I Linda’s tankevärld (BS-kk)

Sexiganoveller

Typiskt! En ny dag på kontoret, klockan är bara åtta och jag är redan kåt!

Men, det är klart, de morgnar jag duschar extra länge och rakar mig riktigt slät och fin mellan benen brukar ju bli så här. Åh, om jag bara kunde få röra vid mig själv lite, bara en aning, ingen behöver ju få veta.
Lars mitt emot mig, på andra sidan skrivbordet, skulle nog svimma om han bara visste. Han som är så pryd, fast gullig ändå.
Gunilla, på min andra sida, hon däremot, kan jag nästan tänka mig vad som helst om. Hon är singel som jag, fast 25 år äldre, just passerat 55. På senaste firmafesten var hon minst sagt frisläppt och verkade flirta lika mycket med killar som tjejer. Det skulle vara väldigt spännande att få ta del av hennes erfarenheter och fantasier.

Herregud, nu är jag helt vansinnigt kåt!

Tänk om jag också tänder på tjejer, kan det vara så? Gunilla är verkligen sexig, men att ha sex med henne…? Kanske, värt att prova, hi hi…..
Hrm, nej, nu måste jag skärpa mig! Nästa ansökan! Få se här, hm….

Ohh, gud vad det pirrar mellan benen! Om jag hasar ner en aning på stolen så glider nog kjolen upp, och då kanske jag kan smeka mig lite. Försiktigt nu…lite till…får dra lite i kjolen.

Oops, oj, lite mycket kanske! Hoppas ingen såg, nej, de verkar vara uppslukade av sitt jobb.

Skönt med stringtrosor! Hela stjärten naken mot kontorsstolen.

Jag bläddrar lite i det här kompendiet så kan jag smyga ner andra handen mellan benen. Mm, drar trosan åt sidan…den är alldeles våt-varm. Oohh, gud så underbart! Jösses, hela fittan flödar ju av safter! Kinderna hettar ordentligt, det måste synas tydligt.

Mmm, långfingret mot klitoris är en riktig höjdare! Får inte låta så mycket nu…ohh..två fingrar inne..aahh…verkligen välsmort och skönt. Kanske skulle smaka på dem… mmm…så ljuvligt…

Oj, Lars tittar på mig…låtsas bita på nageln.

Handen nere igen…aahhh…nära nu…tänk om jag kommer mitt bland mina kollegor, det går väl inte? Strunt samma! Jag bara måste…så kåt…mmm…juckar hårdare… tre fingrar… aahh… bit ihop… nu…. nuu… Jag kommeeeer… oooaaahhhhhh! Oj, oj, oj ,oj….. Guuuud så skönt!

Ojdå, Gunilla tittade visst lite konstigt på mig.

Vilken härlig orgasm, och mitt framför ögonen på mina arbetskamrater! Måste gå på toa och ställa sakerna i ordning. Puh, jag är ju alldeles knäsvag.

Skönt att få pusta ut i lugn och ro. Bäst jag tar av kjolen och trosorna och tvättar av mig i handfatet.

Skönt att smeka blygdläpparna… oohh… klittan är verkligen känslig idag. Nej, bäst att passa kafferasten!

De här nya stringtrosorna sitter mycket bra. Tur att man är välrakad, så lite tyg som det är i dem, hi hi…

 

Äntligen! Sista minuten på jobbet den här veckan. Bäst jag skyndar mig hem och gör mig i ordning inför kvällen. Ska bli riktigt roligt att träffa Mia igen och göra staden osäker tillsammans med henne.

Oj, klockan är redan sju och jag har inte duschat ännu! Jaha, hinner bara komma ut dyblöt ur duschen så ringer det på dörren, förstås. Tur att Mia har vett om att kliva in själv. Mm, vad sexig hon var ikväll då! Ny, svart klänning? Herregud, slitsen går ju långt upp på höften. Kan hon verkligen ha trosor under den där? Snygga ben har hon i alla fall, och den häcken är det nog många grabbar som vänder på huvudet efter.

Känns lite pirrigt att stå naken framför henne och blåsa håret. Undrar vad hon tycker om min rakade fitta? Hon har nog inte sett mig så förut.

Jösses, det rinner verkligen till mellan benen.

Få se nu, kanske den marinblå klänningen, mm, det blir bra. Lite längre än Mia’s kort-korta, men betydligt mer urringad, struntar nog i bh. Ett glas vin gör väldigt mycket av stämningen. Kommer inte ihåg när vi var så otroligt pratsamma och fnittriga senast.

Taxin tutar utanför, på med skorna och hugger handväskan i flykten. Vilket trångt baksäte! Fast mysigt på något vis, att pressas mot Mia’s mjuka kropp. Hon luktar sexigt, någon ny parfym säkert som hennes man köpt på en affärsresa. Den bortskämda slinkan, hi hi.

Sedvanlig kö till nattklubben! Inne fortare än jag trodde! Mycket folk, hög stämning! Tredje dansen med den här killen, han är riktigt läcker. Kanske något att satsa på. Han verkar trevlig och det var en hel evighet sedan jag fick ordentligt med kuk.

Oj, han bjuder hem mig! Jag drar ut på det lite tror jag, avvaktar. Mhm, han bjuder både mig och Mia på drinkar, man tackar! Charmig typ, pratar lika lätt med oss båda. Mia verkar faktiskt lika intresserad, ska hon sno honom mitt framför ögonen på mig? Jaha, och så dansar de tillsammans också! Samma flyt som vanligt!
Han går visst mot toaletten.
Vaddå? Vill han att vi följer med hem båda två? Nej, det går inte, jag menar det blir väl fel? Ja, ja, om hon vill så, det är väl mindre risk att något går snett om vi är två. Jaha, då blir det väl inget ikväll då, men det kan nog bli trevligt ändå, kanske.

Vilken lya! Han måste ha pengar den här killen! Och inget dåligt vin heller, mmm, utsökt.
Trevligt att sitta så här tillsammans alla tre och snacka. Jaha, Mia måste på toa, då får jag honom för mig själv en stund i alla fall, hi hi…

Synd, redan tillbaka. Jaså, han har bubbelpool i badrummet. Om vi vill bada? Njae, eller vad säger du, Mia? Tja, ok, kör till!

Som jag trodde, inte har hon nog trosor inte! Hon verkar nästan lite generad inför mig. Svårt att kliva ner i badet utan att avslöja alltför mycket, men han var då inte blyg.

Oj, en riktigt välhängd grabb, minsann. Undrar hur den ser ut i fullväxt tillstånd? Mia verkar allt lite nyfiken också, så som hon rodnar.
Han satte sig strategiskt mellan oss, måste jag säga. Mmm, det är nästan lite upphetsande.

Herregud, Mia har handen mellan hans ben och runkar hon inte kuken under vattnet? Vad ska jag göra? Pinsamt värre.

Han tittar på mig, stryker handen mot låret. Hjälp, vad händer, inte nu med Mia bredvid, eller… Ohh, vad skönt han kramar bröstet. Vårtorna blir ju alldeles hårda och fittan vibrerar av kåhet.

Kanske skulle hjälpa Mia med kuken, om jag vågar. Han ler så mysigt!

Den är ju enorm! Når inte runt med handen, och längden sedan!

Ja, sängen är nog en mycket bra idé. Struntar i handduken, nu är vi nog lika kåta alla tre.

Oj, Mia är helt rakad också! Vilken söt fitta, och med en liten tatuering i ljumsken.

Kuken är ju gigantisk där han ligger på rygg. Mia verkar vara hungrig så som hon suger. Hon är duktig, tar in den långt ner i halsen. Mm, han stönar högt, måste vara skönt.

Nu är det ändå min tur, maka lite på dig. Ohh, vilket ollon, det fyller ju hela munnen….smakar underbart! Längre in..mm…mer..mer..han trycker på ner i halsen…mggghh… Oj, nästan väl långt! Mmm…han juckar hårt…kommer nog strax…vill smaka…sperma! Jaa, nu kommer han…mmmmmglpglp. Oh, gud vilken sats! Måste svälja i klunkar, mmm…oh…gott….ljuvligt gott!

Herregud, Mia vill smaka! Nej, hon kysser mig, med tungan! Ooohh, wow, häftigt, vilken grej! Hennes tunga djupt i min mun och vi delar på säden! Gud så läckert att kyssa en tjej!

Aaahh, kuken nosar bakifrån i fittan. Mmm, oaaahh… rakt in bara..i…en stöööt! Ooaahh..han knullar bra…som jag längtat efter kuk…äntligen! Det spänner ordentligt i fittan av den grova pålen, mmmm…han bottnar för varje stöt…. långt.. aahh.. upp.. oooahhh… i magen. Oh, det går för mig.. nu… nu.. nuuuhhhh… ooaahhhh… ta mig hårt… knulla min trånga fitta… aaaaaahh!
Mmm…måste vila..!

Han tar Mia direkt, bakifrån! Oh, hon gillar det verkligen, som hon skriker. Häftigt att se på då kompisen blir påsatt!! Hon har sitt ansikte precis framför min vidöppna fitta, känns spännande.

Aahh, vad var det? Gud, hon slickar mig! Neej, det går ju inte, inte Mia, inte en tjej! Ooahh, så skönt, mer.. mer.. slicka min kåta fitta,Mia! Det går visst för honom igen, rakt in i Mia’s kåta hål.

Oj, han är ju helt utslagen. Måste få smaka på Mia! En 69:a med en tjej! Trodde jag aldrig skulle hända mig…gud så skönt! Mmm, det forsar sperma ur henne, underbart gott! Ooohh, kommer snart…juckar hårdare mot Mia’s mun…jaa, Mia…fortsätt!

Hon är ju helt vild ovanpå mig, och som det rinner ur henne! Det verkar bli en dubbelorgasm, bara lite till…oohhhh…ja, på klittan… jaa..vi kommer samtidigt! Jag älskar dig, Mia…slicka min fitta… nu.. nuuuu.. aaaahhhhhh! Mm, vilken urladdning och vilken upptäckt! Att tjejer kan vara så mysiga!


Inskickad av: *Linda L*
grl15@hotmail.com

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky