Jag, Sanna och Dennis (BS-kk)

Sexiganoveller

<font size="2" face="Arial, Helvetica, sans-serif">Det var en kall kväll i December och jag och en kompis hyrde en stuga i fjällen. Klockan började närma sig 12.00. Vi satt i soffan och kollade på Tv. -Skall vi inte gå och lägga oss? sa Sanna.. Egentligen skulle vi vänta på en killkompis som skulle komma över lite senare men vi var så trötta så vi gick in och klädde av oss. Jag såg att sanna tittade på mig i smyg när jag tog av mig bh:n&#8230;.men och andra sidan så kollade jag nog lite på henne också. Jag hade aldrig haft sex med en av samma kön förut och jag vågade inte ta första steget även om jag gärna ville. Jag släckte min sänglampa och skulle precis lägga mig i sängen då jag kände Sannas varma andedräkt i min nacke. Jag rös till. <br /><br /> Hon smekte min väl formade häck. Hon tryckte ner mig i sängen och började kyssa min hals. Jag fumlade med mina händer och hittade snart hennes våta fitta. Jag skulle precis borra in ett finger när ljuset tändes. Dennis som vi skulle träffa stod i dörren och såg på när jag och Sanna lekte med varandra i hans säng. &#8211; Vad håller ni på med då? Sa han och det gick ett leende över hans läppar. -Sätt dig ner en stund och kollar sa jag mellan flämtningarna&#8230;&#8230;snart skulle vi inviga honom också i vår nya lek. Det dröjde inte länge innan han kastad av sig kläderna. Nu hade Carro hunnit så långt som till mellan benen. Hon slickade mig häftigt och lekte med mina styva bröstvårtorna. Dennis skulle precis ta av sig byxorna när jag hejdade honom! &#8211; NEJ!, jag vill ta av dig dina byxor&#8230;&#8230;Han hejdade sig, och satt sig på bordet och väntade. <br /><br /> Jag kysste Sanna djupt och gick sedan bort till Dennis. Jag smekte hans lår och kysste hans härliga mun&#8230;.jag gick mer och mer åt hans kuk och knäppte upp hans jeans, skärpet hade han slitit upp, drog ner gylfen och han fick själv dra av sig dom. Hans kalsonger var alldeles blöta av försatts och jag drog en hand över hans vältränade mage och sedan hade jag båda händerna nere vid hans nu hårda och stående kuk. Jag drog ner hans svarta Calvin Klein kalsonger och mötte hans stora påle med munnen. Jag vinkade hit Sanna som låg och onanerade till våran lilla &#8221;lek&#8221;. Hon sög hans kuk och lekte med hans pung. Han kom i hennes mun och hon svalde hela satsen. Nu var det min tur och Dennis gick bort till mig på sängen och jag ställde mig på alla fyra. Han trängde in i mig och jag gnydde till och Sanna gled in under mig och slickade min klitta. -Jag kommer snart, väste jag! Hjääääääälp&#8230;&#8230;&#8230;.shit jag kommer&#8230;.ahhh åhhh fan vad skööööööönt, vrålade jag. <br /><br /> Dennis puttade undan mig och satte sig på Sanna och kysste henne häftig. Han ställde även henne på alla fyra och jag gjorde detsamma som hon nyss gjort med mig. Dennis körde henne fort som skjutton och jag sprang iväg till kylen för att hämta nånting. Jag kom tillbaka med en burk barnolja och en stor gurka. Jag smetade in hela gurkan med barn olja och körde in den i Sannas kåta fitta. Hon stönade högt och Dennis smiskade henne på rumpan. Han körde in sin stora kuk i hennes anus och Sanna skrek nu av känsla av att ha två &#8221;kukar&#8221; i sig. Jag satte mig framför henne så att hon kunde leka med mina bröstvårtor jag kände att jag skulle kunna komma igen. Jag lade mig på Sannas rygg så att Dennis kunde köra in sin kuk i mig samtidigt som jag knullade Sanna med gurkan i rumpan. Dennis bar i stället iväg mig till duschen och han satte sig på toalett stolen&#8230;&#8230;Jag satte mig på hans åderpåle medan Sanna tappade upp ett bad. Dennis tog tag i min midja och jag studsade högt upp och ner&#8230;.upp och ner&#8230;.Sanna lekte och rykte i mina bröstvårtor och kysste mig djupt. Vi satte oss alla tre i badet och pustade ut några minuter innan det var dags för nästa moment. Jag, Carro kröp fram till honom och smårunkade hans kuk jag såg på honom att han inte orkade hålla tillbaka så länge till nu&#8230;..han kysste mig häftigt och jag kände Sannas händer om mina bröst. Dennis satte sig snabbt upp och sa: &#8211; Det går snart för mig, kom igen runka&#8230;&#8230; runka mig hårdare. Jag runkade så snabbt jag kunde, så snabbt att jag fick kramp. Jag sög honom en stund och snart tog Sanna över det hela. Hon runkade honom hårt och nu&#8230;.nu gick det för honom hans bultande kuk stod som ett spjut och han sprutade oss i ansiktet efter det pustade vi skönt ut tillsammans. Vi låg på varsin sida av Dennis och bara blundade. Men tro inte att det är slut än&#8230;..för vi fortsatte efter ca 10 min igen men nu har det väl gått för dig som läser detta några gånger så att det tar slut här tyvärr. <br /><br /> 

Insänt av: *Carro och Sanna*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky