Innan nationella provet

Sexiganoveller

Det här hände för två år sen när jag gick i nian. Jag gick i klass 9c. I min klass var vi 13 killar och 8 tjejer. Det gick ganska bra för mig i skolan. Mitt favoritämne var matte. Sommaren närmade sig och vi skulle ha Nationella prov nästa dag. Vi satt i klassrummet och det var väldigt varmt, nästan all tjejer i klassen var klädda i kjolar och toppar. Själv hade jag på mig ett par nikeshorts. Det var dagens sista lektion. När det ringde ut gick jag i lugn och ro till mitt skåp för att lämna några böcker. Jag hade inte tänkt plugga till provet eftersom jag kände mig så säker. Jag tänkte ägna mig åt att spela lite data. Så jag lämnade mina böcker och gick ut för att gå hem. Där ute stod Johanna klassen snyggaste tjej. Hon var ungefär 170cm lång, långa sexiga lår, en läcker liten häck och medelstora bröst.

– Hej! Sa hon.
– Hej! Sa jag.
– Kan du hjälpa mig till matteprovet?snälla. – Ah visst.
– Jag kommer till dig klockan 18.00.
– Ok! Sa jag. Så gick jag hem.

Jag tog en lång varm dusch satte på mig mina boxershorts när det plötsligt ringde på dörren. Jag gick ut och öppnade dörren, där stod Johanna i en röd klänning som täckte hennes häck exakt.

– Hej! sa hon.
– Du kan sätta dig i vardagsrummet jag ska bara slänga på mig något. Sa jag.

Jag kände att jag började svettas lite. Innan jag hann sätta på mig något öppnades dörren till mitt rum. Johanna kom till mig slängde ner mig på sängen, drog snabbt av mig mina boxershorts och började runka min kuk som då var halvstor. Jag var chokad, men jag hade inget emot det så jag lät henne fortsätta. Efter några minuter när mitt stånd nåde sitt max (ungefär 17cm) drog hon tillbaka huden och tog hela ollonet i munnen, det kändes underbart. Jag började låta, hon märkte att det var skönt för mig så hon tog hela i munnen och började suga på den vilt. När jag började närma mig sa jag till henne att jag vill smaka på hennes fitta. Hon ställde sig upp och klev ur sin klänning. Hon hade ingen Bh på sig. Hon blottade sina två stora runda bröst. Hon hade på sig ett par vinröda string som hon drog snabbt av sig och sedan kom hon och satte sig på mitt huvud. Jag särade på hennes blygläppar med ena handen och med den andra handen tog jag på hennes sköna bröstvårtor. Hon började stöna väldigt högt så jag slutade. Hon gick längre ner och satte sig snabbt ända in till skaftet på min kuk. Hon började knulla mig vilt och snabbt, Hennes bröst fladrade omkring, jag började smeka dem för fullt. Hon red mig tills hon kom och skrek ut sin orgasm så högt att jag var säker att grannarna hade hört oss. Nu ville hon att jag skulle ta henne bakifrån. För att grannarna inte skulle höra oss satte jag på radion. Hon ställde sig på alla fyra och hennes bröst hängde så underbart, Jag ställde mig på knän bakom henne och stoppade in min kuk i hennes fitta. Hon drog ut min kuk ur hennes fitta och bad mig stoppa den i hennes anal. Jag stoppade in hela min kuk med ett juck i hennes rumpa! Hon njöt verkligen av att få min kuk i hennes häck. Jag knullade henne väldigt hårt att tillslut orkade jag inte längre att jag ville spruta jag drog ut den, hon vände på sig och jag sprutade min sperma på hennes bröst. Hon smörjde ut den på brösten. Sedan slickade hon rent min kuk med nöje, så somnade vi.

När jag vaknade nästa morgon var hon borta. Jag hittade en lapp vid mitt skrivbord där det stod: Det var underbart. Jag kommer klara provet tack vare dig!!!Kram Johanna.

(0)

Sexnoveller

Clicky