komma in och ta en kopp kaffe med henne innan hon stängde, och givetvis ville jag det. <br /><br /> När jag kom in tog jag av mig skinnstället och så satte vi oss vid köksbordet, eller vad man nu ska kalla det, och fortsatte vår konversation samtidigt som jag kikade mig omkring. Min blick fastnade vid några högar med returtidningar. Det var en blandad samling men överst i ena högen låg det ett gäng porrtidningar. &#8221;Läser du alla tidningarna när du sitter här och väntar på kunder&#8221;, undrade jag. Jo hon läste de flesta även om hon hoppade över sport- och motortidningarna. &#8221;Jasså? Även porrblaskorna?&#8221;, undrade jag med ett finurligt leende. &#8221;Jo dom med&#8221;, erkände hon. Jag undrade om hon hade någon favorit och hon började bläddra igenom högen. &#8221;Vet inte riktigt vilken av dom det skulle vara……. Fast det ska vara med många sexnoveller och gärna bra bilder&#8221; Vi satt och bläddrade en stund i tidningarna, visade varandra olika saker vi gillade. Vi var lite blyga i början men det släppte efter ett tag och vi blev djärvare med tiden. Jag kände hur jag började bli uppkåtad och varken upptäckte eller brydde mig om att det slutat regna. <br /><br /> Plötsligt ringde en klocka och Karin studsade upp ur stolen. Det hade kommit en kund. När hon kom tillbaka tog jag mod till mig och sträckte mig efter henne, fick tag i hennes hand och drog henne till mig &#8221;Jag glömde visst bort att jag var på jobb&#8221;, sa hon. Jag sa inget utan drog henne närmare mig, släppte hennes händer och lät mina smeka hennes höfter. Mia lade sina händer på mitt huvud och tryckte det mot sin mage och jag lät händerna vandra runt till hennes vältränade rumpa, ner till insidan av låren…….. hon suckade mjukt. Uppmuntrad av hennes värme och beröring tog jag fram ena handen och smekte hennes mus genom byxtyget och fick ännu en suck till svar. Jag lösgjorde skärpet och drog ner hennes byxor en bit. Sakta lät jag ett finger stryka längs trosan innan det letade sig in under kanten och hennes fuktiga springa. Jag kände hur hon skälvde till när jag nådde fram till klittan som fortfarande var lite dold. Då plingade det på klockan det ingen och Mia fick snabbt dra upp byxorna och gå ut till disken. När hon kom tillbaka undrade hon om jag kunde hjälpa henne att ta in tidningarna och stänga för klockan var redan nio. Vi plockade snabbt in och drog ner gallret framför fönstren. När vi var klara mer eller mindre överföll vi varandra och kysstes hårt och vilt av kåthet. <br /><br /> Vi kom snabbt ur kläderna och Mia satte sig i en stol. &#8221;Slicka mig!&#8221;, beordrade hon och skrevade med benen. Jag var inte nödbedd utan kröp snabbt ner på knä mellan hennes lår och var ivrig att få slicka i mig hennes safter och känna den underbara smaken av kåt kvinna i min mun. Jag lyckades dock behärska mig och kysste mig uppför insidan av låren ett i taget samtidigt som jag lät ett finger cirkla lätt runt fittskåran. Nu ville Mia ha tunga och försökte trycka mitt ansikte in i hennes fitta. Jag stretade emot lite men föll snart till föga, lät tungspetsen smyga sig från hennes skälvande öppning upp till klittan. När jag nådde fram till hennes lilla kärleksknapp som nu var helt fri och svullen av kåthet, stönade son högt och tryckte mig hårdare in i skrevet. &#8221;Slicka mig&#8230; slicka….. ååååååååh&#8221; Med tungan på klittan lät jag ett finger leta sig upp och in i hennes savande varma hål och började sakta fingerknulla henne. Jag kände att hon antagligen var ganska trång vilket kåtade upp mig ännu mer &#8221;Snart ska jag få tränga in i denna härliga varma fitta&#8221; tänkte jag för mig själv och tryckte in ett finger till. &#8221;Fortare…. hårdare… Meeeer!!!&#8221;, skrek hon ut innan hon kom. Hennes händer knöt sig i mitt hår och jag kände fittmusklerna krama mina fingrar när orgasmen drog genom hennes kropp. Jag drog ut fingrarna men lät tungan fortsatta leka i hennes skåra till skakningarna i hennes kropp avtagit. <br /><br /> Nu ville jag knulla. Jag reste och vände henne om och böjde henne fram över bordet. Mia särade villigt på benen och hennes grotta låg öppen framför mig. Jag styrde snabbt in ollonet i hålet för att sedan låta kuken glida in centimeter för centimeter. Hon var verkligen trång men hennes fitta tog emot hela min bultande stake ända till roten. Jag började knulla henne i långsam takt och bara njöt av att känna hennes trånga fitta runt mig. Mia gnydde och stönade men jag fick inte fram ett ljud. När jag ökade tempot var jag tvungen att börja andas igen. Med ett stadigt tag om hennes höfter började jag knulla henne allt fortare, hela tiden uppmuntrad av att Mia stönade fram &#8221;Hårdare….. hårdare…..&#8221; varje gång jag gick i botten. &#8221;Nu ska du få kuk som aldrig förr&#8221;, fick jag fram. &#8221;Du är så trång, så blöt, så kåt, så varm…&#8221; Jag var fruktansvärt uppkåtad och pumpade henne full med kuk när jag hörde &#8221;Röven…. röven…. ett finger…. röven….&#8221; först tvekade jag eftersom jag brukar vänta med det lite längre in i ett förhållande men snart tog kåtheten överhanden. Jag saktade ner tempot så jag kom åt att fukta ett finger med hennes safter. <br /><br /> Jag masserade upp och smorde hennes anus innan jag försiktigt pressade in fingret och åter ökade takten på kuken som bultade av upphetsning. Mia kved och gnydde och gjorde motstötar på ett sätt som tände mig om möjligt ännu mer. Strax kände jag hur pungen drog ihop sig och orgasmen var på väg. Jag dog ut fingret ur Mia&#8217;s häck, tog ett stadigt tag om hennes höfter, pumpade in kuken några sista gånger innan jag med all kraft körde den i botten och sprutade henne full med varm sperma. Min kropp spändes och orgasmen skakade mig så det blixtrade för ögonen när jag tömde mig i hennes trånga fitta. Det kändes som om all kraft i min kropp följt med in i Mia och jag sjönk ner i stolen som stod bakom mig. Mia vände sig grenslade min kuk igen och red mig sakta en stund &#8221;Ett finger i röven min underbare Gåsapåg och jag kommer igen&#8221; Mina händer låg redan på hennes skinkor så jag lät ett finger leta sig fram och upp i hennes anus igen, sög in en bröstvårta i munnen och lät tungan spela. Mia kom igen, inte lika hårt och högt som första gången utan med en ljudlig snyftning föll hon ihop över min axel. Vi satt kvar en stund i varandras famn innan vi klädde oss och gick hem…… till mig. <br /><br /> 

Av: *Gåsapågen*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky