Johanna och gänget

Sexiganoveller

Jag har tidigare berättat om hur jag träffade Johanna och hur hon lockade med mig till sex i alla hål med henne och ett par unga tvillingsystrar. Den här händelsen utspelar sig någon månad senare. För er som inte vet är Johanna 22 år, blond med små fräknar, lagom stora uppnosiga bröst och en fast välformad stjärt. Mina kompisar hade varit gröna i synen när jag tog med Johanna på den första festen efter Köpenhamnsresan då vi träffades. – Är det hon? viskade Mattias, min bäste vän.

Hon är ju för fan helt otrolig. Och visst såg hon fantastisk ut. Hon hade en kort silverfärgad lackklänning som var öppen i ryggen. Hon hade naturligtvis ingen bh och om man tittade efter noga, vilket de flesta killarna gjorde, kunde man se att det inte fanns någon troskant. Till detta hade hon ett par likaledes silverfärgade pumps. Man kunde känna i luften hur killarna stirrade och de andra tjejerna blev förpassade till bakgrundsfigurer. Det allra bästa var när hon ”råkade” tappa sin servett framför soffan där fyra killar satt. Helt obesvärad böjde hon sig framåt och plockade upp den, varpå hon gav dem alla fyra fri insyn till sina rakade blygdläppar. Hon reste på sig och log mot dem där de satt och bara gapade. Sedan satte snacket fart.

Alla ville helt plötsligt umgås med mig, av någon anledning helst när Johanna var med. Johanna njöt i fulla drag av uppståndelsen hon skapade. Hon var ständigt pigg och kåt och dessutom exhibitionistisk. När Mattias eller Peter, två av mina bästa kompisar, var på besök kunde hon sitta i en fåtölj mitt emot dem och helt plötsligt sära på benen bara för att de skulle se att hon inte hade några underkläder. En kväll när jag hade Mattias, Peter, Jonas och Stefan på besök kom hon in i rummet där vi satt och kollade på video. – Tittar ni på Clintan? frågade hon. Har vi ingen porris vi kan kolla på i stället? Ett entusiastiskt men lågmält mummel hördes bland grabbarna. – Vi kan ju ta den danska, föreslog jag och åsyftade den film med mig, Johanna och ett par nittonåriga tvillingsystrar som spelades in i Köpenhamn när jag först träffade Johanna. – Ja! utropade hon, alla blir ju rejält påsatta i den. Jag tog fram filmen ur bokhyllan och stoppade in kassetten i videon. – Är det någon som misstycker? frågade jag killarna i soffan. Alla skakade nekande på huvudet. – Bra, då sätter vi igång, sa Johanna och tryckte igång videon. Killarna stirrade som förhäxade på TVn framför dem. – Det var det… började någon säga, men avbröt sig. – …jävligaste, fyllde någon annan i, när de såg tvillingsystrarna dubbelmackas av mig och varandra. Än mer chockade blev de när de fick se Johanna i fåtöljen. Hon hade dragit upp knäna under hakan och satt förstrött och smekte sitt blottade kön.

Det var hennes suckar som drog uppmärksamheten till henne. Hon tittade på oss och log. – Vad säger ni pojkar? Har ni lust att hjälpa till? frågade hon. – Ska du inte visa upp dig lite först? frågade jag, jag vet att det är det du vill. Utan att säga mer, rättade hon till klänningen och reste sig. Hon ställde sig framför oss och började dansa till musiken från TVn. Så vände hon sig om och böjde sig fram så att hon kom att titta på oss mellan sina ben. Hennes klänning hade åkt upp en bit och sakta drog hon den längre uppåt, så att hennes fitta började synas under kanten. Fortfarande framåtböjd med sina blygdläppar tittande fram under klänningens kant, öppnade hon en låda i bokhyllan och tog fram två leksaker, en enorm rosa dildo och en guldfärgad massagestav. Hon satte igång vibratorn och började föra den fram och tillbaka mellan sina blygdläppar medan hon slickade och sög på toppen av dildon. Så ställde hon sig mot oss med ena foten på fåtöljens dyna och började knäppa upp knapparna framtill i klänningen, samtidigt som hon sakta lät den guldfärgade vibratorn glida in i sin våta öppning. Nu blev till och med jag förvånad. När Johanna brukar raka sig, sparar hon alltid en liten tofs, men nu var hon helt slät. Hon såg min förvåning och sa bara: – Jag vill ju ha rent och fint när jag ska få många på besök. Hon hade alltså planerat det här, den lilla kåtslynan, tänkte jag och smålog. Nåja, jag visste ju att hon älskade att bli ordentligt genomknullad.

Ju fler lemmar som kunde tränga in i henne desto bättre. Om mina polare var lika bra på att knulla som på att snacka om det, så skulle hon inte bli besviken. In och ut gled den surrande apparaten mellan hennes ben. Plötsligt drog hon ut den och satte sig i fåtöljen. Hon tog den rosa dildon och tryckte in i sin savande grotta. Medan hon pumpade sin fitta, pressade hon sakta in den gyllene vibratorn i sin trånga stjärt. – Nå, ska ni bara sitta där? frågade hon rakt ut medan hon dubbelknullade sig själv. Plötsligt blev det fart på alla. Kläder slängdes i högar och vi gick alla fram och började känna på hennes bröst och smeka henne över hela kroppen. – Bara så ni vet, grabbar, jag har första tjing på arslet, sa jag och fick bekräftande blickar från alla. Så mycket respekterade vi varandra att vi inte knullade varandras flickvänner i röven utan att värden hade varit där först. Johanna var eld och lågor. Hon hade haft gruppsex förut, men aldrig varit ensam med fem killar. Jonas satte sig i fåtöljen och tecknade åt Johanna att komma. Hon lade ifrån sig dildon och grenslade hans kuk, som lätt gled in. Mattias, Peter och Stefan ställde sig vid fåtöljens huvudände och sträckte fram sina lemmar, som Johanna girigt sög och runkade. Själv ställde jag mig på knä vid fåtöljens andra ände och tog över arbetet med vibratorn som var kvar i hennes analöppning. Efter en stund började Jonas stöna och sa: – Nu kommer jag snart. Johanna hoppade av hans stake, ställde sig på knä och tog den i munnen medan jag trängde in i hennes fitta bakifrån, fortfarande med vibratorn i hennes stjärt. När Jonas sprutade fångade hon varje droppe varpå hon sög och slickade hans kuk tills den var helt ren. – Alla satser som kommer här i kväll ska jag ha i munnen, förkunnade hon. Jag fortsatte att knulla henne bakifrån. Under tiden ägnade hon sin mun och sina händer och Mattias, Peters och Stefans pålar.

Jag lade ifrån mig massagestaven, tog den rosa dildon och tryckte den lätt mot hennes anus. Hon visade sin uppskattning genom att svanka ordentligt så att hennes skinkor särades än mer och jag tydligt kunde se hur hennes trånga rövhål pulserade och ville bli uppfyllt. Tacksam för denna signal började jag bearbeta det bakre hålet och vidgade sakta men säkert hennes analöppning med stora dildon. Johanna hade ägnat sin fenomenala sugteknik främst åt Peters stake och det gav resultat. Han spände ryggen i en båge och tryckte sin lem ner i Johannas svalg. När han sprutade kom den första strålen rakt ner i halsen på henne utan att ens nudda hennes tunga. Han drog ut och sköt den andra strålen rakt in i hennes öppna mun. Hon tog hans slaknande lem och slickade den ren. Jag hade nu fått in hela dildon i Johannas stjärt och knullade henne taktfast i både hålen. Jag drog mig ur hennes fitta och gjorde mig redo. Efter en liten stund tog jag bort även löskuken och pressade min riktiga mot hennes rövhål. Eftersom leksaken inte var särskilt liten, tog det inte lång stund för mig att komma helt in i hennes anal. Trångt och skönt var det där. Med långa drag började jag stjärtknulla henne. Johanna var helt i extas.

Hon hade min lem i sin trånga rumpa och Mattias och Stefans stakar att suga på. Men jag visste vad hon ville. Jag ledde henne mot fåtöljen och drog henne med mig när jag satte mig ner, så att hon kom att sitta i bakvänd ridställning med min kuk djupt inne i hennes arsle. Mattias var inte sen att fatta galoppen utan kom fram och tryckte in kuken i hennes hårlösa kön medan Stefan fick sin lem behandlad av Johannas tunga och läppar. Det var första gången Johanna blev trippelpenetrerad av enbart riktiga kukar, men det skulle inte bli den sista. Jonas och Peter hade inte varit sysslolösa sedan det hade gått för dem. De stod och tittade på och runkade så smått. Till min och inte minst Johannas glädje, hade de fått tag på min systemkamera. Jag hade fått den av Poul, fotografen med tvillingsystrarna i Köpenhamn. Det var ett tack för att jag ställde upp på plåtning och filmning av videon, som fortfarande spelades upp på TVn. Peter monterade blixten och började fotografera orgien ur alla möjliga vinklar.

Jonas gjorde samtidigt Stefan sällskap vid Johannas varma fuktiga mun. Mattias och jag kom snart in i en behaglig takt och det måste Johanna ha tyckt också, för hon hennes underliv drog ihop sig i spasmer medan orgasmen genomfor hennes kropp. Jag kände att även jag började närma mig klimax, så jag drog mig ur och fick Mattias att lägga sig på rygg med Johanna ridande ovanpå. – En styck ledig stjärt, om det finns nån som är intresserad, sa jag. Stefan var inte sen att ta tillfället i akt. Han ställde sig på knä och siktade med sin lem mot Johannas vältränade analöppning. Jag ställde mig hos Jonas vid Johannas huvud och lät henne suga in min stake i sin mun. Johanna sög ivrigt min kuk som inte dröjde med att skjuta en kaskad. Hon hade riktat den perfekt in i sin öppna mun, så att strålen träffade mitt på tungan. Under tiden hade Stefan borrat in sin påle i hennes brunöga och samarbetade med Mattias i en magnifik dubbelmacka. Mattias kände att även han var nära. Efter en del omflyttningar var det Mattias tur att komma i hennes mun. Johanna låg nu och red med Stefan i stjärten, medan Peter hade lämnat över kameran till mig och just höll på att ersätta Mattias i hennes fitta. Jag fotograferade medan hon tog Mattias lem i sina läppar och fick en fantastisk bild just som den första strålen lämnade hans ollon och flög mot hennes öppna mun. Med en outsinlig törst sög hon musten ur Mattias och slickade i sig de droppar av säd som hade hamnat kring hennes mun. Jag bytte film i kameran. Peter hade tidigare gjort detsamma, så det här blev den tredje filmen. Efter en grov överslagsräkning med hur många bilder som var tagna av den första filmen innan vi började, insåg jag att det hade knäppts omkring 45 bilder och mer skulle det bli. Jag fick en idé om något som jag trodde att hon skulle gilla. Det gällde bara att vara riktigt försiktig. Jag såg plötsligt mig själv i rollen som regissör.

Stefan knullade hennes stjärt och jag visste att hennes ringmuskel nu var ganska avslappnad. Peter var på väg att komma, så när han lämnade hennes fitta, tog jag över och tryckte in kuken. Som en gång tidigare sög hon hela satsen ur Peters lem och när han var klar skulle jag sätta min plan i verket. Jag fortsatte att knulla hennes fitta, men stack också in ett finger tillsammans med Stefans stake i hennes stjärthål. Hon kved till och jag märkte att hon tyckte om det. Johanna var en analkåt liten rövslyna och hon var stolt över det. Hon var så förtjust i att få staken i baken att hennes stjärthål faktiskt var självsmörjande. Var hon bara kåt, så behövdes det aldrig något glidmedel för att knulla henne där bak. Och kåt var hon så gott som alltid. Peter tog åter över kameran och tog en underbar serie bilder på när jag ytterligare töjde ut Johannas bakre hål. En kort stund senare hade Johanna min kuk i fittan, tre av min fingrar och Stefans stake i arslet. Jag drog mina fingrar ur hennes stjärt och min lem ur hennes kön. Jag kände att staken var alldeles dyblöt av hennes safter och tryckte sakta in den tillsammans med Stefans i hennes anus. Det var första gången Johanna blev dubbelt rövknullad. Hon berättade senare att det var det mest upphetsande hon varit med om. Våra kukar var nu helt i fas och Johanna red oss som besatt, medan Jonas fyllde hennes mun med sin säd och Peter fotograferade. Hennes fitta var helt blottad där hon låg och Mattias, som började komma in i leken igen, började smeka hennes klitoris och blygdläppar med den surrande vibratorn. Plötsligt förde han in den i hennes vidöppna och blöta kön, vilket fick henne att helt tappa kontrollen. Hon kom som hon aldrig tidigare gjort. Stefan och jag kände hur hennes ringmuskel pulserade kring våra lemmar. Hela hennes kropp vibrerade som om massagestaven hade varit en tryckluftsborr, vars vibrationer fortplantade sig från hennes kön ut i resten av kroppen. När orgasmen ebbat ut och hennes skakningar upphört, drog Stefan och jag ut våra pålar och lät henne suga dem tills vi samtidigt sköt våra salvor in i hennes väntande mun. under tiden turades de andra om att sätta på henne analt. Jonas var den förste och han uttryckte sin förtjusning över att det gick så lätt att komma in, genom att efter bara ett par minuter ge henne satsen precis där hon ville ha den. Även Mattias och Peter knullade i tur och ordning hennes förtjusande lilla stjärt och avslutade med att spruta sina kaskader mellan hennes röda läppar. När Peter var klar med hennes stjärt, hade jag runkat upp ett praktstånd och trängde med lätthet in i hennes anus. Medan hon slickade i sig det sista av de andras satser och Stefan fotograferade, sa jag till henne: – Ledsen sötnos, men denna lägger jag här bak. – Ok, svarade hon. Jag har ju ändå fått svälja det mesta. Under kamerans blixtrande tömde jag vad jag hade kvar rätt in i hennes vidöppna anal. Jag drog ut kuken och runkade ur de sista dropparna som jag lät falla mellan hennes skinkor, så att de rann ner mellan hennes blygdläppar och blandade sig med hennes fittsafter. Stefan tog några sista bilder på Johanna där hon stod på alla fyra med säd rinnande runt sin mun och sitt kön. Som avslutning på kvällen spolade vi tillbaka videon och tittade på hela filmen. Hela tiden turades vi om att bli avsugna av Johanna, som på det här viset tackade för våra insatser i en oförglömlig upplevelse. När filmen var slut hade Johanna en egen liten uppvisning där hon onanerade med de största dildos vi kunde hitta i båda sina hål. Då det var dags för killarna att gå hem fick hon dem att lova att ställa upp igen, och kanske ta med sina flickvänner också.

(0)

Sexnoveller

Clicky