Jag och två andra

Sexiganoveller

Jag tänkte berätta om hur det gick till när jag hade min första trekant. Jag heter Ida¬-Sara men kallas för IS.

Det var äntligen helg och min och min sambo Krilles kompis Alex skulle komma förbi över helgen. Då vi inte träffar Alex så ofta då han bor och jobbar ca 30 mil ifrån oss så vi tänkte lyxa till den här helgen.
När Alex kommer är maten nästan färdig. Krille är den som oftast lagar maten hos oss men ikväll hjälps vi åt och vi har redan börjat smutta på vinet. Alex kommer in i köket och jag går fram till honom och ger honom en lång kram och säger: -Heeej! Vad kul att se dig! – Detsamma. Säger Alex. -Krille har startat bastun och jacuzzin i källaren så vi tänkte sitta där nere efter maten. Om du vill? Frågade jag. Jo, det lät väldigt skönt. Sa Alex.

När vi har ätit färdigt och dessutom lyckats få i oss tre vinflaskor så var det dags för bastun och bubbelbadet. Min gamla bikini var både sliten och trasig så jag hade köpt en ny till ikväll eftersom jag visste att vi skulle bada. Min nya var svart och hade en spetskant på ovansidan. Dessutom trycker den upp mina stora bröst ganska bra vilket jag vet att Krille gillar.
Jag går och byter om medans killarna går ner i källaren. När jag har tagit på mig min nya bikini tittar jag mig i spegeln och kollar in hur jag ser ut. Bikinin sitter perfekt och Krille kommer att få kåtslag tänker jag och trycker ihop brösten lite och fnissar till.
Jag går nu ner till killarna och hittar dom i bastun. Där inne sitter Alex i badshorts och Krille med handduken runt midjan. Det är riktigt varmt i bastun så jag sätter mig längst ner. Killarna pratar om nån gammal bil som Alex har haft och jag kan inte påstå att jag lyssnar vad dom säger. Mina tankar har börjat snurra i andra banor. Kan bero på allt vin jag har druckit. Jag lägger försiktigt min hand mellan mina ben och rör med fingret försiktigt på fittan utanpå bikiniunderdelen. Det pirrar till i hela kroppen. Jag vänder mig med ryggen mot väggen så jag har killarna uppe på min vänstra sida. Dom pratar fortfarande om någon bil. Jag sätter armarna i kors och trycker ihop brösten. Nu har Alex upptäckt det men han säger inget utan fortsätter prata.
Efter ett tag så erbjuder Alex sig att gå upp och hämta en öl åt oss. Både jag och Krille tackar ja. Alex går iväg och jag ställer mig på knä mellan Krilles ben och frågar om han gillar min bikini. -Massor! Svarar han. Han börjar smeka mina bröst och jag lägger min hand mellan hans ben. Hans kuk rycker till lite av kåthet. -Ska jag suga av dig? Frågar jag. Nä, Alex kan ju komma in när som helst. Men okej, sug lite grann då. Sa Krille. Jag tar hans kuk i munnen och jag känner den växa sig större och större. Jag hör Alex komma gående i trappan så jag slutar suga och sätter mig ordentligt igen. När Alex kommer in så sträcker han fram en ölburk till oss båda och frågar: Går det bra här? –Jo, men det är varmt. Säger jag.
Ska vi gå och bada i bubbelbadet? Frågar Krille. Ja, det tycker jag. Sa jag.
Alex går ut först och då viskar jag till Krille att när vi går och lägger oss ska jag knulla skiten ur dig. Han bara ler och säger. –Låter bra.
Jag sätter mig i bubblet bredvid Alex. Krille sätter sig bredvid mig. Direkt börjar Krille smeka mitt lår och upp mot mina bröst. Krille trycker försiktigt ihop brösten och kysser dom. Alex tittar med stora ögon på showen.
–Visst har hon fina bröst? Frågar Krille till Alex.
-Jo, väldigt fina. Sa Alex.
–Går det bra om han tar på dom? Frågar Krille mig. Lite i chock men ändå nyfiket säger jag.
–Ja, det går väl bra. Alex lägger sina händer på mina bröst och börjar försiktigt smeka dom. Krille börjar kyssa mig på halsen samtidigt som han för sin hand upp för mina lår och in mellan benen. Jag böjer mig fram och knäpper upp bikinin och tar av mig den så mina stora fasta bröst visar sig.
-Nu kommer du åt dom bättre. Säger jag till Alex som direkt fortsätter att smeka och försiktigt klämma på dom. Krille börjar kyssa dom och Alex är inte sen på att haka på. Både Krille och Alex smeker och kysser mina bröst och låter tungorna leka med mina bröstvårtor. Alex lägger försiktigt sin han på mitt ben och börjar smeka det. Krille flyttar ner sin han och tar av mig underdelen. Killarna sätter sig på badkarskanten och drar ner sina badshorts så deras kukar kommer fram. Alex har en ganska stor kuk men inte lika stor som Krilles. Jag tar Krilles kuk i munnen och börjar suga. Jag tar tag i Alex kuk med handen och börjar runka honom. Efter en liten stund säger Krille:
-Sug Alex också. Direkt, utan att tveka vänder jag mig mot Alex och suger in hans stenhårda kuk i munnen. Krille ställer sig upp och ställer sig på knä bakom mig. Jag känner hur han trycker sin kuk mot min fitta. Det känns trångt men jag är väldigt våt och med lite kraft trycker han in kuken i min varma fitta. Jag har aldrig riktigt stönat förut men nu kunde jag bara inte hålla mig. Jag bara skrek rakt ut: -ÅHH, SÅ JÄVLA SKÖNT!
Krilles jättestora kuk som pumpar mg bakifrån och Alex kuk som fyller min mun. Vilken härlig känsla. Efter ett tag känner jag hur Krille försöker smörja upp baken på mig med saliv. Han spottar mig rakt över röven och jag känner mig som en liten slampa. Men på ett bra sätt förstås. Han trycker in ett finger samtidigt som han knullar mig i fittan. Efter ett tag trycker han in två fingrar och spottar en gång till. Nu börjar det glida riktigt lätt i analen och Krille drar ut sin kuk ur fittan och tränger in med kuken försiktigt i baken på mig.
Väl inne i mig lyfter han upp mig och lutar mig bakåt mot honom så jag kan rida han. Jag har aldrig provat det förut men det gick riktigt smidigt och bra. Alex ställer sig på knä framför mig i vattnet och styr sin kuk mot min fitta. Han pressar sig in och åter igen skriker jag ut ett stön.
-ÅHHHHH! JAAAA! DUBBELKNULLA MIG!
Jag får en exploderande orgasm som håller i sig väldigt länge.

Killarna verkade verkligen tända på att jag hade det så skönt. Och här är det absolut skönaste jag har varit med om. Nu stönar killarna och jag tror dom börjar närma sig. Krille drar ut sin kuk och startar duschen och tvättar av sig. Alex ställer sig upp och börjar runka mot mitt ansikte. Krille kommer och ställer sig bredvid honom med sin nytvättade kuk och runkar. Först sprutar Alex rakt in i min mun. Jag sväljer hela satsen och tar sen kuken i munnen för att suga ut det sista ur den. Nu närmar sig Krille. Han trycker in kuken i munnen på mig och jag känner hur kuken pumpar in satsen i munnen på mig. Jag suger honom också så jag får svälja dom sista dropparna. Utmattad sätter jag mig ner i det varma bubblande vattnet med alla mina tre hål uttöjda.
Där satt vi alla tre.
Helgen fortsatte givetvis i samma heta anda med Mig, Krille och Alex.

Hoppas ni njöt lika mycket av att läsa denna novell som jag njöt av upplevelsen.
Jag kan skriva hur helgen fortsatte om ni tycker att denna var bra?

(0)

Sexnoveller

Clicky