Kärlek på toalett

Sexiganoveller

Det var som vanligt inget drag här i Fruängen så jag och min kompis bestämde oss för att åka in till stan och gå på diskotek och kolla brudarna. Jag hade väl inget större hopp om att få tag på någon tjej, men väl inne på discot blev jag på bättre humör när jag såg att en tjej från min skola.

Hon var en av de finaste tjejerna i våran skola, så jag tänkte att detta var min chans att få lära känna henne bättre, både utan och innan. Sagt och gjort så tog jag mod till mig och gick fram och frågade om hon hade lust att dansa. Hon tackade ja och till min stora belåtenhet spelade dom en tryckare. Jag började smeka hennes skinkor och tryckte mig lite hårdare mot henne och kände att hon inte vek undan.

Nu hade jag fått en riktig ståkuk av att känna hennes varma kropp mot min. Hon förde ner sin hand och kramade min kuk som nu hotade att spränga byxorna. Sen viskade hon att hon ville älska med mig. Vi gick ut till toaletten och slet av oss kläderna. Min kuk stod nu rakt upp mot hennes mage, men jag ville smaka på hennes kropp innan jag skulle knulla henne. Jag böjde mig fram och sög in hennes bröstvårta i munnen, samtidigt som jag körde upp ett finger i hennes blöta mus.

Sedan slickade jag retsamt runt hennes klitoris. Jag satte tungan på klittan och sög och cirklade runt klittan med den. Hon var nu så blöt att hennes safter rann ner i ansiktet på mig och hennes klitta stod rakt ut. Jag lyfte upp henne på handfatet och hon särade villigt sina lår så att jag såg rakt upp i hennes härliga inre. Så var det dags att känna hennes slida om min kuk. Jag förde sakta upp den i henne, bit för bit. Hon försökte att jucka emot för att få in den i hela sin längd. Jag kände hur hon började skälva om låren och jag såg hur hennes ögon blev alldeles glansiga.

Hon kom i en fruktansvärd orgasm och skrek njutningsfullt ut sin orgasm. När hon hade kommit till sanns igen ville hon sug min kuk så jag drog mig ur henne och lät hennes läppar suga in mig i henne. Hon lekte med tungan runt mitt stora blålila kukhuvud och jag kände att jag var nära min orgasm. Hon förde därför upp handen, sög och runkade mig samtidigt. När jag kom så sprutade jag hela min sats i hennes ansikte. Hon slickade sig runt munnen för att få smaka min sperma. Nu försöker vi komma undan på lektionerna i skolan så vi kan å till toan…

(0)

Sexnoveller

Clicky