Jag tog hand om Annika

Sexiganoveller

Jag har två vänner som bor ihop och som jag hälsar på lite då och då. Den här dagen var ett tillfälle då jag skulle ut och ”ta hand om” Annika. Annika är tjejen i förhållandet och hennes kille heter Pär.

När Pär var inte hemma brukade jag åka ut och ta hand om Annika. Hon gillade inte att vara ensam i villan , så då fick jag eller någon annan rycka in. Den här helgen var han på någon kurs uppåt landet med jobbet.

Jag kom dit på lördags eftermiddagen och vi fördrev tiden med att dricka kaffe, gå en runda i byn, dricka mer kaffe, måla en dörrkarm, äta middag och så vidare.
Annika var inte precis en tjej jag låg och fantiserade om när jag tog hand om mig själv men viss var hon fin. I vilket fall som helst hade jag inga sådana tankar när vi träffades på tu man hand.

Efter middagen åkte vi iväg och hyrde en videofilm för kvällen som vi skulle se på efter en Bondfilm som gick på 3:an. Vi satte oss till rätta i soffan och käkade en massa fettbildande snacks och sörplade i oss lite öl och resten av vinet från middagen.

Efter Bond och en bit in i den hyrda filmen lade sig Annika ner så att hon hade huvudet på mitt lår. Inget konstigt med det egentligen, klockan hade blivit ganska mycket och hon började väl bli trött tänkte jag. I alla fall i början…..

Annika låg med ena handen under huvudet och den började bit för bit röra sig mot mitt skrev när hon bytte ställning för att få det bekvämare. Jag kunde inte låta bli att reagera och sakta men säkert började min mandom styvna.

Plötsligt kände jag hur hon sträckte ut fingrarna och sakta strök dem utanpå mina jeans och över bulan som hade växt fram. En stund satt jag bara och njöt av den lätta beröringen men när hon drog ner gylfen kunde jag inte längre vara tyst.

– Vad är det som händer egentligen? undrade jag.
Annika svarade inte utan fortsatte titta på film samtidigt som hon började gräva efter min nu fullt eregerade lem.
– Annika? provade jag, Vad gör du?
– Shhhhhh….. var det enda jag fick som svar.

Med hjälp av vana fingrar var min stolthet snart ute i det fria och Annikas fingrar smekte fjärilslätt längs undersidan. Det var gudomligt skönt, det var ett tag sedan det var några andra fingrar än mina egna hade smekt mig. Jag vet att det är en dålig ursäkt för att låta en kompis tjej förföra en, men jag lät henne hållas…. Tills hon tog den i munnen och började suga mig.

Jag vaknade ur min trans och lyfte bort hennes huvud från kuken som bara ville ha mer.
– Annika?…… inget svar, Annika? provade jag igen.
– Ja vad är det? Du verkar trivas……

– Jo det gör jag väl……. Men Pär då?
– Jag gör det för hans skull….

Jag förstod ingenting och det insåg hon givetvis. Annika förklarade att hon ville prova något nytt. Hon var inte säker på om hon gillade det och ville inte utsätta Pär för ett eventuellt misslyckande. Jag sa det inte men tyckte att det var ett misslyckande att hon inte ville prova med honom ändå.
– Jag går upp till sovrummet och lägger mig. Vill du vara med så väntar jag annars så hörs vi väl så småningom. Sa hon och gick.

Jag satt i soffan med ett stånd som inte visste om det skulle få knulla eller bli runkat när jag kom hem. Efter en stunds resonerande med mig själv lyckades jag komma på en hel del anledningar för och emot….. det blev flest för.

När jag kom upp till sovrummet låg Annika under täcket med en belåten min i ansiktet.
– Kom! sa hon och drog undan täcket
Annika var underbart naken och en dildo stack ut ur hennes nästan helst rakade mus. Jag klädde av mig i en hast och kröp på alla fyra upp i sängen.

Vi kysstes långsamt och länge. Annikas ena hand smekte mitt bröst medan den andra förde dildon ut och in i musen. Jag lät mina läppar glida längs hennes hud, ner mot brösten, sög in en bröstvårta i munnen. Den styvnade snabbt mellan mina läppar och jag lät tungan rulla runt, sög och slickade. Annika låg med slutna ögon och stönade tungt.

Jag lämnade hennes bröst när båda vårtorna stod rakt ut av lust och närmade mig via magen hennes heligaste. Annika släppte staven, som hon hela tiden sakta tryckt in och ut i sitt savande hål, särade villigt på benen och började rulla sina bröstvårtor mellan fingrarna. Först lät jag tungan löpa runt hennes skåra men kunde inte hålla mig, jag var tvungen att få smaka fitta!

Jag slöt läpparna runt klittan och sög försiktigt in den i munnen, tog med ena handen tag om dildon och började föra den fram och tillbaka samtidigt som jag sakta snurrade på den. Jag ville ge henne en orgasm innan jag skulle uppfylla hennes önskan och fantasi. Egentligen ville jag inget hellre än att köra kuken i henne men jag visste att jag skulle komma med en gång om hennes varma fitta omslöt mitt pulserande stånd.

Annika höll igen och jag slickade i mig av hennes fittsafter med en njutning som snabbt spred sig i min kropp. Jag hade dragit ut dildon och ersatt den med tunga och fingrar och Annika märkte att jag gillade att slicka fitta. Hon rufsade om i mitt hår och pratade med mig hela tiden mellan stönen.
– Slicka mig….. smakar jag gott din kåtbock? hårdare…. fortare…. klittan…. Ååååhhhh… smaka mina safter…. ät min fitta…

Annika kom! Ja jävlar vad hon kom!!! Hon skrek ut sin orgasm och drog mig i håret, tryckte ner mitt ansikte i fittan, gnydde och vred sig, skrek mitt namn. Jag försökte fortsätta fingerknulla och slicka henne medan orgasmen drog genom hennes kropp innan jag vände på henne.

Hon svankade villigt upp mot mig och blottade sin av kåthet öppna rinnande fitta. Jag tryckte resolut in dildon och sträckte mig efter en flaska med massageolja. Jag smorde in hennes rygg, skinkor och lår, knullade henne ganska hårt med löskuken. Sakta lät jag fingrarna närma sig hennes anus, masserade det först med två fingrar och tryckte sedan in ett finger.

– Oooohhh jaaaaa!!!!! Gud va skönt!! MER!!
Jag var nu kåt bortom alla gränser och tänkte bara på att knulla skiten ur henne. Ett finger till hittade in i hennes röv och jag kände hur hennes muskler först spjärnade emot innan hon slappnade av. Annikas andhämntning kom nu i korta stötar och hon darrade i hela kroppen….. hon var mogen.

Jag drog ut fingrar och löskuk ur henne, särade skinkorna med ena handen och siktade in kukspetsen mot hennes öppnade röv.
– Nu ska du få kuk som aldrig förr min kåta lilla slinka, väste jag fram och började trycka in kuken bit för bit medan Annika tog bak en hand och började smeka sin klitta.

Annika gnydde och gnällde, drog sig i bröstvårtorna och tryckte sig mot mig. När jag var halvvägs inne drog jag mig sakta utåt igen och tryckte sedan på igen, droppade mer olja på kuken och njöt i fulla drag. Det var trångt, varmt, vilt och skönt. Annika fick troligen ytterligare en eller två orgasmer för hon skakade , skrek och stönade som ett skadat djur. Jag hade aldrig varit med om en tjej som släppte loss så totalt.

Jag hann aldrig känna ilningarna i pungen utan kom helt plötsligt i röven på henne. Jag pumpade ut varm säd i hennes trånga anal, drog mig ur och lät de sista strålarna landa på hennes skinkor och rygg. All min kraft formligen sprutade ur mig och jag föll samman i en hög bredvid henne i sängen.

Annika rullade över mig på rygg och kröp upp på mig samtidigt som hon drog täcket över oss.
– Min hjälte! Min kåta brutala hjälte!
Jag somnade nog till en stund men vaknade av att Annika smekte upp ett nytt stånd på mig.
– Nu ska vi prova lite fler rövknullar-ställningar, upplyste hon mig om.
– Och jag vill knulla lite fitta med, sa jag. Men först kan vi väl ta en dusch?

Vi knullade en gång till den natten sen klarade jag inte mer. Annika körde totalt slut på mig, men vi tog igen det när vi vaknade, efter frukost och efter lunch.

Jag vet inte om Pär någonsin fått sätta på sin sambo i röven men jag har i alla fall gjort det ett par gånger till efter denna första gång.

 

(0)

Sexnoveller

Clicky