Jag upptäckte min lesbiska läggning!

Sexiganoveller

Min kille, Nils, har alltid varit intresserad av alla kontaktannonser i olika tidningar, speciellt i herrtidningarna. Ofta har han läst dem högt för mig, och även om det låtit mest på skoj, så vet jag att tanken på ett möte med en främmande, kåt kvinna är hans dröm. Efter många betänkligheter svarade jag själv på en annons. Det skulle bli en överraskning för Nils. Det var en ung kvinna, i vår egen ålder, som ville möta ett sexintresserat par. Och snart skickade hon ett brev med foton.

Själv hade jag aldrig älskat med en kvinna, knappt skänkt det en tanke. Inte förrän nu. Jag föreställde mig att jag rörde vid en annan kvinnas mjuka bröst, förseställde mig hur hur min tunga letade sig över hennes hårda bröstvårtor och att min tunga borrade sig in i hennes mjuka fitta. Så ringde hon en dag när Nils inte var hemma.

En mjuk kvinnostämma sa:
– Hej, det är Nina..! Vi bestämde att mötas samma eftermiddag på ett kafé.
Med kroppen pirrande gick jag in i badrummet, klädde av mig och steg ner i karet. Medan jag tvålade in kroppen försökte jag tänka på för vems skull jag egentligen ordnat det här. Från början var det ju tänkt som en överraskning åt Nils, men jag kände upphetsningen inför mötet ta tag i min heta kropp. Bara tanken på det till synes oskyldiga mötet fick mig att bli våt mellan benen.

Jag längtade efter att se denn främmande kvinnan, längtade efter att bjuda hem henne, föra in henne i sängkammaren. Hon var vackrare än på kortet. Mörkare, mycket fascinerande. Liksom jag hade hon långt hår, det hängde skinande blankt neröver hennes rygg. Hon berättade att det var första gången för henne, men att hon länge lekt med tanken.

– Jag vill kuvas, binda och bli tagen, sa hon. Ömsint, men bestämt.

Bakgrundssurret försvann i dimma. Det var precis som det skulle vara. Tanken att leka med henne, bestämma över hennes välformade kropp fick det att rinna mellan benen på mig. Vi bestämde att hon skulle komma nästa dag, utan att Nils visste det. Det kvällen lagade jag en god middag, trimmade fittbusken och klädde mig i höfthållare, pyttesmå trosor och genomskinlig behå. En nästan genomskinlig, lång skjorta avslöjade allt och Nils spärrade upp ögonen när han fick se mig. Jag klädde av honom och drog ut honom i badrummet, hans kuk stod rakt ut när han sträckte sig efter mig.

Men jag avvisade honom vänligt. Jag fick honom att stå upp i badkaret och med rakskum och rakhyvel befriade jag honom helt från allt könshår. För varje drag av rakhyveln studsade hans kuk till. Både den spända pungen och kuken var helnakna efter behandlingen. När jag var klar stod kuken stenhård rakt upp, såg större ut än tidigare, mer utmanande och stark. Hans kläder låg redan framm på sängen, välpressade byxor, vit, nystruken skjorta, slips och svarta skor. Till det en skräddarsydd blazer. Med anledning av dagen skulle han vara flott klädd. Medan han klädde sig ringde Nina på dörren. Utan vidare klädde jag av henne och placerade henne i soffan, iförd bara ett par stilettskor. Nils kom in – och tvärstannade.

– Älskling, jag har en överraskning åt dig, sa jag.
Jag har hittat en kåt tjej för oss båda inatt. Jag gav honom en scarf.

– Bind henne, sa jag.
Hennes händer bands ihop och hon placerades på en stol. Jag särade hennes ben och tog fram ett par ”geishakulor” som rasslade i min hand.

– Slicka på dem, sug, sa jag.
Jag ignorerade Nils frågande blick och bad honom pressa in de salivvåta kulrona i henne. Jag såg att han var stenkåt, kuken spände mot de välpressade byxorna. Hon var lika upphetsad. Jag sa till Nils att ge Nina mat och vin och när hon böjde sig fram mot vinglaset föll hennes tunga bröst nedåt. Fascinerad böjde jag mig fram och smekte de stora vårtgårdarna och de spända bröstvårtorna. Lekte, klämde. Jag pressade samman mina lår om den kittlande, hetsande förnimmelsen därnere. Det var som jag aldirg sett en kvinna förr, jag förstod mäns upphetsning när de fick röra vid en mjuk, kåt kvinnokropp. En sekund borrade sig Nils blick in i mina ögon och det kändes som han om han avslöjade alla mina innersta tankar och lustar.

Han förstod att hela min kropp brann av längtan att ohämmat kasta sig över den vackra kroppen och ta henne i besittning. Jag reste mig, gick fram till Nina och lutade stolen en aning. Ingen sa något när jag föll på knä, särade hennes ben och lät tungan upptäcka den blöta rännan mellan låren. Min första sexupplevelse med en kvinna, och en mycket vacker kvinna. Det ryckte till i hennes kropp när min tunga träffade klitoris och kulrona inne i hennes fitta stötte tungt mot varandra. Länge retade jag henne med tungspetsen. Hårt, löst, snabbt, sakta.

Jag märkte hur hennes kropp spändes inför orgasmen. Men hon fick inte komma än. Det var för snabbt. Först måste hon förtjäna sin orgasm. Jag drog undan huvudet och såg att Nils satt på en stol, tätt intill oss. Han hade dargit ned byxorna och satt med kuken i handen. Han höll den i ett stadigt grepp. Jag reste Nina från stolen och på knäna kröp hon fram till Nils. Jag tog ett tag runt hennes nacke och förde ner hennes mun till den stora, svullna kuken.

– Öppna munnen och sug, befallde jag.
Men se upp så han inte får utlösning. En tung suck undslapp Nils när Nina lät sina rödmålade läppar sluta sig runt kukhuvudet. Med handen i hennes långa hår dirigerade jag takten. Huvudet upp och huvudet. Upp och ned, upp och ned… Med andra handen klämde och smekte jag hennes fasta skinkor. Det var otroligt upphetsande att vara den som bestämde och inte bara vara den som låg och tog emot. Nina stönade av kåthet medan hon vrickade stjärten för att jag skulle smeka hennes sjöblöta fitta. Jag såg på Nils att han snart skulle slaska ned det vackra ansiktet med sperma. Med ett snabbt ryck drog jag bort hennes giriga, sörplande mun från kuken. Hon skulle känna att det var jag, inte hon, som bestämde takten.

Det var ju också så hon sagt att hon vill ha det. Jag vände ryggen åt Nils och drog med mig Nina in i sovrummet, där jag placerade henne med särade ben på sängen. Där låg hon beredd, med händerna sammanbundna med den mjuka scarfen, särade ben och den mjuka, svartbehårade fittan rinnande och mörkröd. Safter blänkte på hennes lår. Sällan hade jag sett en så upphetsande syn. Kåt över alla gränser begravde jag huvudet mellan låren sedan jag fångat en glimt av hennes dimmiga, kåta blick. Det doftade sött och parfymerat från hennes lilla, söta fitta.

Nils kom in, med skjortan hängande utanpå byxorna, kuken som spretade dunkande framför våra ögon och ett vilt djuriskt uttryck i ögonen. Jag pekade mot bordet och han räckte mig en grov löskuk som jag spände fast runt midjan. Så sa jag till Nils att ta ut de fittdrypande geishakulrona och titta på när jag besteg Ninas skälvande kropp. Vilken fantastisk känsla! Jag råknullade en annan kvinna, tog hennes kropp med en konstgjord kuk. Jag inte bara kände mig som en man, jag upplevde att jag var man. Det var jag som med mina stöta i hennes darrande fitta fick henne till orgasmens höjder och det var jag som utan att slakna stötte mig in i henne.

När jag äntligen drog ut löskuken var hennes fitta öppen. Det var så vackert: de rosenröda blygdläpparna, safterna som rann, målet för mannens längtan och begär. Jag tog av mig bälte och pressade återigen in löskuken. Hon svankade med ryggen, pressade upp sina bröst mot mig och jag sög ivrigt på de svullna bröstvårtorna. Jag var kåt som aldrig förr och höll på att få orgasm vid synen av den liderliga kvinnan. Som i en dröm såg jag Nils närma sig och ta över arbetet med löskuken. Sakta pressade han in den den och drog ut den igen med ett suckande blött ljud. Nina stönade och nästan grät av kåthet och jag dämpade ljuden med min blöta, halvöppna fitta mot hennes läppar. Jag såg oss i spegeln på väggen och synen var så upphetsande att det nästan gick direkt för mig. Jag såg Nils med löskuken i den rinnande fittan, men snart avlöstes den av Nils stenhårda kuk som snabbt gled in och ut i det darrande fitthålet. Hennes tunga bröst skakade och gled över bröstkorgen, Nils skjorta var blöt av svett och byxorna hängde nere runt hans knän. Det var ofattbart upphetsande.

Nu var det inte så långt kvar till Ninas orgasm. Så kom hon, igen och igen. Hennes naglar grävde sig in i mina skinkor, hennes tunga upp i min fitta och över klitoris. Tungan kändes som en minikuk som hoppade in och ut i mig. Nils hårda stötar fortplantade sig genom Ninas kropp och hennes tunga mot min klitoris. Så kom vi alla samtidigt i en våldsam, slutlig utlösning som fick oss att skakande falla samman i en hög. Utmattade somnade vi alla tre sedan jag lösa scarfen runt Ninas handleder. När vi vaknade var Nina försvunnen.

– Tack för en härlig present, viskade Nils och kysste mig.
Jag behövde bara tänka på det så… Han tog min hand och förde den ner till sin grova, hårda kuk. Innan jag hann göra något hade han lagt mig på mage och låst mina handleder med en hand. Med en hård stöt körde han kuken rakt upp i mig och jag övermannades av lustkänslor. Jag fick loss en hand, stack ner den och särade blygdläpparna. Kelade med min klitoris, medan Nils hårda kuk stötte och stötte in i mig.

Han höll hårt om mig och vi närmade oss snabbt utlösningen. Så kom den och vi skakade hårt mot varandra medan hans sperma sprutade in i mig bakifrån. En utlösning som var extra härlig när jag tänkte på de dolda lustar jag upptäckt hos mig själv genom Ninas hjälp. Att jag älskade sex med en annan kvinna och att det var extra skönt när min kille tittade på.

(0)

Sexnoveller