Jag och två kåta systrar

Sexiganoveller

När jag i somras kuskade runt Europa med ryggsäck hände en mycket trevlig sak på tåget mellan Wien och Venedig. Jag hade tillbringat några dagar i Wien och hade nu beställt sovkupe på tåget till Venedig. Eftersom man inte skiljer på manliga och kvinnliga passa-gerare vid bokningen är det alltid med en viss spänning som man kliver in i kupen. Tåget var långt ifrån fullsatt och denna gången hade jag verkligen tur. De enda övriga passagerarna i samma kupe var två färgade systrar från Kanada.

Jag fick genast fin kontakt med dem, speciellt med Carrie. Cindy däremot, satt djupt försjunken i en bok och kom endast med små fräcka kommentarer till min diskussion med Carrie. Till slut blev det dags att sova och jag valde en underslaf mittemot Carrie. När Cindy var ute på toaletten sade Carrie att hon alltid hade svårt att sova på tåg och frågade om jag hade några bra tips om hur man skulle få tiden att gå. Samtidigt tittade hon mig djupt i ögonen och log menande. Jag svarade att om hon inte kunde sova så skulle jag no se till att hon inte fick tråkigt i alla fall. Ungefär en timme efter att vi lagt oss kände jag en hand som sakta smekte mig över magen och neråt. Jag öppnade ögonen och fick se den underbaraste av syner. Carrie stod och tittade på mig endast iförd ett par minimala spetstrosor. Hennes bruna och slanka kropp glänste i det svaga ljuset utifrån och hennes underbart välformade bröst gungade i takt med tågets rörelser.

Jag fattade hennes hand och drog henne ned över mig på den smala britsen. Hon kysste mig hett och intensivt, samtidigt som hon tryckte sin kropp mot min. Naturligtvis reagerade min kuk och reste sig i ett praktfullt stånd som hon greppade med en ljuvligt smekande hand. Långsamt gled hon sedan nedåt tills hon till slut, stående på knä, omslöt min stake med sina varma och mjuka läppar. Hon sög mig med långa djupa rörelser samtidigt som hon lät sin tunga spela över mitt kukhuvud. Precis innan det skulle gå för mig slutade hon och lutade sig istället bakåt mot väggen. Jag var genast med på noterna och ställde mig på knä på kupegolvet och smakade försiktigt på hennes kåtvåta kön. Hon började stöna och vrida sig upphetsat samtidigt som hon masserade sina vackra bröst. Efter några minuter började hennes kropp att skaka och hon kom i en häftig orgasm. Jag lade mig på rygg igen och hon satte sig grensle över mig. Lugnt styrde hon min stenhårda stake in i sin ännu darrande fitta och började rida mig.

Hon var ljuvlig. Vi ökade farten och till slut kunde jag inte hålla mig längre utan pumpade henne full med min säd. Hon kramade mig hårt och vi låg stilla och bara höll varandra i orgasmens efterdyningar. Då hördes en liten försynt hostning från överslafen och Cindy tittade ner och frågade om vi inte var klara snart. Hon ville nämligen också vara med och leka. Carrie delade villigt med sig och lät sin syster ta hand om mig istället. Efter en stund av idogt runkande och himmelskt sugande stod min påle åter igen i givakt för dessa två mörka skönheter. Cindy ställde sig på knä och föreslog mig en omgång bakifrån och jag var inte sen att uppfylla hennes önskan. Jag greppade tag i de ljuvligt rundade stjärthalvorna och särade dem försiktigt. Hennes kön som blottades var vått av kåthet.

Min kuk nosade sig fram och med en underbar rysning längs ryggraden kände jag hur hon fullkomligen kramade kuken med sina fittmuskler. Jag fattade hennes bröst, som passade precis i mina händer, och knådade dem hårt samtidigt som jag tryckte in min stolthet till roten i henne. Efter en liten stund började jag att massera hennes klitoris med den ena handen och effekten lät inte vänta på sig. Hon kom i en orgasm som till och med var häftigare än den som hon hade blivit väckt av. Sekunderna efteråt lät jag min säd duscha hennes fittväggar och hon arbetade som galen med fittan för att krama ur de sista dropparna. Carrie som hade legat och sett på vände sig om med en suck ock somnade. Vi delade sedan rum i Venedig och jag behöver väl inte tala om att systrarna tog mycket väl hand om mig den veckan.

(0)

Sexnoveller

Clicky