Kidnappningen (bondage, analt)

Sexiganoveller

Jag är en kvinna med stor aptit på livet och ser, enligt mina vänner, ganska bra ut! Jag lever ensam, vilket är svårt för mina vänner att förstå. Jag är levnadsglad och njuter av livets glädjeämnen som en god middag med ett glas vin samt att gå ut och dansa. 

Jag träffar mycket folk och naturligtvis också en del karlar, om jag ser att de är intresserade kan jag egga dom till bristningsgränsen för att sedan ge kalla handen. Vill någon följa med mig hem får han veta att jag inte är intresserad. Mitt hem är mitt och ingen karl skall få husera där, min säng är bred men inte till för vilken karl som helst. Bara en man skulle få tillträde till denna heliga plats, men tyvärr har det inte funnits några chanser att få dit honom.

Han är snygg, lagom lång, har mörkt brunt hår och nötbruna vackra ögon. En mun som tigger om att bli kysst och en helt underbar kropp som det skulle vara fantastiskt att få hålla om och smeka, händer som är som gjorda för att smeka en hungrande kvinnas kropp. Jag bär på ett stort begär efter denna underbara varelse och har starka fantasier om hur jag skall förföra honom och hur jag skall få honom att åtrå mig lika mycket som jag åtrår honom.

Jag insåg att jag var tvungen att göra något själv och bad en god vän om hjälp. Han ringde honom och avtalade en möte, jag hade valt en restaurang där det inte brukar att komma så mycket folk. När han kom frågade han efter personen han skulle träffa och blev visad till mitt bord, han såg lite fundersam ut och undrade om det inte var fel. Jag log mot honom och ursäktade att det blev så här och förklarade att personen han skulle träffa tyvärr hade fått förhinder, men att jag var insatt i frågan och undrade om det gick bra. Han tyckte det kunde vara trevligt med lite kvinnligt sällskap sa han.

– Om det är Ok med dig, så äter vi först och pratar affärer sen, sa jag.
– Det låter trevligt , svarade han.
Vi åt en god middag och upptäckte att vi hade många gemensamma intressen, det var mycket trevligt. När vi kom till kaffet undrade jag om vi kunde ta det hemma hos mig?
– Är det så lämpligt? Frågade han.
– Kanske inte, svarade jag – men jag insisterar och lade en leksakspistol på bordet.
Han såg road ut och frågade mjukt – skall du skjuta mig annars?
– Jag vet inte, svarade jag – men vågar du ta risken?
– Nej, svarade han – så vi spelar ditt spel ett tag till.
När vi lämnade restaurangen höll jag pistolen mot hans sida och han följde lugnt med, jag såg att han skrattade i smyg. Vi lämnade hans bil på parkeringen och tog min, väl inne i bilen band jag ihop hans händer och talade om för honom att jag hade kidnappat honom för att jag var kåt på honom och ville älska med honom.
Han skrattade och undrade – hur skall du få av mig kläderna? Jag är starkare än du!
– Sant, sa jag – men jag har ju pistolen.
– Ja visst ja, flinade han och frågade – skall du få ”den” att stå med pistolen då?
– Bekymra dig inte om det du, sa jag – det ordnar sig!
Han log ett mjukt leende och tyckte säkert att jag var lite knäpp, men han var tillräcklig nyfiken på att se vad jag hade hittat på för att inte göra sig fri.

När vi klev ut ur bilen tog jag tag i bandet om hans händer och ledde honom till min dörr, jag såg grannfrun titta konstigt på oss och var glad att jag stoppat undan pistolen. Efter att vi kommit in låste jag dörren och band fast honom vid ett skåp i sovrummet, förväntan speglades i hans ögon och hela hans person utstrålade lust och ohämmad sex. Jag ställde mig fram för honom och började att klä av mig, när jag var naken började jag smeka mig själv över brösten och lät händerna glida ner över kroppen, när jag närmade mig fittan, som naturligtvis var rakad, lade jag mig på sängen, särade lite på benen och lät honom få en titt. Jag smekte klitoris med ett finger och lät det glida upp i fitthålet. Hans ögon lyste av begär och han stönade högt när jag reste mig och lät honom lukta på mina könssafter, samtidigt som jag förde en hand ner till hans gylf.

Jag kände på bulan i hans byxor och undrade om jag kunde få låna den utan att behöva använda pistolen. Han hade svårt att dölja sin upphetsning, pupillerna i han bruna ögon hade blivit enormt stora och han andades stötvis. Han böjde huvudet bakåt, slöt ögonen och flämtade – om du lossar mina band kanske jag ställer upp!

Men det var för tidigt, jag ville ha kvar makten över honom en stund till, så jag öppnade hans gylf och drog av honom brallorna, under hade han tajta vita boxershorts, vilket var mycket eggande, eftersom kuken nu stod stor och styv och hotade med att spränga dem. Jag gick bakom honom och smekte av honom kalsingerna, satte mig på hugg och kysste hans sexiga bak, särade på hans ben och lät en hand smeka pungen och insidan av låren, han kved av vällust när jag slickade honom mellan skinkorna.

Jag kröp fram mellan hans ben och började smeka och kyssa honom runt kuken, närmade mig försiktigt hans nu stenhårda kuk, drog förhuden tillbaka och slickade runt ollonet, lät tungan glida ner mot roten och över pungen, slöt mina läppar om kuken och började suga honom. Han var fullkomligt i min makt, hela hans underbara kropp skakade av begär och han skrek att jag skulle sluta annars skulle det gå för honom. Jag låtsades inte om honom, tryckte honom mot skåpet och sög hans kuk som en galning, snart kände jag hur det ryckte i kuken och han sprutade sin heta lava i min mun och tjöt. Uuuaah, Ååååh så skönt!

Jag svalde hans sperma och höll kvar kuken i munnen tills den var helt slak, reste mig och stod fram för honom. Han tittade på mig med dimmiga ögon och frågade – Kan du lossa mina band nu så jag kan få lägga mig på sängen? Det känns lite konstigt i benen! Jag gjorde som han sa och tog av honom kavaj och skjorta, han fick vila sig en stund medan jag bara tittade på honom.

Efter en stund började jag smeka honom, först varsamt men sedan mera krävande, jag lade mig över honom och befallde honom att slicka mig, samtidigt som jag smekte hans kuk. Han tog ett fast tag om min hungrande kropp och vände mig på rygg, kröp ner mellan mina lår och började att slicka min svullna fitta, han lät tungan glida mellan blygdläpparna, sög in min stenhårda klitoris i munnen och körde två fingrar upp i fitthålet. Jag var vild av begär och skrek – knulla mig, jag vill känna din kuk i mig nu!

Han tog tag om sin halvstyva kuk och körde in den och jag kände hur den växte, jag befann mig i extas och var nästan svimfärdig, huden knottrade sig och det ilade i hela kroppen. Han körde upp ett finger i min stjärt för att maximera min extas och snart kom jag i en orgasm som fick mig att skrika och stöna, det var Guddomligt och ville aldrig sluta, jag höll fast honom och klöste honom på ryggen. Jag var vild och galen och ville inte släppa honom, vi rullade runt i sängen en stund och hamnade till slut på golvet.

När jag hade sansat mig upptäckte jag att han hade bundit mina händer, han skrattade rått och sa – nu min lilla kåta kidnapperska skall du få känna på hur det är att inte kunde hindra en annan människa från att använda din kropp som han vill! Denna annars så sansade affärsman var nu förvandlad till ett sexhungrigt vilddjur och jag kände hur det brann till i maggropen, detta var spännande och oväntat och jag var kåt så jag tjöt – ja, ja jag är din, gör med mig vad du vill! Stönade jag.

Han band fast mina händer vid sänggaveln och vände på mig så jag låg med baken i vädret, lade en kudde under min mage och ställde mig med benen brett isär. Han borrade sig in i mitt innersta med all sin kraft och knullade mig hårt, jag slängde huvudet bakåt och skrek ut min kåthet. Plötsligt, med ett ryck slets den stora kuken ur min fitta och pressades istället hårt in i mitt bakre hål. Jag var plaskvåt även där och till min egen förvåning skrek jag inte högt av smärta, utan drog en djup suck av ren och skär njutning.

Jag kände hans ena hand leta sig ner till min klitta och börja smeka mig, när det var dags för honom hade även jag nått klimax och vi skrek båda ut vår njutning. Han knöt upp mina band och vi somnade utmattade i varandras armar. Fram på morgontimmarna körde jag honom till hans bil och när vi tog avsked sa han
– Tack för en underbar natt, jag förstår att jag lyckades betala mitt lösen, men nästa gång behöver du inte kidnappa mig! Och du, jag såg att det bara var en leksakspistol!

– Jag skrattade, – tror du jag går runt med en riktig pistol? Men visst var det lite spännande att bli raggat upp på detta viset?
– Ja svarade han – först undrade jag vad du var ute efter, men jag tyckte jag såg i dina ögon att du var kåt och när du sen talade om att du var det, ja då blev det ju riktigt spännande att se hur långt du skulle gå. Jag tror inte att så många har blivit kidnappad för att någon var kåta på dom, sa han och log förtjust.
- Ja du, sa jag – nu är du en erfarenhet rikare och känner du för att träffa mig är det bara att ringa, det finns alltid tid över för dig. Sedan åkte han och jag stod kvar och undrade om jag någon mer gång skulle få älska med denna underbara varelse.

 

(0)

Sexnoveller

Clicky