I min ungdom

Sexiganoveller

Det jag ska berätta har hänt mig under en tid i min ungdom. Det behövdes inte mycket för att min kuk skulle reagera. Min mammas bästa var en kvinna som jag ofta fantiserade om när jag runkade. Hon var skild och hade inga barn. Eva, som väninnan hette hade mellanlångt blont hår och kristallklara blå ögon. Det jag också kommer ihåg av henne, är att hon alltid hade en leende på läpparna. Evas kropp var en skänk från gudarna med härligt gungande bröst som aldrig sett insidan av en bh. En bak som var lagom stor och som accentuerade hennes kvinnlighet.

Min berättelse börjar en vårdag, då Eva kommit till oss för att hjälpa min mamma med att baka bullar. Det var så att för att vår klass skulle kunna åka på klassresa, var vi tvungna att skaffa fram pengar. Ett sätt att tjäna ihop till de pengarna var genom att sälja bullar i skolans uppehållsrum Detta hade vi fått tillstånd av skolans rektor.

För mig var det en högtidsstund att kunna sitta i köket och fantisera om Eva medan hon och mamma bakade. Jag blev så upphetsad efter ett tag att jag var tvungen att gå in på mitt rum och runka av det värsta.

Då bullarna var färdigbakade gick vi ner med dom i källaren, för att de skulle svalna fortare. Dessutom hade vi större plats där nere eftersom det hade blivit ganska många bullar bakade och vi hade ett ganska litet kök. Det var jag och Eva som bar ner bullarna. Jag säg till att jag uppifrån kunde se ner mellan hennes frisläppta bröst i jumpern.

För mig var detta så upphetsande som något kan bli. Det var nära att det gick för mig i byxorna. Jag var helt inne i mina fantasier med och om Eva, när jag på grund av mina dagdrömmar tog ett snedsteg och handlöst ramlade framåt. Jag tappade bullarna, som ramlade på golvet och rasade rakt in i Eva, så att vi båda låg i en hög längst ner på källartrappan. Vad som var värst var att mitt stolta stånd på intet sätt hade mjuknat, utan trycktes hårt mot Evas inbjudande bak. Det fanns inte en chans i världen att hon inte hade upptäckt min hårda stake och att hon inte förstod varför jag hade stånd.

Jag hoppade upp så fort jag kunde med en klen förhoppning om att hon inte märkt mitt tillstånd. Hela mitt ansikte var rött av skam Jag förväntade mig att Eva skulle vara förskräckt eller arg men det enda hon gjorde var att le sitt ljuva leende och sen sa hon: – det gör inget du behöver inte bli förskräckt över det här. Mig gör det ingenting.

Min mamma kom nedrusande för tappan eftersom hon hade hört bullret som uppstod när vi ramlade. Hon trodde naturligtvis att Evas kommentar gällde bullarna och försäkrade mig att Eva och hon skulle baka nya bullar istället för dom som blivit förstörda när vi föll. Det gick några veckor efter fallet i källaren och jag visste inte om jag skulle våga göra närmanden mot Eva. Hon hade faktiskt inte verkat helt omöjlig och sanningen var den att jag drömde varje natt om vårt fall i källartrappan. Men i min dröm var inte mamma hemma, utan i stället hade jag och Eva alla möjliga sexlekar. Eftsom jag var lite blyg och inte visste hur jag skulle börja ett närmande, beslöt jag att vänta tills läge uppstod.

Plötsligt kom chansen jag väntat på. Min mamma var tvungen att resa bort i jobbet under två dagar. Hon ville att jag skulle äta riktigt medans hon var borta och ringde till Eva för att jag skulle få mat där.

Det var med nervösa steg jag gick till Evas hus. Jag visste inte riktigt hur jag skulle börja eller om jag skulle våga. Men så fort jag fick se hennes underbara uppenbarelse i dörren då hon öppnade för mig, visste jag att jag var bara tvungen att göra ett försök. Hennes bröst guppade så underbart då hon följde mig in i huset att mitt stånd genast vaknade till liv. Innan jag satte in min stöt pratade vi några minuter. Eva var helt avslappad och lagade mat.

Hon stod med ryggen mot mig och hackade grönsaker, då tog jag mod till mig Jag gick långsamt mot henne, la mina armarna runt hennes smala midja och tryckte min pulserande kuk rakt in i hennes ryggslut. Jag höll andan. Vad skulle Eva säga?
Till min stora lättnad forsökte hon inte flytta sig, i stället tittade hon snett upp mot mig och log sitt underbara leende och sa:
-Jag undrade just om du skulle våga att ta det första steget eller om jag var tvungen att göra det!

Med den underbara känslan att veta att jag äntligen var vid mina drömmars mål, började mina händer sakta vandra från Evas midja till hennes vackra bröst. Då mina händer till slut hade slutits om dessa vakra frukter, började jag försiktiga att känna på hennes känsliga bröstvårtor som var styva. Samtidigt bet jag Eva retfullt i öronsnibbarna.
-Du har väl aldrig varit med en äldre, mogen kvinna förut? frågade Eva.
– Nej jag är oskuld, sa jag.
-I så fall ska vi se till att du blir av med den samtidigt som du skall få en lektion du aldrig glömma!

Eva stoppade in sin tunga i min mun. Samtidigt förde hon ner sin högra hand så att den vilade på den stora pulserande bulan mellan mina ben. Snabbt började Eva knäppa upp mina byxor med vant handlag och efter bara några sekunder hade hon mim stolta mandom i sin hand. Hon förde sitt pekfinger över mitt ollon som vid det här laget var knallrött och fuktigt av min ohämmade lust.

Behandlingen varade inte många sekunder förrän jag kände att det var omöjligt för mig att hålla behärskningen. Innan jag hann varna Eva sprutade jag min sperma med en kraft som från en vulkan. Hela satsen hamnade på hennes jumper och gjorde den våt.
– Ojdå! Du var en snabb en du, men om jag känner unga pojkar som du, rätt så spelar det ingen roll. Ni brukar vara ståndaktiga som få.
Därefter böjde hon sig ner och tog min halvslaka stake i sin mun och började frenetiskt vispande, att slicka mitt ollon. På bara några sekunder hade kuken återigen rest sig och var lika hård och redo som förut.
– Nu ska du få se en riktig strip- tease! väste Eva och bad mig sitta ner.

Något motvilligt satte jag mig ner på en av hennes köksstolar. Bara tanken på att vara ifrån henne några minuter, nu då jag äntligen hade henne i min famn, kändes olidligt. Känslan att strip- teasen var onödig släppte dock snabbt, för det som Eva bjöd på var så eggande att jag varken förr eller senare har sen dess like. Någon gång måste Eva ha sysslat med strip- tease professionelt. På något sätt kan jag inte förklara hur hon med sin dans kunde hetsa mig till den grad som hon gjorde genom att med rytmiska rörelser sakta visade mer och mer av sin fulländade kropp. Till slut hade hon dansat av sig varenda klädesplagg och vid det laget var jag så upphetsad att mitt stolta stånd värkte av upphetsning, Jag nästan kastade mig över Eva och bönfö11 henne.
– Jag måste fä knulla dig! Jag bara måste!
– Naturligtvis ska du få det!!

Så tog Eva min hand i sin och ledde mig till sitt sovrum. Väl därinne kastade jag av mig dom kläder jag fortfarande hade på mig.
– Kom till mig vännen! Sa Eva som under tiden jag klätt av mig, hade lagt sig förföriskt på rygg i sängen.

När jag närmade mig Eva särade hon benen så att jag hade full insyn och visade mig därigenom sin fullödiga fitta som vid det här laget flödade av hennes kvinnliga safter.
– Känn på min fitta! kommenderade Eva med upphetsad röst.
Försiktigt körde jag in mitt pekfinger mellan hennes blygdläppar. Jag kunde höra hur Eva stönade av vällust. Hon tog mitt pekfinger och förde den över sin clitoris och bad mig smeka henne ömt och varligt där. Det var hur tydligt som helst hur mycket hon njöt av mina lätta smekningar och beröringar av clitoris.
– Snälla! Sticka min clitoris! Jag kommer snart! gnällde Eva.
Jag var mer än villig att utföra hennes önskningar därför böjde jag ner mitt huvud, räckte ut tungan och spetsen försiktigt berörde Evas clitoris. Smaken jag kände var salt och doften var från en kvinna som var på väg att ge mig den bästa gåva en kvinna kan ge. Varje gång jag slickade hennes clitoris gjorde jag det allt intensivare. Till slut formligen sög jag på den lilla rosenknoppen. Det var då jag plötsligen hörde Eva skrika rätt ut:
– Jaaa! Jaaa! Det gååår för mig,

Evas orgasm varade i ungefär en halv minut. Jag trodde vid det här laget att hon var nöjd och lade mig vid hennes sida. Men ack vad jag bedrog mig! Det var som Eva var omättlig. Hon ryckte mig till sig och sa:
-Nu vill jag att du knullar mig ordentligt så att jag får känna mig som en riktig kvinna!
Återigen särade hon på benen för mig. Sedan tog hon tag i sina blygdläppar och särade dom så mycket hon kunde och sa med upphetsad röst:
– Kom igen nu! Kör in kuken så hårt du bara kan!
Jag var inte nödbedd utan körde in mitt stålhårda stånd i hennes underbara grotta som nu var alldeles dyvåt. Evas fitta höll min kuk i ett järngrepp medans vi gungade i takt i vår kärleksdans.

Det tog inte lång tid att än en gång nå extasens höjdpunkt. Efter att ha sett Evas underbara strip- tease och fått slicka hennes fitta var jag så upphetsad att det inte fanns några planer i världen som kunde hjälpa mig att hälla min utlösning tillbaka. Sanningen var den att jag istället koncentrerade mig på att spruta Evas fitta full till bristningsgränsen med min varma sperma.

Det var storyn om Eva som tog min oskuld, men det var inte det enda knull jag och Eva hade. Hon bodde kvar i nästan två år och vi knullade vilt under den tiden.


Inskriven av: *gute@hotmail.com*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky