ICQ v 1.01 (B/S-kk, analt)

Sexiganoveller

Jag står med spänd förväntan utanför din dörr. Jag ringer på och hör hur dina fotsteg närmar sig bakom dörren. Du öppnar och ber mig stiga in. Ikväll så har du på dig en kort kjol och en topp och du är lika läcker som vanligt…Jag har gått och undrat vad som kommer att ske ikväll efter jag fick din inbjudan via ICQ…

Jag stiger in i din lägenhet som är upplyst av stearinljus. Jag sätter mig ner och blir bjuden på ett glas vin. Det är en sensuell stämning i luften, och både du och jag är påverkade av den.

Helt plötsligt kommer du fram och ber mig blunda. Jag gör som du säger och så hör jag hur du viskar i mitt öra hur jag bara ska koppla av och göra som du säger.

Jag blundar hårt och känner hur du börjar knäppa upp knapparna i min skjorta. Dina händer rufsar till mitt hår och jag känner hur dina läppar söker sig mot mina. Vi möts i en häftig kyss och så är du borta lika fort igen. När knapparna är uppknäppta sliter du av mig skjortan och börjar knäppa upp mina byxor. Jag kan inte låta bli att bli upphetsad av att vara i ditt våld….

Du viskar i mitt öra att jag ska resa mig upp, så att du kan ta av mina byxor. Fortfarande med ögonen hårt slutna, gör jag som du säger… I farten så ”råkar” du ta av mina kalsonger…

Nu står jag naken på ditt golv och undrar vad som händer härnäst. Är det bara jag som är naken eller har du tagit av dig dina kläder utan att jag har hört det ??

Det känns lite pinsamt att bara stå där på ditt golv i halvmörkret och inte veta vad som kommer att ske. Så känner jag hur dina händer går på upptäcktsfärd över min kropp samtidigt som dina läppar sluter sig om min hårda kuk !!

Vid det här laget är jag så kåt så jag tror jag spricker… Med långa sugande drag på kuken, känns det som om jag kommer att gå i bitar när som helst !! Men just när jag känner att jag inte kommer att kunna hålla tillbaka längre slutar du. Helt plötsligt känns rummet väldigt kallt när din varma mun inte längre finns omkring min kuk.

Jag känner hur du trycker din (påklädda) kropp emot mig och du viskar i mitt öra att jag ska klä av dig. Du har fortfarande inte sagt att jag ska öppna ögonen så jag famlar med händerna över din kropp och drar av dig din topp i en svepande rörelse. Jag låter min mun vandra över din kropp och låter min tunga leka över dina styva bröstvårtor. Du ryser till och jag låter mina händer vandra över din kropp tills dom kommer till din kjolkant… Ner över kjolen, till dina ben och så får mina händer börja en vandring uppför dina lår.

Stopp ! säger du helt plötsligt och tar bort mina händer. Jag skulle ju bara klä av dig inte känna på dig. Jag hittar dragkedjan till kjolen och drar ner den. Den faller till marken och du trycker din kropp emot mig.

Varsamt trycker du ner mig så att jag ligger på rygg på ditt golv. Jag hör hur du snabbt drar av dig dina trosor (tror jag) och jag känner hur du grenslar mitt ansikte… Jag sträcker ut tungan och döm om min förvåning, när den inte behöver ”tränga” igenom en massa hår utan kommer direkt på bar, nyrakad hud….

Det var alltså därför jag inte fick känna längre upp för din kjol….du ville överraska mig så här istället och det har du ju sannerligen lyckats med. Jag slickar varsamt runt ditt nyrakade kön och känner hur det smakar lite salt och svagt syrligt…

Men vad händer nu ?? En hand över mina ögon stoppar mitt försök att öppna dom när jag känner en fitta som långsamt kränger sig ner över min kuk !! Du sitter ju fortfarande som klistrad vid min tunga som försöker komma på hur du vill bli slickad… men vem är det som du har lyckats få dit för den här överraskningen ?? Vet inte riktigt vad jag skall koncentrera mig på. Den sköna, blöta fittan som rider min kuk i en skön långsam ritt eller den kala fittan som jag har min tunga i. Jag skiter i alla funderingar och hänger mig lyckligt åt bägge i denna fantasi som blivit sann. Jag halvkikar upp på dig och ser hur du lutar dig tillbaks med slutna ögon samtidigt som ett par händer smeker över dina bröst…Känner hur du börjar jucka emot min tunga och hittar din klitta för att nafsa på den. Jag tror att jag lyckas !! Känner hur dina ben kramar allt hårdare om mitt huvud och du skakar liksom till och utstöter ett halvkvävt stön.

Under tiden har den långsamma ritten på min kuk blivit allt mer angelägen och jag känner hr ett par långa naglar river mig lätt över magen. Jag blundar fortfarande, men kan tänka mig vilken syn det måste vara. En (än så länge) mystisk tjej, som håller på att rida min kuk och en tjej som sitter på mitt ansikte och är lite ”småmysig” efter sin första orgasm. Det är sånt här man läser om i sexnoveller, men nu händer det mig !!

Jag känner hur min kuk börjar reagera på den hårda ritten och är tvungen att försöka tänka på annat för att det inte skall gå för mig. Jag känner hur mysterietjejen’s fingrar rör lätt vid min kuk och förstår nästan att hon har börjat hjälpa sig själv till orgasm genom att känna på sin klitta. Helt plötsligt trycker hon sig ner ordentligt över min kuk, som om hon inte kan få nog i sig, och så stannar hon upp och skakar till. Å, om man bara hade kunnat få se skådespelet också…

Bägge tjejerna avlägsnar sig nu från min kropp och jag hör hur dom drar fram en stol innan dom läger sig på sängen. Jag blir tillsagd att jag får öppna ögonen och se på om jag vill (!). Dessa ord sägs av mysterietjejen och jag hör genast vem det är. Jag sätter mig genast på stolen och ser hur du ligger på sängen med ett förvånat och lite skeptiskt uttryck i ansiktet. Det kanske är fler än jag som har fått sig en överraskning idag…

Mysterietjejen (vi kan kalla henne Linda) börjar varsamt smeka din kropp, från håret ner över dina bröst till ditt kala kön. Hon stannar till vid dina bröst och suger lite lätt på dina bröstvårtor, du suckar lätt och jag gissar att dom är lite känsliga vid vissa valda tillfällen. När hon sedan tar sig ner till ditt kön blundar du och känner själv på dina bröst.

Linda börjar varsamt slicka dig och jag förstår att det är inte första gången hon gör nåt sånt här. Ganska snart börjar du slingra dig på sängen och stöter din fitta emot hennes slickande tunga. Det har gått för dig igen och du ser så härlig ut när du ligger och blundar hårt medan efterdyningarna av din orgasm går i vågor genom din kropp.

Nu tar du mod till dig och trycker ner Linda i sängen och skall tydligen ge henne samma behandling som du nyss har fått. Du böjer dig ner för att kyssa henne och det är härligt att se hur era tungor brottas med varandra medan era händer går på upptäcktsfärd över varandras kroppar. Det är läckert att se hur ni känner på varandra. Du med din lite tunna kropp och små fasta bröst och Linda som är lite kraftigare byggd med lite större, hängigare bröst.

Du bryter kyssen, förflyttar dig ner till hennes bröst och biter lite lätt i hennes bröstvårta samtidigt som ditt ben trycker emot hennes fitta. Jag kan se hur hon trycker sig emot ditt ben och kan bara undra hur kåt hon har blivit av allt som har utspelat sig ikväll. När du sedan kommer nertill hennes fitta och börjar slicka på henne, ser du så läcker ut att jag inte kan hålla mig längre, utan ställer mig på knä bakom dig och trycker in min kuk i dig…

Du blir nog ganska häpen men återgår snart till att slicka Lindas fitta i takt med mitt knullande av dig. Jag greppar dina smala höfter och knullar dig ganska hårt som jag vet att du älskar. Har haft en fantasi ganska länge, när det gäller dig och tar tillfället i akt att kanske kunna uppfylla den… Blöter mitt ena pekfinger och börjar trycka den varsamt emot din anal. Du rycker till lite men efter en liten stund sitter fingret där. Jag drar ut den och blöter ett finger till och trycker varsamt in dom igen. Du verkar lite besvärad men jag tar det lugnt och försiktigt…

Kommer på en sak och drar mig ur dina hål och försvinner bort till högen som mina kläder ligger i. Tittar bort mot skådespelet på sängen och ser hur du antagligen har gjort nåt rätt när du slickat Linda, då hon har tagit ett fast grepp om ditt huvud och trycker dig emot hennes fitta samtidigt som hon stönar högt. Jag skyndar mig tillbaka till sängen och trycker in min kuk i dig igen. Drar ut den igen och trär på kondomen som jag hämtade från mina kläder och trycker in kuken i dig igen.

Linda har vänt på sig under tiden och nu ligger hon och slickar på dig samtidigt som du blir knullad bakifrån av mig. Jag drar mig ur dig och placerar min kuk emot din analöppning. Väldigt, väldigt försiktigt börjar jag trycka in min kuk och jag känner hur du spänner dig. Jag viskar att du ska slappna av, och fortsätter lugnt att trycka in i dig. Du stelnar plötsligt till och jag förstår att Linda har hittat klittan på dig och utsätter den för en mycket skön behandling…

Jag njuter av det trånga, ”förbjudna” och innan jag vet ordet av så är hela kuken i baken på dig. Du gnyr svagt när jag börjar knulla dig, men jag vet inte om det är på grund av vad jag gör eller om det är Lindas behandling som ger gensvar. Jag börjar märka på din kropp att Linda verkligen vet vad hon gör och att du kommer att komma igen snart. Jag börjar också känna den välbekanta ilningen i kroppen och knullar nu din röv i långa sega drag. När det inte är långt kvar drar jag mig ur dig, drar av kondomen och sjunker djupt in i din fitta igen. Det dröjer inte länge innan vi kommer bägge två i förlösande orgasmer…..

Efteråt ligger vi och kelar med varandra och jag förstår att Linda skulle bara vara med och överraska mig, men kom med en liten överraskning till dig också. Vi somnade skönt allihopa omslingrade i din dubbelsäng och vaknade ännu skönare nästa morgon, med det får berättas en annan gång…..Inskriven av: *Dr Love*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky