Kinky efterfest (W/S, analt)

Sexiganoveller

Detta är en helt sann och självupplevd händelse!

Det hade varit en våt kväll på stan och jag och min flickvän Marie tog en taxi hem. Utanför porten stod resten av gänget och väntade på att få komma upp på efterfest. Dunken med sprit kom fram och alla tog för sig till fram på småtimmarna när slutligen bara jag min tjej och min gode vän Hans var kvar. Hans är en lång man med en liten övervikt och ett baby likt ansikte, ingen skarmör alltså men en snäll och rolig kille.

Marie är 23 år och en mörk korthårig liten slyna som är notoriskt otrogen enligt hennes kompisar. Vi hade inte varit ihop så länge så jag kände inte själv till hur hon var men man hade väl märkt att hon var lite klängig på karlar på krogen när fått i sig lite. Hon är i alla fall väldigt smal med ganska fasta bröst. Hennes korta hår framhäver hennes söta ansikte och benen är långa och smäckra.

Vi fortsatte att festa och när hon skulle passera mig väldigt nära på sin väg ut till köket for fan själv i mig. Jag tog fram kuken och bad henne slicka på den, och jag sa att Hasse skulle visa sitt organ för henne för jag ville se hennes reaktion. Eftersom hon inte är bangen så slickade hon lätt på ollonet och blängde samtidigt på Hans snopp som var halvstyv. Jag sa åt henne att strippa för oss på bordet för jag hade hört rykten om att hon hade strippat på fester tidigare och jag som ändå var hennes pojkvän tyckte att jag om någon borde få se henne göra det.

Hans och jag satte oss i soffan och höll i våra snoppar när hon satte på en hård disco låt på jättehög volym och klev upp på soffbordet framför oss.Mitt hjärta dunkade så att jag trodde att det skulle ramla ur kroppen när hon började kroma sig till musiken.

Efter en stund knäppte hon upp en knapp i den lila blusen och fick hjälp av Hans att öppna den andra. När hennes mogna bröst ramlade ut frågade hon Hasse syrligt vad han stirrade på.Vi runkade sakta våra organ och både min och Hasses kukar stod som riktiga järnspett. Vi lade märke till att hon stirrade nyfiket på våra organ medans hon dansade så sexigt hon kunde.

När hon började att dra i byxlinningen så kunde jag inte hålla mig utan gick fram och tog tag i midjan på hennes brallor. Hon vände sig till mig och viskade att hon inte hade trosor på sig men jag tyckte att hon gott kunde visa oss kussimurran och drog resolut ner dom till hennes anklar. Hon accepterade detta och fortsatte att dansa naken för oss som om det vore den naturligaste sak i världen.

Efter en stunds stirrande på hennes läckra kropp och med tanke på att jag älskade henne så stod jag inte ut. Jag tog tag i henne och lade ner henne i soffhörnet. Med en hand särade jag hennes ben och med den andra styrde jag kuken mot hennes svullna venusberg. Jag hade inte en tanke på att Hans satt och tittade på oss. Sedan jag planterat min stake djupt i hennes blöta slida så vinkade hon till Hans och visade att hon ville suga på hans penis. Han var inte sen att göra henne till viljes. Jag knullade henne hårt och hänsynslöst medans hon snaskade på Hasses stenhårda snopp som den lilla hora hon var. Jag kände hur hennes fittsaft blev rikligare och snart rann den ner på soffan och en söt sliskig doft av fitta började kännas i rummet.

Ganska snart bad jag henne sätta sig på Hans och rida honom för jag hade en plan att ge henne en dubbelmacka. Hon hade tagit emot mig stjärten förut så jag visste att hon klarade av det och jag tänkte att när hon är full och avslappnad så borde det inte vara svårt att knulla henne båda två. Jag pillade in två fingrar i hennes bruna hål så snart jag konstaterat att hon styrt Hasse kuk rätt in i fittan. Hon stönade villigt när jag fingerpullade henne i analen. Det var en härligt syn att se hennes fittläppar krama och strama om en stenhård såphal stake.

Jag klev upp i soffan och placerade mig i läge. Sedan böjde jag mig fram till hennes öra och frågade om hon var beredd. Hon hummade till svart och jag lät min snopp tränga in i hennes arschle. Precis då stönade Hasse att han tänkte spruta henne full. Nej svarade hon, eftersom hon inte äter piller, och sen sa hon att hon ville ha våran sperma i ansiktet. Men Hasse svarade bara att det var försent och jag kunde med en snabb titt konstatera detta genom att det rann kladdig sperma ner för hennes lår.

Hon klev av honom och bad mig att vänta lite. Medan hon sprang iväg till sovrummet i något ärende så försvann Hasse med svansen mellan benen.

När Marie kom tillbaks var hon klädd i svarta nylon strumpor, lack höfthållare, lack kjol och en svart mc jacka också i lack material. På benen hade hon sina svarta ridstövlar. Hon klev åter upp på bordet och började att röra sig till disco musiken. Jag runkade febrilt i soffan medan jag beskådade scenen med hänförelse. Hon visste precis vad jag gillade.

Vi hade pratat om urin sex tidigare och jag tänkte att nu var det rätt tillfälle att kolla om hon verkligen var med på sådana noter. Jag bad henne att komma med till badrummet och hon frågade med ett dimmigt leende vad jag tänkte göra. Jag svarade att jag skulle pissa ner mitt lille kåtluder helt och hållet men jag visste samtidigt att jag aldrig skulle kunna det utan att tömma pungen först för det är svårt att kissa med hård kuk och det fanns ingens chans i världen att den skulle kunne slakna nu.

När vi kommit in i badrummet satte jag mig mot badkaret och bad henne att ställa sig över mig, hon lydde och jag fortsatte med att uppmana henne att pissa i mitt ansikte. Hon log lurigt och började att krysta. Jag hörde lackmaterialet i hennes kläder att prassla plastigt och metalldelarna på lack jackan klinga i den långsamma takt hon rörde underlivet ovanför mitt ansikte.

Ganska snart kände jag en varm stråle spruta rakt in i munnen på mig och jag förvånades över att det inte var otäckt utan bara upphetsande och skönt. Innan jag kunde göra samma med henne var jag tvungen att bära henne till sovrummet och slänga ner henne på sängen. Där satte jag på henne som aldrig förr. Jag knullade henne som en galning. När jag kände sperman komma frågade jag henne var hon ville ha det. ”I fittan” var hennes svar. Jag tänkte en sekund på konsekvenserna som kunde blir innan jag släppte på strömmen. Det kändes som den skönaste orgasmen i mitt liv och min kärlek till henne började bli smärtsamt stark.

Nu var det dags för att ge henne det hon ville ha. Jag upptäckte att det var svårt att bara kissa när hon låg framför mina fötter. Det tog flera minuter när jag konstaterade att jag inte kunde kissa på henne. Hon såg besviken ut och jag insåg att hon verkligen ville bli förnedrad och behandlad som ett luder. Först när jag lade henne framför toaletten och lurade min kropp att jag skulle kissa som vanligt kom strålen. Jag riktade upp snoppen och gav henne det gula urinet mitt i ansikten. Hon stönade till och öppnade lystet munnen på vid gavel samtidigt som hon smekte sin fitta frenetiskt. Hon blev alldeles vild och kom i en vild orgasm innan dom sista strålarna tagit slut. Sedan skönk jag ihop över henne och kysste hennes underbara pissvåta läppar. Vi fnissade vilt över våra galenskaper och lovade att älska varandra så här hela livet.

Resultatet blev ett barn men tyvärr så höll inte förhållandet på grund av att hon låg med andra till höger och vänster bakom min rygg så snart hon hade chansen. Men jag älskar henne än och kommer säkert att göra i många år till och den här händelsen är en evig källa till upphetsning hos mig.


Inskriven av: *Magnus*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky