Jag och två killar

Sexiganoveller

Du och T har varit och lämnat barnen hos farmor och farfar ,dom ska sova där någon natt.
Vi ska bada bastu och äta gott, så jag förbereder maten och slår på bastun i väntan på er.
När ni väl kommit hem så öppnar vi en flaska vin och sitter och pratar.
Jag har druckit någon drink innan ni kom hem så jag börjar bli lite ”kåtbusig”, känner att jag vill retas med er lite.
Så jag när jag går förbi er så smeker jag er i nacken och drar med naglarna lite lätt , låter tungan sakta leka i nacken på er.
Ni bara ”morrar” åt mig att sluta och vara ”snäll”, jag bara ler lite elakt .
Diskuterar vem som ska fixa salladen och förrätten, vilket jag helt klart tycker att ni ska göra, för jag har lite planer när ni gör det.
Men innan ni går iväg så ställer jag mig bakom dig när du sitter på stolen och lägger armarna om dig, tar tag i din tröja och drar upp den ur byxorna så jag kommer åt att pilla lite .
Smeker dig över magen och bröstet, nyper dig lätt i bröstvårtorna och drar med naglarna över magen och bröstet, nafsar dig lätt i nacken samtidigt, smeker dig på insidan av låret.
Lägger min hand över din nu växande kuk och klämmer lätt på den, och biter dig lätt i örsnibben.
Lämnar dig snabbt och flyttar över till T och gör samma sak där , drar upp tröjan ur byxorna och smeker och klöser lätt över magen och bröstet.
Nafsar han i nacken och nyper lätt i hans bröstvårtor, smeker han neråt tills jag kommer till låren , som jag smeker på insidan .
Även på T lägger jag min hand över den växande kuken och klämmer lite lätt på den, och biter han lätt i örsnibben.
Ni bara ”muttrar” och tycker att jag är en elaking som retas så där med er, tycker naturligtvis inte jag att jag är.
Du och T försöker att få känna och smeka på mig men jag glider bara undan och skakar på huvudet och säger ”senare”.
Kommer mer mutter från er men ni ställer er snällt vid bänken och börjar fixa med det ni ska, och jag kan inte låta bli att ställa mig bakom er och stoppa mina händer innanför tröjorna på ryggen, där jag smeker längs hela ryggen och klöser lätt.
Smeker er över era goa rumpor och kramar om er.
Går iväg och låter er stå ifred en stund och muttra över hur ”elak” jag är, men ni konstaterar snart att ”hämnden är ljuv” och ler lite elakt.;-)
Medan ni håller på med maten så kollar jag bastun och tar fram handdukar , meddans jag håller på så hinner ni bli färdig med era ”mat uppgifter” , ni smiter in i bastun och sitter och planerar eran ”lilla hämnd” (din story K ).
Ni ropar tillslut på mig och tycker att jag ska göra er sällskap i bastun ,vilket jag gör .
Sitter mellan er och vi pratar , surrar och skrattar för fullt, ni tar plötsligt tag i min handduk och drar ner den från brösten, ni börjar sakta smeka , klämma på mina bröst, du böjer dig fram och låter din tunga leka och reta min bröstvårta , du suger lite lätt och lite hårdare i vårtan allt för att retas med mig och T nyper lite lätt i den andra, jag stönar till av eran behandling, det börjar pirra mellan mina ben.
Ni byter sen av så det är din tur att smeka och nypa i bröstet och T leker med tungan och blir bara kåtare och kåtare, känner att din hand smyger sig ner och upp mellan mina ben, du låter dina fingrar snudda lätt vid min nu uppretade fitta, jag stönar och ber dig smeka mig, T nafsar och smeker mig på halsen över brösten och för sin hand mot min nu väldigt uppretade fitta , du känner efter, ”är hon våt eller inte ”.
Ja jag är våt och väldigt kåt.

sexleksaker till rea priser www.lekosmek.se
Ni smeker insidan av mina lår och över fittan, ni ”råkar” låta era fingrar glida in i min fitta en bit, allt för att retas med mig… Ni är ena retstickor.:-)
Jag stönar och trycker min fitta mot era händer och fingrar för att få mer av den sköna behandlingen.
Helt plötsligt så slutar ni och sätter er på varsin sida om mig igen, era kukar står där hårda och längtande efter min tunga och mun.
Flyttar mig så att jag hamnar på knä framför er och börjar smeka er.
Låter min tunga snudda era ollon sakta, runt och på undersidan, smeker er samtidigt med händerna på låren och insidan.
Böjer mig över din kuk sakta och låter den glida in mellan mina läppar, ”suger” den allt längre och längre in, tar det väldigt sakta. Låter samtidigt min tunga leka runt din kuk i min mun.
Samtidigt som jag håller på med dig så runkar jag och smeker T’s kuk, har nu hela din kuk i min mun och börjar då sakta röra mig i en sug/runkande rörelse med munnen längs din kuk, du stönar och juckar mot.
Drar mig sakta bort från dig för att flytta över till T som ska få samma behandling som du.:-)
Håller på att leka , busa ,smaka , och suga er en stund tills det att ni bestämmer att nu är det eran tur att roa er med mig.
Ni lägger mig på rygg och börjar eran resa med tunga och händer och lite tänder över min kropp.
Ni suger, nafsar och nyper lätt i mina bröstvårtor på varsin sida,du kysser mig hett och intensivt, reser dig upp och för in din kuk i min mun och börjar sakta att ”knulla” mig, jag suger och leker med din kuk samtidigt .
T glider ner mellan mina ben och låter sin tunga retas längs min fittskåra som är så blöt , det bara rinner fittsafter efter eran lek med mig.
Han låter tungan glida lite lätt fram och tillbaka, han suger och nafsar på min klitta och för in ett finger sakta och börjar ”fingerknulla” mig meddans han suger och slickar mig…
Så underbart skönt det ni gör med mig , försöker stöna men det är svårt med en underbar kuk i munnen som knullar en.
Vill bara ha mer och mer! T ställer sig så att han kommer åt att leka med sin kuk mot fittan i stället, han tränger in en liten bit för att sedan dra ut den igen, håller på så en stund.
Du håller fast mina händer så att jag inte kommer åt att få smeka dig eller T.
Är nu fylld av 2 underbar härliga hårda kukar, kan det bli bättre …tror inte det.;-)
Ni knullar mig sakta, men snart ökar ni takten och stöter lite hårdare, ni håller på så en stund sen så byter ni plats.
Är nu så kåt att jag bara morrar och vill ha mer, mer av era härliga hårda kukar.
Vill ha er i mig samtidigt, så jag krånglar och får till slut T på rygg så jag kan sätta mig gränsle över honom, tar tag i dig och drar dig närmare så jag kan känna din kuk mot mitt anus, rör mig sakta över T`s kuk känner hur du värmer och blöter upp mitt lilla hål och förbereder mig på att du tränger in.
Du tränger sakta in bit för bit så att jag hinner vänja mig, T rör sig sakta . Känner tillslut att du är helt inne, du och t håller er stilla , börjar sedan röra er och hitta en gemensam rytm, ni knullar mig sakta men med distinkta stötar.
Så underbart att bli knullad av 2 , känner att min orgasm närmar sig, även ni känner att den är på väg så ni ökar takten , den bara kryper närmare och närmare orgasmen, du tar tag i mitt hår och drar mitt huvud bakåt mot dig, du för en av dina händer ner mot min klitta och börjar smeka, börjar stöna allt våldsammare och högre, du smeker och knullar mig samtidigt, T smeker och nyper lätt i bröstvårtorna och stöter in sin kuk i min fitta.
Känner nu att era kukar sväller ännu mer och sakta göra sig redo för att spruta, vet ej vad ni gör , men min orgasm kommer rusande och bara väller fram, känner hur min fitta och anus drar ihop sig runt era kukar , jag stönar högt och känner att du sätter handen mot min mun, samtidigt så knullar ni mig hårt och skoningslöst, tills ni känner att eran orgasm kommer, då knuffar ni mig till halv liggande ryggläge och tar några runk tag tills ni kommer i en härlig orgasm, all eran härliga varma säd landar på min tunga , bröst och fitta, slickar i mig all sperma som jag kommer åt runt munnen, kryper upp mot era ännu hårda kukar och slickar och suger era kukar rent från sperman.
Vi sjunker ihop bredvid varandra och pustar ut, men vi känner att ingen fått nog än .
Ni ligger på rygg på varsin sida om mig, jag ställer mig på alla fyra så jag kommer åt att smeka , suga och leka med era underbara härliga kukar…………

Här hittar du extra kukar www.lekosmek.se

(0)

Sexnoveller

Clicky